2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canm ben Chicco yu kullandim daha önce kendi oğlum dışında 5 çocuk kullandı hicbisey olmadı çok sağlamdı bı komşumun gelini doğum yaptı durumu pek yoktu ona verdim ama oto koltuğu duruyor hiç kullanılmamış gibi çok memnun kaldım

Ben joie e litetrax aldım canım. Travellere hiç bakmadım hantal oluşundan dolayı 2 defa da bebek arabası değiştirmek istemedim öyle bi bütçe ayırmak istemiyorum. Attıklarından chicco travel ama hantal durmuyor, katlanınca ne kadar küçük oluyor bi ona bak mutlaka. Prego nun tekerleklerini beğenmedim engebeli yollarda zorlayabilir bebeği sarsabilir gibi geldi. Benim aldığım araba bu, almadan önce mutlaka mağazada dene alacağın arabayı bu arabanın özellikleri
Joie e litetrax
Kabin boy
Puset takılıyor (gemm, i-gemm)
9 kilo ağırlığı var
50 faktör koruma tente
Tam yatma özelliği
3 kademeli yatış
Süspansiyonlu tekerlekler
Tek tuşla açma kapama

Eklentiler

• Screenshot_20220807_195515.jpg
    93,8 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_20220807_195504.jpg
    88,3 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_20220807_195448.jpg
    78,3 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_20220807_195438.jpg
    78,4 KB · Görüntüleme: 35
Yaa çok sevindim büyük ihtimal bunu alırım gibi ben de. Normalde kasım indirimlerini bekleyecektim ama kasıma kadar fiyatlar ne olur hiç öngöremiyorum

Sanırım bu araba çok tercih ediliyor buna mutlaka bakıcam canım Özellikleri gayet güzel

Benim aldığım ilk şey bebek arabasıydı 7 haftalık falandım galiba aldığımda çünkü zam olayının böyle olacağını biliyordum
Ben de chicco ya da joie düşünüyorum kızlar. Travel istemiyorum. En önemli kriterim arabanın hafif ve pratik olması. Goody plus modelini çok düşündüm ben de chicconun. Joiede de tekerlekler çok güzel ve daha sağlam gibi geldi bana. Ama joieler çok ağır. Gerçekten bilemiyorum. Araba konusu çok yordu beni bi türlü karar veremiyorum

Eşimin favorisi de bu araba ama 9 kg çok değil mi ağır diye istemedin ben de joie arabalar e bebekte %20 indirim var 9 eylüle kadar. Karar veremiyorum bi türlü kafam yandı

annewith chicco gri renk çok fazla kirlenmez mi. Ben grilere bayılıyorum ama kirlenme sorunu var işte. Çıkıp yıkanmıyor da çocuk ayakkabıyla falan oturacak ilerde ya da sepet kısmının altı simsiyah olmaz mı zamanla

Sol tarafa yatarken uyumak cinsiyete değil, bebek için en doğru pozisyon, bebeğe giden kan akım damarları en rahat pozisyonda öyle olunca anne de bebek te çok rahat ediyor.
Aynen ben de oylr duymuştum ama bi yerde okumuştum bebegi sag tarafta olanlar sola yatarken daha rahat hisseder doye ondan sordum mesela ben sol tarafa yattığımda sanci bastırıyor rahat edemiyorum sag tarafa daha rahat yatıyorum

Peki goodyplusa bebek ilk doğduğunda binebiliyor mu

Ayy bilmiyorum ki hiç düşünmemiştim siyahla arasında 1700 TL fark var

Eşimin favorisi de bu araba ama 9 kg çok değil mi ağır diye istemedin ben de joie arabalar e bebekte %20 indirim var 9 eylüle kadar. Karar veremiyorum bi türlü kafam yandı
Sen arabayı denedin mi ağır mı kız 9 kilo ne ki bana çok hafif geldi o yüzden tercih ettim zaten

Ben kendimi çok uzun zamandır Hamile hissetmiyorum
Kuzum her gün agrimiz bulantımiz vs olmayacak ki. Gelişim nöbetleşe ilerler doğum öncesi de öyle dogduktan sonra da öyle. Anne karninda Bir ay mesela fiziksel yapısı buyur , sonraki ay zihinsel veya organ vs gelişir, sonraki ay yine fiziksel vs diye devam eder. Fiziksel olarak büyüdüğünde biz bebeği hissediyoruz neden çünkü yeri dar geliyor rahim büyüyor ona bağlı karın kasları geriliyor ve ağrı hissediyoruz, sonra kaslar yeterince büyüdüğünde ağrı yok oluyor, sonra bebek iuiyce büyüyüp organları yukarı itmeye başlayacak o zaman da nefes alamam zorlanma hissedeceğiz bebek ciğerleri sıkıştırarak yada kalp ağrısı gibi olacak yada mideye yaslayacak kendini mide ağrısı olacak gibi.
Doğduktan sonrada bir ay zihinsel bir ay fiziksel büyüme oluyor genelde. Bazen boyu çok az uzar ama bir bakıyorsun emeklemeye etrafı keşfetmeye oyuncakları tanımaya başlamış sonraki ay bir bakıyorsun boyu 4-5 cm bir kerette uzamış

Sen arabayı denedin mi ağır mı kız 9 kilo ne ki bana çok hafif geldi o yüzden tercih ettim zaten
Denedim canım hafifmiş gibi geliyor da sonra chiccoları kucaklayınca çok ağır gibi geldi bana Üzerine 10 kilo bebek gelse bi merdiven falan çıkarmam gerekse zorlar gibi düşündüm. İlk hatta chicco trolley me bakmıştım. 5.5 kg falandı tam istediğim gibi. O da 15 kg taşıma kapasiteli. Çocuk uzun süre binmek isterse ikinci araba gerekecek. Bi arabayı tam seçiyorum sonra bişey oluyor vazgeçiyorum. 1 aydır bu moddayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…