2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar güzel haberlerle geldim bugün özelde perinatoloji randevum vardı ikili testimi yaptırdım ölçümler iyi çıktı çok şükür kanda verdim Bi haftaya çıkıcakmış oda yarım saat izledik neredeyse herşeyine baktı doktor bütün organlarına o kadar hoşuma gittiki bebeğimi izledim hiç gözümü ayırmadım ekrandan ve doktor hiç beklemiyordum Bi anda dediki inceliyorum kaç dakikadır sana cinsiyetini bile söyleyebilirim dedi ben şok ve bacak arasında pipisini gördük yüzde 80 erkek dedi ay çok duygulandım gözlerim yaşarıverdi hemen çok güzel bir gündü benim için inşallah herkes güzel haberlerle gelir. Rabbim hepimizin bebeklerine sağlık sıhhat versin inşallah

Yazdığınız ilaçları bende kullanıyorum Doktoruma ayağımın altında yanma var bide saçlarım çok dökülüyor dedim gebelik vitaminleri vercem dedi bende daha bu hafta kullanmaya başladım 1 kere kabız oldum normalde hiç olmam da bence bişey yapmıyor ya Zaten D vitamin eksikliği için

Maşallah minnoşa sağlıkla gelsin annesi

Allah'ım günah yazmasın ama çok üzülüyorum kızım olmadı diye
Allah herşeyin hayırlısını versin canım öncelikle ki emin ol Allah herşeyi bilendir bizim için en doğru olanı. Kız olunca hayırlı olacak diye bir kaide yok o yüzden sağlıklı olması için dua et bence. Allah isteyen herkese yaşatsın annelik duygusunu. Ki ben ilk bebeğim normal yolla hamile kaldim kaybettim sonrasında olmayınca tekrar tüp bebek yaptım Allah nasip etti ilk denemede tuttu. Ne stresler yaşadım bu süreçte maddi ve manevi şükürler olsun diyorum. Olmayada bilirdi tüm süreci en baştan yaşayabilirdim ve kendimi gerçekten Allahın şanslı kulu sayıyorum. O yüzden kız olmuş erkek olmuş değil onemli olan sağlıklı olsun her anlamda ve hayırlı canım inşallah

İzmirde fiyat aldığımız iyi bi hastane 12,500 tl dedi doğum için düşün nifty kıbrısta daha pahalıymış türkiyede 6-8 bin arası yaptırdılar genelde
Aslında doğum paketi baksaniz daha ekonomik oluyor

kızlar sizden gaza gelip sonunda bende gönderdim ultrasonu instagramdaki sayfaya %80 kız dedi bakalım bende öyle hissediyorum eşimde erkek hissediyormuş hiç önemli değil gerçi benim için allah hepimizin evlatlarını sağlıklı mutlu güzel kaderli olmasını nasip etsin inşallah

Gözün aydın canım çok sevindim hepimiz inşallah güzel şeyler yasayalım böyle saglikla vakti zamaninda gelsin inşallah kuzucuk

Ya ne mutlu sana inşallah hepimize nasip olur çok sevindim hayırlı olsun inşallah Devlet hastanesinde randevu bulamadım demiştin özel hastaneye mi gittin yoksa özel klinik mi. Ben devlet hastanesinden memnun kalırım diyordum ama araştırdığıma göre doktor ekranı göstermiyormuş galiba sonuç kağıdını yazıp veriyormuş. Yine de umarım öyle bir doktor olmaz diyorum. O yüzden sordum

Doktorum hastaneye bağlı çalışmıyor canım ayrı kliniği var, bu fiyatın içinde kapı süsleme+fotoğraf çekimi ve odaya özel lohusa şerbeti servisi varmış
O zaman makul sayılır fiyat tabi artmazsa inşallah

Çok haklısın, gerçekten

İnşallah canım benim saolasın. Canım bulamadım devlette randevu o yüzden özel hastaneye gittim kendi muayene olduğum hastanede yaptırdım yani cihaz çok iyiydi herşeyini gördük net Bi şekilde

İnşallah canım benim saolasın. Canım bulamadım devlette randevu o yüzden özel hastaneye gittim kendi muayene olduğum hastanede yaptırdım yani cihaz çok iyiydi herşeyini gördük net Bi şekilde
Ne güzel çok sevindim senin adına. İnşallah hep güzel haberler alalım

Hayırlı olsun çok sevindim. Ben de 17 Eylülde perinatolojide ikili test yaptıracağım. Ne kadar ücret ödediniz öğrenebilir miyim?

Gözün aydın canım çok sevindim hepimiz inşallah güzel şeyler yasayalım böyle saglikla vakti zamaninda gelsin inşallah kuzucuk
Saolasın canım benim inşallah Amiinnn

Bana detaylı rapor ve bebişimin organlarının bütün ultrason fotoğraflarınıda verdi canım durup durup onlara bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…