2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Maşallah Allah bagışlasınanlattıkların zor arkadaşım seni iyi anlıyorum benimde ikinci gebeligim boş gebelikti geçen sene bu aylarda hatta bu günlerde kürtaj olmuştum kızım hayal kırıklığına ugradı bunuda söylemicektik doktor bazı şeyleri anlatınca anladı ve söylemek zorunda kaldık ama herşeyi söyledik herşey Allahtan dua edicez

Çok teşekkür ederim çok şükür düşük riski yok ama insan korkuyor birşey olacak diye bir an önce bu ayları atlatalım hep beraber inşallah
Ne güzel doktorun gerekli görseydi verirdi mutlaka inş şu ilk 12 hafta çok önemli umarım kazasız belasız atlatırız hepimiz

kızlar ben en son ayın 8inde gitmiştim doktora ve kese görünmüştü minicik ama. doktor bana ayın 13ü 14ü gibi tekrar gel bazı tahliller isteyebilirim demişti, hem kontrol ederiz tekrar dedi. ben kan uyuşmazlığımız olduğunu ve demir eksikliğim olduğunu söylemiştim acaba ondan mı tahliller isteyecek? bu kan uyuşmazlığında ne yapılıyor bilen var mı? benim kan grubum A negatif eşimin 0 pozitif.

Hayırlı olsun canım saglıkla kucagına alırsın bebişini inşallahBenim eşimle kan uyuşmazlığı var canım benim 0 onun A bu senin ilk gebeligin mi

Hayırlı olsun canım saglıkla kucagına alırsın bebişini inşallahBenim eşimle kan uyuşmazlığı var canım benim 0 onun A bu senin ilk gebeligin mi
inşallah canım senin için de aynı şeyleri diliyorum evet benim ilk defa olacak ondan biraz bilgisizim

inşallah canım senin için de aynı şeyleri diliyorum evet benim ilk defa olacak ondan biraz bilgisizim
Sağol canımbenim bildigim ve yaşadığım buydu canım ilk gebelikte bebek dogduktan sonra senin Kan grubun ile aynı degilse 72 saat içinde sana kan uyuşmazlığı ignesi yapılıyor ama bebekte seninle aynı kan grubundaysa bir sorun teşkil etmiyor igne vurulmasının sebebi ikinci çocuga hazırlıktır

çok teşekkür ederimm bir doktor da hamileyken senden kan gelirse sana iğne yapıyoruz gelmezse doğumdan sonra falan dedi. evlenirken aile hekimi iğne oluyorsun dedi. annem de seni doğururken senin ayak topuğuna iğne yaptılar dedi iyice kafam karışmıştı

Olmayıncada korkuyor insan göğüslerim hassas şuan bide hep akıntı oluyor allahtan böyle bir program var hepimiz haberdar oluyoruz aynı hisleri paylaşıyoruz :)

Olmayıncada korkuyor insan göğüslerim hassas şuan bide hep akıntı oluyor allahtan böyle bir program var hepimiz haberdar oluyoruz aynı hisleri paylaşıyoruz :)
bende de çok akıntı var sürekli iç çamaşırı değiştiriyorum, artık günlük ped takmaya başlicam ama kusma falan yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…