• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ben de 5+5 te gideceğim acaba duyulur mu 🤗
Duyulur bence doktor çok küçük olduğu için düzensiz dedi bayramdan sonra bir daha gidicem daha net duyabilmek için yalnız hiç belirtin yok çok korkuyorum kalbinin durmasından kötüyü çağırıyorum biliyorum ama hamile gibi değilim hiç 😔

Canım bir şey soracağım sağlık ocağına haber vs vermek gerekiyor mu hamilelik için. Tetanoz aşısı yapılıyor ya belli zamanlarda
Evet canım haber vermek gerekiyor. Onların gebliz sistemi var gebe ,bebek izlemi yapıyorlar. Kadın Doğum doktorunuzun haricinde onlarda gebelik sürecinde belirli tarihlerde sizi çağırıyor sisteme bilgilerinizi işliyor, mesela kilonuz , 3'lü-5'li tarama sonuclari kan tahlili sonuclariniz , bebeğin kalp atışları vs. Aşı olmanız gerekiyorsa gebelikte tetenoz vs onları planlıyor. Doğumdan sonra da bebeğin aylik gelişimini ve aşılarını takip ediyor.

sizde bulantı kusma vs var mı? bende hiçbir şey yok bazen sol kasığım ağrıyor o kadar
Bende hep 7. Haftada başlıyordu kusma ama ölü gibiydim su bile içemiyorum bir ayda 7 kilo vermiştim 14. Haftadan sonra Dr zahmet ederek prillam yazdı ilk defa duymuştum bu ilacı çok iyi gelmişti bugün k.validede acayip bulandı Zor tuttum kendimi

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfa
sında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 24-03-2023

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

ANNE ADAYIANNENİN YAŞISON ADET BAŞLANGICIŞEHİRKAÇINCI ÇOCUKİLK KİLOCİNSIYETİSİMGERÇEKLEŞEN DOĞUM TARİHİ
@SEV_tap304 Haziranİzmir180
@qizemli3125 Mayısİstanbul294
@sunpineapple
@Konepone2827 Mayısİstanbul169
C Cotto 337 HaziranAntalya155
@Leedong3530 Mayısİstanbul254
Rheaa Rheaa 325 HaziranEdirne2
@sm1
feslegenhanim feslegenhanim
@Lastmoon063328 MayısAnkara256
@skt587
@S_lidya
@beyzosh2720 Mayısİstanbul160
@Birtutamdiyet
@Betus1905
@Pembegokyuzu3228 Mayısİstanbul157
@Irmaxxx
@Kelebekaysee
@mayaaaa25 Mayıs
@Papatyamveben-Mavi26 Mayıs
Melikeben Melikeben 2923 Mayısİzmir162
@ebemmmmnry27 Mayıs
@meinfika
@khilall214
@Rande25 Mayıs
mysteryhrn mysteryhrn 24 Mayıs
Maviesil23 Maviesil23
@biyomelina
@askk3
@marshmallow
@Sunrseee
@Cmz3429 MayısTekirdağ1
Helenk Helenk 351 Haziranİstanbul
MaviFlorra MaviFlorra
@Gezenlady277 HaziranOsmaniye165
@sss352930 Mayısİzmir272
@Uykucupandaa233 HaziranKonya175
@Cezosshaaa3827 MayısAdana257
@pheebs294 Haziranİstanbul162
@ikizlerkadini962610 Haziranİstanbul155
@ozguss19 Mayıs
Sonbahardagel Sonbahardagel 351 Haziranİstanbul252
Bilgileri paylaşmamız çok güzel olmuş yeni gördüm beni de ekleyebilir misin canım🥰

Yaş 30
Sat 2 haziran
Şehir İstanbul
Kilo 46
İlk çocuk

Insan başına gelince ne yapacağını bilmiyor gerçekten. Huzurlu olabilmek adına sanırım en azından bir hafta kullanacağım progestan i umarım bir daha gelen akinti falan olmaz😔 allahım emanetler. Sabırla bekleyeceğiz. Teşekkür ediyorum.
Nasıl bir akıntınız oldu acaba benimde dün kahverengi oldu 5+4 deyim kesem göründü ama akıntı üzdü beni

Kese oluşumundan bebek tutunmaya başlayana kdar hep risk vardır o yüzden çocuğunlukla düşükler bu süreçlerde oluyor çünkü bebeğin oluşum süresi bu oluyor ben 6 tane düşük yaptım hepsini bu süreçlerde yaptım burada da yapan arkadaşların hemen hemen hepsi aynı süreçlerde yapmış. Ama sağlıklız bir gebelikse biz ne yaparsak yapalım yine de düşüyor maalesef elimizden gelen sadece dikkatli olmak rabbim inşalah hepimize güzel süreçler verecek lekelenmeler kanamalar son bulsun inşallah 🙏
Düşüklerde yaşadığınız lekelenmeler ne tarzdaydı acaba bende iki gün önce kesemi gördüm dün kahverengi bir akıntı lekelenme oldu😟

Bende hep 7. Haftada başlıyordu kusma ama ölü gibiydim su bile içemiyorum bir ayda 7 kilo vermiştim 14. Haftadan sonra Dr zahmet ederek prillam yazdı ilk defa duymuştum bu ilacı çok iyi gelmişti bugün k.validede acayip bulandı Zor tuttum kendimi
çok geçmiş olsun ya en son çocukken kusmuştum herhalde nefret ediyorum o histen bi de ay sonunda kpss sınavı var inşallah denk gelmez çok korkuyorum

çok geçmiş olsun ya en son çocukken kusmuştum herhalde nefret ediyorum o histen bi de ay sonunda kpss sınavı var inşallah denk gelmez çok korkuyorum
Sağol canım herkesinki bir olmuyor inşallah rahat bir gebelik geçirirsin sınavda da başarılar diliyorum 🙂

Günaydın kızlar şehir dışından annemler geldi temizlik falan uzak kaldım biraz. Herkesin hamileliğinin güzel gitmesine sevindim ben 4+1 de keseyi gördüm doktor ayın 28 inde çağırdı ama hep endişe ya birşey olduysa kanamam olmadıysa diye daha erken mi gitsem diyorum her gün idrar testi yapasim geliyor yoksa

Nasıl bir akıntınız oldu acaba benimde dün kahverengi oldu 5+4 deyim kesem göründü ama akıntı üzdü beni
Hâlâ geliyor arada tuvalete girdikten sonra peçete silince böyle açık kahve lekeler. Doktor kesede sorun yok etrafında kanama alanı yok dedi ama bir tane düşüğüm var diye korkuyordum. Ama doktor her iki kadından birinde bu lekelenmeler oluyor üzülüp bebeği de üzmeyin dedi. Bayramdan sonra tekrar gel dedi de ben sanırım okadar bekleyemem birkaç gün sonra gidip tekrar keseye baktiracagim . Progestan kullanıyorum sabah öğle akşam fitil olarak. Iğne de yaptırdım ne olur ne olmaz diye.

Hâlâ geliyor arada tuvalete girdikten sonra peçete silince böyle açık kahve lekeler. Doktor kesede sorun yok etrafında kanama alanı yok dedi ama bir tane düşüğüm var diye korkuyordum. Ama doktor her iki kadından birinde bu lekelenmeler oluyor üzülüp bebeği de üzmeyin dedi. Bayramdan sonra tekrar gel dedi de ben sanırım okadar bekleyemem birkaç gün sonra gidip tekrar keseye baktiracagim . Progestan kullanıyorum sabah öğle akşam fitil olarak. Iğne de yaptırdım ne olur ne olmaz diye.
Bende iğne yaptım fitil kullanıyorum bayramdan sonra gel dedi bide kaçıncı haftafasın hayırlısı ile kalp atışı ve kendisini. Görseydik😟

Kızlar selam cuma günü 5+2 de gittim doktor kesenin şeklini beğenmedi, karından ultrasonla baktı 4+5 cikti, sanirim bebegi görmedi çünkü birsey demedi. Betahcg artisim cok iyi ama doktor boş gebelik olmasından şüpheleniyor. Haftaya başka doktora gidicem. Benim durumumda olan varmi acaba. Genelde doktorlar bekleyip değerlendiriyor ama benim doktorum biraz temkinli galiba

Kızlar ben hasta oldum akşam ateşim falan çıktı hece kalkıp parol içtim içmemeye çok direndim ama olmadı bugünde sabah dayanamadım yine içtim şimd biraz toparladım gibi ama çok korkuyorum bir şey olur mu diye 😢

Kızlar ben hasta oldum akşam ateşim falan çıktı hece kalkıp parol içtim içmemeye çok direndim ama olmadı bugünde sabah dayanamadım yine içtim şimd biraz toparladım gibi ama çok korkuyorum bir şey olur mu diye 😢
Doktor parol içebilirsin demişti bana etrafimdaki tum hamilelerde parol iciyor

Bende iğne yaptım fitil kullanıyorum bayramdan sonra gel dedi bide kaçıncı haftafasın hayırlısı ile kalp atışı ve kendisini. Görseydik😟
5 haftalık gibi demişti doktor. Benim geç döllenme olduğu için kalp atışından sonra tam hafta belirtiriz dedi. 11 mm kese.

Sağlıklı ise devam edicek insallah hamileligimiz. Birbirimize dua edelim ♥️

Geçmiş olsun canım🌼
Gebeliğin başlarında bu durum oluyo mu acaba ben de grip oldum boğaz ağrısı baş ağrısı çektim ama ilaç içmedim direndim😔 gidebildiği yere kadar da beklemeye çalışıcam, sıcak bişeyler içiyorum inşaAllah işe yarar

Covid çok fazla bu ara. Dikkat edin. Parol kullanabileceğiniz tek ilaç. Allahım şifa versin

Back