- 30 Temmuz 2016
- 1.860
- 2.326
- 133
- 42
InsaallahhSen iyi ol yeter canım o mutlaka can bulup senin yanına gelecektir geri. Sağlıkla gelsin inşalalh bu sefer![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
InsaallahhSen iyi ol yeter canım o mutlaka can bulup senin yanına gelecektir geri. Sağlıkla gelsin inşalalh bu sefer![]()
Canim ne guzelBeim ablam hamileyken çocuğunun karnında kist var sırtında kist var bebeğin ölebilir yada doğduğunda yaşamaz acil ameliyat olması gerek dediler hatta sakat doğabilir dedi doktor ablam doğum yaptı bebek sapasağlam hatta dünyalar güzeli şuan 4 yaşında bir prenses
Oyle canim kaldiramicamiz yuk vermezmis ...Ne denir bilemiyorum rabbim hakkınızda hayırlısı neyse onu versin![]()
Teşekkür ederim canım denemekte fayda var azıcık uyusam yeterYollamayı unutmuşum bu olacak
Ben en çok dudaklarımı seviyorum ozamn botoxlu gibi dolgun dolgunburun yüz şişmesi ben de de oluyor ya, ödemden de kaynaklı sanırım aynen hem karnım hem suratım top gibi oluyor![]()
Ben 7. Aydan sonra hep naylon terlik giymiştim eşimin ki bile olmuyordu ayağıma 37 numaradan 41 e çıkmıştıYaaBen de fena şişiyorum gerçekten. Daha ilk aylardan başlıyor.
Yalnız 8 kilo harikaymışBen de oğlumda 13-14 kilo falan almıştım. O bile bana iyi gelmişti ama o zaman bir 3 kilo daha zayıftım. Bir de 6 aydan sonra gebelik şekeri çıkmıştı ki inşallah bunda çıkmaz.. ama ona dikkat edicem diye 6 aydan sonra sadece 3-4 kilo aldım. İnşallah bu sefer ben de 8 falan alırım. Ay harika olur
Doğumdan sonra da gidiverir
Şeker çıkmadan şeker çıkmışcasına dikkat edebilsem
bu iş olacak da.. Haydi inşallah..
Doktordan geldikten sonra üstüme kalın battaniye örtüp bı güzel uyumuşum uyandığımda bayağı terlemistim iyi geldi evde hali yok ya corapsizim hep usuttummu bilemedim tamamen kesilmedi ama daha iyiyim canm teşekkür ederimCanım imkanın varsa yarın baska bir doktora görün agrın gecmezse, bizi de mutlaka haberdar et aklım sende kaldı. ayaklarını yukarı kaldırıp uzan, oturup kalkarken ani hareketlerden kaçın, magnezyum da iyi gelecektir agrıyı hafifletir.
Üzülme canım bende 45 le kalmıştım 4 kilo almışım dün tartıldım 49 olmuşumkızlar bende aksıne cok zayıfım üzülüyorum 51 klioydum hamıle oldumu öğrenınce iştahım gitti 48 kıloya düştüm cok üzülüyorum cocuk gibi kaldım
İnşallah canm galiba usuttum kalın bir battaniye le uyudum sıcak iyi geldiÇok sevindim canım bence de sen biraz dinlen normal rutin taramalarını muayenelerini yaptır sadece. Sağlıkla gelecektir cnm merak etme.
Bende sürekli gidiyorum tuvalete canım gece bile kalkıyorum wc yeHafta olarak aynıyız sizinle.ben de öyleyim sürekli WC deyim. Normalmiş rahim büyüdüğü için mesaneye baskı oluyormuş.
Evet canm oluyor özele gitsen daha iyi bakıyorlar devlet pek bilgi vermiyor Allah kokrtugumuzla sinamasin bizleri feraha çıkarsın inşallahHelenk canım doktorla iletişime geçtim iki gün geçmeyen ağrıda gelmeliydin dedi
şimdi yarına randevu bulmaya çalışıyorum bir görüşmek için en azından içim rahat etsin. Acilde ultrason var mi acaba direkt oraya mi gitsem?
Canm ben biraz daha iyiyim çok şükür
Aynen ben de. Gece tek göz açık etrafa çarpa çarpa gidiyorumBende sürekli gidiyorum tuvalete canım gece bile kalkıyorum wc ye
Ben iki hafta kadar sürekli burun tıkanıklığı yaşadım, kanama hiç olmadı ama sürekli grip gibiydim. Şükür geçti.Kızlar son bir iki haftadır burnum tıkalı sürekli. Resmen nefes alamıyorum. Aslında birşey de yok yani. Alerji gibiyim. Burnumu silince de zorlatmasam bile peçete kan oluyor. Böyle birşey yaşayan var mı? Gece uyuyamıyorum.
Ahhahaha bende uykum kaçmasın diye tek gözle gidiyorumAynen ben de. Gece tek göz açık etrafa çarpa çarpa gidiyorumçok sıklaştı son bı haftadir özellikli. Dr a gitmeden zaten girmiştim, giderken vişne suyu içtim bebek hareketlenen diye. Ki sadece yarım saat snra tekrar sıkıştım hastanede de girdim
böyle böyle gececek bebisler geleck inşallah
![]()
Valla yatmadan önce bı iki yudum iciyorm sadece ama yine geliyo yine geliyoAhhahaha bende uykum kaçmasın diye tek gözle gidiyorumbende suyu çok içiyorum Yaa gün içinde yatmadan önce kesmek lazım aslında
![]()
Mesajda sordum doktorum yazmadıBen özel laboratuvar da yaptırdım orda bile yazmadılar doktora söylediler arayıp doktorumda bana söyledi. Hatta bazı arkadaşlara buradan cinsiyetini söylememişler. Doktorda söylememiş..
çoğu söylemiyor maalesef canım. Sen yine se danış istersen belki söylerler.
Bende kızda ipek diyordum ipekten vazgeçtim oğlumda kız olursa Rabia olsun diyor en sevdiği arkadaşının ismi şimdide diyorum oğlumun adı Ömer erkekse özgür kızda özgü mu olsa karar veremedimEkin, Dora, Alphan, Meriç, Tuna, Kerem, Uras, Ozan, Kuzey![]()
Hadi inşallah canm güzel haberlerini bekliyoruzYarın 9.45 e randevu buldum umarım her şey yolundadır![]()