Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Arkadaşlar benim ilk denemem inşallah son olur çok bilemiyorum embriyo tutmazsa rahimden dolayı mı tutamiyor genetik sebepli oluyor onu biliyorum da eğer tutmazsa kadında da mı sorun var demek
Hayır canım senin rahminde kist yoksa rahim kalınlığı uygunsa zaten transfer yapıyorlar. Tutmama sebebi embriyoların kötü olması. Yani bana söylenen buydu. Bazı embriyolar çok iyi görünüp aslında öyle olmayabiliyor. Mesela benim gecen transferinde 5AA kaliteydi çok iyi görünüyordu ama tutmadı doktorumda böyle açıklama yapmıştı.

Çok sağol canım benim pgt istiyorum evet bakalım inşallah en az 5’i döllenir ve sağlıklı gelişir.

Bana doktorum 2 tane antibiyotik yazmış bir de adetimi geciktirmek için progestan fitil verdi. 10 gün kullan adetin 1. günü ara dedi. Adetin 2. günü tekrar kontrole gideceğim ilaç başlayacakmışız rahmi hazırlamak için. Muhtemelen 15. gün de transfer yaparız dedi. Allah biliyor ya bu ay zaten hazır değildim mental olarak bir de pgt istiyordum doktor taze transfer yapmak istediği için pgt yapamıyorduk.

Peki progesteron neden bu kadar yükselir acaba 9 çıkmış çok yüksek
Canım o neden bilmiyorum ama donmuş transfer olacaksan zaten progesteron 10 üzeri olması lazım
Şimdi 10-12 gün içinde adet olursun, o zaman kontrol eder herhangi bir sıvı veya kist falan varmı diye.

mayala katar mayala katar @Daydi aşkımsular bu sabah tekrar yaptım bu sefer daha hızlı ve biraz daha belirgin çıktı geçen seferkinden, dünde gündüz yaptım ilk idrar değil öğleden sonra çok silik çıktı yine, bu gün sabah daha belirgindi 🥹 çarşambayı iple çekiyorum 😍
Çok şükür Rabbime🙏🩵 hadi ins. Çarşamba da kan değerin çok güzel çıkar ins. Kuzum🙏 bende ilk doktor randevuma gideceğim carsamba günü umarım herşey yolunda biraz dışarı çıkabilir yürüyebilirsin der😅🙏

Benim sadece 1 embriyo gelişmiş 4 yumurtadan o yüzden 3.gün transfer olacak dendi yani yarın tutunma şansı düşük oluyormuş öyle gördüm 5.güne göre çoklu yumurtada 5.gün bekleniyor dediler. Tutunma için embriyo glue diye bisey okumuştum burda böyle tavsiyesi olan var mı ?

Çok şükür Rabbime🙏🩵 hadi ins. Çarşamba da kan değerin çok güzel çıkar ins. Kuzum🙏 bende ilk doktor randevuma gideceğim carsamba günü umarım herşey yolunda biraz dışarı çıkabilir yürüyebilirsin der😅🙏
Ay inşallah canım benim 😍😍
Seninde inşallah doktorunla enerjin tutar içine sine sine devam edersin 😍🥰🥰 canım bence az az yürüyebilirsin der gibime geliyor 😍 daha minik pandamız minnacik ya 🥹🥹❣️❣️

Canım o neden bilmiyorum ama donmuş transfer olacaksan zaten progesteron 10 üzeri olması lazım
Şimdi 10-12 gün içinde adet olursun, o zaman kontrol eder herhangi bir sıvı veya kist falan varmı diye.
Aaaa anladım kuzum. Adetin 2. günü tekrar çağırdı işte bakalım nisan transferinden elendim ama mayıs olur inşallah🩷

Benim sadece 1 embriyo gelişmiş 4 yumurtadan o yüzden 3.gün transfer olacak dendi yani yarın tutunma şansı düşük oluyormuş öyle gördüm 5.güne göre çoklu yumurtada 5.gün bekleniyor dediler. Tutunma için embriyo glue diye bisey okumuştum burda böyle tavsiyesi olan var mı ?
Hiç moralini bozma ne 5.günler tutunmadı burda 3.günler daha iyi tutunanlar oldu o tamamen nasip kismet işi, moralini iyi tut ki bebiş mutlu olsun. Embriyo glue benim merkezde ben dr sorduğumda daha önce hiç tutunmamış birkaç kez negatif almışlara uyguluyoruz demişlerdi. Ama doktoruna bir danış o ne diyecek, bildiğim kadarıyla glue bilimsel kanıtlanmış bir şey değilmiş yanlış yönlendirmek istemem

Merhaba canım hoşgeldin 🤗 aramıza
Sürecin hayırlı uğurlu olsun dilerim herşey senin için çok güzel ve pozitif olur Amin 🤲
Seni ekleyeceğim tabloya dilerim topiğimiz sana da şans 🍀 getirsin inşallah burayı takipe al birbirimizden haberdar olalım süreçlerimizi beraber takip edelim inşallah bol pozitifli Bir Ay diliyorum hepimize 🤲💕👼🫶
Kız tablo ya benı ekledın mi tabloyu göremiyorum nerd ebakim kimler var çogu kişi var mı

Hayır canım senin rahminde kist yoksa rahim kalınlığı uygunsa zaten transfer yapıyorlar. Tutmama sebebi embriyoların kötü olması. Yani bana söylenen buydu. Bazı embriyolar çok iyi görünüp aslında öyle olmayabiliyor. Mesela benim gecen transferinde 5AA kaliteydi çok iyi görünüyordu ama tutmadı doktorumda böyle açıklama yapmıştı.
Anladım canım banada 5aa koydular bakalim senin hamile kaldigin embriyonun kalitesi kacti

Hiç moralini bozma ne 5.günler tutunmadı burda 3.günler daha iyi tutunanlar oldu o tamamen nasip kismet işi, moralini iyi tut ki bebiş mutlu olsun. Embriyo glue benim merkezde ben dr sorduğumda daha önce hiç tutunmamış birkaç kez negatif almışlara uyguluyoruz demişlerdi. Ama doktoruna bir danış o ne diyecek, bildiğim kadarıyla glue bilimsel kanıtlanmış bir şey değilmiş yanlış yönlendirmek istemem
Çok teşekkür ederim transferden yarim saat önce kadar gideceğim geç kalmış olmam inşallah doktorum da uygun görür

mayala katar mayala katar @Daydi aşkımsular bu sabah tekrar yaptım bu sefer daha hızlı ve biraz daha belirgin çıktı geçen seferkinden, dünde gündüz yaptım ilk idrar değil öğleden sonra çok silik çıktı yine, bu gün sabah daha belirgindi 🥹 çarşambayı iple çekiyorum 😍

Maşallah 🧿 canım sağlıcakla gelsin minik mucizen 🤲👼💕

MasAllah canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰

Canım hemen bu ay mi başlayacaksın bir kaç ay rahmin dinlenseydi keşke dondurulmuş çok kolay sadece normal bir ilaç vermişti ve vitamin vermişti doktor transfer günü de direk transfer etmişti sonrasında progestan oksapar iğne kullandirtmisti
Çok teşekkür ederim canım inşallah❤️💕 sana da nasip olsun Allahın izniyle 🙏🏻

Rabbim o embriyonu sana bağışlasın inşallah dilerim Altın embriyondur Allahım yüzlüne baksın inşallah 🤲 evet canım embriyo az olunca risk almıyorlar 3. Gün transfer oluyor yeter ki sana sıkı sıkı tutunsun hangi gün olduğunun önemi yok 🤲
Benim klinik zaten yapıyor embriyo glue ücretsiz olduğu için sana sormuyorlar bile kendiler uyguluyor 💕 ama doktorum yakın zamanda o da ücretlenecek dedi o zaman hastalara mecbur sorulacak ona göre ücretini ödesinler diye inşallah hakkında hayırlı güzeli olsun inşallah 🤲❤️

Back
X