• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Duyulur bence doktor çok küçük olduğu için düzensiz dedi bayramdan sonra bir daha gidicem daha net duyabilmek için yalnız hiç belirtin yok çok korkuyorum kalbinin durmasından kötüyü çağırıyorum biliyorum ama hamile gibi değilim hiç 😔
Bende de çok belirti yok canım, ilk hamileliğimde de hiç yoktu oğlum şimdi 9 yaşında. Şuan aşırı göğüs hassasiyeti var ben de cok ayakta durursam bel ağrısı ve arada giren kasık batmasi o kadar 🤗 bazen diyorum bulantı olsa da az hissettirse korkuyorum anne olmak zor gerçekten

Kızlar pempe turuncu bi akıntım var bugün. Bir gün oluyo bir gün olmuyor. Sancım da sanki arttı gibi çok korkuyorum ya 😭😭😭 5+3 bugün. Perşembe ilk kez gideceğim doktora

Bende de çok belirti yok canım, ilk hamileliğimde de hiç yoktu oğlum şimdi 9 yaşında. Şuan aşırı göğüs hassasiyeti var ben de cok ayakta durursam bel ağrısı ve arada giren kasık batmasi o kadar 🤗 bazen diyorum bulantı olsa da az hissettirse korkuyorum anne olmak zor gerçekten
Çok haklısın bende aynı şekilde diyorum az biraz midem bulansa varlığını bilsem diyorum ☺️ Herkes çok şanslısın diyor ama korkuyorum bayram bitiminde doktora gidicem tekrar kalp atışını dinlemeye Allah bebişlerimizi bize bağışlasın hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım 🙏🏼 Bu arada erkek bebekler daha az belirtili oluyormuş kızlara göre sende oğlumda hissetmedim çok belirti diyince acaba erkek mi diyorum 😂

Çok geçmiş olsun canım bende dünden beri çok kötüyüm boğazım şiş sinüslerim çok kötü parol içtim bende bir zararı yok Dr da zaten parol veriyor hamileyken
Teşekkür ederim boğaz ağrısı falan yok bende baya toparladım çok şükür sanırım iyileşiyorum 🙏🏽

Kızlar bende 4+2 haftalık hamileyim doktor cumartesi gel dedi keseyi görmek için kalp atışını ne zaman duyulur bilginiz varmı çok merak ediyorum

Çok haklısın bende aynı şekilde diyorum az biraz midem bulansa varlığını bilsem diyorum ☺️ Herkes çok şanslısın diyor ama korkuyorum bayram bitiminde doktora gidicem tekrar kalp atışını dinlemeye Allah bebişlerimizi bize bağışlasın hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım 🙏🏼 Bu arada erkek bebekler daha az belirtili oluyormuş kızlara göre sende oğlumda hissetmedim çok belirti diyince acaba erkek mi diyorum 😂
Evet erkek bebeklerde genelde öyle çevremde arkadaşlarımdan da biliyorum, ben de bayramdan sonra ilk kez doktora gideceğim inşallah sağlıklıdır

Kızlar bende 4+2 haftalık hamileyim doktor cumartesi gel dedi keseyi görmek için kalp atışını ne zaman duyulur bilginiz varmı çok merak ediyorum
Ben de baktım genelde 6. Haftadan sonra duymuş çoğu canım

Kızlar pempe turuncu bi akıntım var bugün. Bir gün oluyo bir gün olmuyor. Sancım da sanki arttı gibi çok korkuyorum ya 😭😭😭 5+3 bugün. Perşembe ilk kez gideceğim doktora
Bende de kahve lekeleme var. 5 ve 8. Haftalar arasında progesteron normalde yumurtaliktan salgilaniyormus bu haftalarda sanırım plesantadan salgılanmaya başlıyormuş yetersiz gelirse kanama olabiliyormuş farklı renk ve yoğunlukta. Yerleşme de olabilir
sakin olun doktorunuzu arayın ben progestan kullanıyorum fitil olarak nolur nolmaz iğne de vuruldum. Bir şey olmayabilir de ama riske atmayın doktorunuzu arayın.

Acil'e gitsen canım, ya da özelse gittiğin hastane oranın acil i bakabilir

Hiç alakası yok canım. Benim ilk hamileligimde ne bulaştım vardı ne baş dönmem ne tiksindigim besin nede kokan bir esya vs.. Sadece yemeye çok düşkündüm. Kasik ağrım şu anki kadar yoktu şuan daha fazla. Ve kızım var 😬

Kızlar nasılsınız bayram nasıl geçiyor yormuyorsunuz değil mi kendinizi? Kanaması lekelenmesi olanların durumları nasıl.
Benim aşırı mide yanmalarım var acıkıyorum ama mide yanması bulantı yapıyor kusma yok biraz zorlasam o da olacak ama tutuyorum kendimi. Çok halsizlik hasta gibiyim hep midemden dolayı. Mide yanmaları başlayanlar var mı bulantısı olanlar birdee kabızlık var tabiki.

Almanya’da yaşıyorum canım burda randevundan önce gidebilmen için ölmen lazım😫
Bende ingilteredeyim, 12-15 haftalar arası ilk randevuyu veriyor. O zamana kadar hiçbir kontrol muayene yok😔 buradan okuyup işte öğrenmeye kıyaslamaya çalışıyorum “bende higitsem kese görürdüm kalp atılı duyardım diye” Allah yardım etsin bizlere🙏🏼

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfa
sında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 24-03-2023

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

ANNE ADAYIANNENİN YAŞISON ADET BAŞLANGICIŞEHİRKAÇINCI ÇOCUKİLK KİLOCİNSIYETİSİMGERÇEKLEŞEN DOĞUM TARİHİ
@SEV_tap304 Haziranİzmir180
@qizemli3125 Mayısİstanbul294
@sunpineapple
@Konepone2827 Mayısİstanbul169
@Cotto337 HaziranAntalya155
Leedong Leedong 3530 Mayısİstanbul254
Rheaa Rheaa 325 HaziranEdirne2
S sm1
feslegenhanim feslegenhanim
@Lastmoon063328 MayısAnkara256
@skt587
@S_lidya
@beyzosh2720 Mayısİstanbul160
@Birtutamdiyet
@Betus1905
@Pembegokyuzu3228 Mayısİstanbul157
@Irmaxxx
@Kelebekaysee
@mayaaaa25 Mayıs
@Papatyamveben-Mavi26 Mayıs
Melikeben Melikeben 2923 Mayısİzmir162
@ebemmmmnry27 Mayıs
@meinfika
@khilall214
@Rande25 Mayıs
mysteryhrn mysteryhrn 24 Mayıs
@Maviesil2837302 Haziranİstanbul146
@biyomelina
@askk3
@marshmallow
@Sunrseee
@Cmz3429 MayısTekirdağ1
@Helenk351 Haziranİstanbul
MaviFlorra MaviFlorra
@Gezenlady277 HaziranOsmaniye165
@sss352930 Mayısİzmir272
@Uykucupandaa233 HaziranKonya175
@Cezosshaaa3827 MayısAdana257
@pheebs294 Haziranİstanbul162
ikizlerkadini96 ikizlerkadini96 2610 Haziranİstanbul155
@ozguss19 Mayıs
@Evimmis351 Haziranİstanbul252
Aycoregi1 Aycoregi1 8 Haziran
K kadinca1234 7 Haziran
Beni de kaydeder misiniz
Yaş 32
Son adet başlangıcı 29 mayıs
Londra- istanbul
İlk hamilelik
53 kg

Kızlar nasılsınız bayram nasıl geçiyor yormuyorsunuz değil mi kendinizi? Kanaması lekelenmesi olanların durumları nasıl.
Benim aşırı mide yanmalarım var acıkıyorum ama mide yanması bulantı yapıyor kusma yok biraz zorlasam o da olacak ama tutuyorum kendimi. Çok halsizlik hasta gibiyim hep midemden dolayı. Mide yanmaları başlayanlar var mı bulantısı olanlar birdee kabızlık var tabiki.
Bende sürekli acıkıyorum aynı şekilde kabızım evde bi iş yapçam kendimi oradan oraya atıyorum😅

Back