Evet canım haklısın ama ben eşimi ikna edemiyorum bişey alma konusunda doğana kadar bişey almicaz galibaKızlar bebek arabası konusunu ne yapacaksınız? Her baktığımda zam geliyor
Canm ben Chicco yu kullandim daha önce kendi oğlum dışında 5 çocuk kullandı hicbisey olmadı çok sağlamdı bı komşumun gelini doğum yaptı durumu pek yoktu ona verdim ama oto koltuğu duruyor hiç kullanılmamış gibi çok memnun kaldımHangisini aldın canım?
Chicco Travel Sistem Bebek Arabası Multiride Ve Kaily Oto Koltuğu Duo Pokyridekaily Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Chicco Travel Sistem Bebek Arabası Multiride Ve Kaily Oto Koltuğu Duo Pokyridekaily yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Şu ikisini beğendim mantıklı mi?Prego Solo Kabin Boy Travel Sistem Bebek Arabası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Prego Solo Kabin Boy Travel Sistem Bebek Arabası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben joie e litetrax aldım canım. Travellere hiç bakmadım hantal oluşundan dolayı 2 defa da bebek arabası değiştirmek istemedim öyle bi bütçe ayırmak istemiyorum. Attıklarından chicco travel ama hantal durmuyor, katlanınca ne kadar küçük oluyor bi ona bak mutlaka. Prego nun tekerleklerini beğenmedim engebeli yollarda zorlayabilir bebeği sarsabilir gibi geldi. Benim aldığım araba bu, almadan önce mutlaka mağazada dene alacağın arabayı bu arabanın özellikleriHangisini aldın canım?
Chicco Travel Sistem Bebek Arabası Multiride Ve Kaily Oto Koltuğu Duo Pokyridekaily Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Chicco Travel Sistem Bebek Arabası Multiride Ve Kaily Oto Koltuğu Duo Pokyridekaily yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Şu ikisini beğendim mantıklı mi?Prego Solo Kabin Boy Travel Sistem Bebek Arabası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Prego Solo Kabin Boy Travel Sistem Bebek Arabası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Yaa çok sevindim büyük ihtimal bunu alırım gibi ben de. Normalde kasım indirimlerini bekleyecektim ama kasıma kadar fiyatlar ne olur hiç öngöremiyorumCanm ben Chicco yu kullandim daha önce kendi oğlum dışında 5 çocuk kullandı hicbisey olmadı çok sağlamdı bı komşumun gelini doğum yaptı durumu pek yoktu ona verdim ama oto koltuğu duruyor hiç kullanılmamış gibi çok memnun kaldım
Sanırım bu araba çok tercih ediliyor buna mutlaka bakıcam canımBen joie e litetrax aldım canım. Travellere hiç bakmadım hantal oluşundan dolayı 2 defa da bebek arabası değiştirmek istemedim öyle bi bütçe ayırmak istemiyorum. Attıklarından chicco travel ama hantal durmuyor, katlanınca ne kadar küçük oluyor bi ona bak mutlaka. Prego nun tekerleklerini beğenmedim engebeli yollarda zorlayabilir bebeği sarsabilir gibi geldi. Benim aldığım araba bu, almadan önce mutlaka mağazada dene alacağın arabayı bu arabanın özellikleri
Joie e litetrax
Kabin boy
Puset takılıyor (gemm, i-gemm)
9 kilo ağırlığı var
50 faktör koruma tente
Tam yatma özelliği
3 kademeli yatış
Süspansiyonlu tekerlekler
Tek tuşla açma kapama
Hangisini aldın canım?
Canm ben Chicco yu kullandim daha önce kendi oğlum dışında 5 çocuk kullandı hicbisey olmadı çok sağlamdı bı komşumun gelini doğum yaptı durumu pek yoktu ona verdim ama oto koltuğu duruyor hiç kullanılmamış gibi çok memnun kaldım
Ben de chicco ya da joie düşünüyorum kızlar. Travel istemiyorum. En önemli kriterim arabanın hafif ve pratik olması. Goody plus modelini çok düşündüm ben de chicconun. Joiede de tekerlekler çok güzel ve daha sağlam gibi geldi bana. Ama joieler çok ağır. Gerçekten bilemiyorum. Araba konusu çok yordu beni bi türlü karar veremiyorumBenim aldığım ilk şey bebek arabasıydı 7 haftalık falandım galiba aldığımda çünkü zam olayının böyle olacağını biliyordum
Eşimin favorisi de bu araba ama 9 kg çok değil mi ağır diye istemedin ben deBen joie e litetrax aldım canım. Travellere hiç bakmadım hantal oluşundan dolayı 2 defa da bebek arabası değiştirmek istemedim öyle bi bütçe ayırmak istemiyorum. Attıklarından chicco travel ama hantal durmuyor, katlanınca ne kadar küçük oluyor bi ona bak mutlaka. Prego nun tekerleklerini beğenmedim engebeli yollarda zorlayabilir bebeği sarsabilir gibi geldi. Benim aldığım araba bu, almadan önce mutlaka mağazada dene alacağın arabayı bu arabanın özellikleri
Joie e litetrax
Kabin boy
Puset takılıyor (gemm, i-gemm)
9 kilo ağırlığı var
50 faktör koruma tente
Tam yatma özelliği
3 kademeli yatış
Süspansiyonlu tekerlekler
Tek tuşla açma kapama
Aynen ben de oylr duymuştum ama bi yerde okumuştum bebegi sag tarafta olanlar sola yatarken daha rahat hisseder doye ondan sordum mesela ben sol tarafa yattığımda sanci bastırıyor rahat edemiyorum sag tarafa daha rahat yatıyorumSol tarafa yatarken uyumak cinsiyete değil, bebek için en doğru pozisyon, bebeğe giden kan akım damarları en rahat pozisyonda öyle olunca anne de bebek te çok rahat ediyor.
Peki goodyplusa bebek ilk doğduğunda binebiliyor muBen de chicco ya da joie düşünüyorum kızlar. Travel istemiyorum. En önemli kriterim arabanın hafif ve pratik olması. Goody plus modelini çok düşündüm ben de chicconun. Joiede de tekerlekler çok güzel ve daha sağlam gibi geldi bana. Ama joieler çok ağır. Gerçekten bilemiyorum. Araba konusu çok yordu beni bi türlü karar veremiyorum
Ayy bilmiyorum ki hiç düşünmemiştim siyahla arasında 1700 TL fark varannewith chicco gri renk çok fazla kirlenmez mi. Ben grilere bayılıyorum ama kirlenme sorunu var işte. Çıkıp yıkanmıyor da çocuk ayakkabıyla falan oturacak ilerde ya da sepet kısmının altı simsiyah olmaz mı zamanla
Ben de chicco ya da joie düşünüyorum kızlar. Travel istemiyorum. En önemli kriterim arabanın hafif ve pratik olması. Goody plus modelini çok düşündüm ben de chicconun. Joiede de tekerlekler çok güzel ve daha sağlam gibi geldi bana. Ama joieler çok ağır. Gerçekten bilemiyorum. Araba konusu çok yordu beni bi türlü karar veremiyorum
Sen arabayı denedin mi ağır mıEşimin favorisi de bu araba ama 9 kg çok değil mi ağır diye istemedin ben dejoie arabalar e bebekte %20 indirim var 9 eylüle kadar. Karar veremiyorum bi türlü kafam yandı
Ben kendimi çok uzun zamandır Hamile hissetmiyorumKızlar günaydınBugün yine fazla iyi uyandım hiç hamile hissetmiyorum kendimi vücut alıştı mı ondan mı dersiniz. Bulantısı yada başka şikayeti olan arkadaşlar alınmasın bana. İnsan bazen hissetmek de istiyor hamile olduğunu. Kasık ve göğüs ağrılarımı özlüyorum
Ben almayacağım için hiç bakmıyorum kızımdan kalan sapasağlam kenarda duruyor çünkü.Kızlar bebek arabası konusunu ne yapacaksınız? Her baktığımda zam geliyor
Binebiliyor canım tam yatış özelliği var. Zaten istersen ana kucağı da alabiliyorsun uyumluPeki goodyplusa bebek ilk doğduğunda binebiliyor mu
Evet ben de baktım attığın araba çok hoşuma gitti sonra siyaha bi baktım bakmaz olaydım 1700 fark nedirAyy bilmiyorum ki hiç düşünmemiştim siyahla arasında 1700 TL fark var
Kirlenince sabunlu bezle falan silsek kurtarmaz mi kiEvet ben de baktım attığın araba çok hoşuma gitti sonra siyaha bi baktım bakmaz olaydım 1700 fark nedir
Denedim canım hafifmiş gibi geliyor da sonra chiccoları kucaklayınca çok ağır gibi geldi banaSen arabayı denedin mi ağır mıkız 9 kilo ne ki bana çok hafif geldi o yüzden tercih ettim zaten
Ne kullanıyorsun peki canımBen almayacağım için hiç bakmıyorum kızımdan kalan sapasağlam kenarda duruyor çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?