• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar selam cuma günü 5+2 de gittim doktor kesenin şeklini beğenmedi, karından ultrasonla baktı 4+5 cikti, sanirim bebegi görmedi çünkü birsey demedi. Betahcg artisim cok iyi ama doktor boş gebelik olmasından şüpheleniyor. Haftaya başka doktora gidicem. Benim durumumda olan varmi acaba. Genelde doktorlar bekleyip değerlendiriyor ama benim doktorum biraz temkinli galiba
Telâş yapmak için erken. Benim sat 23 mayıstı ama sanırım geç yumurtladım daha 5 haftalık kese hcg de ona uyumlu siz demek 4+5 siniz. Haftaya kese daha net görülür. Bu durumlarda en önemli şey moral ben bunu anladım. Sağlıklıysa gebelik zaten devam ediyor bir sıkıntı varsa da vücut kendi kendine hallediyor. Umarım her sey yolundadır sizin için. 🌸

Düşüklerde yaşadığınız lekelenmeler ne tarzdaydı acaba bende iki gün önce kesemi gördüm dün kahverengi bir akıntı lekelenme oldu😟
Çamur gibi geliyordu canım koyu kahverengi ama ufak ufak parçamsı gibi sonra kanamaya döndü ben anladım zaten doktor da kese uyumsuz diyordu. Ama sizin de aynısı olacak diye düşünme canım vardır rabbimin bi bildiği. Benim gibi olup da düşük yapmayanlarda var.

Benim sat 7 haziran alttan kese gözüktü 3.18 mm sağlıklı ilerliyormudur aşaması çok stresli dış gebelikten korkuyordum doktor kese gözükmezdi dış değil dedi ama şimdide boş gebelik stresi sardı hepimizin sağlıkla ilerlesin inşallah

Kızlar ben hasta oldum akşam ateşim falan çıktı hece kalkıp parol içtim içmemeye çok direndim ama olmadı bugünde sabah dayanamadım yine içtim şimd biraz toparladım gibi ama çok korkuyorum bir şey olur mu diye 😢
İyi ki parol içmişsin canım ateş bebeğe zarar verir düşüne sebep olabilirdi gebelerde ateş şok tehlikeli o yüzden doktora git bir an önce tedavini başlatsın. Çok geçmiş olsun 💐

Geçmiş olsun canım🌼
Gebeliğin başlarında bu durum oluyo mu acaba ben de grip oldum boğaz ağrısı baş ağrısı çektim ama ilaç içmedim direndim😔 gidebildiği yere kadar da beklemeye çalışıcam, sıcak bişeyler içiyorum inşaAllah işe yarar
Bilmiyorum ki hayırlısı olsun bakalım

çok geçmiş olsun ya en son çocukken kusmuştum herhalde nefret ediyorum o histen bi de ay sonunda kpss sınavı var inşallah denk gelmez çok korkuyorum
Mide bulantısı, bayılma sorun olabiliyor gerçekten. Sınav gününe kadar bakarsınız durumunuza, bulantilariniz vs siddetliyse sınav günü salon görevlisine sınav başlamadan önce bilgilendirme yaparsanız sınav sürecinde bir olumsuzluk olduğunda size daha iyi yardımcı olabilirler.

İyi ki parol içmişsin canım ateş bebeğe zarar verir düşüne sebep olabilirdi gebelerde ateş şok tehlikeli o yüzden doktora git bir an önce tedavini başlatsın. Çok geçmiş olsun 💐
Biraz iyiyim şuan ama bilmiyorum gitmek de istemiyorum kötüleşirsem gideceğim ateşim yok şuan

Benim sat 7 haziran alttan kese gözüktü 3.18 mm sağlıklı ilerliyormudur aşaması çok stresli dış gebelikten korkuyordum doktor kese gözükmezdi dış değil dedi ama şimdide boş gebelik stresi sardı hepimizin sağlıkla ilerlesin inşallah
Benimde sat 7 haziran bu endişe hiç bitmicek sanırım kese göründü benimde kalp atışı duyarmiyim diye bekliyorum o olur sonra başka birşey endiselendirir saglikla ilerler herkesin gebeligi insallah

Hiç kilolu olduğumu bilmem kuzum en fazla 47 oldum🤣
O yüzden hamilelikte kilo almak için sabırsızlanıyorummm🤣
Ben de 30 yaşıma kadar 47 yi geçemiyordum protein tozu aldım sürekli yemek yedim şimdi iştahım açıldı sabah öğle akşam yiyorum abur cubur atıştırıyorum 54 kg oldum tabi protein tozunu 1 ay kullandım sadece 45 kg olmuştım ve boyum 175 ama şimdi çok iyi oldu 55 idealimdi 54 oldum keşke almadaydım ama şimdi hamilelikte de alacağım gerçi kolay veriyorum sağlıklı gebelik olsunda şuan kilonun önemi yok kızlar… Rabbim hepimize sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah 🙏

Kızlar ben hasta oldum akşam ateşim falan çıktı hece kalkıp parol içtim içmemeye çok direndim ama olmadı bugünde sabah dayanamadım yine içtim şimd biraz toparladım gibi ama çok korkuyorum bir şey olur mu diye 😢
Gecmis olsun , bir doktora giderseniz daha iyi olabilir. Doktorlar gebelikte kullanılabilecek ilaçları veriyorlar. Bende gebelik öğrenmeden 5 gün önce hasta oldum gebelik şüphesi var deyince ona gore ilav verdi doktorum (antibiyotik vs) .

Benimde sat 7 haziran bu endişe hiç bitmicek sanırım kese göründü benimde kalp atışı duyarmiyim diye bekliyorum o olur sonra başka birşey endiselendirir saglikla ilerler herkesin gebeligi insallah
Aynı zamanda olmasına sevindim arada kasık ağrıların oluyormu seninde acaba

Gecmis olsun , bir doktora giderseniz daha iyi olabilir. Doktorlar gebelikte kullanılabilecek ilaçları veriyorlar. Bende gebelik öğrenmeden 5 gün önce hasta oldum gebelik şüphesi var deyince ona gore ilav verdi doktorum (antibiyotik vs) .
Kötüleşirsem mutlaka gideceğim şuan biraz iyi durumdayım

Ben de 30 yaşıma kadar 47 yi geçemiyordum protein tozu aldım sürekli yemek yedim şimdi iştahım açıldı sabah öğle akşam yiyorum abur cubur atıştırıyorum 54 kg oldum tabi protein tozunu 1 ay kullandım sadece 45 kg olmuştım ve boyum 175 ama şimdi çok iyi oldu 55 idealimdi 54 oldum keşke almadaydım ama şimdi hamilelikte de alacağım gerçi kolay veriyorum sağlıklı gebelik olsunda şuan kilonun önemi yok kızlar… Rabbim hepimize sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah 🙏
Yaa ne güzel benim boyum çok uzun değil ama 162yim.
Dediğin gibi gebeliğimiz sağlıkla ilerlesin de gerisi hiç önemli değil🥰 Rabbim hepimize sağlık sıhhat versin inşaAllah🤲🏻🥰

Çok geçmiş olsun canım bende dünden beri çok kötüyüm boğazım şiş sinüslerim çok kötü parol içtim bende bir zararı yok Dr da zaten parol veriyor hamileyken

Back