2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Off bana 1 ay sonrasına randevu verdi sormaaaa
Sana kesin kız mı demişti
Canim oyuzden yüzde 70 oran veriyor ya tabiki yanılma payı var kendini herseye hazırla:) ben de 9 gün sonra gideceğim detaylıya, zor sabrediyorum
Beklemek çok zor
Doktorun❤ kiz ❤mi dedi ne ara dedi canım? Daha çok erken degil.mi cinsiyet icin
Evet canım cumartesi dedi 11+2 deyiz genital çıkıntıdan dolayı tahmini kız oldu apış arası da bomboştu bebişin bakalım değişir mi değişmez mi çok meraktayım nub teorisine göre de kız görünüyor, erkeklerde bu çıkıntı dik açılı oluyormuş senceee?

Eklentiler

• Screenshot_20220821_214602_com.whatsapp.jpg
    37 KB · Görüntüleme: 48
  • images (8).jpeg
    64,2 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar saç boyası ve boyama hakkında doktorunuza hiç soru soran oldu mu ?
Benim kontrole daha çok var.
Sac diplerim ve boyalı kısımlar arası renk farkı cok fazla, beyazlarda çok
Hiç memnun değilim halimden.
Ya da doğal bir marka bilen , araştıran var mıdır?

Benim ki boya yasak dedi canım ben boyatmıyorum zaten doğal rengi ama bitkisel boyalara izin veriyorlar istersen öyle bi boya ile boya doktoruna sorup, diğerlerinde çok ağır kimyasallar var çünkü. Marka ise hiç bilmiyorum boya ile alakam olmadığı için

Yok kesin değil benim terazi biraz kız tarafına kayıyor dedi burdaki tüm arkadaşlar da ultrason görüntüsüne kız dedi o yüzden kesin gibi görüyorum bakalım

Evet yaaaa ay hep böyle bereketli devam edelim yakında bir 4uz çıkar mı acaba diye düşünüyorum ben
Demişim zamanında....
Kızlar inanamayacaksınız ama 5 iz hamileyim tabi çok fazla riskli bir gebelik doktor bir kactanesini sonlandirmamiz gerek dedi çok uğraştık fakat malesef
Merhaba canım, sizin için çok zor bir süreç tam olarak anlayamasam da tahmin etmeye calisiyorum. Bebek sayısı artınca risk te o oranda malesef artıyor... ama belki biliyorsunuz Yurt dışında 5izlerin olduğun bir aile var hatta tlc de programları oluyor. Genel olarak tüm doktorlar riskli gördükleri durumlar için sonlandırma önerisinde bulunuyor bunu daha önce burdaki 3üz bekleyen annelerden de duyduk. Önemli olan siz ne istiyorsunuz umarım kalbinizden geçenler gerçekleşir aramiza hosgeldiniz...

Yok kesin değil benim terazi biraz kız tarafına kayıyor dedi burdaki tüm arkadaşlar da ultrason görüntüsüne kız dedi o yüzden kesin gibi görüyorum bakalım
Senin de nub yataydı ama di mi ben de sana kız demiştim hatırlıyorum

Çok geçmiş olsun serum iyi gelir inşallah. Benim de çok göbeğim yok normal seviyede hala, kilo alımı ile de ilgili biraz bence
Biran önce geçer umarım bulantilariniz hamileliğin tadını cikartirsiniz sizlerde benimde karnım büyüdü baya saklanmiyor artik hamilelik
Geçmiş olsun canım umarım biran önce geçer
Allah yardimcin olsun canim, umuyorum artik bunlar son cilelerindir
Gecmis olsun ALLAH sifa versin cok zor bir durum İNSAALLAH en kısa zamanda gecer bu surec de rahat rahat bebeğinin gelisimini beklersin

Çok teşekkür ederim Kızlar hepinize Hep birlikte güzel zamanlarımızı da yaşayacağız inşallah

Ben zaten saçlarımı 4 senedir boyatmıyorum ama hamileyken boyatan arkadaşım var hint kınasıyla boyadı koyu renge çok fazla çıkmıştı saçları sinirleri bozluyordu artık bir de hamilelik etkisi doktorda boya kesinlikle yasak demişti hatta emzirirken de boyatma demiş, benim doktorumda aynısını söyledi. İstersen hint kınalarını araştır bi canım.

Yaa bu tükürük olayı bende tek sanıyordum acayip oluyor bendede diyer hamileliklerimdede vardı posetle arkadaş oldum resmen bitmiyor ya okadar nereden geliyor anlamış değilim geldikçe öğürüyorum ilaçlar fayda etmedi ddr um çok nadir gebelerde oluyor dedi 14. Haftada geçiyormuş genelde gecmeyenler doğuma kadar sürüyor dedi

Maşallah canım yoksa bu minik insan kız mı? Allahım sen ne büyüksün şunların güzelliğine bakar mısın ya rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Evet canım doktor kıza benzetti bakalım tabi kesin değil ama öyle görünüyor aminn inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alalım kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…