2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canım niye öyle dedin aman diyim söyleme öyle. Erkek olsun nolacak hayırlısı olsun. İçinizde en deli gibi kız isteyen benimdir ama erkek olursa da nasıl severim onu var ya bi milim üzülmem
Ya ben oldum olası hep kiz istedim büyük oğlumda da kız istedim erkek oldu elhamdülillah ama bu bare kız olsun dedim ne biliyim üzüldüm neyse rabbim sağlık versin bebisime ne diyim

Sen bugün ağlatacaksın beni amacın belli oldu

Dogru diyosun bn bebe yagi aldim oylesine. Bi kac kez belki sürdüm sonra salladim. Cidde anlamda baslamak gerek.
Bebe yagi yagli terli yapis yapis bi his birakiyo sanirim ondan dolayi kullanmak gelmiyo icimden. Bulduğum vucut losyonunu surcem iyi bisey bulana kadar

Kendimi hiç full enerjik hissedemiyorum sizde de öyle oluyor mu? Ev işleri, her şey büyüyor gözümde. Gezmek falan da zor geliyor
Aynen benim en büyük sorunum ki ben bayılırım gezmeye avmye falan gitsem girmediğim mağaza kalmaz şimdi çok fena oluyorum aşırı halsizlik oluyor. Plaja gidiyoruz denize girmiyorum ama yine de yoruluyorum..

Offf cidden bende ruyamda bebeğimi gördüm cok canim cekti simdi
Ben de dogsun da seveyim istiyorum, dün kontrolden cıktıktan sonra gözlerim doldu okadar güzel ki onu izlemek anne olmak muhteşem bir his. burda ve dısarıda genelde kız anneleri hep diyor kız cocuk bambaska diye ama bence kız erkek farketmiyor, benim bazen oğlumu içime sokasım geliyor sevgiden, öyle bir aşk ki bu hiçbişeye benzemiyor. Allah tüm cocuklarımıza saglıklı mutlu ömürler versin

lierac önceki hamileliğimde kullandım ama düzenli kullanamıyorum ben herhangi bişeyi, bi de lierac ın kıvamı cok yogun, onu sürüp işe gidemiyordum kıyafetlerim üstüme yapısıyordu. yine de iyi bir marka tabi, çatlak konusnda yararı konusunda yorum yapamıyorum düzenli kullanamadıgım icin. farklı doğal yağlar olabilir, Rheaa yazmıstı hatırlayamadım şimdi. bebeyağı da olabilir

Hahahah çok iyi ya ben daha dğn arkadaşımın 1 aylık bebeşini sevdim çok iyi geldi

Benim de yeni doğmuş bebek kokusu sürekli bebek videoları izlemekten çocuk istemeye başladım sonra diyorum aaa hamileyim doğsanız mı artık

Off evet bende dun aksam ani kararla ikili teste gittim Allah im ultrason ilk defa uzun surdu ya onu izledim bi de büyümüş her yeri belli kıpırkıpır hic bitmesin istedim keske dogana kadar izleyebilecegimiz bisey olsa bana da dr 2,3 hafta sonra cinsiyet ogrenmek istersen gel dedi ama bn rutin kontrolde ogrenmek istiyorum yani kiz mi erkek mi diye merakla gidip bakmak istemiyorum cunku ikisi de benim içimde ikisi de evlat belki zor ve ilk bebegim olduğu icin boyle düşünüyorum. Saglikla gelsin bebislerimiz.

Doktorum o kremi yazdi ama 3.ayla birlikte kullanmaya basla dedi. Bebek icin zararliymis bu aylarda.

Gerçekten harika geçiyor. Sadece hamile gibi hissetmiyor insan böyle olunca da 3 gerçekten korkutuyor insanı ama o da ayrı bi güzel artık finale yaklaşıyoruz
Hareketleri hissedene kadar böyle devam bizim
Benim de canım doğurmak çekiyor arada normal doğum hikayeleri izliyorum doğurasım geliyor

Bebe yağının içeriğinde badem yağınca bildiğim kadarıyla. Saraçoğlu da badem yağı öneriyor faydası olabilir. Lierac da bana yapış yapış geliyor ilk sürdüğümde geçiyor sonra ama o hissi sevmediğimden kullanmak istemiyorum ama hepsi böyle sanırım :/

Ya bize neden bukadar çabuk nazar değiyor ya yokmuş hır caresi inşallah yakın zamanda geçer kzujm ya..

Herseyi bekleme kalk yap kız
Ya bende kzii uyutuyorum birazdan iner birseyler yapcam küçüğüme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…