• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kaçıncı haftadasın canım bulantın başlamış, ben de bulantı değil ama aşırı mide yanması var ağzımdan ateş çıkacak sanki ejderha gibi 😃 gaviscon ile geziyorum artık
5+6 canım benimde bir kaç gün öncesine kadar senin gibiydi yanma oluyordu sonra açlığa döndü sonra bulantı hem açım hem yiyemiyorum yesem kusacak gibi oluyorum. Allah yardımcımız olsun inşallah 🙏

5+6 canım benimde bir kaç gün öncesine kadar senin gibiydi yanma oluyordu sonra açlığa döndü sonra bulantı hem açım hem yiyemiyorum yesem kusacak gibi oluyorum. Allah yardımcımız olsun inşallah 🙏
Ah bulantı çok zordur Allah yardımcın olsun 🙂

Ya evet yurtdışında bu işler daha mı sıkıntı sanki, kanada da bi bayanda hamileydi 3 ay olana kadar bebek bile demiyolar burda demişlerdi ilk doktora o zaman gidiliyomus, Allah'tan böyle forumlar var herkesten Allah razı olsun, kardeş gibi herkes yardımcı
Evet burada da kalp atışı duyulmadan gebe denilmiyor aslında. Kesin tanıyı ondan sonra koyuyorlar. Zaten düşüklerin %85 i ilk 3 ayda gerçekleşiyor o yüzden orada riskli süre geçmediği için demiyorlardır. Açıkçası şuan bende kendime gebe gibi bakamıyorum her an herşey olabilir diye. Hakkımızda hayırlsı neyse o olsun canım

Canım ilk gebeliğim, kasiklarimda dolaşan ağrılar bi girip bi çıkıyor. Mide yanmasıni son 1 haftadır ne yersem muhakkak yaşıyorum. Umarim su huzurusuz dönemler artmadan biter:) sizin kaç haftalık gebelik?
İnşallah canım sağlıkla tamamlarız şu günlerimizi. Benim 5+6 canım senin ki kaç

Evet burada da kalp atışı duyulmadan gebe denilmiyor aslında. Kesin tanıyı ondan sonra koyuyorlar. Zaten düşüklerin %85 i ilk 3 ayda gerçekleşiyor o yüzden orada riskli süre geçmediği için demiyorlardır. Açıkçası şuan bende kendime gebe gibi bakamıyorum her an herşey olabilir diye. Hakkımızda hayırlsı neyse o olsun canım
Şöyle bi 4.5 aylık olsalar stres biraz azalacak sanki

Şöyle bi 4.5 aylık olsalar stres biraz azalacak sanki
Kesinlikle daha rahat edeceğiz en azından düşük riskini şimdiki gibi kafamıza takıntı yapmayacağız. Şimdi hemen hemen hepimiz bişey mi oldu olacak mı onu düşünüyoruz hep. Allah gönlümüze göre olanı versin inşallah 🙏

Kesinlikle daha rahat edeceğiz en azından düşük riskini şimdiki gibi kafamıza takıntı yapmayacağız. Şimdi hemen hemen hepimiz bişey mi oldu olacak mı onu düşünüyoruz hep. Allah gönlümüze göre olanı versin inşallah 🙏
Aminn canım inşallah 🤲

Ben sana dedim bak benimde tatildeyken belirtilerim kayboldu kesin düşük olacak bu da dedim kendi kendime 2/3 gün sonra tekrar başlamıştı hala da devam ediyor. Ne yesem bilmiyorum canım hiç bişi istemiyor midem kazınıyor ama açlıktan uyuyamıyorum. Bulantım oluyor hep hasta gibiyim bişey yapmak istemiyorum. Kalp atışı için perşembe çağırdı doktorumuz inşallah bu sefer ikimizinede sağlıklı gebelikleri olacak canım benim sana çok dua ettim kendimle birlikte sende kaç tane düşük yaptın çok iyi anlıyorum rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Yani aynı gün duyacağız kalp atışlarını inşallah 😍 Allah razı olsun ben de her gün dua ediyorum hepimiz için sağ salim geçirelim bu süreçleri birbirimize destek olalım moral olalım inşallah 🙏

I
Yani aynı gün duyacağız kalp atışlarını inşallah 😍 Allah razı olsun ben de her gün dua ediyorum hepimiz için sağ salim geçirelim bu süreçleri birbirimize destek olalım moral olalım inşallah 🙏
müjdeli haberleri vereceğiz inşallah birbirimize canım benim Perşembe saat 2 de randevum. Rabbim sıhhatli sağlıklı bebekler nasip etsin bize inşalalh

Canım ben haftaya soylicem ne olur ne olmaz bı gormeden yazmayim dedim doktor iki hafta sonra çağırdı ama haftaya bı zorlicaz şansımızı inşallah yazicam bende severek ❤️ sanırım ucumuzde y.disinda olduğumuz için yazamadık doktorlar erken bakmadiklari için
Tabi nasıl isterseniz 😊 bende ara ara listede eksik olanları tamamlamak için etiket yapacağım listemizi eksiksiz doldurup sürecimizi eksiksiz tamamlarız umarım 😊💕

Bende ingilteredeyim, 12-15 haftalar arası ilk randevuyu veriyor. O zamana kadar hiçbir kontrol muayene yok😔 buradan okuyup işte öğrenmeye kıyaslamaya çalışıyorum “bende higitsem kese görürdüm kalp atılı duyardım diye” Allah yardım etsin bizlere🙏🏼
Aynı durumdayız gerçekten 😭 aminnn
Benim de 13.30da canım haberleşiriz inşallah 😍🙏
Benim de Perşembe Almanya saati ile 16:00da Allah izin verirse

Herkese selam ve iyi bayramlar:)
5 yaşında bir oğlum var. Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ve bu ay tatildeyken hamile olduğumu öğrendim.
6 temmuz 352
8 temmuz 1093 gördüm
13 temmuz da doktora gidicem inşallah güzel haberler alırım. İnşallah hepimiz sağlıkla miniklerimize kavuşuruz.
buğün karnımda aşırı şişkinlik var görseniz 5 aylık dersiniz çok rahatsız edici

Aynı durumdayım canım benim 11 yaşında kızım var 35 yaşındayım ama 7 senedir çocuk yapıyoruz hep düşükle sonuçlandı 2 tüp bebek 1 aşılama yaptık olmadı şimdi doğal yollardan gebe kaldım bakalım hala tehlikeli süreçteyiz hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah 🙏
Günaydın. Gece rüyamda kanamalı düşük yaptığımı gördüm çok üzüldüm 😔😔

Herkese selam ve iyi bayramlar:)
5 yaşında bir oğlum var. Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ve bu ay tatildeyken hamile olduğumu öğrendim.
6 temmuz 352
8 temmuz 1093 gördüm
13 temmuz da doktora gidicem inşallah güzel haberler alırım. İnşallah hepimiz sağlıkla miniklerimize kavuşuruz.
buğün karnımda aşırı şişkinlik var görseniz 5 aylık dersiniz çok rahatsız edici
Aynıyız neredeyse bende 6 temmuz ve 8 temmuzda kan testi yaptırdım 🤗 karın şişkinliği bende de çok fazla gören 5 aylık gebe sanacak o yüzden hep bol giyiyorum o kadar küçük bebek karnım davul resmen 😃

Back