2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
En iyisini yapıyorsun canım alanında en iyi zaten perinatalog sağlıkla ilerler inşallah
Amin cnm, eski doktorumu değiştirdiğim için hep bir tedirginlik var üzerimde. İlk randevumuz güzel geçti gibi , önümüzdeki süreçte daha da belli edecek kendini.

Kaç yasindasin merak ettim benim hem yaşım hem kilom var hem de hiç oturmak şehir dışına bende gideceğim 18 saatlik yol Dr gidebilirsin dedi
38 bitti. 20 gün sonra da Avrupa turu almıştık önceden ona gitcez inşallah oralarda bişiy olmaz Kilo problemim yok 57yim az ve sağlıklı yerim yürüyüş severim

Aynılarını yapıyorum canım bende tuz iyi geliyor ama sonra gene başlıyor. İlk hamileligim 6 ay sürdü mide bulantılarım ve kusma 7 ayda düzeldi dedim dogum gebelik zehirlenmesinden erken dogum oldu
Çok geçmiş olsun canım atlattık çok şükür o günleri bu sefer kısa sürecek buna İnan hepsi bir değil mesela bende de kızımda hiç böyle olduğumu hatırlamıyorum yani 7/24 midem yanmazdı bulanmazdı ara ara olurdu 1 ay kadar sürdü ama beni rahatsız etmeden sürdü. Şimdi çok yanıyor midem bulanıyor ne tat ne tuz alabiliyorum berbat hissediyorum kendimi hastalandım.da yataklara düşmüşüm gibi

Merhaba özelde doktor randevunuz olduğu gün ya da ertesi gün devletten de randevu alın eğer test isterse gidip orda yaptirirsiniz istemezse randevuyu iptal edersiniz ben öyle yapacağım özelde ilk testlere çok para verdik devlette bulamadık randevu o yüzden artık önceden randevu alıyorum

Allahım kucağına almayı nasip etsin yavrularımızı bize bağışlasın

Amin atlattık canıminşallah bu hamileligimiz güzel sonuçlanır güzel geçer inşallah kısa sürer bu küçük sorunlarkızın kaç yaşında benim ki 7 yaşında yarın doktora gidicez kalp atışını duymak için heyecandan uyuyamamış hep yanımda geziyor

Yaaaa kıyamam maşallah benimkisi 11 yaşında ben henüz belli değil dedim ona 6 tane düşük yaptım 2 tanesinin kalp atışını beraber duyduk o yüzden söylemedim çok ağladı. Bende daha belli değil her şey olabilir dedim. Çok etkileniyor yengeç burcu kızım çok duygusal 14 Temmuz doğumlu. İnşallah bu sefer güzel haberler alırız güzel ilerler o da mutlu olur.

Valla benim iki çocuk geç döllenme evet kalp atışı geç duyuluyor ama adet tarihiyle aynı zmaan hesaplanıyor normal doğumda zaten 42.haftaya kadar süre taniyorlar geç döllenme diye
Hepimiz nasıl farklı insanlarsak doktorlar da farklı demek ki çünkü benim doktorum bana hep 23 kasım dedirtti ama o doktordan sonra degistirdigim 4 doktor var hepsi aynı yontemi kabul etti ve devlet hastanesine bazı testler icin gittigimde gercek adet tarihim bu ama gec dollenme oldugu icin şu tarihi kullan dedi doktorum dedigimde doktorun soyledigi tarihi soyle digerini ne karistirdin diyerek azarlandim bile. Ama senin doktorun da bunu benimsemis demekki dedigim gibi olabilir bence bu kadar farkliliklar ama insanlar sanki uydurmus gibi davranmasak daha iyi olur bence hepimiz kendi tecrubemizi söylüyoruz burada hangimiz daha dogru seyi soyluyoruz yarışması yok sonuçta sen iki çocuk doğurmuşsun bu tecrübeyi yaşamışsın ben tek çocukta diğer tecrübeyi bakalım soran arkadaş hangi tecrübeyi yaşayacak zaman gösterir

Ben de bu sefer aynı yöntemi kullanmayı planlıyorum. Çünkü çok pahalı herşey ben devlete 10 gün sonraya gün bulabildim doktorumla da konuşurum bakalım ne diyecek ona göre ayarlama yaparım aslinda saglik ocagi hepsini yapsa cozulecek ama bakalım ne diyecek

Reactions: Cmz
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…