• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bulantılar kaçıncı haftada başlamıştı ☺️ Yaa ara ara bulantı hissediyorum ama çok yoğun değil, saçlarım mat ve ince görünüyor (kız), Rus takvimi (kız), yüzük testi (kız), sol göğsüm daha büyüdü (kız)… kafayı yicem cidden 😂😂😂 şimdiden kendimi kıza alıştırdım perşemde ultrasonda inşallah görünürse bir de yerine bakacağım bakalım solumda mı sağımda mı 😂 batma hissim sürekli solda ara ara sağda da oluyo ama ayyy niye şimdiden bu kadar taktım bilmiyorum 😂😂😂
benim de sol kasığım ağrıyor doktora sormuştum sandı ki cinsiyet için soruyorum :D bazıları soldan ve sağdan olunca cinsiyet hesaplamaya çalışıyor alakası yok dedi :D ben de dedim onun için sormamıştım demek ki böyle çok hesaplayan varmış

Ben ilkinde deterjan ve ıslak mendilde genellikle e bebegin urunlerini kullanmıştım. Bak biraz büyüyünce e bebegin bezleri de iyi oluyor ama sıvı kaka konusunda iyi değil ondan ilk numaralarını pek kullanamamıştım. 1 ve 2 için bence molfix ve sleepy daha garanti bir secim olabilir ama 3ten sonra farketmez pek en uzun da 3 numara kullanmıştım ben çok almıştım ama kilolu bebek olursa diye stok yapmak zor oluyor benim kız zayıftı hep.
Dalın kızıma konak yaptı sampuan olarak ama herkeste olur mu bilmem bazen babannesinde yıkıyorum orda hala dalin var yine konak oluyor 5 yaşında çocuk benim kıza uymadı o marka. Sebamed falan gönül ister kullanmak ama yanaşmak mümkün olmaz herhalde ama dedigim gibi e bebegin kendi markaları hem normalde de uygun oluyor hem de bazı zamanlar özel indirimleri oluyor bu yönüyle tercih edilebilir bir de düz beyaz badileri de alınır e bebegin çünkü cinsiyet bilmesen de citcitli beyaz badi her çocuk giyiyor ben ondan aldım hep şimdi kız da olsa erkek de olsa onları kullanacağım yine.
ay çok teşekkür ederim çok detaylı yazmışsınız benim için fikir oldu 💖💖💖💖

Ankara'da yaşayan arkadaşlarım araştırdığınız, tavsiye edilen ya da bildiğiniz doktorlar var mıııı? Doktor ve doğum paketleri arayışındayım kafam inanılmaz karıştı🥺

ay çok teşekkür ederim çok detaylı yazmışsınız benim için fikir oldu 💖💖💖💖

Ne demek bende eski bilgilerimi hatırladım biraz lazım olacak bana da bu bilgiler şimdi benim de piyasa araştırmasına başlamam gerek arada indirimler gördükçe yazsak buradan aslında herkes uygun alışveriş yapar vallahi devir ekonomi devri 🙈🤗👍

Ne demek bende eski bilgilerimi hatırladım biraz lazım olacak bana da bu bilgiler şimdi benim de piyasa araştırmasına başlamam gerek arada indirimler gördükçe yazsak buradan aslında herkes uygun alışveriş yapar vallahi devir ekonomi devri 🙈🤗👍
valla ben söyliyim şuan migros sanal markette molfix ve sleepyde 1 bebek bezi alana 2.si %60 indirimli. tüm numaraları için geçerli bu. acaba alsam mı molfix için sızdırmıyor yazmışlar ama sleepynin yenidoğan için olan bezine sızdırıyor yazmışlar. alanların yorumlarını da inceledim de.

valla ben söyliyim şuan migros sanal markette molfix ve sleepyde 1 bebek bezi alana 2.si %60 indirimli. tüm numaraları için geçerli bu. acaba alsam mı molfix için sızdırmıyor yazmışlar ama sleepynin yenidoğan için olan bezine sızdırıyor yazmışlar. alanların yorumlarını da inceledim de.
Molfixte bende sızdırma yaşamamıştım ama sleepy büyükken kullandım o zaman zaten sıvı kaka derdi kalmıyor 🤣 oo bu indirim süper ama değerlendirilir bence ben eşime söyleyip stokculuk faaliyetlerimi başlatabilirim 🤣🤣🤣🤣

Bende komilinin çocuk bezini kullanmıştım oda iyidi☺️

Molfixte bende sızdırma yaşamamıştım ama sleepy büyükken kullandım o zaman zaten sıvı kaka derdi kalmıyor 🤣 oo bu indirim süper ama değerlendirilir bence ben eşime söyleyip stokculuk faaliyetlerimi başlatabilirim 🤣🤣🤣🤣
o zaman ben de alayım molfixten :D

ben de çok şey almak istemiyorum, çabuk büyüyorlarmış zaten zamanla kıyafetleri olmuyormuş. bebek bezi şuan migrosta 2.si %60 indirimde ondan acaba alsam mı dedim :KK70: bi de numaraları var hiç anlamadım hangi marka alınmalı molfix bayağı indirimde hiç bilmiyorum farkeder mi markası :KK70: bende de renk takıntısı yok ama hep erkekleri mavi kızları da pembe yapmışlar yeşil turuncu mor vs olsa ben de alıcam o tarz renkler bi de philipsin emzikleri ve biberonlarını almak istiyorum. süt sağma makineleri varmış çok gerekli mi bilmiyorum
Evet canım çok fark ediyor malesef. Mesela ben kızımda yenidoganda bilmediğimden 1 paket sleepy natürel bir paket prima premium care almıştım. Slepyy bir pişik yaptiiii.... 😱😱😱 malesef 1 bezden stok yapmayın derim. Mesela kızım hala prima kullanıyor kisin premium care yazin aktif bebek . Diğer bez denemesi yaptık hep pişik oluştu malesef. Bu bebekte de yüksek ihtimal primadan devam edeceğiz gibi duruyor.
Philips emzik aldım kızım hiç kullanmadı emzik tutmadı bende vermedim. Philips yenidogan antikolik biberon aldım yenidoganda sütüm başta gelmedi gelene kadar mama verdiğim için 2 hafta kullandım. Süt sagma makinesi ilk 5-6 ay elim ayağım oldu gece gündüz kullandım hep. 6 aydan sonra göğüsler terbiye olunca gerek duymadım.

bu süt sağma makinelerini hiç kullandınız mı çok mu lazım acaba. birkaç video izledim de hep almışlar.

Vallahi basta çalışmıyorum diye almadım ama kızım emerken mememin ucunu koparttı ilk aylarda o zaman doktor sağman lazım o göğsünü ama sütünü verme iyileşene kadar dedi 1 hafta falan sağdım mecbur ama ilkel bir aletim vardı pompa gibi bir sey. Ama bu sefer alacağım büyük ihtimalle. Çalışma durumum olabilir çalışan için elzem bir ıhtiyaç bence 🤗

baby turco hiç görmedim ilk defa duydum sleepy ve molfixin fiyatlar primaya göre bayağı uygun, bir de bebekler için deterjanlar var hangi marka kullandınız acaba. ben zamanında kendimiz için evde stoklamıştım 21 tlye aldığım sıvı deterjan şuan 60 küsür tl olmuş şaka gibi 1 sene bile olmadı onları alalı. o yüzden deterjan almak da mantıklı aşırı fiyatları artıyor
Minorisin kullanıyordum önceden artık baby me nin kullanıyorum ben

Evet canım çok fark ediyor malesef. Mesela ben kızımda yenidoganda bilmediğimden 1 paket sleepy natürel bir paket prima premium care almıştım. Slepyy bir pişik yaptiiii.... 😱😱😱 malesef 1 bezden stok yapmayın derim. Mesela kızım hala prima kullanıyor kisin premium care yazin aktif bebek . Diğer bez denemesi yaptık hep pişik oluştu malesef. Bu bebekte de yüksek ihtimal primadan devam edeceğiz gibi duruyor.
Philips emzik aldım kızım hiç kullanmadı emzik tutmadı bende vermedim. Philips yenidogan antikolik biberon aldım yenidoganda sütüm başta gelmedi gelene kadar mama verdiğim için 2 hafta kullandım. Süt sagma makinesi ilk 5-6 ay elim ayağım oldu gece gündüz kullandım hep. 6 aydan sonra göğüsler terbiye olunca gerek duymadım.

Evet pişik çok zor gerçekten ben onu pek yaşamadım ondan bilemiyorum. Aslinda cesit cesit alıp denemek mi gerekir ki acaba 🙈

Minorisin kullanıyordum önceden artık baby me nin kullanıyorum ben

Ben de baby me kullanmıştım bak o dimi e bebegin markası olan adı aklıma gelmemişti kaç sene olmuş gerçi benim kız şuan 5 yaşında 🙈🤣

Kızlar gece bulantısı artan var mı ? Ne yapmalı bulantı işine bi çözüm önerisi lütfen 🙏🏻🥺

Back