Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

İnşallah canım benim , çarşamba günü yanıltmaz beni minikim inşallah 🥹

haa şimdi anladım canım, prosedür o zaman nasıl oluyor bilmiyorum 🤷‍♀️

Amin canım olmasa niye çıksın canımcım 🫶
Gönlünü ferah tut 💕
Taze transferde transferden yarım saat önce embriyo glue için özel bir sıvıda bekletiliyor sonra transfere tabi ki nasiptir bu işler 🤲👼

Ben stres yapmiyim de kim yapsin
Beni mutlu eden varlığımı (ANNEM)i kaybettim 😭
Aslında benim transferim aylar önce olacaktı son kontrole gitmeden bir gün önce annem vefat etti ve hayatım karardı daha yeni biraz kendime geldim öyle transferi yaptım
Elhamdülillah inançlı biriyim suphesiz RABBIM ne dilerse o olur ama çok zor zamanlar yaşadım çok büyük bir boşluktayım annemin en büyük hayali çocuk sahibi olmamdı ve şimdi inşallah bebeğim oldugunda bile Bi yanım hep eksik olacak çünkü annem yanımda olmayacak 😭😭
Canım benim başın sağ olsun 🙏 Mekanı cennet olsun 🙏 Anne yeri doldurulamaz tabi ki inş bebeğin sana umut olur🙏🙏

mayala katar mayala katar Daydi Daydi aşkımsular bu sabah tekrar yaptım bu sefer daha hızlı ve biraz daha belirgin çıktı geçen seferkinden, dünde gündüz yaptım ilk idrar değil öğleden sonra çok silik çıktı yine, bu gün sabah daha belirgindi 🥹 çarşambayı iple çekiyorum 😍
Yaa çok güzel bir haber buuuu :halay: Bize de görsellerini atsana predictorla yapıyordun değil mi seen

Cumartesi pazar yaptım kuzum negatifti kandan da umudun yok ama işte doktoruma göndermek için yaptırdım😔

Vallahi hi ne diyeyim bilmiyorum Rabbim kalbine gönlüne ferahlık versin inşallah demek ki vakti gelmemiş kuzum üzme kendini diyeceğim faydasız 😢 Rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah 🤲 vaktini bekliyor vakit tamam olmadan ne yapsan olmuyor 💔😔

Kızlar bu gebelik testlerinde hep silik mi çıkıyor. Yani hassasiyetleri kaç birim biliyormusunuz. Koyu kırmızı transferden kaç gün sonra oluyor ya. Yarın kan günüm. Çok stresliyim. İdrarda 2-3 kere yaptım farklı günlerde bir belli ediyor bi çok silik çıkıyor. Çok korkuyorum ya. Ya değer azsa ya yükselmiyorda o yüzden çizgi belli etmiyorsa

Yaa çok güzel bir haber buuuu :halay: Bize de görsellerini atsana predictorla yapıyordun değil mi seen
Bu gün yaptığım şu sanırım canım çünkü sararmamış daha

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    52,5 KB · Görüntüleme: 36
Back
X