2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Merhabalar :) Benim de son adet tarihimde 26 Mayıs tahmini dogum tarihi Mart ilk haftası olduğu icin araniza eklendim. Önceden gecen kasım ayında 5 haftalik bir düşük öyküm olmuştu. Rahim içindeki myomdan dolayı Nisan ortasında aşağıdan histeroskopik ameliyat oldum.1.5 ay korunma önerildi.Surec bitti ve bu ay 5 gun gecikmem var. Beklenen adet günümde yapılan beta 48 cıktı ondan 2 gun once 10 ile erken erken öğrenmiş oldum. Ama tabii bir düşük öyküm olduğundan cok dillendirmiyorum kontrole de biraz geç gitmeyi planiyorum. Kalp atışı icin. Su an folik asit kullanarak süreci heyecanla bekliyorum.
Hayırlı olsun canım sağlıklı ilerlesin inşallah 🙏🌸

Canımm hayırlı olsun 😍 betanın düşüklüğü önemli değil 2 günde 2 kat artması önemli. Daha çok yeni belliki. Ben de 64 ile öğrendim şuan 1337 betam
Maşallah. Hayırlı olsn cnm🧿🤗Ama işin garip yanı benim adetim düzenlidir. 26 snda hep hasta olurum. Bir gün belki sarkar.ama geçen ay ilk defa beş gün erken oldum. Yani bu ay hangi adet tarihim geçerli olacak. Eğer 21 ise adetimden beş gün gece betamin 12.41 olması düşük. Ama 26 si kabul edilirse bir gün gecikmeyle betam 12.41 olmuş oluyor. Anormallik var mı şimdi bu durumda

Maşallah. Hayırlı olsn cnm🧿🤗Ama işin garip yanı benim adetim düzenlidir. 26 snda hep hasta olurum. Bir gün belki sarkar.ama geçen ay ilk defa beş gün erken oldum. Yani bu ay hangi adet tarihim geçerli olacak. Eğer 21 ise adetimden beş gün gece betamin 12.41 olması düşük. Ama 26 si kabul edilirse bir gün gecikmeyle betam 12.41 olmuş oluyor. Anormallik var mı şimdi bu durumda
Normalde son adet tarihine göre hesaplanır canım. Peki yumurtlamayı ne zaman gördün biliyor musun

MFK nın düşük tehlikesine karşı da kullanılan bir takviyesi vardı Adendo mu neydi cnm sonra da ondan destek alabilirsin yine bence
Evet canım Adendo yu 1,5 aydır kullanıyorum. Zaten eğer düşmezse onun faydasi çok büyük olmuş olacak inşallah

Çok teşekkür ederim canım inşallah ya 🤗sende var mı biseyler durumun nedir
Canım benim beta 22 haziranda 234/ 24 haziransa 677 çıktı daha da yaptırmadım tatildeyim pazartesi direk doktora gideceğim ben adetime 12 gün varken belirtiler sayesinde anladım yarın regli günüm aslında günüm geçmeden öğrenenlerdenim ben bakalım inşallah devam etmiştir yarın regli olmazsam iyi. 6 düşük yaptım 5 kürtaj tüp bebek aşılama bu sürpriz oldu bize ama bakalım işte düşecek mi kalacak mı emin olamıyorum ne sevindim ne de üzüldüm arafta kaldım

Massallah kizlar ne guzel heyecanlar bende ilk ve ikinci cocuklarimda boyleydim hemen kan testi surekli kendimi dinleme vs. Ama bunda cok rahatim 1 hafta önce yumurtlama gunumde baslayip devam eden aşırı gögüs agrilarimla anlamistim derken adet gunumde yaptigim idrar testtimle pozitifi gordum. Daha dr a gitmedim bayram tatlinden once gidip insallah hem kalp atisini hemde kendisini görürüz.

Canım benim beta 22 haziranda 234/ 24 haziransa 677 çıktı daha da yaptırmadım tatildeyim pazartesi direk doktora gideceğim ben adetime 12 gün varken belirtiler sayesinde anladım yarın regli günüm aslında günüm geçmeden öğrenenlerdenim ben bakalım inşallah devam etmiştir yarın regli olmazsam iyi. 6 düşük yaptım 5 kürtaj tüp bebek aşılama bu sürpriz oldu bize ama bakalım işte düşecek mi kalacak mı emin olamıyorum ne sevindim ne de üzüldüm arafta kaldım
Ama bak maşallah beyan yükselmiş. Rabbim nasip eder inşallah sağlıcakla. Bnmde bu olursa ikinci çocuk olacak inşallah. Rabbim herkese nasip etsin

Bende 37.16 adetin ilk günü öğrendim ebeye gittim dün sonuç değil önemli olan 2 gün sonra artışı önemli dedi 2 gün sonra tekrar baktır inşallah seninledir korkma

Bende 37.16 adetin ilk günü öğrendim ebeye gittim dün sonuç değil önemli olan 2 gün sonra artışı önemli dedi 2 gün sonra tekrar baktır inşallah seninledir korkma
İnşallah cnm peki bu gün versem belli olur mu. Dün akşam kan verdim bu akşam da versem belli mıdır

X