Ay ne güzel maşallahGünaydın kızlarDoktordan çıktık, şükür her şey yolunda Sabah uyansın diye vişne suyu içmiştim baya coşmuştu kıpır kıpır hiç durmadı Doktor amcası kız dedi minnoşa
Yaaa ne güzel bir prenses daha geliyor grubumuza. Rabbim sağlıkla kavuştursun canım benimGünaydın kızlarDoktordan çıktık, şükür her şey yolunda Sabah uyansın diye vişne suyu içmiştim baya coşmuştu kıpır kıpır hiç durmadı Doktor amcası kız dedi minnoşa
Q qizemli bence ilk doğumu o yapacak 3üzlerin çok bekleyeceğini sanmıyorum onlar Şubat başı gibi doğabilirler ondan sonra B beyzosh ve ya ben olabilirim 15.haftadayız ikimizde tabi net takip edemiyorum aklımda kalan bunlar. Hepsi zamanında ve sağlıkla doğsunlar inşallahAcaba ilk kimin bebegi dogacak? Cok merak ediyorum. Bir gun forma bir giriyoruz bir dogum hikayesicok heyecanli oluyor. Insallah hepimiz 37.haftadan sonra dogum yapariz. Bu hikayeleri duymak istiyorum
İşe yarıyor canım mutlaka deneAy ne güzel maşallahbenimki hep uyuyo işe yariyorsa ben de içeyim vişne suyu
Çok şükür canım sağlıkla gelsin tüm miniklerimizYaaa ne güzel bir prenses daha geliyor grubumuza. Rabbim sağlıkla kavuştursun canım benim
lavenderbrown da üçüzdü beynin durdu takip algımı kaybettim sanırım :))) evet üçüzler ve ikizler önde olabilir. Sanki 5 iz de vardı of kafam almak bullak oldu:)))
Bayağı şekillenmiş, güzel bir Kız olacak belliGünaydın kızlarDoktordan çıktık, şükür her şey yolunda Sabah uyansın diye vişne suyu içmiştim baya coşmuştu kıpır kıpır hiç durmadı Doktor amcası kız dedi minnoşa
Sağol canım benim darısı başına inşallahBayağı şekillenmiş, güzel bir Kız olacak bellimaşallah canım.
Günaydın kızlar.. Malesef bugün hasta olmuş olarak uyandım. Dün boğazımda bi kuruluk hissi vardı ne kadar su içsem de geçmedi. Gece birden boğaz ağrısıyla uyandım şişlik gibi bir şey vardı ve yutkunurken çok acıyordu. Bal yedim arada uyanıp. Şimdi biraz daha hafifledi ama hala biraz rahatsızım. Ihlamur içiyorum şuan. Burnum da akıyor nezle oldum sanırım memlekette hava soğuk ama ben cam açmadan uyuyamıyorum malesefİnşallah ilerlemeden geçer..
Günaydın kızlarDoktordan çıktık, şükür her şey yolunda Sabah uyansın diye vişne suyu içmiştim baya coşmuştu kıpır kıpır hiç durmadı Doktor amcası kız dedi minnoşa
O burnun güzelliği ne öyleGünaydın kızlarDoktordan çıktık, şükür her şey yolunda Sabah uyansın diye vişne suyu içmiştim baya coşmuştu kıpır kıpır hiç durmadı Doktor amcası kız dedi minnoşa
Hafta olarak kim önde acaba
Ben de aynisini dusundum masallah burnu cok guzelO burnun güzelliği ne öylemaşallah prensese
Maşallah canım çok güzel nir kız olucak belliGünaydın kızlarDoktordan çıktık, şükür her şey yolunda Sabah uyansın diye vişne suyu içmiştim baya coşmuştu kıpır kıpır hiç durmadı Doktor amcası kız dedi minnoşa
İlk kim doğuracak diyen sen değilmiydinHic belli olmuyor kiminkinin once gelecegi ... Arkadaslarin dedigi gibi cogul gebelikler cok erken doguyor masallah
MASAALLAH ALLAH bağışlasın kocaman olmuş saglikla büyüsün minik hanim İNSAALLAHGünaydın kızlarDoktordan çıktık, şükür her şey yolunda Sabah uyansın diye vişne suyu içmiştim baya coşmuştu kıpır kıpır hiç durmadı Doktor amcası kız dedi minnoşa
Benimde birtek baş agrilarim oluyor ama akşam üzeri geçiyor.Kızlar bulantılarım yok gibi var ama hafif ve hiç kusmuyorum kaç gündür. Çok açım ama iştahsızlık çok fazla. Halsizlik var başım ağrıyor ayakta durmak dahi istemiyorum. Sizin de böyle oluyor mu kızlar… kusmasamda midem kötü hep. Zoraki yiyorum yine de. Normal mi merak ettim. Sizde durumlar nasıl baş ağrısı halsizlik iştahsızlık bulantı var mı? Sürekli uzanmak istiyorum hep yatıp uzanayım bir yere gitmeyeyim hiç elime iş almayayım. Elimde değil ama.
Kaç haftalık şuandaGünaydın kızlarDoktordan çıktık, şükür her şey yolunda Sabah uyansın diye vişne suyu içmiştim baya coşmuştu kıpır kıpır hiç durmadı Doktor amcası kız dedi minnoşa
Ben de aynıyım hic kusma olmadi ama surekli midem agzimda sanki bulanti tiksinti iştahsızlık var yiyorum ama sırf bebek için midem bulana bulana yemesem hic açlık hissetmiyorum sadece bole soguk meyve tarzi seyler yiyorum hoşaf suyu yaptim ole iciyorum surekli dolaba koyup ilk defa bugün kalkıp ev işi yapmaya başladım okullar açılıyor pazartesi ben seminere işbaşı yani zorlu bir süreç bizi bekliyorKızlar bulantılarım yok gibi var ama hafif ve hiç kusmuyorum kaç gündür. Çok açım ama iştahsızlık çok fazla. Halsizlik var başım ağrıyor ayakta durmak dahi istemiyorum. Sizin de böyle oluyor mu kızlar… kusmasamda midem kötü hep. Zoraki yiyorum yine de. Normal mi merak ettim. Sizde durumlar nasıl baş ağrısı halsizlik iştahsızlık bulantı var mı? Sürekli uzanmak istiyorum hep yatıp uzanayım bir yere gitmeyeyim hiç elime iş almayayım. Elimde değil ama.
Bendim de haftaya gore dediniz ya, haftaya gore belli olmuyor demek istedim. Benimki "Bakalim ilk kiminki dogacak" gibi merak ifadesiydi, soru degilİlk kim doğuracak diyen sen değilmiydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?