2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Uçaktaki basınç kan basıncını çok arttırdığı için olabilir uzan bugün hiç kalkma, doktorunla da bi görüş bakalım belki progestan fitil falan önerir
Sağol canım evde vardı yanımada almamışım Bir daha gelmedi ama canım sıkıldı..

cok üzüldüm gercekten allahım yardımcın olsun herkezın bir sınavı var hayatta gercektten buna inanıyorum (

Çok şükür canm güzel haber almana sevindim çapa öyledir o binadan diğerine git gel yoruluyor insan mevlam kolaylıkla kucağına aldırsin bebisini

Günaydın kızlar kontrolleri olanlara iyi şanslar Cinsiyetleri netleştirdiğimiz bir gün olur inşallah vişne sularını unutmayın
Ya sen vişne suyunu soktun aklima şimdi vazgecemiyorum koliylen aldık eve güzel haberler al inşallah

Kızlar doktordayım şimdi sıra bekliyorum dualarınızı bekliyorum sabah hafif kahverengi akıntı gördüm yüreğim ağzımda
Korkma canim kahverengi lekeden zaten çok hafif demissin doktor gerekeni yapar. Kirmizi kan olmasin da o insani çok korkutuyor.

Kızlar dün adanaya geldim uçakla birazda rötar yaptı bekledim. Bu sabah hafif pembeli akıntım olmuş. Sizce bir sorun var mıdır? Ne yapmam gerekiyor?
Yüksek basınçtan olmuş olabilir bugün çok kalkmadan uzan sıcak tut kendini devam ederse doktoruna git uçak yolcuğu yaparken aklımızda bulunsun uçak kalkarken ve iniş sırasında ayaklarınizi yerden kaldırın ve sakız çiğneyin başınızı sabit tutmayın kulak ağrısı yapıyor bunları yaparsanız en az etkiye uğramış olursunuz

Benim en başından beri var burun tıkanıklığım. Gece , gündüz hiç fark etmiyor. Doktor gebelik riniti deniyor. Deniz tuzlu sprey elim ayağım bu sıralar

Cok uzuldum. Anlatamam uzuntumu... Allah'im sifa versin insallah umudu kaybetmemek gerek... Insallah yanlis gormustur. Baska bir doktora da gittiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…