Yazdığınız ilaçları bende kullanıyorumBize de bir sorun yok dedi, hatta ölçümü söyledi de ama biz o sırada gözlerimizden kalpler çıkararak ekrana odaklandigimiz için hatırlamıyoruz
Kan testi de verdim, o zaman Salı'yi beklemek kalıyor bize sanırım şimdilik.
Bir de birsey daha soracağım..
Doktor bana
Dvit3
Decavit
Gynoferro verdi.
Kilo yaparlar mı?
Kabızlık?
Bir de prilam kullanıyorum gece yatmadan 1 adet..
Bulantilar yüzünden
Maşallah minnoşaKızlar güzel haberlerle geldim bugün özelde perinatoloji randevum vardı ikili testimi yaptırdım ölçümler iyi çıktı çok şükür kanda verdim Bi haftaya çıkıcakmış odayarım saat izledik neredeyse herşeyine baktı doktor bütün organlarına o kadar hoşuma gittiki bebeğimi izledim hiç gözümü ayırmadım ekrandan ve doktor hiç beklemiyordum Bi anda dediki inceliyorum kaç dakikadır sana cinsiyetini bile söyleyebilirim dedi ben şok ve bacak arasında pipisini gördük yüzde 80 erkek dedi ay çok duygulandım gözlerim yaşarıverdi hemen çok güzel bir gündü benim için inşallah herkes güzel haberlerle gelir. Rabbim hepimizin bebeklerine sağlık sıhhat versin inşallah
Amin inşallah canım benim teşekkür ederimMaşallah minnoşasağlıkla gelsin annesi
Allah herşeyin hayırlısını versin canım öncelikle ki emin ol Allah herşeyi bilendir bizim için en doğru olanı. Kız olunca hayırlı olacak diye bir kaide yok o yüzden sağlıklı olması için dua et bence. Allah isteyen herkese yaşatsın annelik duygusunu. Ki ben ilk bebeğim normal yolla hamile kaldim kaybettim sonrasında olmayınca tekrar tüp bebek yaptım Allah nasip etti ilk denemede tuttu. Ne stresler yaşadım bu süreçte maddi ve manevi şükürler olsun diyorum. Olmayada bilirdi tüm süreci en baştan yaşayabilirdim ve kendimi gerçekten Allahın şanslı kulu sayıyorum. O yüzden kız olmuş erkek olmuş değil onemli olan sağlıklı olsun her anlamda ve hayırlı canım inşallahAllah'ım günah yazmasın ama çok üzülüyorum kızım olmadı diye
Aslında doğum paketi baksaniz daha ekonomik oluyorİzmirde fiyat aldığımız iyi bi hastane 12,500 tl dedi doğum için düşünnifty kıbrısta daha pahalıymış türkiyede 6-8 bin arası yaptırdılar genelde
Gözün aydın canım çok sevindim hepimiz inşallah güzel şeyler yasayalım böyle saglikla vakti zamaninda gelsin inşallah kuzucukKızlar güzel haberlerle geldim bugün özelde perinatoloji randevum vardı ikili testimi yaptırdım ölçümler iyi çıktı çok şükür kanda verdim Bi haftaya çıkıcakmış odayarım saat izledik neredeyse herşeyine baktı doktor bütün organlarına o kadar hoşuma gittiki bebeğimi izledim hiç gözümü ayırmadım ekrandan ve doktor hiç beklemiyordum Bi anda dediki inceliyorum kaç dakikadır sana cinsiyetini bile söyleyebilirim dedi ben şok ve bacak arasında pipisini gördük yüzde 80 erkek dedi ay çok duygulandım gözlerim yaşarıverdi hemen çok güzel bir gündü benim için inşallah herkes güzel haberlerle gelir. Rabbim hepimizin bebeklerine sağlık sıhhat versin inşallah
Ya ne mutlu sana inşallah hepimize nasip olur çok sevindim hayırlı olsun inşallahKızlar güzel haberlerle geldim bugün özelde perinatoloji randevum vardı ikili testimi yaptırdım ölçümler iyi çıktı çok şükür kanda verdim Bi haftaya çıkıcakmış odayarım saat izledik neredeyse herşeyine baktı doktor bütün organlarına o kadar hoşuma gittiki bebeğimi izledim hiç gözümü ayırmadım ekrandan ve doktor hiç beklemiyordum Bi anda dediki inceliyorum kaç dakikadır sana cinsiyetini bile söyleyebilirim dedi ben şok ve bacak arasında pipisini gördük yüzde 80 erkek dedi ay çok duygulandım gözlerim yaşarıverdi hemen çok güzel bir gündü benim için inşallah herkes güzel haberlerle gelir. Rabbim hepimizin bebeklerine sağlık sıhhat versin inşallah
Doktorum hastaneye bağlı çalışmıyor canım ayrı kliniği var, bu fiyatın içinde kapı süsleme+fotoğraf çekimi ve odaya özel lohusa şerbeti servisi varmışAslında doğum paketi baksaniz daha ekonomik oluyor
O zaman makul sayılır fiyat tabi artmazsa inşallahDoktorum hastaneye bağlı çalışmıyor canım ayrı kliniği var, bu fiyatın içinde kapı süsleme+fotoğraf çekimi ve odaya özel lohusa şerbeti servisi varmış
Çok haklısın, gerçektenAllah herşeyin hayırlısını versin canım öncelikle ki emin ol Allah herşeyi bilendir bizim için en doğru olanı. Kız olunca hayırlı olacak diye bir kaide yok o yüzden sağlıklı olması için dua et bence. Allah isteyen herkese yaşatsın annelik duygusunu. Ki ben ilk bebeğim normal yolla hamile kaldim kaybettim sonrasında olmayınca tekrar tüp bebek yaptım Allah nasip etti ilk denemede tuttu. Ne stresler yaşadım bu süreçte maddi ve manevi şükürler olsun diyorum. Olmayada bilirdi tüm süreci en baştan yaşayabilirdim ve kendimi gerçekten Allahın şanslı kulu sayıyorum. O yüzden kız olmuş erkek olmuş değil onemli olan sağlıklı olsun her anlamda ve hayırlı canım inşallah
Yeni fiyatlarmış ama görücez bakalımO zaman makul sayılır fiyat tabi artmazsa inşallah
İnşallah canım benim saolasın. Canım bulamadım devlette randevu o yüzden özel hastaneye gittim kendi muayene olduğum hastanede yaptırdım yani cihaz çok iyiydi herşeyini gördük net Bi şekildeYa ne mutlu sana inşallah hepimize nasip olur çok sevindim hayırlı olsun inşallahDevlet hastanesinde randevu bulamadım demiştin özel hastaneye mi gittin yoksa özel klinik mi. Ben devlet hastanesinden memnun kalırım diyordum ama araştırdığıma göre doktor ekranı göstermiyormuş galiba sonuç kağıdını yazıp veriyormuş. Yine de umarım öyle bir doktor olmaz diyorum. O yüzden sordum
Ne güzel çok sevindim senin adına. İnşallah hep güzel haberler alalımİnşallah canım benim saolasın. Canım bulamadım devlette randevu o yüzden özel hastaneye gittim kendi muayene olduğum hastanede yaptırdım yani cihaz çok iyiydi herşeyini gördük net Bi şekilde
Hayırlı olsun çok sevindim. Ben de 17 Eylülde perinatolojide ikili test yaptıracağım. Ne kadar ücret ödediniz öğrenebilir miyim?Kızlar güzel haberlerle geldim bugün özelde perinatoloji randevum vardı ikili testimi yaptırdım ölçümler iyi çıktı çok şükür kanda verdim Bi haftaya çıkıcakmış odayarım saat izledik neredeyse herşeyine baktı doktor bütün organlarına o kadar hoşuma gittiki bebeğimi izledim hiç gözümü ayırmadım ekrandan ve doktor hiç beklemiyordum Bi anda dediki inceliyorum kaç dakikadır sana cinsiyetini bile söyleyebilirim dedi ben şok ve bacak arasında pipisini gördük yüzde 80 erkek dedi ay çok duygulandım gözlerim yaşarıverdi hemen çok güzel bir gündü benim için inşallah herkes güzel haberlerle gelir. Rabbim hepimizin bebeklerine sağlık sıhhat versin inşallah
Çok teşekkür ederim canım benim hepimiz güzel haberlerle gelelim inşallahNe güzel çok sevindim senin adına. İnşallah hep güzel haberler alalım
Teşekkür ederim saolun. 500 TL yaptırdım canımHayırlı olsun çok sevindim. Ben de 17 Eylülde perinatolojide ikili test yaptıracağım. Ne kadar ücret ödediniz öğrenebilir miyim?
Saolasın canım benim inşallahGözün aydın canım çok sevindim hepimiz inşallah güzel şeyler yasayalım böyle saglikla vakti zamaninda gelsin inşallah kuzucuk
Bana detaylı rapor ve bebişimin organlarının bütün ultrason fotoğraflarınıda verdi canım durup durup onlara bakıyorumYa ne mutlu sana inşallah hepimize nasip olur çok sevindim hayırlı olsun inşallahDevlet hastanesinde randevu bulamadım demiştin özel hastaneye mi gittin yoksa özel klinik mi. Ben devlet hastanesinden memnun kalırım diyordum ama araştırdığıma göre doktor ekranı göstermiyormuş galiba sonuç kağıdını yazıp veriyormuş. Yine de umarım öyle bir doktor olmaz diyorum. O yüzden sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?