çok geçmiş olsun tekrar canım inşallah inşallah sürede toparlarsınÇok sağol canım iyi olmaya çalışıyorum 30 ağustosta 3 bebeğimi de aldırdım
Psikolojik ve fizyolojik olarak atlatmaya gayret ediyorum toparlanmam lazım
Haftaya kontrolüm var
Sen nasılsın ?
Prograf bağışıklık baskılayıcı mı canım? Ben de tedaviden sonra 12. Haftaya kadar prednol+duphaston kullandım bana bıraktırdı son gittiğimde. coraspin ve progestana devam ediyorum sadece şuan. Bence kalbinin durması bunla alakalı değildir çünkü ilk etapta bebeğin kolay tutunması için veriyolar bu ilaçları kalp atışından sonra da bıraktırıyorlar. Belki 3 bebekten dolayı pıhtılaşma seviyen yükselmiştir ve kan sulandırıcının dozu düşük gelmiş olabilir. Ya da hiç bi sebepte olmayabilir bilemiyoruz ki zaten çoğul gebeliklerde ekstra risk olduğu için sebebini öğrenmekte zorlaşıyorKızlar selam
Bazılarınızın bildiği üzere Üçüz gebeydim ancak hepsinin kalbi durdu ve kürtaj oldum
Transfer günümde doktorum prograf başlatmıştı günde 1 kez ve kalp atışı duyulana kadar iç dedi
Ancak bıraktığım günün haftasında 2 bebeğimin kalbi (7. Haftada) diğer bebeğimin ise 10. Haftada kalbi durdu hepsinin normal atarken
Acaba diyorum ilacı bıraktığım için mi böyle oldu çünkü oksapar ve ecopirin kan sulandırıcı da kullanıyordum
Kimisi 12. Haftaya kadar kullanmış
Kafam çok karışık
Tüm gebeliği boyunca ya da en uzun ne kadar kullanan oldu aranızda
Bu teoriye göre hiç bi sebze meyve yemememiz lazım o zamanKızlar hamilelikte üzüm yemek sıkıntı mı? Daha bugün yedim sonra şöyle bir yazı gördüm. Bu gebelik döneminde paranoyak olmazsam iyidir.
çok sağol canım iyi ki varsınçok geçmiş olsun tekrar canım inşallah inşallah sürede toparlarsınne zaman istersen gel konuşalım
Prograf bağışıklık baskılayıcı mı canım? Ben de tedaviden sonra 12. Haftaya kadar prednol+duphaston kullandım bana bıraktırdı son gittiğimde. coraspin ve progestana devam ediyorum sadece şuan. Bence kalbinin durması bunla alakalı değildir çünkü ilk etapta bebeğin kolay tutunması için veriyolar bu ilaçları kalp atışından sonra da bıraktırıyorlar. Belki 3 bebekten dolayı pıhtılaşma seviyen yükselmiştir ve kan sulandırıcının dozu düşük gelmiş olabilir. Ya da hiç bi sebepte olmayabilir bilemiyoruz ki zaten çoğul gebeliklerde ekstra risk olduğu için sebebini öğrenmekte zorlaşıyor
Kaç haftalıksınız kim erken diyor? 8 li haftalardan sonra d vitamini kullanılması bebeğin kemik gelişimi açısından çok önemli. Ben 10. Haftada başladım kullanmaya kan ilacı ile birlikteHerkese farklı veriyorlar ben kararsız kaldım d vitamini için erken diyorlar
Allah korusun da yani ben kahvaltıda falan yiyorum üzümü. her gün ve baya yiyorum. doktorum da bi kısıttan bahsetmedi ki tam mevsimi herkesin rahatlıkla ulaşabileceği zamanda. iyi yıkayıp yiyorum ben.Kızlar hamilelikte üzüm yemek sıkıntı mı? Daha bugün yedim sonra şöyle bir yazı gördüm. Bu gebelik döneminde paranoyak olmazsam iyidir.
Bencede yani canım bende yiyorum üzüm çokta severim. Dediğin gibi canım çekince bende yiyiorum istediğimiBu teoriye göre hiç bi sebze meyve yemememiz lazım o zamanoturup 5 kilo üzüm yemiyoruz sonuçta ben takmıyorum canım ne isterse yiyorum iyi yıkadıktan sonra bişey olmaz bence ki ben bi ara üzüm çok yedim canım çok çektiği için
Doktorunuz mu erken diyor? Sanmam bu haftalarda veriyorlar d vitaminiHerkese farklı veriyorlar ben kararsız kaldım d vitamini için erken diyorlar
Ben de öyle tek dikkat ettiğim sakat at, sosis, salam gibi ürünler onun dışında hiç kısıtlamadım kendimi. Çay kahve seven bi insan olsaydım onları da içerdim dozunda ama sevmediğim için içmiyorum beni zorlamıyor hatta şuan bile üzüm yiyorum annem yıkamış şimdiBencede yani canım bende yiyorum üzüm çokta severim. Dediğin gibi canım çekince bende yiyiorum istediğimi
öncelikle geçmiş olsun, hem psikolojik hem de fiziken tez şifa bulmanı dilerim. inşallah çabucak yeniden mucizene kavuşursunKızlar selam
Bazılarınızın bildiği üzere Üçüz gebeydim ancak hepsinin kalbi durdu ve kürtaj oldum
Transfer günümde doktorum prograf başlatmıştı günde 1 kez ve kalp atışı duyulana kadar iç dedi
Ancak bıraktığım günün haftasında 2 bebeğimin kalbi (7. Haftada) diğer bebeğimin ise 10. Haftada kalbi durdu hepsinin normal atarken
Acaba diyorum ilacı bıraktığım için mi böyle oldu çünkü oksapar ve ecopirin kan sulandırıcı da kullanıyordum
Kimisi 12. Haftaya kadar kullanmış
Kafam çok karışık
Tüm gebeliği boyunca ya da en uzun ne kadar kullanan oldu aranızda
Yazdıkların birebir aynısı geçerli beni yazmışsın canım. Ve şuan annemdeyim meyve yıkadı banada üzümde var bu kadar tesadüf olur yaniBen de öyle tek dikkat ettiğim sakat at, sosis, salam gibi ürünler onun dışında hiç kısıtlamadım kendimi. Çay kahve seven bi insan olsaydım onları da içerdim dozunda ama sevmediğim için içmiyorum beni zorlamıyor hatta şuan bile üzüm yiyorum annem yıkamış şimdi
İçimden patolojiye göndermek gelmedi hiç canım çünkü bir kaç arkadaşım da benzer durumlar yaşayıp göndermişti ve temiz çıkmıştı ayrıca pgt de yaptıranlar bile vardı içlerindeöncelikle geçmiş olsun, hem psikolojik hem de fiziken tez şifa bulmanı dilerim. inşallah çabucak yeniden mucizene kavuşursun
patolojiye göndermeyecekler mi ? sanki daha net bilgiyi o şekilde alırmışsınız gibi geldi.
Şifa olsun bebişlereYazdıkların birebir aynısı geçerli beni yazmışsın canım. Ve şuan annemdeyim meyve yıkadı banada üzümde var bu kadar tesadüf olur yaniafiyet olsun canım
Valla bi oglum var erkek olursa da iki herif olcak desene saglikli olsunlar da İNSAALLAH erkegi veren kizi da verirErkekbenimkine çok benziyor ben benimkinin de erkek olduğunu düşünüyorum
ALLAH yardimcin olsun bu zorlu süreci anlattıktan sonra güneş gibi doğan guzel saglikli evlatlar nasip etsin RABBIM İNSAALLAHÇok sağol canım iyi olmaya çalışıyorum 30 ağustosta 3 bebeğimi de aldırdım
Psikolojik ve fizyolojik olarak atlatmaya gayret ediyorum toparlanmam lazım
Haftaya kontrolüm var
Sen nasılsın ?
Ayy valla gönlümden kiz geciyor canim oglum 5 yasinda hep dua ediyor kiz kardesim olsun diye ama en önemlisi saglikli olmasi İNSAALLAH yorumun için tesekkurlerKizz diyorum
Anladım canım ben kullanmadım ama 10. Haftadayım progestan kullanımına halem devam ediyorum. Ama içini ferah tut nasıl niye ben diye düşünme. Daha önce normal yolla 1 gebelik geçirdim kalbi durdu inan uzun bir süre hep kendimi suçladım acaba doğru mu beslenmedim yanlış bi hareket mi yaptım diye.hersey de bir hayır vardır ve hersey olacagina variyor.yani ilaci icsende yine olurdu Bunda da bir hayır vardır elbet. Allah tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin. Ama naçizane tavsiyem yine tüp bebek deneyeceksen 3 embriyo koydurma. Aslında garanti olsu diye koyuyor bazı doktorlar yasak olmasina rağmen ama gelişim etkileniyor tutunsa da.Bağışıklık baskılayıcı ilaç organ nakillerinde kullanılıyor normalde fakat bazı tüp bebek doktorları vücut embriyoyu kabul etsin diye de veriyorlar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?