Evet erkenden belliydi. Ben suan 11.haftaya yeni girdim. Cinsiyeti belli degil. Oncelikle saglikla gelsin tabiiki, kiz istiyorum ama erkek hissediyorum
Evet erkenden belliydi. Ben suan 11.haftaya yeni girdim. Cinsiyeti belli degil. Oncelikle saglikla gelsin tabiiki, kiz istiyorum ama erkek hissediyorum
Insallah saglikli bir kizdir. Kiz cocuk biratanedir insallah her annenin bir kizi olur. Olanlar bilir degerini ve onemini. Yani anlatilmaz yasanir Cannimmm kizimi cok seviyorum cokkk
Kizlar gunaydin
Ya daha once benzer seyler yazan arkadaslar da olmustu. Benim bugune kadar goguslerim hep asiri gergin, dolgun, karin ve kasiklarimda da hep agri vardi, agrisiz gunum olmadi. Bugun 10+1’im gogusler yumusacik, hic agri da yok. Normal midir, ne bu simdi
Kizlar gunaydin
Ya daha once benzer seyler yazan arkadaslar da olmustu. Benim bugune kadar goguslerim hep asiri gergin, dolgun, karin ve kasiklarimda da hep agri vardi, agrisiz gunum olmadi. Bugun 10+1’im gogusler yumusacik, hic agri da yok. Normal midir, ne bu simdi
Benimde böyle sürekli böğürüp çıkartmakta boğazım tahriş oldu ağrıyor ilacımı zor tutuyorum su içemiyorum hala onun yetine ayran içiyorum meyve suyu ilaçlarımı öyle içiyorum. Allah yardımcımız olsun canım 12 de kesilmedi 14 te kesilmedi inşallah 16 da kesilir diye Ümit ediyorum canım
Kızlar. İran göz attım da börekler çörekler havada uçuşuyor:)) Çok kıskandım şimdi yalan olmasın Allahım ben nezaman başlayacağım her şeyi yemeye her şeyi istemeye doya doya istediğimi tiksinmedin yemeyi istiyorum. Sadece dün çiğ köfte yedik kavala sardım bol limon ve yeşillik kızlar resmen ağzımın suyu akıyordu aklıma gelince zaten hiç bişey yiyemiyorum ve onu yeriğimfe kusmadım demekki gerçekten çok istemiş midem ekşili olunca da mis gibi oldu. Resmen tatlıyı tarihe gömdüm bu aralar. 2 aydır Zeytin domates salatayla besleniyorum. Allah sabır versin bulantısı olan tüm arkadaşlara
Kizlar gunaydin
Canım bende 10+0 oldum bugün yavaş yavaş belirtiler kayboluyor gibi. Bende mide yanması falan azaldı. Göğüslerde aynı arada sızlıyor o kadar Endişelenme
Kızlar. İran göz attım da börekler çörekler havada uçuşuyor:)) Çok kıskandım şimdi yalan olmasın Allahım ben nezaman başlayacağım her şeyi yemeye her şeyi istemeye doya doya istediğimi tiksinmedin yemeyi istiyorum. Sadece dün çiğ köfte yedik kavala sardım bol limon ve yeşillik kızlar resmen ağzımın suyu akıyordu aklıma gelince zaten hiç bişey yiyemiyorum ve onu yeriğimfe kusmadım demekki gerçekten çok istemiş midem ekşili olunca da mis gibi oldu. Resmen tatlıyı tarihe gömdüm bu aralar. 2 aydır Zeytin domates salatayla besleniyorum. Allah sabır versin bulantısı olan tüm arkadaşlara
İran değil Biraz
Kavala değil Lavaşa
Sürekli otomatik düzeltme yapıyor kelimeler karışıyor bende kontrol etmeden yolluyorum direk burada düzelt veya sil de yok o yüzden biraz karışıyor yazdıklarımız
Kizlar gunaydin
Benimde öyleydi hiç belirtim yoktu canım ama şimdi nedense uyuyamıyorum pelvik bölgemde hafif sancı dolgunluk ve hafif kramplar hissediyorum yarın randevum var bakalım napıyor beyefendi yeri rahat mı bir göreyim