Elenatal 2 verdi bana onu kullanıyorum canımKızlarcım omega 3 kullanıyor musunuz? Kullanmıyorsanız balık yiyebiliyor musunuz? Ben ikisini de yapamıyorum da :)
Böyle durumlarda söylenecek çok şey olmuyor malesef, kelimelerin bir önemi kalmıyor. Ama daha önce sağlıksız gebelik yaşamış biri olarak tavsiyem, kabullenin. Ben uzun süre kabullenemedim, niye sağlıksız oldu, yaşasaydı şu kadar olacaktı vs. Bu bana çok zarar verdi. Çok şükür ki sağlıksız olduğu en baştan belli olmuş, bundan sonra sağlıklı nasip olacak Allah'ın izniyle gibi içinizi ferahlatacak sekilde konuşup, buna inanmanız lazım. Yaşarken zor biliyorum ama geçiyor çok şükür. Kabullenme süresini uzun tutmayın yeter9+0 rutin kontrölde öğrendim sebebi sağlıksız olmasıymış senin hiçbi suçun yok sağlıksız bebeği kaybetmen senin şansın dedi ama çok çok üzülüyorum bunu nasıl aşıcam bilmiyorum senin kaç haftalıktı geçmiş olsun canım inşallah en yakın zamanda Rabbim yine nasip eder sağlıklısından bizlere de
Parol içiliyor diye biliyorum canım ateşin ağrın varsa 1 tane içebilirsin canım bildiğim kadarıylaKızlar parol içebiliyorduk değil mi
Canım bunu kullanıyorum doktorum bunu verdiKızlarcım omega 3 kullanıyor musunuz? Kullanmıyorsanız balık yiyebiliyor musunuz? Ben ikisini de yapamıyorum da :)
Folik asit kullaniyorum. Ilk 3 ay dedi doktorum. Balik, tavuk, et malesef yiyemiyoruumKızlarcım omega 3 kullanıyor musunuz? Kullanmıyorsanız balık yiyebiliyor musunuz? Ben ikisini de yapamıyorum da :)
Çok teşekkür ederim moral oldunuz ama daha iki gün geçti üzerinden doya doya acımı yaşayıp bitiriyim istiyorum defter yapmıştım ultrason görüntüleri ilk hissettiğim duygular babasının duyguları..yatak baş ucumda duruyor atmak istiyorum atamıyorum gözümün önünde dursun hiç istemiyorum hiç kolay değil ne güzel yine nasip etmiş Rabbim size ne kadar zaman sonra olduBöyle durumlarda söylenecek çok şey olmuyor malesef, kelimelerin bir önemi kalmıyor. Ama daha önce sağlıksız gebelik yaşamış biri olarak tavsiyem, kabullenin. Ben uzun süre kabullenemedim, niye sağlıksız oldu, yaşasaydı şu kadar olacaktı vs. Bu bana çok zarar verdi. Çok şükür ki sağlıksız olduğu en baştan belli olmuş, bundan sonra sağlıklı nasip olacak Allah'ın izniyle gibi içinizi ferahlatacak sekilde konuşup, buna inanmanız lazım. Yaşarken zor biliyorum ama geçiyor çok şükür. Kabullenme süresini uzun tutmayın yeterbundan sonra istediğiniz zaman sağlıklı evlatlar nasip etsin Allah
Allah bağışlasın sağlıkla kucağınıza alın inşallahBöyle durumlarda söylenecek çok şey olmuyor malesef, kelimelerin bir önemi kalmıyor. Ama daha önce sağlıksız gebelik yaşamış biri olarak tavsiyem, kabullenin. Ben uzun süre kabullenemedim, niye sağlıksız oldu, yaşasaydı şu kadar olacaktı vs. Bu bana çok zarar verdi. Çok şükür ki sağlıksız olduğu en baştan belli olmuş, bundan sonra sağlıklı nasip olacak Allah'ın izniyle gibi içinizi ferahlatacak sekilde konuşup, buna inanmanız lazım. Yaşarken zor biliyorum ama geçiyor çok şükür. Kabullenme süresini uzun tutmayın yeterbundan sonra istediğiniz zaman sağlıklı evlatlar nasip etsin Allah
Benim 3 ay tamamlaninca efa-mom başlattı Dr. Multivitamin diye geciyo sanrm. İçerisinde balık yağı vs bircok şey var. Ben de balık sevmem yiyemiyorum malesef.Kızlarcım omega 3 kullanıyor musunuz? Kullanmıyorsanız balık yiyebiliyor musunuz? Ben ikisini de yapamıyorum da :)
İllaki yaşamanız ve sindirmeniz gerekir ama benim çok uzadı dediğim gibi 7-8 ay kendime acı çektirdim. Size tavsiyem bahsettiğiniz ultrason fotolariyla, bu hamileliginizi hatırlatan herseyle vedalasmaniz.Çok teşekkür ederim moral oldunuz ama daha iki gün geçti üzerinden doya doya acımı yaşayıp bitiriyim istiyorum defter yapmıştım ultrason görüntüleri ilk hissettiğim duygular babasının duyguları..yatak baş ucumda duruyor atmak istiyorum atamıyorum gözümün önünde dursun hiç istemiyorum hiç kolay değil ne güzel yine nasip etmiş Rabbim size ne kadar zaman sonra oldu
Amin çok teşekkür ederim. Size de bundan sonra istediğiniz zaman sağlıkla nasip etsin AllahAllah bağışlasın sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Evet canm çok rahatlatıyor beni bide fazla koymuşum kavanoza koydum kışlık yeriz nasipseOh sifa olsun valla dolaptan içince ferah ferah iyi geliyor
Canm çok üzüldüm çok geçmiş olsun rabbim sabrını arttırsın yerini doldursun inşallahÇok üzülerek söylüyorum ki bebeğimi kaybettim beni listeden çıkarabilirsiniz
Ne diyeceğimi bilmiyorum canm rabbim sabrını arttırsın en kısa zamanda sağlıklısıni nasip etsin inşallahÇok üzüldüm canım bende kaybettim
Senin kaç haftalıktı tek miydi sorun ne
BendensinFolik asit kullaniyorum. Ilk 3 ay dedi doktorum. Balik, tavuk, et malesef yiyemiyoruum
Ben henüz hiç bişey kullanmadımKızlarcım omega 3 kullanıyor musunuz? Kullanmıyorsanız balık yiyebiliyor musunuz? Ben ikisini de yapamıyorum da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?