- 23 Ekim 2024
- 1.026
- 1.327
- 48
- Konu Sahibi mayala katar
- #12.341
Kan testini görene kadar bişey demicem aşkımÖyle kuzum ya zamanı gelmemiş demekkiİnşallah
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan testini görene kadar bişey demicem aşkımÖyle kuzum ya zamanı gelmemiş demekkiİnşallah
![]()
Eşim Bülent Erol bende Kübra boynukalin tercih etimDoktorun kim canım hayırlısı olsun
Benden daha umutlusun kuzumKan testini görene kadar bişey demicem aşkım![]()
Amiiinnn ALLAH razı olsun canımCanım benim başın sağ olsunMekanı cennet olsun
Anne yeri doldurulamaz tabi ki inş bebeğin sana umut olur
![]()
İğne var canım ama bir tane
Amin canımAmiiinnn ALLAH razı olsun canım
Anne acısı çok ağır zor bir acı ben yaşadım RABBIM başka kimseye yaşatmasın![]()
Canım evet kan testine kadar umutluyum çünkü burda nice pozitifler testlerde görüp kimyasal geçirenler var aşkımBenden daha umutlusun kuzum![]()
Bi iki gün sonra belki
Çarşamba düşünüyorum bendeBi iki gün sonra belkisen ?
Oyy kuzum başın sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun anneciğininBen stres yapmiyim de kim yapsin
Beni mutlu eden varlığımı (ANNEM)i kaybettim
Aslında benim transferim aylar önce olacaktı son kontrole gitmeden bir gün önce annem vefat etti ve hayatım karardı daha yeni biraz kendime geldim öyle transferi yaptım
Elhamdülillah inançlı biriyim suphesiz RABBIM ne dilerse o olur ama çok zor zamanlar yaşadım çok büyük bir boşluktayım annemin en büyük hayali çocuk sahibi olmamdı ve şimdi inşallah bebeğim oldugunda bile Bi yanım hep eksik olacak çünkü annem yanımda olmayacak![]()
Hadi monarozam dualarımız seninleCanımsınİnşallah güzel haberler ile dönerim. İçimden bir his o 3. İlk görünen folikül ün de yetisecegini hissediyor..
Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun
mayala katar . Saat durmuş sanki
![]()
Oyyyy maşallah kuzumCanım şimdi konuştum doktorumla 9 yumurta toplanmış. Ama progesteron 9 çıkmış o yüzden bu ay transfer yapamıyoruz. Antibiyotik ve progestan fitil verdi. Adetin ilk günü haberleşicez muhtemelen haftaya adet olucakmışım 10 gün kullanıcaz. İlişki yok dedi yine adete kadarbu doktor benim libidoma düşman
embriyologta yarın dönüş yapıcakmış kaçı döllendi diye ama benden çok yüksek rakam çıkmış normalde 2 tane bekliyoduk. Tabi kaçı döllenir bilemiyoruz. Pgt için de yine embriyologumuzla iletişim halinde olucaz
![]()
Çok geçmiş olsunn canım doktorun karar versin süreci anlatırız inşallah hiç strese girme bolca dinlenKızlar opudan çıktım ama odadayım daha ne oldu ne bitti bilmiyorum hafif baygınım ancak hemşirem cumartesi günü kan almıştı. Progesteron hafif yüksek çıkmış sanırım rahim de biraz uygun değil gibiymiş. Kesin sonucu doktor söyleyecek ama belki embriyolar dondurulup bir sonraki ay transfer edilebilirmiş. Öyle olursa süreç nasıl ilerleyecek acaba?
İdrar testi yapacak mısın canım?Arkadaşlar benim ilk denemem inşallah son olur çok bilemiyorum embriyo tutmazsa rahimden dolayı mı tutamiyor genetik sebepli oluyor onu biliyorum da eğer tutmazsa kadında da mı sorun var demek
Maşallaah canım allah tamamına erdirsin inşallah çok güzel duruyor :))Bu gün yaptığım şu sanırım canım çünkü sararmamış daha
Ayy bizede hamiş duası et ne olur tutunmuş olsunlar. bugün ben iğneleri yaparken çok zorlandım bir türlü girmedi iyice zorlanmaya başladımmayala katar
Daydi aşkımsular bu sabah tekrar yaptım bu sefer daha hızlı ve biraz daha belirgin çıktı geçen seferkinden, dünde gündüz yaptım ilk idrar değil öğleden sonra çok silik çıktı yine, bu gün sabah daha belirgindi
çarşambayı iple çekiyorum
![]()
Geçmiş olsun.. Benimde donmuş transfer edildi merak etmeyin süreç su gibi akıp gidiyorKızlar opudan çıktım ama odadayım daha ne oldu ne bitti bilmiyorum hafif baygınım ancak hemşirem cumartesi günü kan almıştı. Progesteron hafif yüksek çıkmış sanırım rahim de biraz uygun değil gibiymiş. Kesin sonucu doktor söyleyecek ama belki embriyolar dondurulup bir sonraki ay transfer edilebilirmiş. Öyle olursa süreç nasıl ilerleyecek acaba?
İns. BebeğimAy inşallah canım benim
Seninde inşallah doktorunla enerjin tutar içine sine sine devam edersincanım bence az az yürüyebilirsin der gibime geliyor
daha minik pandamız minnacik ya
![]()
Haklısın , aminnBence belirti hiç arama canısı vücudun seni yanıltmasın bazen ilaçlarda hamileymiş gibi tepki veriyor inşallah dilerim sonunda pozitifleri görürsünbizde seninle o heyecanları yaşamak nasip olsun
![]()
5ABAnladım canım banada 5aa koydular bakalim senin hamile kaldigin embriyonun kalitesi kacti
Canim 3. Günün tutunma şansı 5. Güne göre düşük normalde düşük değil. Ve aslında 3. Gün embriyosunun rahimde bölünüp ikiz olma ihtimali de var yaniBenim sadece 1 embriyo gelişmiş 4 yumurtadan o yüzden 3.gün transfer olacak dendi yani yarın tutunma şansı düşük oluyormuş öyle gördüm 5.güne göre çoklu yumurtada 5.gün bekleniyor dediler. Tutunma için embriyo glue diye bisey okumuştum burda böyle tavsiyesi olan var mı ?