Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ben stres yapmiyim de kim yapsin
Beni mutlu eden varlığımı (ANNEM)i kaybettim 😭
Aslında benim transferim aylar önce olacaktı son kontrole gitmeden bir gün önce annem vefat etti ve hayatım karardı daha yeni biraz kendime geldim öyle transferi yaptım
Elhamdülillah inançlı biriyim suphesiz RABBIM ne dilerse o olur ama çok zor zamanlar yaşadım çok büyük bir boşluktayım annemin en büyük hayali çocuk sahibi olmamdı ve şimdi inşallah bebeğim oldugunda bile Bi yanım hep eksik olacak çünkü annem yanımda olmayacak 😭😭
Oyy kuzum başın sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun anneciğinin 🤲🤲 ne denir böyle bir duruma bilmiyorum hiçbir söz de teselli de edemez farkindayim. Rabbim yar ve yardimcin olsun Rabbim sana mucizeni versin ki sana da annen için teselli olsun 🤲🤲😰😰😰

Canımsın 🥹❤️❤️❤️❤️ İnşallah güzel haberler ile dönerim. İçimden bir his o 3. İlk görünen folikül ün de yetisecegini hissediyor..🤲🏻 Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun mayala katar mayala katar . Saat durmuş sanki😅
Hadi monarozam dualarımız seninle 🤲🤲 hayırlısıyla güzel haberler ver bize burdayiz bekliyoruz 🥰🥰🥰🤲🤲🤲🤲

Canım şimdi konuştum doktorumla 9 yumurta toplanmış. Ama progesteron 9 çıkmış o yüzden bu ay transfer yapamıyoruz. Antibiyotik ve progestan fitil verdi. Adetin ilk günü haberleşicez muhtemelen haftaya adet olucakmışım 10 gün kullanıcaz. İlişki yok dedi yine adete kadar 😒😒😒 bu doktor benim libidoma düşman 😂😂😂 embriyologta yarın dönüş yapıcakmış kaçı döllendi diye ama benden çok yüksek rakam çıkmış normalde 2 tane bekliyoduk. Tabi kaçı döllenir bilemiyoruz. Pgt için de yine embriyologumuzla iletişim halinde olucaz 🩷
Oyyyy maşallah kuzum 🧿🧿🧿 hepside döllenip altın embriyo olsun inşallah 🤲🤲 ay bebişim bir ay sonra olsun hiç önemli değil yeter ki olsun sana da sıkıca tutunsunlar inşallah 🤲🤲🤲 ne güzel haberler yaaa 🥰🥰🥰🥰

Kızlar opudan çıktım ama odadayım daha ne oldu ne bitti bilmiyorum hafif baygınım ancak hemşirem cumartesi günü kan almıştı. Progesteron hafif yüksek çıkmış sanırım rahim de biraz uygun değil gibiymiş. Kesin sonucu doktor söyleyecek ama belki embriyolar dondurulup bir sonraki ay transfer edilebilirmiş. Öyle olursa süreç nasıl ilerleyecek acaba?
Çok geçmiş olsunn canım doktorun karar versin süreci anlatırız inşallah hiç strese girme bolca dinlen🫶

mayala katar mayala katar Daydi Daydi aşkımsular bu sabah tekrar yaptım bu sefer daha hızlı ve biraz daha belirgin çıktı geçen seferkinden, dünde gündüz yaptım ilk idrar değil öğleden sonra çok silik çıktı yine, bu gün sabah daha belirgindi 🥹 çarşambayı iple çekiyorum 😍
Ayy bizede hamiş duası et ne olur tutunmuş olsunlar. bugün ben iğneleri yaparken çok zorlandım bir türlü girmedi iyice zorlanmaya başladım 🫠

Kızlar opudan çıktım ama odadayım daha ne oldu ne bitti bilmiyorum hafif baygınım ancak hemşirem cumartesi günü kan almıştı. Progesteron hafif yüksek çıkmış sanırım rahim de biraz uygun değil gibiymiş. Kesin sonucu doktor söyleyecek ama belki embriyolar dondurulup bir sonraki ay transfer edilebilirmiş. Öyle olursa süreç nasıl ilerleyecek acaba?
Geçmiş olsun.. Benimde donmuş transfer edildi merak etmeyin süreç su gibi akıp gidiyor

Ay inşallah canım benim 😍😍
Seninde inşallah doktorunla enerjin tutar içine sine sine devam edersin 😍🥰🥰 canım bence az az yürüyebilirsin der gibime geliyor 😍 daha minik pandamız minnacik ya 🥹🥹❣️❣️
İns. Bebeğim🙏 ya bu hastalık lanet bı hastalık geçen seferkinde 9+3te hastanelik olmuştum aşırı kanamayla sonra kanamayı durdurup servikal dikiş atmislardi alttan.yani küçük falan farketmiyor malesef🙄 tabi dikiş var bu sefer illaki bir faydası vardır umarım yani🤣

Benim sadece 1 embriyo gelişmiş 4 yumurtadan o yüzden 3.gün transfer olacak dendi yani yarın tutunma şansı düşük oluyormuş öyle gördüm 5.güne göre çoklu yumurtada 5.gün bekleniyor dediler. Tutunma için embriyo glue diye bisey okumuştum burda böyle tavsiyesi olan var mı ?
Canim 3. Günün tutunma şansı 5. Güne göre düşük normalde düşük değil. Ve aslında 3. Gün embriyosunun rahimde bölünüp ikiz olma ihtimali de var yani

Back
X