2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar idrarda yanma var gibi yok gibi olduğunda hemen gidiyormusunuz doktora ? İdrar yolu enfeksiyonunun başka belirtisi var mıdır ya da hiç belirti olmadan da olan ??
Sık tuvalete çıkma, ilerleyince idrardan kan gelmesi durumları da var. Tavsiyem hemen Dr a gidin. Bekledikçe daha kötü oluyor çünkü.

Canım benim çok üzüldüm hakinda hayırlısı neyse o olsun inşallah güzel haberler alırsın duam seninle

Kızlar idrarda yanma var gibi yok gibi olduğunda hemen gidiyormusunuz doktora ? İdrar yolu enfeksiyonunun başka belirtisi var mıdır ya da hiç belirti olmadan da olan ??
Canm ben kendim şöyle anlıyorum yanma kasık ağrısı koyu renkli idrar sağlık ocağında baktiriyorum hemen

Ayaklarınızı usuttuyseniz olabilir .İdrarda koku olur ve genelde akıntı eşlik eder Hiç belirti olmadan enfeksiyon nadir . İlk hamileliğimde çok çekmiştim İdrar yolu enfeksiyonundan bı dahaki kontrolünüz yakın bir zamandaysa doktorunuza soyleyin tahlil yapar içiniz rahat etsin

Benim de aynı şekilde canım seyreme hissi gibi :) sanırım o da hızlı hareket ettiğinde oluyor ben de solda hissediyorum hep.2-3 haftaya daha net hissederiz inşallah
Bende solda hissediyorum canım. İnşallah Bi kaç haftaya kadar daha net hissederiz :)

Çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun

Valla yatmadan önce bı iki yudum iciyorm sadece ama yine geliyo yine geliyo
Evet ya muhakkak geliyor. Birde bazen uyanamıyorum tutuncada çok feci kasıklarım ağrıyor bazen uyku daha ağır basıyor

Helenk annewith kızlar iyisinizdir inşallah pek giremedim buraya dün hastanedeydim okudum yazdıklarınızı. İnşallah birşey yoktur hayırlı haberlerle gelin inşallah

Günaydın kızlar dün çok yorgundum yazamadım. Dün ÇAPA ya gittim bir güzel ilgilendiler benimle bir sürü tahlil yaptılar tabiki aşırı yoruldum o binadan o binaya koştırdum öğlen 1 den 4 e kadar ama çok şükür iyi haberler aldım değdi. Kızlar dediğiniz gibi yönlendirdi kadın doğum hematolojiye çok şükür hematolojide baktı ve özeldeki doktorumun dediği gibi bu genlerde pıhtılaşma sorunu yok dedi. Önemli olan genler faktör ll ve faktör v dedi. O yüzden sadece coraspin kullanabilirsin iğne gerek görmüyorum dedi ek bir tedaviye gerek yok dedi . Tabi bir sürü kan testi yapıldı pıhtı testi yapıldı.Çok şükür bebeğim de iyiydi baktılar ilgilendiler. İnşallah hayırlısı böyledir ve sağlıkla sıhhatle yavrularımızı kucağımıza alırız

Çok sevindim canım en azından için rahatlamıştır allahın izniyle sağ salim doğsunlar

Kızlar dün adanaya geldim uçakla birazda rötar yaptı bekledim. Bu sabah hafif pembeli akıntım olmuş. Sizce bir sorun var mıdır? Ne yapmam gerekiyor?

Belirti olmadan da oluyor ama genel de az enfeksiyon varsa belirti ollmuyor. Biraz yanma varsa saglik ocagina git aile hekimi tahlil yapar. Yani bizim burda yapiyorlar da sizin.ordakiler tabi farklidir belki.

cok tesekkür ederim yorumunuz içiö gercekten kendımı cok vitamınsız buluyorumn zayıfken gıydıgımde yakısmıyor karnım buyuyuncede daha cırkın durcak ek gibi sanki gibi düşünüyorum :))

Kızlar dün adanaya geldim uçakla birazda rötar yaptı bekledim. Bu sabah hafif pembeli akıntım olmuş. Sizce bir sorun var mıdır? Ne yapmam gerekiyor?
Uçaktaki basınç kan basıncını çok arttırdığı için olabilir uzan bugün hiç kalkma, doktorunla da bi görüş bakalım belki progestan fitil falan önerir

Canım çok sevindim şimdi daha netleşmiş her şey için rahat eder

Çok uzun zamandır girememiştim kızlar şimdi fırsatım oldu yaklaşık 400 sayfalık bi konuşma olmuş hiç okuyamadan sona atladım bebişimin cinsiyeti belli oldu erkek geliyormuş bir kızım vardı bir de oğlum olacak Rabbim nasip ederse.. sizler nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…