2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Çok teşekkür ederim canım arkadaşlarım Yeter ki sağlıklı olsun da bebeklerimiz
Benim 9.haftadan 12.haftaya kadar her gün kahverengi lekelenme oldu hiç merak etme canim olabiliyor, progestan önermistir muhtemelen doktorun. Ne güzel cinsiyetler belli oluyor artık grupta farklı şeyler de konuşacağız artık :) benim de randevum bugun 13de, gösterirse biz de öğreneceğiz:)

Çok şükür canm güzel haber almana sevindim çapa öyledir o binadan diğerine git gel yoruluyor insan mevlam kolaylıkla kucağına aldırsin bebisini
Evet canım öyle oldu ama çok şükür bebeğim iyi olsunda varsın yorulayım Amin inşallah canım çok teşekkür ederim

Evet canım daha rahatım şimdi kızçen geliyormuş çok mutlu oldum bugün 3 tane kız haberi geldi ayy sağlıkla gelsinler inşallah
ayy benım ne olucak acaba bende erkek hıssettım anlık düün gece eşimde rüyasında ultrasonda kocaman ekranda benım karnıma bakılırken görmüş pipisini görmüş bakalım 11. haftadayız

ayy benım ne olucak acaba bende erkek hıssettım anlık düün gece eşimde rüyasında ultrasonda kocaman ekranda benım karnıma bakılırken görmüş pipisini görmüş bakalım 11. haftadayız
Hayırlısı olsun canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…