Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Kasıklarımda baskı hissi var benim de muhtelemen enfeksiyon var bende de cuma randevum sağlık ocağı da çok uzak ne yapsam acaba devlet hastanesinde de sıra yok
Acilden bakmazlar mı canım, sıra yok gebeyim ve zor durumdayım de. Bi şansını dene istersen

Bizimki de geçen diyor ki ya çilek bana aşırı derecede babalık yüklendi çocuk koltuğa s.csa elimle sıyırıp temizlicek gibi hissediyorum :D
Ay aman çok şükür böyle olsunlar. Kimileri çok ilgisiz oluyor istemezdim öyle olmasını.
Seninki kanguruyu takıp takıp kaçırcak beboyu koynundan :D
Cok hevesli herseyine sukurler olsun ki ya 😍 boyle olsunlar gercekten artik 2025 yilindayiz coparenting yayginlasmali arkadaslar🤣

benim de dudağımda uçuk çıktı yaa uçuk kremi de süremiyorum kimyasal var içinde diye ne yapacağımı şaşırdım dudağımın üst solda iki tane birden uçuk var şişecek gibi 😔

Kasıklarımda baskı hissi var benim de muhtelemen enfeksiyon var bende de cuma randevum sağlık ocağı da çok uzak ne yapsam acaba devlet hastanesinde de sıra yok
doktoru ara bence gelsem tahlil yazamazmısınız diye eğer olmazsa da taksiyle sağlık ocağına gidersin canım orda seni hemen alırlar önceliğin var

benim de dudağımda uçuk çıktı yaa uçuk kremi de süremiyorum kimyasal var içinde diye ne yapacağımı şaşırdım dudağımın üst solda iki tane birden uçuk var şişecek gibi 😔
Benım sürüp sürememe olayı hiç aklıma gelmedi iyi mi. Geçen haftalarda zovirax sürdüm geçti hemen😬 normalde çok çıkar elimin altında vardı, inşallah çok zararı olmamıştır.

Benım sürüp sürememe olayı hiç aklıma gelmedi iyi mi. Geçen haftalarda zovirax sürdüm geçti hemen😬 normalde çok çıkar elimin altında vardı, inşallah çok zararı olmamıştır.
bende de var ama bilemedim sürmedim de zaten çıktıktan sonra çok işe yaramıyor kremler

Ayyyy benımki de asla altını açmazmış, geçen akşam arkadaşlar geldi, konu beze geldi, yok yaa ben asla açmam dedi. Bende sinirlendim tabi, ne demek açmazsın diye çıkıştım, bana mı kaldı dedi o kadar insan içinde. Bakıcı tutarız diye konuşmuştuk, evde de var bir yardımcı, bide anneleri falan sayıyor aklı sıra, etrafında 4-5 kadın var ben mi açıcam altını dedi, kafam attı tabi. Bende sana güvenip dünyanın öbür ucuna gidip çocuk doguracagım dedim, dogumdan sonra tut ki kötü oldum, bırakırız çocugu b*klu beklesin dedim. Ses yok, cevap bile vermedi😬 sonra düşündü herhalde dedi ki bakıcıyı erken tutup yanımızda götürelim en iyisi. Bunun üstüne küstüm, yaklaşık 24 saat hiçbir sorusuna cevap vermedim, aramalarını açmadım, 24 saat sonunda geldi, tamam denerim bi açmayı bakarız dedi😂😂 ama açsa da yarı b*klu bırakacak cocugu belli oldu moraller bozuk. Yani sevgisinden gram şüphem olmaz, benden çok istiyordu ama bana yardımcı olmaz gibi🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️ en iyi ihtimal uyutur, önce kendi uyuyarak.
Hahahahhahhah ya bak biraz maddi imkan iyi olunca erkeğe özgüven geliyor veririm parasını bakıcı yapar her işi mantığı. Benimkinde de bu olay var hemen parasını verip herşeyi yapıyor :D Mesele o değil ki dayanışma olması özveri olması. KEndi evlatları yani her türlü fedakarlığı yapacaklar. Geçende benim eşim de benzer cümleler kurdu annesinin yanında. Ben her imkanı sağlamakla mükellefim tarzında.
Ama sonra sonra onlar da farkına varıyor bu bebekler için aslında bok bile yiyeceklerinin :D

Ayyyy benımki de asla altını açmazmış, geçen akşam arkadaşlar geldi, konu beze geldi, yok yaa ben asla açmam dedi. Bende sinirlendim tabi, ne demek açmazsın diye çıkıştım, bana mı kaldı dedi o kadar insan içinde. Bakıcı tutarız diye konuşmuştuk, evde de var bir yardımcı, bide anneleri falan sayıyor aklı sıra, etrafında 4-5 kadın var ben mi açıcam altını dedi, kafam attı tabi. Bende sana güvenip dünyanın öbür ucuna gidip çocuk doguracagım dedim, dogumdan sonra tut ki kötü oldum, bırakırız çocugu b*klu beklesin dedim. Ses yok, cevap bile vermedi😬 sonra düşündü herhalde dedi ki bakıcıyı erken tutup yanımızda götürelim en iyisi. Bunun üstüne küstüm, yaklaşık 24 saat hiçbir sorusuna cevap vermedim, aramalarını açmadım, 24 saat sonunda geldi, tamam denerim bi açmayı bakarız dedi😂😂 ama açsa da yarı b*klu bırakacak cocugu belli oldu moraller bozuk. Yani sevgisinden gram şüphem olmaz, benden çok istiyordu ama bana yardımcı olmaz gibi🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️ en iyi ihtimal uyutur, önce kendi uyuyarak.
Aslında olay işin yapılması kısmı değil bence. Bebekle ilgilenerek bağ kurmak ona dokunmak 😍🥹 ben bebekle ilgilenen olsa bile altını almak isterim herhalde bu kadar yolunu gözledikten sonra, ama erkek kafası tabi 😂 eşinize netflixteki babies belgeselini izletin lütfen fikri değişecektir 😀

Hahahahhahhah ya bak biraz maddi imkan iyi olunca erkeğe özgüven geliyor veririm parasını bakıcı yapar her işi mantığı. Benimkinde de bu olay var hemen parasını verip herşeyi yapıyor :D Mesele o değil ki dayanışma olması özveri olması. KEndi evlatları yani her türlü fedakarlığı yapacaklar. Geçende benim eşim de benzer cümleler kurdu annesinin yanında. Ben her imkanı sağlamakla mükellefim tarzında.
Ama sonra sonra onlar da farkına varıyor bu bebekler için aslında bok bile yiyeceklerinin :D
Yani çok merak ediyorum dogurunca ki halimizi🤭 ya ölüp bitip b*kunu yiyecek ya da tam tersi 😂😂😂

Aslında olay işin yapılması kısmı değil bence. Bebekle ilgilenerek bağ kurmak ona dokunmak 😍🥹 ben bebekle ilgilenen olsa bile altını almak isterim herhalde bu kadar yolunu gözledikten sonra, ama erkek kafası tabi 😂 eşinize netflixteki babies belgeselini izletin lütfen fikri değişecektir 😀
Kesinlikle canım, ben 13 yıldır evliyim. 20 yıldırda birlikteyiz, uzun yıllar çocuk istemiyorum ben diye ortada geziyordum salak bir yakın akrabam, dogur gerekirse 2-3 bakıcı tutarsın ne var demişti, onu aile içinde bir bozmuştum hala herkes hatırlar. Bana baksana sen dedim, ben bakıcıya çocuk doguracak kadınmıyım. Ne olursa olsun hem baba hem anne, hayatına bir süre başka bir dinamik getirip bizzat bebeğiyle bir dünya kurmalı, sonrası geliyor zaten. Bakalım baba da işleyecek mi bu süreç göreceğiz😂😂 işlemezse de işleticez artık 🤭🤭

Ay canım evet çıktım😍 Sonra eve geçtim duş kahvaltı sonra işe geldiğim için bakamadım buraya. Çoook şükür boy, kalp atışı güzel🥰 Başta hareket etmedi, kahvaltısız gitmiştim ondan mı bilmiyorum acıkmayınca yiyemiyorum da ben. Uyuyo muydu napıyordu. Önceden çikolata yemediğime pişman olmak üzereydim😆 Sonra dr biraz itekledi bi şeyler yaptı eli kolu oynamaya başladı🥰 Elini kolunu ayrı ayrı görmek çok acayipti😍 Aklımdaki her şeyi de sordum, birkaç gün sonra Fetal için kan vereceğim. 10. hafta tam ama usg’de 9.6, bi güne düşmüş fark. Folik kutum bitince multivitamin başlıyoruz. Doktora doğurtma tarzını vs de sordum😆, iki hafta sonra tekrar gideceğim ikili test için.
herkes bu haftalarda folikleri bırakmış ya benimki 12.haftada bıraktıracakmış. her doktorun metodu farklı anacım ben anlamadım.
gözünaydın bu aradaaa bebişini görmüşsün allah nazardan saklasın :nazar: :KK200:

Kesinlikle canım, ben 13 yıldır evliyim. 20 yıldırda birlikteyiz, uzun yıllar çocuk istemiyorum ben diye ortada geziyordum salak bir yakın akrabam, dogur gerekirse 2-3 bakıcı tutarsın ne var demişti, onu aile içinde bir bozmuştum hala herkes hatırlar. Bana baksana sen dedim, ben bakıcıya çocuk doguracak kadınmıyım. Ne olursa olsun hem baba hem anne, hayatına bir süre başka bir dinamik getirip bizzat bebeğiyle bir dünya kurmalı, sonrası geliyor zaten. Bakalım baba da işleyecek mi bu süreç göreceğiz😂😂 işlemezse de işleticez artık 🤭🤭
Bakıcı artık bebek temel bağlarını anne babayla kurup onları tanıyıp biraz serpildikten sonra 2-3 yaşındayken olabilir tabi neden olmasın, günümüzde zaten herkes kariyerini de düşünmek zorunda 😂 Eşiniz siz karpuz aşerdiğinizde km ler yaptığına göre bebişin çişli bezini de pekala değişecektir içiniz bence rahat olsun 😂

herkes bu haftalarda folikleri bırakmış ya benimki 12.haftada bıraktıracakmış. her doktorun metodu farklı anacım ben anlamadım.
gözünaydın bu aradaaa bebişini görmüşsün allah nazardan saklasın :nazar: :KK200:
Ben direkt folik almayi biraktim, yoksa aldigim komplex vitaminin icinde ayni dozda yine var folik asit kuşum

Bende aralık grubundayım ama kasım sonu aralık başı gibi olacak doğum inşallah. Benim pozitif çıktı ikiside o yüzden bilgi almak istiyordum
Doktorunuzla görüşün o konuyu, ikisinin de pozitif olması demek hastalığa hem bağışık hem de şuan taşıdığız anlamına geliyor. Doktorunuz detaylı şekilde bilgilendirir ertelemez

Yok canım ben liseden beri kullanıyorum. 125'lik kullanıyodum. 2 hafta önce hamile olduğum için baktırayım dedim baya yükselmiş. 150'liğe çıkardı ilacımı. Normalde bu kadar yükselmezdi stabil giderdi hep. Ama hamilelikten dolayı yükseldi sanırım. Benim de canım çok sıkıldı baya tedirgin oldum ama geçen gün baktırdım düşmüş. Cumartesi tekrar gideceğim istediğimiz değere gelmiştir inşallah diye düşünüyorum🙏🏻
tsh değeri baya önemli o nedenle hamileliğim boyunca aylık kontrole gideceğim
doktorum çok iyi benim endokrinoloji stres yapma o da yükseltir dedi düşene kadar ilacını yükseltiriz takma kafana falan dedi yurtdışında bu değerler için ilaç bile verilmiyomuş hatta. ama ben çok takıyorum tabii ki tek artısı kabızlık sorunum kalmadı benim ilaç sayesinde 😁

Ben direkt folik almayi biraktim, yoksa aldigim komplex vitaminin icinde ayni dozda yine var folik asit kuşum
d vitamini de verdiler değil mi. benim güneş alerjim var d vitaminim düşüktü önceden ama sormayı unuttum doktor da 12 ye kadar sadece folik asit devam deyince kaldı öyle

Back
X