- 9 Şubat 2022
- 892
- 1.516
- 33
- 28
Amin canım çok teşekkürlerGözün aydın canım sağlıkla gelsin kızın
Devami gelirse doktora gidin. Benim doktorum bu donem hafif olabilir. Eger devami gelirse hemen gel demisti.Kızlar dün adanaya geldim uçakla birazda rötar yaptı bekledim. Bu sabah hafif pembeli akıntım olmuş. Sizce bir sorun var mıdır? Ne yapmam gerekiyor?
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahKızımız oluyorrrr doktordan çıktıkkk sağlıklı maşallah
Gözünaydın canımmm bugünün bereketi kızdan yana gidiyoKızlarr çıktım şükür sıkıntı yok bebis büyüdüğü icin ve yukarı çıktığı icin ağrım oluyormus progestan verdi vee sürpriz kiz bebeğimiz oluyor
Saglikla gelsin minnosKızlarr çıktım şükür sıkıntı yok bebis büyüdüğü icin ve yukarı çıktığı icin ağrım oluyormus progestan verdi vee sürpriz kiz bebeğimiz oluyor
Evet canım daha rahatım şimdiCanım çok sevindim şimdi daha netleşmiş her şey için rahat eder
Sıkma canını alırsın tabi canımayy inş bende alırım 5 kilo falan alsam bı normal ınsana donucem elıme yuzume renk gelıcek
Daha iyi ol inşallah canım benimÇok teşekkür ederim Canm bugün düne göre daha iyiyim çok şükür
Benim 9.haftadan 12.haftaya kadar her gün kahverengi lekelenme oldu hiç merak etme canim olabiliyor, progestan önermistir muhtemelen doktorun. Ne güzel cinsiyetler belli oluyor artık grupta farklı şeyler de konuşacağız artık :) benim de randevum bugun 13de, gösterirse biz de öğreneceğiz:)Çok teşekkür ederim canım arkadaşlarımYeter ki sağlıklı olsun da bebeklerimiz
Evet canım öyle oldu ama çok şükür bebeğim iyi olsunda varsın yorulayımÇok şükür canm güzel haber almana sevindim çapa öyledir o binadan diğerine git gel yoruluyor insan mevlam kolaylıkla kucağına aldırsin bebisini
ayy benım ne olucak acaba bende erkek hıssettım anlık düün gece eşimde rüyasında ultrasonda kocaman ekranda benım karnıma bakılırken görmüş pipisini görmüş bakalım 11. haftadayızEvet canım daha rahatım şimdikızçen geliyormuş çok mutlu oldum bugün 3 tane kız haberi geldi ayy sağlıkla gelsinler inşallah
Hayırlısı olsun canım inşallahayy benım ne olucak acaba bende erkek hıssettım anlık düün gece eşimde rüyasında ultrasonda kocaman ekranda benım karnıma bakılırken görmüş pipisini görmüş bakalım 11. haftadayız
amın tesekkür ederimHayırlısı olsun canım inşallah
Sağol canım amin inşallahhhhEvet canım daha rahatım şimdikızçen geliyormuş çok mutlu oldum bugün 3 tane kız haberi geldi ayy sağlıkla gelsinler inşallah
Maşallah kıza benzettim benMerhaba herkese. Dayanadim ozeldeki doktoruma geldim:) her sey yolundaymis. Devletteki olcumler hatali oldugu gibi cogu seye de bakmamis. Artik ben de bir tahmin rica ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?