Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnstgramdan DrMFK yı takip Edin kızlar adamın takviyeleri bitkisel tamamen ben çok memnunum ve bir çok kadın kullanıyor hepsi çok memnun şimdiden de başlayabilirsin onun ürünlerine bebeğin gelişimi için de çok sağlıklı. Ben tutarsa doğuma kadar kullanacağım canımYa bu adendoyu ilk defa sizden duydum. Keşke daha önce bilseydim kullansaydım
Hayırlı olsun canım. Rabbim tamamına erdirsin inşallahSelam Kızlar ben de bugün öğrendim hamile olduğumu değerim 840çıktı adetim 3gün gecikmişti.
Artık öyle yapacam yarın veririm kanı. Ama meraktan ölecem.Kız ben ismini yeni fark ettim bekle bence çarşamba ver 2 katı olursa sağlıklı gebelik zaten
Ben de sipariş vereyim bari geç olsun güç olmasınİnstgramdan DrMFK yı takip Edin kızlar adamın takviyeleri bitkisel tamamen ben çok memnunum ve bir çok kadın kullanıyor hepsi çok memnun şimdiden de başlayabilirsin onun ürünlerine bebeğin gelişimi için de çok sağlıklı. Ben tutarsa doğuma kadar kullanacağım canım
Hayırlı olsun canım hoşgeldinSelam Kızlar ben de bugün öğrendim hamile olduğumu değerim 840çıktı adetim 3gün gecikmişti.
Teşekkür ederimHayırlı olsun canım hoşgeldin
Burayada yaz bende kan vericem yarın hadi hayırlısıArtık öyle yapacam yarın veririm kanı. Ama meraktan ölecem.
İnşallah hayırlı haberlerle gelirizBurayada yaz bende kan vericem yarın hadi hayırlısı
Bende geldiiimmmMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 24-03-2023
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Hayırlı olsun gözünüz aydınnBende geldiiimmm
Sanırım geç döllenme oldu benim.
Son adet tarihim 26mayis en son dün betam 164 çıktı.
İnşallah saglikla ilerlesin
Aminnn hepimizin gözü aydın.Hayırlı olsun gözünüz aydınn
Masallaahh insan hep.tedirgin hissediyor ya.Merhabalar. Benim de pazar 157 çıkmıştı hcg değerim. Bugün 375 çıktı. Bir düşüğüm var o yüzden biraz tedirgin ve temkinliyim. Umarım herkesin hamileliği çok keyifli geçer olmayanlara da allahım nasip eder
Canım gayet güzel artmış değerin benim de 2 kimyasalım var kan pıhtılaşması yüzünden. Emin ol yalnız değilsin ben de aynı şekilde sürekli tedirginim sürekli lavaboya gidiyorum lekelenmen vs var mı diye iyice paranoyak oldum. İnşallah sağ salim kavuşuruz evlatlarımızaMerhabalar. Benim de pazar 157 çıkmıştı hcg değerim. Bugün 375 çıktı. Bir düşüğüm var o yüzden biraz tedirgin ve temkinliyim. Umarım herkesin hamileliği çok keyifli geçer olmayanlara da allahım nasip eder
Amin insallah teşekkür ediyorumMasallaahh insan hep.tedirgin hissediyor ya.
Allah'ım sağlık kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah
Ilk gebeligimde sürekli açık kahve akintim oluyordu . Çok şükür bunda bir şey yok. Ara ara bel ağrım oluyor. Hızlı kalkarsam bi yerden kasigimda batma oluyor başka bir sikayetim yok şükür.Canım gayet güzel artmış değerin benim de 2 kimyasalım var kan pıhtılaşması yüzünden. Emin ol yalnız değilsin ben de aynı şekilde sürekli tedirginim sürekli lavaboya gidiyorum lekelenmen vs var mı diye iyice paranoyak oldum. İnşallah sağ salim kavuşuruz evlatlarımıza
Benim de dünden beri ağrım var aynı regl ağrısı gibi. Korkutuyor beniIlk gebeligimde sürekli açık kahve akintim oluyordu . Çok şükür bunda bir şey yok. Ara ara bel ağrım oluyor. Hızlı kalkarsam bi yerden kasigimda batma oluyor başka bir sikayetim yok şükür.
O bendede var kızlar.hafif sancı.Benim de dünden beri ağrım var aynı regl ağrısı gibi. Korkutuyor beni