Bende de çok belirti yok canım, ilk hamileliğimde de hiç yoktu oğlum şimdi 9 yaşında. Şuan aşırı göğüs hassasiyeti var ben de cok ayakta durursam bel ağrısı ve arada giren kasık batmasi o kadarDuyulur bence doktor çok küçük olduğu için düzensiz dedi bayramdan sonra bir daha gidicem daha net duyabilmek için yalnız hiç belirtin yok çok korkuyorum kalbinin durmasından kötüyü çağırıyorum biliyorum ama hamile gibi değilim hiç
Çok haklısın bende aynı şekilde diyorum az biraz midem bulansa varlığını bilsem diyorumBende de çok belirti yok canım, ilk hamileliğimde de hiç yoktu oğlum şimdi 9 yaşında. Şuan aşırı göğüs hassasiyeti var ben de cok ayakta durursam bel ağrısı ve arada giren kasık batmasi o kadarbazen diyorum bulantı olsa da az hissettirse korkuyorum anne olmak zor gerçekten
Teşekkür ederim boğaz ağrısı falan yok bende baya toparladım çok şükür sanırım iyileşiyorumÇok geçmiş olsun canım bende dünden beri çok kötüyüm boğazım şiş sinüslerim çok kötü parol içtim bende bir zararı yok Dr da zaten parol veriyor hamileyken
Evet erkek bebeklerde genelde öyle çevremde arkadaşlarımdan da biliyorum, ben de bayramdan sonra ilk kez doktora gideceğim inşallah sağlıklıdırÇok haklısın bende aynı şekilde diyorum az biraz midem bulansa varlığını bilsem diyorumHerkes çok şanslısın diyor ama korkuyorum bayram bitiminde doktora gidicem tekrar kalp atışını dinlemeye Allah bebişlerimizi bize bağışlasın hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım Bu arada erkek bebekler daha az belirtili oluyormuş kızlara göre sende oğlumda hissetmedim çok belirti diyince acaba erkek mi diyorum
Ben de baktım genelde 6. Haftadan sonra duymuş çoğu canımKızlar bende 4+2 haftalık hamileyim doktor cumartesi gel dedi keseyi görmek için kalp atışını ne zaman duyulur bilginiz varmı çok merak ediyorum
Ben de baktım genelde 6. Haftadan sonra duymuş çoğu canım
İnşallah inşallah hepimiz sağlıklı gebelik ve bebeklerimizi alalım kucağımızaTeşeklür ederim canım inşallah hayırlısıyla güzel haberler alırız
Bende de kahve lekeleme var. 5 ve 8. Haftalar arasında progesteron normalde yumurtaliktan salgilaniyormus bu haftalarda sanırım plesantadan salgılanmaya başlıyormuş yetersiz gelirse kanama olabiliyormuş farklı renk ve yoğunlukta. Yerleşme de olabilirKızlar pempe turuncu bi akıntım var bugün. Bir gün oluyo bir gün olmuyor. Sancım da sanki arttı gibi çok korkuyorum ya5+3 bugün. Perşembe ilk kez gideceğim doktora
Acil'e gitsen canım, ya da özelse gittiğin hastane oranın acil i bakabilirKızlar pempe turuncu bi akıntım var bugün. Bir gün oluyo bir gün olmuyor. Sancım da sanki arttı gibi çok korkuyorum ya5+3 bugün. Perşembe ilk kez gideceğim doktora
Almanya’da yaşıyorum canım burda randevundan önce gidebilmen için ölmen lazımAcil'e gitsen canım, ya da özelse gittiğin hastane oranın acil i bakabilir
Off çok can sıkıcı inşallah sağlıklıdırAlmanya’da yaşıyorum canım burda randevundan önce gidebilmen için ölmen lazım
Hiç alakası yok canım. Benim ilk hamileligimde ne bulaştım vardı ne baş dönmem ne tiksindigim besin nede kokan bir esya vs.. Sadece yemeye çok düşkündüm. Kasik ağrım şu anki kadar yoktu şuan daha fazla. Ve kızım varÇok haklısın bende aynı şekilde diyorum az biraz midem bulansa varlığını bilsem diyorumHerkes çok şanslısın diyor ama korkuyorum bayram bitiminde doktora gidicem tekrar kalp atışını dinlemeye Allah bebişlerimizi bize bağışlasın hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım Bu arada erkek bebekler daha az belirtili oluyormuş kızlara göre sende oğlumda hissetmedim çok belirti diyince acaba erkek mi diyorum
Insallah alırsın canım o zaman kimisi hiç istelez kimiside ister:)Hiç kilolu olduğumu bilmem kuzum en fazla 47 oldum
O yüzden hamilelikte kilo almak için sabırsızlanıyorummm
Bende ingilteredeyim, 12-15 haftalar arası ilk randevuyu veriyor. O zamana kadar hiçbir kontrol muayene yokAlmanya’da yaşıyorum canım burda randevundan önce gidebilmen için ölmen lazım
Beni de kaydeder misinizMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfa
sında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 24-03-2023
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ADAYI ANNENİN YAŞI SON ADET BAŞLANGICI ŞEHİR KAÇINCI ÇOCUK İLK KİLO CİNSIYET İSİM GERÇEKLEŞEN DOĞUM TARİHİ @SEV_tap 30 4 Haziran İzmir 1 80 @qizemli 31 25 Mayıs İstanbul 2 94 @sunpineapple @Konepone 28 27 Mayıs İstanbul 1 69 @Cotto 33 7 Haziran Antalya 1 55 Leedong 35 30 Mayıs İstanbul 2 54 Rheaa 32 5 Haziran Edirne 2 S sm1 feslegenhanim @Lastmoon06 33 28 Mayıs Ankara 2 56 @skt587 @S_lidya @beyzosh 27 20 Mayıs İstanbul 1 60 @Birtutamdiyet @Betus1905 @Pembegokyuzu 32 28 Mayıs İstanbul 1 57 @Irmaxxx @Kelebekaysee @mayaaaa 25 Mayıs @Papatyamveben-Mavi 26 Mayıs Melikeben 29 23 Mayıs İzmir 1 62 @ebemmmmnry 27 Mayıs @meinfika @khilall214 @Rande 25 Mayıs mysteryhrn 24 Mayıs @Maviesil2837 30 2 Haziran İstanbul 1 46 @biyomelina @askk3 @marshmallow @Sunrseee @Cmz 34 29 Mayıs Tekirdağ 1 @Helenk 35 1 Haziran İstanbul MaviFlorra @Gezenlady 27 7 Haziran Osmaniye 1 65 @sss35 29 30 Mayıs İzmir 2 72 @Uykucupandaa 23 3 Haziran Konya 1 75 @Cezosshaaa 38 27 Mayıs Adana 2 57 @pheebs 29 4 Haziran İstanbul 1 62 ikizlerkadini96 26 10 Haziran İstanbul 1 55 @ozguss 19 Mayıs @Evimmis 35 1 Haziran İstanbul 2 52 Aycoregi1 8 Haziran K kadinca1234 7 Haziran
Bende sürekli acıkıyorum aynı şekilde kabızım evde bi iş yapçam kendimi oradan oraya atıyorumKızlar nasılsınız bayram nasıl geçiyor yormuyorsunuz değil mi kendinizi? Kanaması lekelenmesi olanların durumları nasıl.
Benim aşırı mide yanmalarım var acıkıyorum ama mide yanması bulantı yapıyor kusma yok biraz zorlasam o da olacak ama tutuyorum kendimi. Çok halsizlik hasta gibiyim hep midemden dolayı. Mide yanmaları başlayanlar var mı bulantısı olanlar birdee kabızlık var tabiki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?