2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Merhabalar herkese, ben de nasipse Mart annesi olacağım :) reglim 2 gün geciktiğinde cuma günü gebelik testim pozitif sonuç verdi. Pazartesi kan sonucum 3000 civarıydı. 1 hafta sonra doktor randevum var, inşallah her şey yolundadır🙏 Daha önce bir düşük yaşamıştım.

Merhabalar herkese, ben de nasipse Mart annesi olacağım :) reglim 2 gün geciktiğinde cuma günü gebelik testim pozitif sonuç verdi. Pazartesi kan sonucum 3000 civarıydı. 1 hafta sonra doktor randevum var, inşallah her şey yolundadır🙏 Daha önce bir düşük yaşamıştım.
Maşallah canım hayırlı olsun🙏 keseyi çok rahat görürsün 3000 olmuş artık 🥰

Merhaba hanımlar morelim çok bozuk normal bir artış yok çok az yükselmiş betam cuma gününü beklicem eğer gene artık normal olmazsa napıcam bilmiyorum oturup ağlamak istiyorum sadece

Canım en son kaçtı şuan kaça yükselmiş
Pazartesi sabah 9da kan verdim 37.16 çıktı şimdi saat 1 de verdim 46.13 çıktı hayatım boyunca en çok korktuğum şey evlat kaybı yaşamak lütfen dua edin cuma bir daha vericem ama artık kan vermeye korkuyorum

Pazartesi sabah 9da kan verdim 37.16 çıktı şimdi saat 1 de verdim 46.13 çıktı hayatım boyunca en çok korktuğum şey evlat kaybı yaşamak lütfen dua edin cuma bir daha vericem ama artık kan vermeye korkuyorum
İnşallah hayırlı haberler alırsın Allahım miniğini sana bağışlasın 🙏

Maşallah kuzum🌺🌺♥️😻😻😻

Canım bekle biraz reglin gecikmiş miydi baktırdığında inşallah hayırlı haber alırsın 🙏🏽
Bugün 2. Günü evet gecikti bir doktoru ardık çok muallakta kalmış dedi %30bir artış var cuma kan ver dedi kuzenim ebe oda aynı şeyi dedi neden bu kadarerken verdin dedi kurbandan sonrayı bekle direk ulturasona git varsa vardır yoksa hayırlısı dedi bende kan vermek istemiyorum kurbandan sonra ulturasona gidicem

X