- 23 Haziran 2022
- 3.821
- 6.646
- 88
- 37
İdrarda çıktıysa kanda da çıkar gözün Aydın Hayırlsıı olsun rabbim sağlıkla geçirsin inşallahMerhaba, bu sabah idrar testimde pozitif gördüm, yarın kan vereceğim. Umarım aranıza katılırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İdrarda çıktıysa kanda da çıkar gözün Aydın Hayırlsıı olsun rabbim sağlıkla geçirsin inşallahMerhaba, bu sabah idrar testimde pozitif gördüm, yarın kan vereceğim. Umarım aranıza katılırım
Öğrenmemle düşük yapmam bir oldu zaten. Sağlık olsnÇok geçmiş olsun canım rabbim gönlüne göre verecektir inşalalh
Cnm zaten hamile olduğumu öğrendim.betam yüksekti. İki gün sonra kan verdim tekrar. Daha sonucum çıkmadan kanamam başladı. Ve zaten betam da dusmustuNe zaman nasıl oldu kuzum
Ee maşallah bende38 yaşındayım bu yasa farklı davranıyor Dr sanırım38 bitti. 20 gün sonra da Avrupa turu almıştık önceden ona gitcez inşallah oralarda bişiy olmaz Kilo problemim yok 57yim az ve sağlıklı yerim yürüyüş severim
Maşallah Allah bagışlasınanlattıkların zor arkadaşım seni iyi anlıyorum benimde ikinci gebeligim boş gebelikti geçen sene bu aylarda hatta bu günlerde kürtaj olmuştum kızım hayal kırıklığına ugradı bunuda söylemicektik doktor bazı şeyleri anlatınca anladı ve söylemek zorunda kaldık ama herşeyi söyledik herşey Allahtan dua edicezYaaaa kıyamam maşallah benimkisi 11 yaşında ben henüz belli değil dedim ona 6 tane düşük yaptım 2 tanesinin kalp atışını beraber duyduk o yüzden söylemedim çok ağladı. Bende daha belli değil her şey olabilir dedim. Çok etkileniyor yengeç burcu kızım çok duygusal 14 Temmuz doğumlu. İnşallah bu sefer güzel haberler alırız güzel ilerler o da mutlu olur.
Anladım kuzum Rabbim bidaha göstermesin sağlıklı gebelik ler yaşayalım yavrularımıza kavuşalım inşallahCnm zaten hamile olduğumu öğrendim.betam yüksekti. İki gün sonra kan verdim tekrar. Daha sonucum çıkmadan kanamam başladı. Ve zaten betam da dusmustu
Ne güzel doktorun gerekli görseydi verirdi mutlaka inş şu ilk 12 hafta çok önemli umarım kazasız belasız atlatırız hepimizÇok teşekkür ederim çok şükür düşük riski yok ama insan korkuyor birşey olacak diye bir an önce bu ayları atlatalım hep beraber inşallah
Benimde 1 Mart gösteriyor tahmini doğum tarihini şuan 7+0 ım 5+6 da kalp atışını duydum aynı gidiyoruz seninleTakvime göre 1 Mart Muhtemelen doğum Şubat ayında olur ama Mart anneleriyle devam etmek istiyorum
Geçmiş olsun canımBen maalesef sağ tüpte dış gebelik geçiriyorum nolur dua edin...
İğne oldum değerim 921 iken ..
Cumartesi değerim 1200 çıktı.
Çarşamba günü tekrar kan verecegim
Hayırlı olsun canım saglıkla kucagına alırsın bebişini inşallahBenim eşimle kan uyuşmazlığı var canım benim 0 onun A bu senin ilk gebeligin mikızlar ben en son ayın 8inde gitmiştim doktora ve kese görünmüştü minicik ama. doktor bana ayın 13ü 14ü gibi tekrar gel bazı tahliller isteyebilirim demişti, hem kontrol ederiz tekrar dedi. ben kan uyuşmazlığımız olduğunu ve demir eksikliğim olduğunu söylemiştim acaba ondan mı tahliller isteyecek? bu kan uyuşmazlığında ne yapılıyor bilen var mı? benim kan grubum A negatif eşimin 0 pozitif.
inşallah canım senin için de aynı şeyleri diliyorum evet benim ilk defa olacak ondan biraz bilgisizimHayırlı olsun canım saglıkla kucagına alırsın bebişini inşallahBenim eşimle kan uyuşmazlığı var canım benim 0 onun A bu senin ilk gebeligin mi
bende de yok inşallah da olmazKızlar bende hala bulantı başlamadı ya sizin varmı
Sağol canımbenim bildigim ve yaşadığım buydu canım ilk gebelikte bebek dogduktan sonra senin Kan grubun ile aynı degilse 72 saat içinde sana kan uyuşmazlığı ignesi yapılıyor ama bebekte seninle aynı kan grubundaysa bir sorun teşkil etmiyor igne vurulmasının sebebi ikinci çocuga hazırlıktırinşallah canım senin için de aynı şeyleri diliyorum evet benim ilk defa olacak ondan biraz bilgisizim
Benim var canımKızlar bende hala bulantı başlamadı ya sizin varmı
Bende de biraz oldu şimdi kesildi ilkinde çok kusan biri olarak bir yandan mutluyum diğer yandan da bir şey mi var diye tedirgin oluyorumKızlar bende hala bulantı başlamadı ya sizin varmı
çok teşekkür ederimm bir doktor da hamileyken senden kan gelirse sana iğne yapıyoruz gelmezse doğumdan sonra falan dedi. evlenirken aile hekimi iğne oluyorsun dedi. annem de seni doğururken senin ayak topuğuna iğne yaptılar dedi iyice kafam karışmıştıSağol canımbenim bildigim ve yaşadığım buydu canım ilk gebelikte bebek dogduktan sonra senin Kan grubun ile aynı degilse 72 saat içinde sana kan uyuşmazlığı ignesi yapılıyor ama bebekte seninle aynı kan grubundaysa bir sorun teşkil etmiyor igne vurulmasının sebebi ikinci çocuga hazırlıktır
bende de çok akıntı var sürekli iç çamaşırı değiştiriyorum, artık günlük ped takmaya başlicam ama kusma falan yokOlmayıncada korkuyor insan göğüslerim hassas şuan bide hep akıntı oluyor allahtan böyle bir program var hepimiz haberdar oluyoruz aynı hisleri paylaşıyoruz :)