İnşallah iğnelik bir durumum yokturda o yüzden vermemiştirYok canım coraspirin ve 4000 lik kan sulandırıcı beraber kullanıyorum ben
Merhaba, ben de mthfr genleri heterozigot. Ancak 4-5 Dr a gittim. İçlerinde prof. Doç. De vardı. Hepsi de önemli olmadığını, bu genin düşüğe neden olmayacağını, hicbisey kullanmama gerek olmadığını söyledi. Sadece bir doç. coraspin kullan dedi. En son unide öğretim görevlisi ve aynı zamanda tüp bebek Dr u da olan hisbisey kullanmana gerek yok, benim eşimde de mthfr homozigottu ve hicbisey kullanmadi gayet sağlıklı kızımız var, ayrıca coraspin rahimde kanamaya yol acabiliyor dedi. Şuanki Dr um da factor 5 geninin düşüğe neden olduğunu söyledi. En son kadın doğum Dr u olan ilkokulu arkadaşima sordum o da önemli olmadığını ve bişey kullanmama gerek olmadığını söyledi. Siz de birkaç Dr a daha gidip içinizi rahatlatabilirsiniz. Açıkçası bu gen mutasyonlarinda her Dr farklı bişey söylüyorKızlar bişey sorucam kan pıhtılaşması olanlar kafamda Bi ton soru dönüyor yada benmi abartıyorum bilemedim ben sadece coraspin kullanıyorum doktor oksapar iğneden bahsetmedi bile ben kendim araştırdım çoğu kişi oksapar kullanıyor. Haliyle bende endişe oldu acaba coraspin tek başına yeterlimi diyeiğneyi neye göre veriyorlar acaba yaşa göremi yoksa pıhtı eğilimine göre mi? Sonucumu da atayım aşağıya. Bi kaç haftadır kafamı kurcalıyor
Tabi ki çok normal canım endiselenmen ilk kontrole gittiğinde sor bence aklinda kalmasinAnladım canım bana niye vermedi acaba ya hala onu düşünüyorum herkes iğne kullanıyor bebeğimi düşünüyorum doğal olarak ve endişeliyim hala
Yani napsam bilemedim. Araştırmaya da gittim ordakide öyle şunu bunu kullan demedi açıkçası tatmin olmadım ilaç konusunda. Farklı bir hastaneye randevu aldım bakalım o günü bekliyorum şuanlık doktorum coraspin kullan dedi onu kullanıyorum. Haklısınız hepsi farklı düşünüyor kimisi önemsiyor kimisi gerek görmüyorMerhaba, ben de mthfr genleri heterozigot. Ancak 4-5 Dr a gittim. İçlerinde prof. Doç. De vardı. Hepsi de önemli olmadığını, bu genin düşüğe neden olmayacağını, hicbisey kullanmama gerek olmadığını söyledi. Sadece bir doç. coraspin kullan dedi. En son unide öğretim görevlisi ve aynı zamanda tüp bebek Dr u da olan hisbisey kullanmana gerek yok, benim eşimde de mthfr homozigottu ve hicbisey kullanmadi gayet sağlıklı kızımız var, ayrıca coraspin rahimde kanamaya yol acabiliyor dedi. Şuanki Dr um da factor 5 geninin düşüğe neden olduğunu söyledi. En son kadın doğum Dr u olan ilkokulu arkadaşima sordum o da önemli olmadığını ve bişey kullanmama gerek olmadığını söyledi. Siz de birkaç Dr a daha gidip içinizi rahatlatabilirsiniz. Açıkçası bu gen mutasyonlarinda her Dr farklı bişey söylüyor.
Hoşgeldin bu arada aramıza canımMerhaba, bir süredir üye olmadan takip ediyordum, artık üye olarak takip edeyim dedimkayıt için bilgilerim: yaş 34, şehir Antalya, son adet tarihi 27.05.2022,ikinci hamileliğim ilki boş gebelikti. Eksik bişey yoktur umarım herkese sağlıklı hamilelik ve bebeklerimize sağlıkla kavuşmayı diliyorum
Muhakkak sorucam farklı bir araştırma hastanesine de randevu aldım bakalım o doktor ne diyecekTabi ki çok normal canım endiselenmen ilk kontrole gittiğinde sor bence aklinda kalmasin
Üzerine tıklayınca yazılmıyor nasıl yazicazCanım mart anneleri
@Eylulayhan @Peluspelus @oslem_ @bulraz @Manoly34incebellibardak
Kızlar ilk sayfamızdaki listede eksik bilgileriniz var, yaş, şehir, son adet tarihi başlangıcı, kaçıncı çocuk ve kilo bilginizi paylaşır mısınız? Listemizi dolduralım hep birlikte
Çok teşekkürlerHoşgeldin bu arada aramıza canım
Bende 6. Haftamda covid olmuştum coraspin kullanıyordum o zamanda. Valla bende bilemedim riske atmakta istemiyorum açıkçası. 2 kimyasal gebeliğim vardı belkide o yüzden son haftana kadar coraspin kullan dedi doktor. Bi kaç doktora daha gidip emin olalım bakalım hayırlısıyla yavrularımıza kavuşalım inşallahÇok teşekkürlerben de arada endişe ediyorum ama sonra o kadar Dr aynı şeyi diyorsa endişe etmenin anlamı yok diyorum. Ama benimle aynı durumda olup iğne ya da kan sulandiri ilaç kullanan görünce yine endişe ediyorum gitgel durumları oluyo malesef. Sadece hamileliğimin başında covid oldum ve sağlık ocagindaki dr coraspin kullanmalısın Dr una sor ona göre kullan dedi. Dr um covid in artık hafif seyrettiğini ve gerek olmadığını ama içim rahat edecekse o süreçte kullanabileceğini söyledi ve sanırım 10 gün kadar kullandım. Şuanda 13+2 yüz ve çok şükür herşey yolunda. Siz de endişelerinizi giderirsiniz inşallah
Chiccolarda kumaş yıkanmıyor sanırım. Senin hangi markaydı. Koyu gri ben de beğeniyorum ama konuştuğumuz araba çok açık gri. En çok istediğim arabayı Chicco goody plus zor bela buldum izmirde. O da sadece gri kalmış. Sırf gri diye almaktan vazgeçtim. Chicco arabalar hep tükeniyor piyasada. Sanıyorum yeni model sürecekler. O da çok pahalı olur muhtemelen. E bebekte indirim devam ediyorken Joie alacağım sanırımBenm koyu griydi ama her parçası ayrı çıkıp makinede yikiyordum sorun olmuyordu tabiki kaç yıl önceydi simdikiler yıkanıyor mu bilmiyorum
Olabilir 2 kez kimyasal yaşadığınız için önlem amaçlı da kullandırıyodur belki Dr. İki düşük sonrası kullandiriyorlar genelde benim gördüğüm. Aminn hepimiz sağlıkla kavusalm insallah, Allah onlarla sinamasin biziBende 6. Haftamda covid olmuştum coraspin kullanıyordum o zamanda. Valla bende bilemedim riske atmakta istemiyorum açıkçası. 2 kimyasal gebeliğim vardı belkide o yüzden son haftana kadar coraspin kullan dedi doktor. Bi kaç doktora daha gidip emin olalım bakalım hayırlısıyla yavrularımıza kavuşalım inşallah
Kuzucum benim kasımda güzel bir indirim olacağından hiç umudum yok. Fiyatlar artar indirim yapılır ama yine en iyi ihtimalde bugünkü fiyatlara çekerler gibi geliyorHangisini beğendin? Ben de kasım indirimini mi beklesem diyorum ama bilemiyorum
Buraya yorum olarak listedeki bilgilerini yaz. Yaş sat şehir kaçıncı çocuk kilo bilgisini.U
Üzerine tıklayınca yazılmıyor nasıl yazicaz
Bende öyle düşündüm hayırlısı diyelim ya aslında iyi düşünelim iyi şeyler olsun inşallah. Amiinnn inşallah canımOlabilir 2 kez kimyasal yaşadığınız için önlem amaçlı da kullandırıyodur belki Dr. İki düşük sonrası kullandiriyorlar genelde benim gördüğüm. Aminn hepimiz sağlıkla kavusalm insallah, Allah onlarla sinamasin bizi
Canım şu kırmızı olan nasıl? Bir de litetrax 3 e ayrı puset mi almam lazım? Ben yine gaza geldim alcam sanırım bugünChiccolarda kumaş yıkanmıyor sanırım. Senin hangi markaydı. Koyu gri ben de beğeniyorum ama konuştuğumuz araba çok açık gri. En çok istediğim arabayı Chicco goody plus zor bela buldum izmirde. O da sadece gri kalmış. Sırf gri diye almaktan vazgeçtim. Chicco arabalar hep tükeniyor piyasada. Sanıyorum yeni model sürecekler. O da çok pahalı olur muhtemelen. E bebekte indirim devam ediyorken Joie alacağım sanırımannewith sen de bir bak istersen
Benim 6.haftadan 9.haftaya kadar nerdeyse hergun ara ara oldu lekelenme ve kanama doktor normal dedi baktim lekelenme kırmızıya donuyor bazen bizde kan uyusmazlogo olduğu için endişelendim tekrar gittim alttan bakti kanama alani falan yok bebege bagli kanama degil serviks asinmasi falan dedi suan 10.haftamdayim 1 haftadir kanamam gitti gecer yani merak etme lekelenme olur ben profesore gidiyordum o normal dedi bole fosur fosur olmadigi surece korkma dedi bilmiyorum ama doktoruna bi dahaki randevunda soleKızlar selam,10. Haftadayım hafif kahverengi akıntım oldu lekelenme gibi …bu haftada normal midir?
Kuru temizlemeye yabda araba yikamacisina götürün belki orda çıkabilirBana kurtarmaz gibi geldi ama tecrübeli annelerimiz yorum yapsıngri araba kullanan var mıııı
Bence ikinci el de alabilirsiniz temiz olanından ben oğlumdan kalani kullancam yeni almaya hic niyetim yokKızlar bebek arabası konusunu ne yapacaksınız? Her baktığımda zam geliyor
Ben mothercare markasının almistim cift taraflı kullanılıyor hem puseti hem ana kucagi da vardi cok cok kullanisliydi oglum iri bi bebekti ve nerdeyse 4 yaşına kadar kullandık cok da sağlam öneririmGüvenli olur bence kuzum niye olmasın ki. Sonra çocukla dışarı çıkmak eziyet olmasın istiyorum. Trolleymeden vazgeçtim zaten 15 kg kapasiteli olduğu için. Hacmi geniş aslında ama kg düşük. Goody plus hem 22 kg hem hacmi güzel. Kocaman olana kadar binebiliyor. Tek tereddütüm tekerlekleri. Yorumlarda da eleştiriler tekerlekten dolayı olmuş hep. Engebeli bi yolda sorun olabiliyormuş. Bir de joie mirus vardı baktığım. Tam istediğim özellikler var aslında ve arabanın sapı dönerek çift yönlü oluyor. Nedense çok az arabada var bu özellik. Ama Mirus da 15 kg kapasiteli ve dar bir araba onu da eledim. Gerçekten araba konusunda çok zorlandım. Ablam markasını bile hatırlamadığım bir arabayla 2 çocuk büyüttü. Şu an ödünç verdi 4. çocukta o arabaBi de her yolda gidiyordu takılmadan 4-5 kg bi arabaydı 12 sene önce almışlardı küçük bir yerden apar topar. Yerli bi markaydı ama neydi bilmiyorum. Aynısını bi bulsam hiç marka takıntım yok tam istediğim araba aslında O tip bir araba yok şimdi hep kocaman tekerlekli geniş arabalar var. Eşime bırakacağım artık ne alırsan al diyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?