2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canım bilmiyorum ki ağrıdığında beri çorapsız gezmiyorum anlayamadım ben de bu cuma ikili test icin gidecektim bunu da sorucam umarım bir sıkıntı cıkmaz
Hemen endişelenme canım bir şey yoktur inşallah sadece üşütmüşsündür. Ben de nezle oldum bi kaç gündür malesef sanırım havalar dengesizleşti tam mevsim geçişi ya ondandır

Arkandaslar bu karin sisligi, tas gibi olmasi ve gaza cozum bulan var mi? Benim yasam kalitemi mahvediyor hic tat birakmiyor...
Ben de öyleydim kabızlık da yanında ekstrasıydı malesef doktor magnezyum verdiğinden beri bu şikayetler bitti canım sen kullanıyor musun magnezyum takviyesi?
Canım beyzoshun dediği gibi ya magnezyumun sitrat formu ya da probiyotik veriyorlar. Doğal olarakta yürüyüş iyi gelebilir

Canım bilmiyorum ki ağrıdığında beri çorapsız gezmiyorum anlayamadım ben de bu cuma ikili test icin gidecektim bunu da sorucam umarım bir sıkıntı cıkmaz
Tek taraflı mı çift taraflı mı ağrın var ben de böbreğim ağrıyor sanmıştım tam senin haftalarında ama leğen kemiğimmiş ağrıyan o da rahim büyüdüğü için oluyormuş belki senin de öyle bişeydir canım

Tek taraflı canım sağda var sadece senin de öyle miydi?

Cok sevindim canim cok şükür sirf bu boş yere stresler yüzünden dr un yorumlamadigi sonuclara bakmamak gerek ya yok hamilelik hic bitmez. Bn sanki biraz saldim gibi bi suredir nedendir bilmiyorum bosvermislik var
Canım yaş ve kombine riske bakıyorlarmış risk oranına yani
Dr yorumlayacak yani b8z anlamayiz aman anlamayalim zaten yarin gidicem kontrole bakalim hayırlısıyla güzel aliriz sonuclari

Çok teşekkür ederim canım benim çok şükür ya Aynen öyle valla peşine düşersek kafamızda kurup hemen üzülüp stres yapıyoz doktor gelene kadar akla karayı seçtim nasıl stres yaptım varya tansiyonum falan düştü çok araştırmak iyi birşey değil ya akışına bırakmak daha sağlıklı bence canım çok didiklememek lazım herşeyi
Yok canım doktor yorumlayıp anlatsın öyle daha mantıklı oluyor Allahın izniyle güzel sonuçlar alırsın canım benim

Evet canm Allah'tan biraz geçte olsa bı sorun olmadan farkedildi doktorumda aynısını dedi ciğer geliştirici iğne yapılacakmış inşallah kuveze gerek kalmaz çok endişeliyim rabbimin yardımıyla kolayca atlatırız inşallah

Banada çin takvimine göre kız çıkıyor oğlum var bir kızımda olsa tadindan geçilmez insan olmayanı istiyor ama hep hayırlısı sağlıklısı güzel ahlaklisi olsun diyorum bu ay sonu farklı bı doktora da görünmek istiyorum bakalım o ne diyecek

Hakkınızda hayırlısı olan şey gönlünüzden geçen olsun inşallah

Kızlar geçtiğimiz cuma panaroma gen testiyle benimde bebisimin cinsiyeti belli oldu erkekmis ❤ Mart ayi sanki erkek ayı gibi
Maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah bence Mart ayı değilde tüm sene erkek çok gibi kimi görsem erkek kız çok nadir rastladim

Arkandaslar bu karin sisligi, tas gibi olmasi ve gaza cozum bulan var mi? Benim yasam kalitemi mahvediyor hic tat birakmiyor...
Of of bende de çok şişkinlik ve gaz var.
Doktorum gebelik hormonları ile ilgili dedi. Ne hormonmuş her yeri etkiledi

Diğer sayfa hangisi canım

Maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah bence Mart ayı değilde tüm sene erkek çok gibi kimi görsem erkek kız çok nadir rastladim
Ben de tam tersi herkesin bebegi kızmis gibi hissettim ama burda oylamada erkek cok olunca demistim ay benim kalbimden gecen oldu insallah tüm annelerin kalbinden geçen olur. En sonunda da sağlıkla kavusuruz bebislerimize

Ben de tam tersi herkesin bebegi kızmis gibi hissettim ama burda oylamada erkek cok olunca demistim ay benim kalbimden gecen oldu insallah tüm annelerin kalbinden geçen olur. En sonunda da sağlıkla kavusuruz bebislerimize
İnşallah canım

Aramiza hoş geldiniz...
Grubumuz gerçekten çok bereketli

Kızlar benim bir haftadır sağ böbreğim ağrıyor ya bunu yaşayan var mi sinir oldum artık geçen hafta idrar tahlili vermiştim her şey yolundaydı neden olabilir ki bu?
Bende son zamanlarda böbrek ağrısı yaşamaya başladım ve farkettim ki suyu az içiyorum. Aslında normalde gebelik öncesinde ne kadar iciyorsam aynı miktarda tüketiyorum ama demekki az geliyor vücuda bir kaç gün günlük su tüketimini arttırdım ve ağrı yaşamadığımı fark ettim.
Yine de farklı bir durum olabilir sizin belki üşütme vs. Doktorunuza danisirsıniz eğer şikayetleriniz çoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…