Bol bol kremlen canım.Benimde annemde hiç yok ama ablam harita gibiAnnem beyaz tenli, ablama esmer tenli diyebilirim. Ten rengiyle alakasi varmıdır bilmiyorum ama bende her kadın gibi hic çatlamak istemiyorum
Sen iyice arastirmişsindir cnm, bende alayim bunlardan evde bulunsun. Acı badem yagi dedikleri hikayemi?Canım ben de yarın sipariş vericem doğal içerikli bişiler baktım bu ikisinden birini alıcam ne kadar erken nemlendirmeye başlarsak o kadar iyi olur
Benim cildim karmadan kuruya yatkinBol bol kremlen canım.
Kuru ciltler daha çok çatlıyor
Benim dikkat ettiğim temiz içerik olmasıydı bu ikisi de temiz bebeğe de gönül rahatlığı ile kullanabilirsin, badger ler var ama onda 400-500 tl gerek yok bence maksat zaten cildi nemli tutmak bunların içinde de güzel yağlar var e vitamini, jojoba, badem yağı vs. incele sen de zaten çatlak yağı diye satılanlarda da bu yağlardan oluyo ama onlarda kimyasallarda var direk karına süreceğimiz için deriden emilip bebeğe geçicek o konuda hassasım birazSen iyice arastirmişsindir cnm, bende alayim bunlardan evde bulunsun. Acı badem yagi dedikleri hikayemi?
Aaaaa hayırlı olsun tatlımmm süper bişiiii buKızlar inanamayacaksınız ama 5 iz hamileyim tabi çok fazla riskli bir gebelik doktor bir kactanesini sonlandirmamiz gerek dedi çok uğraştık fakat malesef
Bak ben dedim sen en iyisini araştirmissindirBenim dikkat ettiğim temiz içerik olmasıydı bu ikisi de temiz bebeğe de gönül rahatlığı ile kullanabilirsin, badger ler var ama onda 400-500 tl gerek yok bence maksat zaten cildi nemli tutmak bunların içinde de güzel yağlar var e vitamini, jojoba, badem yağı vs. incele sen de zaten çatlak yağı diye satılanlarda da bu yağlardan oluyo ama onlarda kimyasallarda var direk karına süreceğimiz için deriden emilip bebeğe geçicek o konuda hassasım biraz
Üçüzler beşizler ayni topiktelerAaaaa hayırlı olsun tatlımmm süper bişiiii bu
Tüp bebek miydi kaç embriyo transfer olmuştu
Benimde üçüz
Ne yapmayı planlıyorsunuz peki
İnşallah sağlıkla alırız kucağımızaMerhaba, ben 12. Haftada öğrendim. Kız dedi doktorumsağlıkla gelsinler inşallah
Bi de ikiz vardı sanırımÜçüzler beşizler ayni topiktelerAllahım yardimciniz olsun.
Ha bnmde en son 7+4 tu gittigimde10. Haftadan itibaren bakıyorum dedi.
Benim ki en son 8+6 da gidildi Eki Görüntüle 3116945
Gecmis olsun ALLAH sifa versin cok zor bir durum İNSAALLAH en kısa zamanda gecer bu surec de rahat rahat bebeğinin gelisimini beklersinKızlar yazıklarınızı okuyamadım bugün bakamadım hiç kötüydüm. Hastanedeyim yine. 2 gündür tam pik yaptı gözümü açamıyorum kolumu kaldıramıyorum konuşamıyorum bile. Baş ağrısı da yapmaya başladı gerçekten iple çekiyorum geçeceği zamanı. Artık gülümsemek istiyorum. Birde cinsiyet partisi yapanların karnı burnunda hep ben karnımı içime çeksem dümdüz olacak. Hepsinindir kocaman karnı 3 aylık değil de 6/7 aylık gibiler :))) sizinde öyle mi oldu altınınız. Ben srt üstü yatınca dümdüz oluyor göbeğim. Bulantısı olanlar için dua edin Kızlar lütfen. Gerçekten çok zor bir şey. Rabbim kimseye vermesin. Herkes sağlıkla keyifle mutlulukla huzurla ilerlesin. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Benim ikiz kardeşlerim var, biri kiz biri erkek, onlara bakmak çoook zordu. Simdi buyuduler şükür. Ama iki çocuk o kadar zorken, 3 ve 5 i hayal bile edemiyorum. Gercekten her kadinin harcı değil.Bi de ikiz vardı sanırım
Çok bereketli bu topik maşallah
Rabbim doğum haberlerimizi de vermeyi nasip etsin
Benim ilk bebekten sonra veremediğim gobegim duruyordu zaten normalde de hemen bisi yesem 4 aylık gibi çıkıyordu simdi hamile oldugum icin gobek daha da büyüdü surekli su içmekten ama gobek yaniKızlar yazıklarınızı okuyamadım bugün bakamadım hiç kötüydüm. Hastanedeyim yine. 2 gündür tam pik yaptı gözümü açamıyorum kolumu kaldıramıyorum konuşamıyorum bile. Baş ağrısı da yapmaya başladı gerçekten iple çekiyorum geçeceği zamanı. Artık gülümsemek istiyorum. Birde cinsiyet partisi yapanların karnı burnunda hep ben karnımı içime çeksem dümdüz olacak. Hepsinindir kocaman karnı 3 aylık değil de 6/7 aylık gibiler :))) sizinde öyle mi oldu altınınız. Ben srt üstü yatınca dümdüz oluyor göbeğim. Bulantısı olanlar için dua edin Kızlar lütfen. Gerçekten çok zor bir şey. Rabbim kimseye vermesin. Herkes sağlıkla keyifle mutlulukla huzurla ilerlesin. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bir ikiz , 3 ucuz bir de 5imiz var grupta maşallahBi de ikiz vardı sanırım
Çok bereketli bu topik maşallah
Rabbim doğum haberlerimizi de vermeyi nasip etsin
Ne yaparsan yap oluyor o çatlak heralde vazelin falan sürerim o da nemlendirsin diye oyle markalar falan varya çatlak olmuyor falan diye ilkinde kullandım bi ise yaramadı sal gitsin ☺☺☺Kizlar vücudunuza catlak olmamasi icin ne kullaniyorsunuz? Şimdiden kullanilmaya başlanmalı mi?
Ben de ilkinde düzenli olarak bisey kullanamadim ve doguma kadar hicbisey olmadi ne kadar şanslıyım diye düşünüyordum ta ki doğum sonrası göbeğimi görene kadarNe yaparsan yap oluyor o çatlak heralde vazelin falan sürerim o da nemlendirsin diye oyle markalar falan varya çatlak olmuyor falan diye ilkinde kullandım bi ise yaramadı sal gitsin ☺☺☺
Ama bir çözümü olmalı yaNe yaparsan yap oluyor o çatlak heralde vazelin falan sürerim o da nemlendirsin diye oyle markalar falan varya çatlak olmuyor falan diye ilkinde kullandım bi ise yaramadı sal gitsin ☺☺☺
Off bana 1 ay sonrasına randevu verdi sormaaaaKızlar doktorun 70% kız dediği sonradan erkeğe dönebiliyor mu yabi daha ki randevuyu beklemek şimdiden çok zor
Canim oyuzden yüzde 70 oran veriyor yaKızlar doktorun 70% kız dediği sonradan erkeğe dönebiliyor mu yabi daha ki randevuyu beklemek şimdiden çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?