2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Günaydın kızlar Doktordan çıktık, şükür her şey yolunda Sabah uyansın diye vişne suyu içmiştim baya coşmuştu kıpır kıpır hiç durmadı Doktor amcası kız dedi minnoşa
Ay ne güzel maşallah benimki hep uyuyo işe yariyorsa ben de içeyim vişne suyu

Günaydın kızlar Doktordan çıktık, şükür her şey yolunda Sabah uyansın diye vişne suyu içmiştim baya coşmuştu kıpır kıpır hiç durmadı Doktor amcası kız dedi minnoşa
Yaaa ne güzel bir prenses daha geliyor grubumuza. Rabbim sağlıkla kavuştursun canım benim

Acaba ilk kimin bebegi dogacak? Cok merak ediyorum. Bir gun forma bir giriyoruz bir dogum hikayesi cok heyecanli oluyor. Insallah hepimiz 37.haftadan sonra dogum yapariz. Bu hikayeleri duymak istiyorum
Q qizemli bence ilk doğumu o yapacak 3üzlerin çok bekleyeceğini sanmıyorum onlar Şubat başı gibi doğabilirler ondan sonra B beyzosh ve ya ben olabilirim 15.haftadayız ikimizde tabi net takip edemiyorum aklımda kalan bunlar. Hepsi zamanında ve sağlıkla doğsunlar inşallah

Ay ne güzel maşallah benimki hep uyuyo işe yariyorsa ben de içeyim vişne suyu
İşe yarıyor canım mutlaka dene benimki de hep uyuyordu bugün taklalardan doktor görüntüyü zor aldı
Yaaa ne güzel bir prenses daha geliyor grubumuza. Rabbim sağlıkla kavuştursun canım benim
Çok şükür canım sağlıkla gelsin tüm miniklerimiz

Bayağı şekillenmiş, güzel bir Kız olacak belli maşallah canım.

Geçmiş olsun canım; taze zencefili rendeleyip bal ve limonla ılık olarak içebilirsin. Çok iyi gelir inşallah

Ay benim bebeğimin ultrasondaki haline o kadar benzettim ki bizimki de böyle ince uzun özledim

O burnun güzelliği ne öyle maşallah prensese

Kızlar bulantılarım yok gibi var ama hafif ve hiç kusmuyorum kaç gündür. Çok açım ama iştahsızlık çok fazla. Halsizlik var başım ağrıyor ayakta durmak dahi istemiyorum. Sizin de böyle oluyor mu kızlar… kusmasamda midem kötü hep. Zoraki yiyorum yine de. Normal mi merak ettim. Sizde durumlar nasıl baş ağrısı halsizlik iştahsızlık bulantı var mı? Sürekli uzanmak istiyorum hep yatıp uzanayım bir yere gitmeyeyim hiç elime iş almayayım. Elimde değil ama.

MASAALLAH ALLAH bağışlasın kocaman olmuş saglikla büyüsün minik hanim İNSAALLAH

Benimde birtek baş agrilarim oluyor ama akşam üzeri geçiyor.
Hatta şimdiki halim böyle bu maske dolapta 1 saat durunca 1 saat etkili bir sekilde soguk oluyor. Benim cok işime yariyor, arkasında lastiği var,Tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Ben de aynıyım hic kusma olmadi ama surekli midem agzimda sanki bulanti tiksinti iştahsızlık var yiyorum ama sırf bebek için midem bulana bulana yemesem hic açlık hissetmiyorum sadece bole soguk meyve tarzi seyler yiyorum hoşaf suyu yaptim ole iciyorum surekli dolaba koyup ilk defa bugün kalkıp ev işi yapmaya başladım okullar açılıyor pazartesi ben seminere işbaşı yani zorlu bir süreç bizi bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…