Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Benim 4 günüm kaldııı🤩🤩

Ay canım evet çıktım😍 Sonra eve geçtim duş kahvaltı sonra işe geldiğim için bakamadım buraya. Çoook şükür boy, kalp atışı güzel🥰 Başta hareket etmedi, kahvaltısız gitmiştim ondan mı bilmiyorum acıkmayınca yiyemiyorum da ben. Uyuyo muydu napıyordu. Önceden çikolata yemediğime pişman olmak üzereydim😆 Sonra dr biraz itekledi bi şeyler yaptı eli kolu oynamaya başladı🥰 Elini kolunu ayrı ayrı görmek çok acayipti😍 Aklımdaki her şeyi de sordum, birkaç gün sonra Fetal için kan vereceğim. 10. hafta tam ama usg’de 9.6, bi güne düşmüş fark. Folik kutum bitince multivitamin başlıyoruz. Doktora doğurtma tarzını vs de sordum😆, iki hafta sonra tekrar gideceğim ikili test için.
Gozun aydin canim cok guzel haberler🙏🏼🩷

Kızlar nedense bir kaç gündür kahverengi akıntım oluyor acaba neden olabilir bu

Kızlar tünaydın iyi haftalar, aşırı bulantımın idrar yolu enfeksiyonu yüzünden olabileceğine dair izlediğim videoyla bu sabah doktoruma koştum. Bak Allahın işine çocugumu da gördüm🤭 10+3 bugün. Ekrana bi baktım kımıldamıyor, geçen haftadan o durmayan hali kaldıgı için aklımda, tahmin edersiniz ki saniyelik kalp krizi geçirdim, meğer uyuyormuş uyandırdık, el salladı. Çok şükür herşey yolunda. Veeee idrar tahlilimde de enfeksiyon çıktı. İlaç verdi doktor, umarım bulantı artışımın sebebi de budur.
Bende aynı durumdayım sabah sağlık ocağında idrar testi verdim yarında doktoruma götürcem sonucu sarı akıntım var kaşıntım vardı hafta sonu bugün azalmış durumda enfeksiyondan şüpheleniyorum size hangi ilacı verdiler

neyse sonraki kontrole o heyecanla gidersiniz birlikte dinlemek çok keyifli oluyor. Daha önce istediğin kadar duy o kalp atışını her duyduğunda ilk defa duyuyormuşsun gibi heyecanlanıyor insan zaten 😍
Tabi canım, çoook şükür bugünümüze, nice kalp sesi dinlemelerine sonrada evlerimizde bıcır bıcır sesini dinlediğimiz günlere inşallah🧿🙏🏻

Bende aynı durumdayım sabah sağlık ocağında idrar testi verdim yarında doktoruma götürcem sonucu sarı akıntım var kaşıntım vardı hafta sonu bugün azalmış durumda enfeksiyondan şüpheleniyorum size hangi ilacı verdiler
Bende hiçbir belirti yoktu canım, hafta sonu bir video izledim, gebelikte çok artan ve akşama kadar devam eden bulantıların sebebi idrar yolu enfeksiyonu olabilir diye, şüphelendim, bu yüzden istedim tahlili. Yoksa şikayetim yoktu, hala yok. Çok garip akıntım bile yok benım, olup olmadıgını farketmiyordum progestan fitil kullanıyorum diye. Dün o bitti, şuan kupkuruyum akıntım bile yok🤭

Merhaba, kan tahlillerinde anti cmv Igg ve anti cmv Igm de ikisi de pozitif çıkan oldu mu? Cevap verirseniz sevinirim

Merhaba, kan tahlillerinde anti cmv Igg ve anti cmv Igm de ikisi de pozitif çıkan oldu mu? Cevap verirseniz sevinirim
Genelde ıgg pozitif çıkar ıgm pozitif halinde doktorunuza danışın

Bende hiçbir belirti yoktu canım, hafta sonu bir video izledim, gebelikte çok artan ve akşama kadar devam eden bulantıların sebebi idrar yolu enfeksiyonu olabilir diye, şüphelendim, bu yüzden istedim tahlili. Yoksa şikayetim yoktu, hala yok. Çok garip akıntım bile yok benım, olup olmadıgını farketmiyordum progestan fitil kullanıyorum diye. Dün o bitti, şuan kupkuruyum akıntım bile yok🤭
Kasıklarımda baskı hissi var benim de muhtelemen enfeksiyon var bende de cuma randevum sağlık ocağı da çok uzak ne yapsam acaba devlet hastanesinde de sıra yok

Evet biliyorum avidite testi isteniyor. Bu sorunu yaşayan oldu mu, olduysa avidite test sonucunu merak ediyorum
Bildiğim kadarıyla bu topikte olmadı ıgg pozitif çıktı bizlerin

Bende aralık grubundayım ama kasım sonu aralık başı gibi olacak doğum inşallah. Benim pozitif çıktı ikiside o yüzden bilgi almak istiyordum
Igm pozitif olması şuan da bir enfeksiyon olduğunu gösteriyor diye biliyorum ama emin değilim

Bizimki de geçen diyor ki ya çilek bana aşırı derecede babalık yüklendi çocuk koltuğa s.csa elimle sıyırıp temizlicek gibi hissediyorum :D
Ay aman çok şükür böyle olsunlar. Kimileri çok ilgisiz oluyor istemezdim öyle olmasını.
Seninki kanguruyu takıp takıp kaçırcak beboyu koynundan :D
Ayyyy benımki de asla altını açmazmış, geçen akşam arkadaşlar geldi, konu beze geldi, yok yaa ben asla açmam dedi. Bende sinirlendim tabi, ne demek açmazsın diye çıkıştım, bana mı kaldı dedi o kadar insan içinde. Bakıcı tutarız diye konuşmuştuk, evde de var bir yardımcı, bide anneleri falan sayıyor aklı sıra, etrafında 4-5 kadın var ben mi açıcam altını dedi, kafam attı tabi. Bende sana güvenip dünyanın öbür ucuna gidip çocuk doguracagım dedim, dogumdan sonra tut ki kötü oldum, bırakırız çocugu b*klu beklesin dedim. Ses yok, cevap bile vermedi😬 sonra düşündü herhalde dedi ki bakıcıyı erken tutup yanımızda götürelim en iyisi. Bunun üstüne küstüm, yaklaşık 24 saat hiçbir sorusuna cevap vermedim, aramalarını açmadım, 24 saat sonunda geldi, tamam denerim bi açmayı bakarız dedi😂😂 ama açsa da yarı b*klu bırakacak cocugu belli oldu moraller bozuk. Yani sevgisinden gram şüphem olmaz, benden çok istiyordu ama bana yardımcı olmaz gibi🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️ en iyi ihtimal uyutur, önce kendi uyuyarak.

Back
X