2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Merhaba, ben de mthfr genleri heterozigot. Ancak 4-5 Dr a gittim. İçlerinde prof. Doç. De vardı. Hepsi de önemli olmadığını, bu genin düşüğe neden olmayacağını, hicbisey kullanmama gerek olmadığını söyledi. Sadece bir doç. coraspin kullan dedi. En son unide öğretim görevlisi ve aynı zamanda tüp bebek Dr u da olan hisbisey kullanmana gerek yok, benim eşimde de mthfr homozigottu ve hicbisey kullanmadi gayet sağlıklı kızımız var, ayrıca coraspin rahimde kanamaya yol acabiliyor dedi. Şuanki Dr um da factor 5 geninin düşüğe neden olduğunu söyledi. En son kadın doğum Dr u olan ilkokulu arkadaşima sordum o da önemli olmadığını ve bişey kullanmama gerek olmadığını söyledi. Siz de birkaç Dr a daha gidip içinizi rahatlatabilirsiniz. Açıkçası bu gen mutasyonlarinda her Dr farklı bişey söylüyor .

Merhaba, bir süredir üye olmadan takip ediyordum, artık üye olarak takip edeyim dedim kayıt için bilgilerim: yaş 34, şehir Antalya, son adet tarihi 27.05.2022,ikinci hamileliğim ilki boş gebelikti. Eksik bişey yoktur umarım herkese sağlıklı hamilelik ve bebeklerimize sağlıkla kavuşmayı diliyorum

Yani napsam bilemedim. Araştırmaya da gittim ordakide öyle şunu bunu kullan demedi açıkçası tatmin olmadım ilaç konusunda. Farklı bir hastaneye randevu aldım bakalım o günü bekliyorum şuanlık doktorum coraspin kullan dedi onu kullanıyorum. Haklısınız hepsi farklı düşünüyor kimisi önemsiyor kimisi gerek görmüyor

Hoşgeldin bu arada aramıza canım

Hoşgeldin bu arada aramıza canım
Çok teşekkürler ben de arada endişe ediyorum ama sonra o kadar Dr aynı şeyi diyorsa endişe etmenin anlamı yok diyorum. Ama benimle aynı durumda olup iğne ya da kan sulandiri ilaç kullanan görünce yine endişe ediyorum gitgel durumları oluyo malesef. Sadece hamileliğimin başında covid oldum ve sağlık ocagindaki dr coraspin kullanmalısın Dr una sor ona göre kullan dedi. Dr um covid in artık hafif seyrettiğini ve gerek olmadığını ama içim rahat edecekse o süreçte kullanabileceğini söyledi ve sanırım 10 gün kadar kullandım. Şuanda 13+2 yüz ve çok şükür herşey yolunda. Siz de endişelerinizi giderirsiniz inşallah

Bende 6. Haftamda covid olmuştum coraspin kullanıyordum o zamanda. Valla bende bilemedim riske atmakta istemiyorum açıkçası. 2 kimyasal gebeliğim vardı belkide o yüzden son haftana kadar coraspin kullan dedi doktor. Bi kaç doktora daha gidip emin olalım bakalım hayırlısıyla yavrularımıza kavuşalım inşallah

Benm koyu griydi ama her parçası ayrı çıkıp makinede yikiyordum sorun olmuyordu tabiki kaç yıl önceydi simdikiler yıkanıyor mu bilmiyorum
Chiccolarda kumaş yıkanmıyor sanırım. Senin hangi markaydı. Koyu gri ben de beğeniyorum ama konuştuğumuz araba çok açık gri. En çok istediğim arabayı Chicco goody plus zor bela buldum izmirde. O da sadece gri kalmış. Sırf gri diye almaktan vazgeçtim. Chicco arabalar hep tükeniyor piyasada. Sanıyorum yeni model sürecekler. O da çok pahalı olur muhtemelen. E bebekte indirim devam ediyorken Joie alacağım sanırım annewith sen de bir bak istersen

Olabilir 2 kez kimyasal yaşadığınız için önlem amaçlı da kullandırıyodur belki Dr. İki düşük sonrası kullandiriyorlar genelde benim gördüğüm. Aminn hepimiz sağlıkla kavusalm insallah, Allah onlarla sinamasin bizi

Hangisini beğendin? Ben de kasım indirimini mi beklesem diyorum ama bilemiyorum
Kuzucum benim kasımda güzel bir indirim olacağından hiç umudum yok. Fiyatlar artar indirim yapılır ama yine en iyi ihtimalde bugünkü fiyatlara çekerler gibi geliyor Ben de düşündüm onu ama biraz acele ediyorum Eylül ayında arabamı almış olmak istiyorum. İki hafta önce goody plus 3700 falandı e bebekte. Şimdi heryerde 5200 civarı olmuş. 2 haftada bu zammı gördüm ben daha da beklemem almak için

Bende öyle düşündüm hayırlısı diyelim ya aslında iyi düşünelim iyi şeyler olsun inşallah. Amiinnn inşallah canım

Canım şu kırmızı olan nasıl? Bir de litetrax 3 e ayrı puset mi almam lazım? Ben yine gaza geldim alcam sanırım bugün

Eklentiler

• 3EFB9B48-3565-43D8-9694-BA4444E798A6.png
    217,2 KB · Görüntüleme: 68
Kızlar selam,10. Haftadayım hafif kahverengi akıntım oldu lekelenme gibi …bu haftada normal midir?
Benim 6.haftadan 9.haftaya kadar nerdeyse hergun ara ara oldu lekelenme ve kanama doktor normal dedi baktim lekelenme kırmızıya donuyor bazen bizde kan uyusmazlogo olduğu için endişelendim tekrar gittim alttan bakti kanama alani falan yok bebege bagli kanama degil serviks asinmasi falan dedi suan 10.haftamdayim 1 haftadir kanamam gitti gecer yani merak etme lekelenme olur ben profesore gidiyordum o normal dedi bole fosur fosur olmadigi surece korkma dedi bilmiyorum ama doktoruna bi dahaki randevunda sole

Ben mothercare markasının almistim cift taraflı kullanılıyor hem puseti hem ana kucagi da vardi cok cok kullanisliydi oglum iri bi bebekti ve nerdeyse 4 yaşına kadar kullandık cok da sağlam öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…