Hemen endişelenme canım bir şey yoktur inşallah sadece üşütmüşsündür. Ben de nezle oldum bi kaç gündür malesef sanırım havalar dengesizleşti tam mevsim geçişi ya ondandırCanım bilmiyorum ki ağrıdığında beri çorapsız gezmiyorum anlayamadım ben de bu cuma ikili test icin gidecektim bunu da sorucam umarım bir sıkıntı cıkmaz
Arkandaslar bu karin sisligi, tas gibi olmasi ve gaza cozum bulan var mi? Benim yasam kalitemi mahvediyorhic tat birakmiyor...
Canım beyzoshun dediği gibi ya magnezyumun sitrat formu ya da probiyotik veriyorlar. Doğal olarakta yürüyüş iyi gelebilirBen de öyleydim kabızlık da yanında ekstrasıydı malesefdoktor magnezyum verdiğinden beri bu şikayetler bitti canım sen kullanıyor musun magnezyum takviyesi?
Maalesef...Ben de öyleydim kabızlık da yanında ekstrasıydı malesefdoktor magnezyum verdiğinden beri bu şikayetler bitti canım sen kullanıyor musun magnezyum takviyesi?
Tek taraflı mı çift taraflı mı ağrın var ben de böbreğim ağrıyor sanmıştım tam senin haftalarında ama leğen kemiğimmiş ağrıyan o da rahim büyüdüğü için oluyormuş belki senin de öyle bişeydir canımCanım bilmiyorum ki ağrıdığında beri çorapsız gezmiyorum anlayamadım ben de bu cuma ikili test icin gidecektim bunu da sorucam umarım bir sıkıntı cıkmaz
Sana da cok çok geçmiş olsun canım benimHemen endişelenme canım bir şey yoktur inşallah sadece üşütmüşsündür. Ben de nezle oldum bi kaç gündür malesef sanırım havalar dengesizleşti tam mevsim geçişi ya ondandır
Tek taraflı canım sağda var sadece senin de öyle miydi?Tek taraflı mı çift taraflı mı ağrın var ben de böbreğim ağrıyor sanmıştım tam senin haftalarında ama leğen kemiğimmiş ağrıyan o da rahim büyüdüğü için oluyormuş belki senin de öyle bişeydir canım
Çift taraflıydı canım bu elimizi bel boşluklarına koyduğumuzdaki yer tamTek taraflı canım sağda var sadece senin de öyle miydi?
Cok sevindim canim cok şükürAy canım çok şükür doktorum sıkıntı yok dedi evet aynen dediğin gibi ense ve burun ölçümüz zaten iyi dedi boş yere üzmüşüm kendimi. Dediğin gibi doktor önemli canım çokta iyi Bi doktor saolsun
Dr yorumlayacak yani b8z anlamayiz aman anlamayalim zatenCanım yaş ve kombine riske bakıyorlarmış risk oranına yani
Çok teşekkür ederim canım benim çok şükür yaCok sevindim canim cok şükürsirf bu boş yere stresler yüzünden dr un yorumlamadigi sonuclara bakmamak gerek ya yok hamilelik hic bitmez. Bn sanki biraz saldim gibi bi suredir nedendir bilmiyorum bosvermislik var
Dr yorumlayacak yani b8z anlamayiz aman anlamayalim zatenyarin gidicem kontrole bakalim hayırlısıyla güzel aliriz sonuclari
Evet canm Allah'tan biraz geçte olsa bı sorun olmadan farkedildi doktorumda aynısını dedi ciğer geliştirici iğne yapılacakmış inşallah kuveze gerek kalmaz çok endişeliyimSelam kızlar
Umarım herkes iyidir
@merve4416 aramiza hosgeldin canım,
@do_major cinsiyeti kesinleşmiş sağlıkla büyüsün minnos ❤
Helenk Canım hiç üzülme, doktorlar durumu erkenden anlayıp önlemini alırlar mutlaka zaten almislar da, iğne ve ilaca başlamışsın. Bundan sonrası kendine daha dikkat etmen ve stresten uzak durmaya çalışmak olmalı baktığında hepimiz riskli gebelik adayıyız bir gun sonra hamgi sorunla karsilasacagimiz hic belli degil onemli olan erken farkedilip tedbir alinmasi bence. 36. Hafta çok erken bir hafta değil bence , ona bağlı öncesinde ciger geliştirici ignelerde önlemlerini mutlaka alır doktorlar küveze bile hiç girmeyebilir. Umarım hepimiz hiç sorun yaşamadan surecimizi tamamlarız, sağlıkla...
Banada çin takvimine göre kız çıkıyor oğlum var bir kızımda olsa tadindan geçilmez insan olmayanı istiyor ama hep hayırlısı sağlıklısı güzel ahlaklisi olsun diyorum bu ay sonu farklı bı doktora da görünmek istiyorum bakalım o ne diyecekHangisi çıksınanne hissediyormuş.
Herkes bana erkek dedi, çin takvimine gore fln da erkek, ama ben kız hissediyorumtabiiki hepimiz icin önceliği sağlık, ama icimizde bir kız mi yoksa erkek mi taşıyoruz sürekli merak konusu.
Hakkınızda hayırlısı olan şey gönlünüzden geçen olsun inşallahBanada çin takvimine göre kız çıkıyor oğlum var bir kızımda olsa tadindan geçilmez insan olmayanı istiyor ama hep hayırlısı sağlıklısı güzel ahlaklisi olsun diyorum bu ay sonu farklı bı doktora da görünmek istiyorum bakalım o ne diyecek
Maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar geçtiğimiz cuma panaroma gen testiyle benimde bebisimin cinsiyeti belli oldu erkekmis ❤ Mart ayi sanki erkek ayı gibi
Aminnn inşallah canm Allah hepimizin gönlüne göre hayırlısını versinHakkınızda hayırlısı olan şey gönlünüzden geçen olsun inşallah
Of of bende de çok şişkinlik ve gaz var.Arkandaslar bu karin sisligi, tas gibi olmasi ve gaza cozum bulan var mi? Benim yasam kalitemi mahvediyorhic tat birakmiyor...
Diğer sayfa hangisi canımBen instagramdan 2 kişiye gönderdim biri de şu hepimizin gönderdiği, ikisi de kız dedi, bakalim bilecekler mi ben de haftaya öğreneceğim 15 haftalikken artık yanılma payı olmaz diye düşünüyorum:) benim de kendime tahminim nub a göre oyle ama herzaman yanılma payı var erkeğe de hazirlikliyim :)
Ben de tam tersi herkesin bebegi kızmis gibi hissettim ama burda oylamada erkek cok olunca demistim ay benim kalbimden gecen oldu insallah tüm annelerin kalbinden geçen olur. En sonunda da sağlıkla kavusuruz bebislerimizeMaşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallahbence Mart ayı değilde tüm sene erkek çok gibi kimi görsem erkek kız çok nadir rastladim
İnşallah canımBen de tam tersi herkesin bebegi kızmis gibi hissettim ama burda oylamada erkek cok olunca demistim ay benim kalbimden gecen oldu insallah tüm annelerin kalbinden geçen olur. En sonunda da sağlıkla kavusuruz bebislerimize
Hadi bakalım kesin cinsiyeti çok merak ediyorum doğrusuHahah gösteriyorda devlet hastanesi radyoloji olunca erken dedi
Aramiza hoş geldiniz...Merhaba sevgili anneler.Ben de ikiz annesi olarak aranıza katılayım.Ikizlerimin olacagini ogrendigimden beri zorlu haftalar geçiriyorm. Şaşkınlık,korku, sevinç hepsini bir arada yasadigim ilginc bi 3 hafta oldu.Durumu anca kaniksayabildim diyebilirim.12+4 günlük ikizler. Cinsiyet konusunda henüz erken mi bilmiyorum ama gittiğim iki Dr farkli cinsiyetler söyledi.Iyice kafam karisti
Bende son zamanlarda böbrek ağrısı yaşamaya başladım ve farkettim ki suyu az içiyorum. Aslında normalde gebelik öncesinde ne kadar iciyorsam aynı miktarda tüketiyorum ama demekki az geliyor vücuda bir kaç gün günlük su tüketimini arttırdım ve ağrı yaşamadığımı fark ettim.Kızlar benim bir haftadır sağ böbreğim ağrıyor ya bunu yaşayan var mi sinir oldum artık geçen hafta idrar tahlili vermiştim her şey yolundaydı neden olabilir ki bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?