- 28 Şubat 2021
- 1.250
- 1.629
- 63
Sağol canım evde vardı yanımada almamışımUçaktaki basınç kan basıncını çok arttırdığı için olabilir uzan bugün hiç kalkma, doktorunla da bi görüş bakalım belki progestan fitil falan önerir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım evde vardı yanımada almamışımUçaktaki basınç kan basıncını çok arttırdığı için olabilir uzan bugün hiç kalkma, doktorunla da bi görüş bakalım belki progestan fitil falan önerir
cok üzüldüm gercekten allahım yardımcın olsun herkezın bir sınavı var hayatta gercektten buna inanıyorumKizlar cok tesekkur ederim ..burda yazmamin sebebi erken teshis cok önemliymis.iyi ki de ogrendim.16.haftaya kadar bekleyecegiz .dr hamileligin ilerlemez dedi ..dogsa da yasamaz dedi.cok uzuldum ama erken ogrenmek iyi oldu.dr cok guzel konustu.hep yaninizdayim dedi..hastalik 1 tane degil dedi birden cok .dogurup ogrenseydim kendime gelir miydim bilmiyorum...size de yazdim sureci saglikli qtlatayim dua edin..benim de kalbim sizinle dualarim sizde saglikla kucaginiza alin.. dunyanin en guzel duygusu...![]()
ayy inş bende alırım 5 kilo falan alsam bı normal ınsana donucem elıme yuzume renk gelıcekÜzülme canım bende 45 le kalmıştım 4 kilo almışım dün tartıldım 49 olmuşum![]()
Peki canım teşekkürlerDinlen canim. Hic bir iş yapma. Bir de doktorunu ara ne yapman gerektigini soyler.
Çok şükür canm güzel haber almana sevindim çapa öyledir o binadan diğerine git gel yoruluyor insan mevlam kolaylıkla kucağına aldırsin bebisiniGünaydın kızlar dün çok yorgundum yazamadım. Dün ÇAPA ya gittim bir güzel ilgilendiler benimle bir sürü tahlil yaptılar tabiki aşırı yoruldum o binadan o binaya koştırdum öğlen 1 den 4 e kadarama çok şükür iyi haberler aldım değdi. Kızlar dediğiniz gibi yönlendirdi kadın doğum hematolojiye çok şükür hematolojide baktı ve özeldeki doktorumun dediği gibi bu genlerde pıhtılaşma sorunu yok dedi. Önemli olan genler faktör ll ve faktör v dedi. O yüzden sadece coraspin kullanabilirsin iğne gerek görmüyorum dedi ek bir tedaviye gerek yok dedi . Tabi bir sürü kan testi yapıldı pıhtı testi yapıldı.Çok şükür bebeğim de iyiydi baktılar ilgilendiler. İnşallah hayırlısı böyledir ve sağlıkla sıhhatle yavrularımızı kucağımıza alırız
![]()
![]()
Ya sen vişne suyunu soktun aklima şimdi vazgecemiyorum koliylen aldık eveGünaydın kızlarkontrolleri olanlara iyi şanslar
Cinsiyetleri netleştirdiğimiz bir gün olur inşallah
vişne sularını unutmayın
![]()
Gozunuz aydinKızımız oluyorrrr doktordan çıktıkkk sağlıklı maşallah![]()
İnşallah bi sıkıntısı yoktur canım Allah esirgesinKızlar doktordayım şimdi sıra bekliyorum dualarınızı bekliyorum sabah hafif kahverengi akıntı gördüm yüreğim ağzımda
Korkma canim kahverengi lekeden zaten çok hafif demissin doktor gerekeni yapar. Kirmizi kan olmasin da o insani çok korkutuyor.Kızlar doktordayım şimdi sıra bekliyorum dualarınızı bekliyorum sabah hafif kahverengi akıntı gördüm yüreğim ağzımda
allah analı babalı büyütsün kaçıncı haftadasınız bende cinsiyetini cok merak edıyorum ne zaman öğrenecegım bılmıyorum doktor 3.5 aylıkken tahmın 4 aylıkken kesın söylerim dediKızımız oluyorrrr doktordan çıktıkkk sağlıklı maşallah![]()
Yüksek basınçtan olmuş olabilir bugün çok kalkmadan uzan sıcak tut kendini devam ederse doktoruna git uçak yolcuğu yaparken aklımızda bulunsun uçak kalkarken ve iniş sırasında ayaklarınizi yerden kaldırın ve sakız çiğneyin başınızı sabit tutmayın kulak ağrısı yapıyor bunları yaparsanız en az etkiye uğramış olursunuzKızlar dün adanaya geldim uçakla birazda rötar yaptı bekledim. Bu sabah hafif pembeli akıntım olmuş. Sizce bir sorun var mıdır? Ne yapmam gerekiyor?![]()
Gözün aydın canım sağlıkla gelsin kızınKızımız oluyorrrr doktordan çıktıkkk sağlıklı maşallah![]()
Duam seninle güzel haberler alırsın inşallahKızlar doktordayım şimdi sıra bekliyorum dualarınızı bekliyorum sabah hafif kahverengi akıntı gördüm yüreğim ağzımda
Benim en başından beri var burun tıkanıklığım. Gece , gündüz hiç fark etmiyor. Doktor gebelik riniti deniyor. Deniz tuzlu sprey elim ayağım bu sıralarKızlar son bir iki haftadır burnum tıkalı sürekli. Resmen nefes alamıyorum. Aslında birşey de yok yani. Alerji gibiyim. Burnumu silince de zorlatmasam bile peçete kan oluyor. Böyle birşey yaşayan var mı? Gece uyuyamıyorum.
15 e yeni girdim 11 ve 13 de tahminde bulunuldu aminnallah analı babalı büyütsün kaçıncı haftadasınız bende cinsiyetini cok merak edıyorum ne zaman öğrenecegım bılmıyorum doktor 3.5 aylıkken tahmın 4 aylıkken kesın söylerim dedi
Cok uzuldum. Anlatamam uzuntumu... Allah'im sifa versin insallahHer seye hazirlikli ol dedi..cok hasta bir bebek dedi...dogurucam dersen hastanede gecirebilirsin surekli hayatini dedi.dedim down sendromluysa sorun degil yok dedi karninda gobeginde ur gibi bir sey varmis karninda su birikmis hasar cok gozukuyor dedi...kalbi atiyor kiyamam dedim de dogarsa davyasamama ihtimali var dedi...