- 15 Mayıs 2022
- 63
- 77
- 18
- 27
Ultrason kağıdında yazıyor canımKeselerinizin boyunu doktor mu söylüyor us kağıdında yazıyor mu
Hayırlısı olsun cnm benimde sat 30 Mayıs hemen hemen doğumlarımız aynı günlere denk gelecek rabbimin izniyle inşallahBeni de kaydeder misiniz
Yaş 32
Son adet başlangıcı 29 mayıs
Londra- istanbul
İlk hamilelik
53 kg
Cok teşekkür ederim cevabiniz icinTelâş yapmak için erken. Benim sat 23 mayıstı ama sanırım geç yumurtladım daha 5 haftalık kese hcg de ona uyumlu siz demek 4+5 siniz. Haftaya kese daha net görülür. Bu durumlarda en önemli şey moral ben bunu anladım. Sağlıklıysa gebelik zaten devam ediyor bir sıkıntı varsa da vücut kendi kendine hallediyor. Umarım her sey yolundadır sizin için.
Hemde çok acıkıyorum gece 1 de yiyorum sabah 5 gibi kalkıp tekrar yiyorum yoksa uyuyamıyorum açlıktan yemeye razıyım ama midem hep kalkar gibi yanıyor bulanıyor hep hasta gibiyim inşallah kusmalar başlamaz bilmiyorumBende sürekli acıkıyorum aynı şekilde kabızım evde bi iş yapçam kendimi oradan oraya atıyorum
İnşallah ya kasık batması oluyor bende bide bazen bel ağrısı keşke hemencecik doğsalar kedi gibi 2-3 aydaHemde çok acıkıyorum gece 1 de yiyorum sabah 5 gibi kalkıp tekrar yiyorum yoksa uyuyamıyorum açlıktan yemeye razıyım ama midem hep kalkar gibi yanıyor bulanıyor hep hasta gibiyim inşallah kusmalar başlamaz bilmiyorum
Benim belirtilerim geri geldi valla canım. Dünden beri midem aşırı bulanıyor. Bel ağrısı ve kabızlık var. Bi de çok tuhaf 5 dk önce gayet normalim mesela 5 dk sonra midem bi kazınıyor böyle bayılacak gibi oluyorum sanki saatlerdir aç kalmışım gibi. Leke falan da yok çok şükür. Sabırsızlıkla perşembeyi bekliyorum kalp atışı içinKızlar nasılsınız bayram nasıl geçiyor yormuyorsunuz değil mi kendinizi? Kanaması lekelenmesi olanların durumları nasıl.
Benim aşırı mide yanmalarım var acıkıyorum ama mide yanması bulantı yapıyor kusma yok biraz zorlasam o da olacak ama tutuyorum kendimi. Çok halsizlik hasta gibiyim hep midemden dolayı. Mide yanmaları başlayanlar var mı bulantısı olanlar birdee kabızlık var tabiki.
Hem yorgun hem hastayim boğazım şiş grip oldum midem bı tuhaf açım ama canm istemiyor meyve yerken iyi hissediyorum kendimi arada içim geçiyor bayılacak gibi oluyorum kabızlık bendede var mide yanması bende ölüm gibi oluyor kusmaktan kan geliyor doğuma kadar haftada bir bir buçuk şişe gaviskon kullandığımı bilirim inşallah bu gebeligimde mide yanması olmazKızlar nasılsınız bayram nasıl geçiyor yormuyorsunuz değil mi kendinizi? Kanaması lekelenmesi olanların durumları nasıl.
Benim aşırı mide yanmalarım var acıkıyorum ama mide yanması bulantı yapıyor kusma yok biraz zorlasam o da olacak ama tutuyorum kendimi. Çok halsizlik hasta gibiyim hep midemden dolayı. Mide yanmaları başlayanlar var mı bulantısı olanlar birdee kabızlık var tabiki.
Hiç bir iş yapmıyorum aslında, ailemde hiç yaptırmıyor ama kızım üstümden inmiyor. Sürekli kucağıma geliyor, ne kadar taşımak istemesemde ağlayınca dayanamıyorum hiç.Kızlar nasılsınız bayram nasıl geçiyor yormuyorsunuz değil mi kendinizi? Kanaması lekelenmesi olanların durumları nasıl.
Canım ben haftaya soylicem ne olur ne olmaz bı gormeden yazmayim dedim doktor iki hafta sonra çağırdı ama haftaya bı zorlicaz şansımızı inşallah yazicam bende severekAycoregi1 S sm1 MaviFlorra kızlar listedeki eksik bilgilerinizi paylasir misiniz ? Listemizi hep birlikte dolduralım
Amin insallah allahım nerede varsa herkese bize de nasip etsin inşallah. TeşekkürlerCok teşekkür ederim cevabiniz icin
Evet tevekkül ediyorum hayirlisiysa sağlıkla devam eder inşallah. Umarım siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız
Pardon canımAycoregi1 S sm1 MaviFlorra kızlar listedeki eksik bilgilerinizi paylasir misiniz ? Listemizi hep birlikte dolduralım
Bende de kasık batması oluyor ara ara ama günlük oluyor tabii bel ağrısı biraz oluyor ama midem almış başını gidiyor mahvetti beni kaç gündür tat tuz alamıyorum yesem ayrı dert yemesem ayrı sürekli yanıyor yemek borusuna kadar bişeyler kaynıyor sanki. O da bulantı yapıyor diyorum ya hasta gidiyim hepİnşallah ya kasık batması oluyor bende bide bazen bel ağrısı keşke hemencecik doğsalar kedi gibi 2-3 ayda
Kaçıncı haftadasın canım bulantın başlamış, ben de bulantı değil ama aşırı mide yanması var ağzımdan ateş çıkacak sanki ejderha gibiBende de kasık batması oluyor ara ara ama günlük oluyor tabii bel ağrısı biraz oluyor ama midem almış başını gidiyor mahvetti beni kaç gündür tat tuz alamıyorum yesem ayrı dert yemesem ayrı sürekli yanıyor yemek borusuna kadar bişeyler kaynıyor sanki. O da bulantı yapıyor diyorum ya hasta gidiyim hep
Ya evet yurtdışında bu işler daha mı sıkıntı sanki, kanada da bi bayanda hamileydi 3 ay olana kadar bebek bile demiyolar burda demişlerdi ilk doktora o zaman gidiliyomus, Allah'tan böyle forumlar var herkesten Allah razı olsun, kardeş gibi herkes yardımcıBende ingilteredeyim, 12-15 haftalar arası ilk randevuyu veriyor. O zamana kadar hiçbir kontrol muayene yokburadan okuyup işte öğrenmeye kıyaslamaya çalışıyorum “bende higitsem kese görürdüm kalp atılı duyardım diye” Allah yardım etsin bizlere
Canım ilk gebeliğim, kasiklarimda dolaşan ağrılar bi girip bi çıkıyor. Mide yanmasıni son 1 haftadır ne yersem muhakkak yaşıyorum. Umarim su huzurusuz dönemler artmadan biter:) sizin kaç haftalık gebelik?Kızlar nasılsınız bayram nasıl geçiyor yormuyorsunuz değil mi kendinizi? Kanaması lekelenmesi olanların durumları nasıl.
Ben sana dedim bak benimde tatildeyken belirtilerim kayboldu kesin düşük olacak bu da dedim kendi kendime 2/3 gün sonra tekrar başlamıştı hala da devam ediyor. Ne yesem bilmiyorum canım hiç bişi istemiyor midem kazınıyor ama açlıktan uyuyamıyorum. Bulantım oluyor hep hasta gibiyim bişey yapmak istemiyorum. Kalp atışı için perşembe çağırdı doktorumuz inşallah bu sefer ikimizinede sağlıklı gebelikleri olacak canım benim sana çok dua ettim kendimle birlikte sende kaç tane düşük yaptın çok iyi anlıyorum rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinBenim belirtilerim geri geldi valla canım. Dünden beri midem aşırı bulanıyor. Bel ağrısı ve kabızlık var. Bi de çok tuhaf 5 dk önce gayet normalim mesela 5 dk sonra midem bi kazınıyor böyle bayılacak gibi oluyorum sanki saatlerdir aç kalmışım gibi. Leke falan da yok çok şükür. Sabırsızlıkla perşembeyi bekliyorum kalp atışı için
İnşalalh canım sağlıkla kucağımıza alırız şu bir kaç haftamızı da atlatırsak rahat edeceğiz biraz daha inşallahHem yorgun hem hastayim boğazım şiş grip oldum midem bı tuhaf açım ama canm istemiyor meyve yerken iyi hissediyorum kendimi arada içim geçiyor bayılacak gibi oluyorum kabızlık bendede var mide yanması bende ölüm gibi oluyor kusmaktan kan geliyor doğuma kadar haftada bir bir buçuk şişe gaviskon kullandığımı bilirim inşallah bu gebeligimde mide yanması olmaz
Senin kız küçük yavrum benim o da ilgi sevgi oyun istiyor işte sürekli bi şekilde kendini yormadan ilgileneceksin mecbur canım. Benim kız büyük valla o bana yardım ediyor. Allah başımızdan eksik etmesin evlatlarımızı canımHiç bir iş yapmıyorum aslında, ailemde hiç yaptırmıyor ama kızım üstümden inmiyor. Sürekli kucağıma geliyor, ne kadar taşımak istemesemde ağlayınca dayanamıyorum hiç.
Benim şükür hiç bulantim mide yanmam vs yok. Sadece hep uyumak istiyorum o da malesef mümkün değil. Kızım öğle uykusuna yatınca hemen peşinden bende yatıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?