- 18 Temmuz 2022
- 3.924
- 6.663
- 88
Burada tatlı ekşi aşermesinden cinsiyet tahmini yaptık bir zamanlar. Demekki senin biri kız biri erkek civcivO da doğru. Taze Salatalıktan bir ısırık aldıktan sonra bi ısırıkta salatalık turşusundan aldım. Sonra incir reçeline salatalıkları batırıp yedikten sonra ben ne yapıyorum diye kendimi sorguladım geçen gün
Yaş 28O zaman listeye ekliyorum sizibilgilerinizi paylaşır mısınız? Yaş, şehir sat, kaçıncı çocuk ve kilo
ay maşallah
ama şunu söyleyeyim eğer tek yumurtaysa birbirne çok benzeyen iki kız ya da iki oğlunuz olacakay maşallahkendi ultrason görüntülerime göre bakarsam sizin ki tek yumurta ikizi. bende şu büyük siyah görünen kese 2 adet çünkü ikisinde birer tane bebik var .
cinsiyet tahmininden emekli oldum ben arkadaşlar bilir
sağlıcakla gelsin yavrular inşallah
Kız dur daha tahmin bekleyen çok varız hemen emekli oldum deme. Eğleniyoruz şuradaay maşallahkendi ultrason görüntülerime göre bakarsam sizin ki tek yumurta ikizi. bende şu büyük siyah görünen kese 2 adet çünkü ikisinde birer tane bebik var .
cinsiyet tahmininden emekli oldum ben arkadaşlar bilir
sağlıcakla gelsin yavrular inşallah
Evet canım, ben söylemiştim.dün burda bi arkadaş söylemişti instagramda cinsiyet tahmini yapan sayfayı, oraya gönderdim %90 kız dediultrason fotosunun 10 hafta üstü olması gerekiyormuş
Canım egzama için kuru dut kürü var.İnşallah canım sagollasın inanır mısın ellerim kan içinde ve şiş Allah kimseye yaşatmasın çareside yok kaç doktora gittim hep aynı kremler artık günü geçirmeye çalışıyorum acısını geçirsin kaşıntısı olmasın yeterli benim için
Biri kız biri erkek
Benim oğlan da 9 yaşında hâlâ sevemedi uykuyu.Hey maşallah yaaaO kadar uyumayı sevmeyen bir yavrum var ki, 7 yaşında hala sevmez, ne eğitimler ne bir şeyler.. 2 sene neler çektik of of of off Helali hoş olsun tabi de.. Allah'ım bize de senin yavruşun gibi uykusu düzenli bebeler nasip etsin inşallah.. sana da 2.de de aynı düzeni nasip etsin :)
motivasyon için teşekkür ederim o halde tekrardan iddiamın arkasındayım ; söylediğimin tersine alışverişe başlayabilirsinizKız dur daha tahmin bekleyen çok varız hemen emekli oldum deme. Eğleniyoruz şurada
7 sene sonra.. YesssBenim oğlan da 9 yaşında hâlâ sevemedi uykuyu.
Yorgunluktan sızan çocuklar görünce çok şaşırırım. Çünkü; benim oğlum sabahtan akşama dışarda oynasa bile asla yoruldum, yatıp uyuyayım demez
Bebekligini hic anlatmıyorum bile, niye 9 sene sonra çocuk düşündük sanıyorlar
Bana yüzde 90 kız dedi, bi arkadaşa da yüzde 80 erkek dedi o da bugün erkek olduğunu öğrendi doktordanEvet canım, ben söylemiştim.
Haftaya gidicem doktor söylemezse bende bir atacağım resmi
Haftaya kesin atmalıyımBana yüzde 90 kız dedi, bi arkadaşa da yüzde 80 erkek dedi o da bugün erkek olduğunu öğrendi doktordan
Bence deeHaftaya kesin atmalıyım
Senin ilk çocuk muydu
Nice sağlıklı yaşları olsun prensesinBende birazdan yemek olayına giriş yapacağım. Kız uyurken şimdi ona doğum günü pastası yapacağım birdetabi çamaşır asmam, oyuncaklari toplamam, evi süpürmem de lazım ama bakalım kısmet
Bende kızımda aynı sıkıntıları çok yaşadım alerjisinden dolayı büyüdükçe biraz daha rahatladım ama yinede net mevsim geçişlerinde o tıkanıklık o geniz akıntısı kuru öksürük zor gerçekten. Allah yardımcın olsun cnmTemizlik ve yemek konusunda malesef mecburum çünkü dışarıdan yemek yiyemiyoruzçamaşır bulaşık kalsın ama ev tozlu olmasın kızım çok tıkanıyor alerjiden sonra yaz olunca da tüm camlar açık bazen günde 2 defa evi süpürmek zorunda kalıyorum
Aynen öyle yani kapi gıcırtısına ağlamam geliyo sinir yasiyorum 11+3 olarak ölçtü insallah 4 gun kalmistir. Bazen bunun bilincindeyim çoğunlukla degilimhormonlarımız bizi bi tık daha fazla paniğe sürüklüyor sabret az kaldı şu 1. trimester bi bitsin daha rahat olucaz hayırlısı ile
Aynıyız senle ben de 11+4 üm bugün korkma kötü düşünme her şey güzel olacakAynen öyle yani kapi gıcırtısına ağlamam geliyo sinir yasiyorum 11+3 olarak ölçtü insallah 4 gun kalmistir. Bazen bunun bilincindeyim çoğunlukla degilim
Insallah canim bnimSeni o kadar iyi anlıyorum ki. Bugün ben de yazdım benzer bişeyi. Kötü bişey var gibi hissediyorum dedim. İnsan burada okudukça kötü bişey olduğuna kendini ikna ediyor gerçekten. Hepimizin psikolojisi aynı. Bebeğinin iyi olmasına çok sevindim ben de artık bi görsem nasıl mutlu olacağım. Hep güzel haberler alalım ve birlikte mutlu olalım inşallah
Bunu bende kızıma kullanmıştım gerçekten iyi ürünKızımda egzama var, alerjiye bağlı gelişiyor doktorumu, bu kremi verdi, kızımda egzamayi yatistirdi ve kasinmayi vs engelledi rahata erdi çocuk. Son zamanlarda fiyatı çok arttı malesef...
Bir denize gidem sonra komple kantaron yagı sürücemGit git oohh miss :) Ben de tuzlu su dökünerek idare ettim işte hehee Bir de kantaron yağının iyi geldiğini ben de duydum. Dene bence de.
Had hayırlısı bakalımSaol canım
Ay o baş ağrıları fena yaa.. Migren var bende de. 3 ayda kesilecek diye umuyorum. Son 2-3 hafta inşallah yaa.. Çok geçmiş olsun. Bir de bağ ağrısı da midemi bulandırıyor benim şiddetli olunca. Ayrıca uyku forever yaaİş yerinde belli etmemek için zor dayanıyorum. Her an uyuyabilecek moddayım.
Ah canım ben yaptım hiç bana mısın demedi gene aynıEvet canım, ben söylemiştim.
Haftaya gidicem doktor söylemezse bende bir atacağım resmi
Canım egzama için kuru dut kürü var.
Duydun mu hiç bilmem. Ama çok fayda gören var diye okumustum.
Biri kız biri erkek
Tebrik ederim bu arada. Benim ki tahmin işte
Benim oğlan da 9 yaşında hâlâ sevemedi uykuyu.
Yorgunluktan sızan çocuklar görünce çok şaşırırım. Çünkü; benim oğlum sabahtan akşama dışarda oynasa bile asla yoruldum, yatıp uyuyayım demez
Bebekligini hic anlatmıyorum bile, niye 9 sene sonra çocuk düşündük sanıyorlar
Yok canım bende senin gibi düşünüyorum bazen öyle oluyor dediğin gibi yazacak oluyorum sonra geri siliyorum bence burda çözüm bulunması gereken sıkıntılarımızıda paylaşabilmeliyizBen de bundan bahsediyorum canım. Kimse kimsenin halasının kızının bilmem nesinin ne yaşadığını merak etmiyor gerçekten. Ama ben artık normal bi durumu bile yazacakken siliyorum yanlış anlaşılır diye korkumdan. Bundan bahsediyorum belki ben fazla hassaslaştım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?