Canım değerin düşük olup olmaması değil 2 günde bir 2 katına ulaşması önemli. Belki geç döllenmedir içini ferah turu bakalım çarşamba kaç çıkacakKızlar adet günüm normalde bugün kan verdim 37.16 çıktı düşük değil mi çarşamba bir daha kan vericem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım değerin düşük olup olmaması değil 2 günde bir 2 katına ulaşması önemli. Belki geç döllenmedir içini ferah turu bakalım çarşamba kaç çıkacakKızlar adet günüm normalde bugün kan verdim 37.16 çıktı düşük değil mi çarşamba bir daha kan vericem
Haklısın hayırlısı Allahtan inşallah yükselir hayatımda en çok korktuğum şey bir evlat kaybetmekCanım değerin düşük olup olmaması değil 2 günde bir 2 katına ulaşması önemli. Belki geç döllenmedir içini ferah turu bakalım çarşamba kaç çıkacak
Canım benim de kasık ağrılarım oluyor ara ara hatta şuan da var biraz. Ama lekelenme yok. Önceki 2 gebeliğimde ikisi de olmuştu amaMerhaba kızlar kahve rengi lekelenme yaşayan var mı? Kasık ağrısı çeken
Diğer gebeliklerinde sorun yaşadın mı peki?Canım benim de kasık ağrılarım oluyor ara ara hatta şuan da var biraz. Ama lekelenme yok. Önceki 2 gebeliğimde ikisi de olmuştu ama
İkisi de kimyasal oldu malesefDiğer gebeliklerinde sorun yaşadın mı peki?
Benim bulantılarım sanki yine başladı bende anlamadım ama yine de bütün olumsuzluklara hazırlıyorum kendimi. Göğüslerim çok ağrıyor kasıklarım ara ara ağrıyor anlık geçiyor.Ya benim ilk kimyasal olanda bir sürü belirtim vardı kaç kere istifra ettim mide bulantısından. İkinci kimyasalda hiç bi belirtim yoktu. Bu sefer sadece göğüs hassasiyeti ve kasık ağrısı oldu ara ara o kadar. Belki beta yükseldikçe başka belirtilerim de çıkacak bilmiyorum tabi
Canım düşük olabilir belki geç döllenme oldu adetine yakınken olumsuz düşünme ben bi önceki gene kaldığımda değerim 17 ydi doktor düşük demişti 2 gün sonra 64 olmuştu ondan sonraki 2 gün sonra da 212 falandı 1650 ye kadar çıktı. Düşükle sonuçlandı ama o zamana kadar güzel ilerledi arkadaşımın da düşük başladı ama sonradan arttı doğum yaptı sağlıklı bşr kızı oldu değişiyor yaniKızlar adet günüm normalde bugün kan verdim 37.16 çıktı düşük değil mi çarşamba bir daha kan vericem
O doğum yapan arkadaşım işte onunda lekelenmeli oldu sonra kanaması oldu ama düzeldi sen stres yapma. Sağlıklıysa zaten o sana tutunacak ben 5 düşük yaptım hiç birisinde lekelenmem olmadı o direk düşük belirtisi değil. İnşallah sağlıkla tutunacak sana yavrunMerhaba kızlar kahve rengi lekelenme yaşayan var mı? Kasık ağrısı çeken
Aynen kuzu benim de aynı. Göğüslerim dokununca ağrıyor sadece kasıklar ara ara aynı regl ağrısı gibi. Bişey olmayacaksa da bizim bu stresimizden olacak ya. Kafamızdan atmamız lazım bu düşünceleri bol bol dua edelim vesveselerimiz içinBenim bulantılarım sanki yine başladı bende anlamadım ama yine de bütün olumsuzluklara hazırlıyorum kendimi. Göğüslerim çok ağrıyor kasıklarım ara ara ağrıyor anlık geçiyor.
Valla ben düşünmüyorum artık denize giriyorum güneşleniyorum hep keyfini çıkartmaya çalışıyorum aklımı tatile veriyorum akşam olunca aklıma düşüyor bugün çay ya da kahve ne içtiysem tiktinti gibi oldum miden kalkar kusacakgibi olursun ya öyle oluyorum işte başk belirtilerin nedir seninle aynı süreçteyiz herhalde o yüzden kıyaslama yapıyorum.Aynen kuzu benim de aynı. Göğüslerim dokununca ağrıyor sadece kasıklar ara ara aynı regl ağrısı gibi. Bişey olmayacaksa da bizim bu stresimizden olacak ya. Kafamızdan atmamız lazım bu düşünceleri bol bol dua edelim vesveselerimiz için
Aynen öyle tatildesin sen keyfine bak ben de tatil dönüşü öğrendim gebeliğimi valla kuzum bende son günlerde baya gaz var ama ona progestan da sebep oluyo olabilir. Bi de iştahsızlık başladı özellikle sabahları. Kaç gündür yumurta yiyemiyorum mesela kokusu aşırı kötü yapıyor beni. Normalde asla yumurtasız kahvaltı yapamam. Bi de aşırı susamaya başladım sürekli susuz hissediyorum.Valla ben düşünmüyorum artık denize giriyorum güneşleniyorum hep keyfini çıkartmaya çalışıyorum aklımı tatile veriyorum akşam olunca aklıma düşüyor bugün çay ya da kahve ne içtiysem tiktinti gibi oldum miden kalkar kusacakgibi olursun ya öyle oluyorum işte başk belirtilerin nedir seninle aynı süreçteyiz herhalde o yüzden kıyaslama yapıyorum.
Bende çok su içiyorum kahve içinde bulantım oluyor. Yemek yiyorum çok fazla yiyemitorum ama yedikten sonra bile midem kazınıyormuş gibi bir şey hissediyorum. Sanki sabahtan beri bişey yememiş gibi bi de hep uykum gelitor sura girip çıkıyorum sonra da şezlongda uzanıyorum bugün uyudum bile. Normalde güneşin altından kalkmazdım hiç güneşlenmiyorum zarar verebilirim diye. Baş dönmelerim geçti ama o da stres oldu ben de. İnşallah dediğin gibi devam eder bu sene yüzümüz gülsün inşallahAynen öyle tatildesin sen keyfine bak ben de tatil dönüşü öğrendim gebeliğimi valla kuzum bende son günlerde baya gaz var ama ona progestan da sebep oluyo olabilir. Bi de iştahsızlık başladı özellikle sabahları. Kaç gündür yumurta yiyemiyorum mesela kokusu aşırı kötü yapıyor beni. Normalde asla yumurtasız kahvaltı yapamam. Bi de aşırı susamaya başladım sürekli susuz hissediyorum.
Ay inşallah ya insanın doğru düzgün sevinememesi bile o kadar kötü ki Allahın izniyle her şey güzel olsun biz de burda hangi bebek arabası daha iyi konuşmaları yapalım inşallahBende çok su içiyorum kahve içinde bulantım oluyor. Yemek yiyorum çok fazla yiyemitorum ama yedikten sonra bile midem kazınıyormuş gibi bir şey hissediyorum. Sanki sabahtan beri bişey yememiş gibi bi de hep uykum gelitor sura girip çıkıyorum sonra da şezlongda uzanıyorum bugün uyudum bile. Normalde güneşin altından kalkmazdım hiç güneşlenmiyorum zarar verebilirim diye. Baş dönmelerim geçti ama o da stres oldu ben de. İnşallah dediğin gibi devam eder bu sene yüzümüz gülsün inşallah
İnşallah güzel artış görürüm 2. Gebeliğim ama bilmiyorum farklı geçiyor biraz benim için sanırım süpriz bebek ondan böyleyim takıntılıyımCanım düşük olabilir belki geç döllenme oldu adetine yakınken olumsuz düşünme ben bi önceki gene kaldığımda değerim 17 ydi doktor düşük demişti 2 gün sonra 64 olmuştu ondan sonraki 2 gün sonra da 212 falandı 1650 ye kadar çıktı. Düşükle sonuçlandı ama o zamana kadar güzel ilerledi arkadaşımın da düşük başladı ama sonradan arttı doğum yaptı sağlıklı bşr kızı oldu değişiyor yani
Ay inşallah teşekkür ederim içimi rahatlattın vallaO doğum yapan arkadaşım işte onunda lekelenmeli oldu sonra kanaması oldu ama düzeldi sen stres yapma. Sağlıklıysa zaten o sana tutunacak ben 5 düşük yaptım hiç birisinde lekelenmem olmadı o direk düşük belirtisi değil. İnşallah sağlıkla tutunacak sana yavrun
İnşallah o süreçlere de geleceğiz canım Allah’ın izniyleAy inşallah ya insanın doğru düzgün sevinememesi bile o kadar kötü ki Allahın izniyle her şey güzel olsun biz de burda hangi bebek arabası daha iyi konuşmaları yapalım inşallah
Öncelikle hayırlısı olsun seni çok iyi anlıyorum bende o süreçlerden geçtim 6 düşük yaptım 5 tanesinde kürtaj oldum 2 defa histeroskopi ameliyatı oldum 1 aşılama 1 tüp bebek tedavisi gördüm. En son internetten takip ettiğin dr MFK nın ürünlerini kullanmaya başladım daha regli günüme 12 gün varken beta testim 234 çıkmıştı 2 gün sonra yine yaptırdım 677 çıktı daha da yaptırmadım tatildeyim ayın 30 u regli günüm inşallah olmam ger an tetikteyim olacağım diye. Gerçekten emin olamıyorum Var kı yok mu devam ediyor mu etmiyor mu? Hep bi araftayım pazartesi doktora gideceğim o zamana. Kadar da reglimolmazsam inşallah herkesin bi öyküsü var herkes sağlıklı bir gebelik istiyor rabbim yüzümüzü güldürsün inşallahMerhabalar :) Benim de son adet tarihimde 26 Mayıs tahmini dogum tarihi Mart ilk haftası olduğu icin araniza eklendim. Önceden gecen kasım ayında 5 haftalik bir düşük öyküm olmuştu. Rahim içindeki myomdan dolayı Nisan ortasında aşağıdan histeroskopik ameliyat oldum.1.5 ay korunma önerildi.Surec bitti ve bu ay 5 gun gecikmem var. Beklenen adet günümde yapılan beta 48 cıktı ondan 2 gun once 10 ile erken erken öğrenmiş oldum. Ama tabii bir düşük öyküm olduğundan cok dillendirmiyorum kontrole de biraz geç gitmeyi planiyorum. Kalp atışı icin. Su an folik asit kullanarak süreci heyecanla bekliyorum.
Öncelikle hayırlısı olsun seni çok iyi anlıyorum bende o süreçlerden geçtim 6 düşük yaptım 5 tanesinde kürtaj oldum 2 defa histeroskopi ameliyatı oldum 1 aşılama 1 tüp bebek tedavisi gördüm. En son internetten takip ettiğin dr MFK nın ürünlerini kullanmaya başladım daha regli günüme 12 gün varken beta testim 234 çıkmıştı 2 gün sonra yine yaptırdım 677 çıktı daha da yaptırmadım tatildeyim ayın 30 u regli günüm inşallah olmam ger an tetikteyim olacağım diye. Gerçekten emin olamıyorum Var kı yok mu devam ediyor mu etmiyor mu? Hep bi araftayım pazartesi doktora gideceğim o zamana. Kadar da reglimolmazsam inşallah herkesin bi öyküsü var herkes sağlıklı bir gebelik istiyor rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah