2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Benimde annemde hiç yok ama ablam harita gibi Annem beyaz tenli, ablama esmer tenli diyebilirim. Ten rengiyle alakasi varmıdır bilmiyorum ama bende her kadın gibi hic çatlamak istemiyorum
Bol bol kremlen canım.
Kuru ciltler daha çok çatlıyor

Canım ben de yarın sipariş vericem doğal içerikli bişiler baktım bu ikisinden birini alıcam ne kadar erken nemlendirmeye başlarsak o kadar iyi olur
Sen iyice arastirmişsindir cnm, bende alayim bunlardan evde bulunsun. Acı badem yagi dedikleri hikayemi?

Sen iyice arastirmişsindir cnm, bende alayim bunlardan evde bulunsun. Acı badem yagi dedikleri hikayemi?
Benim dikkat ettiğim temiz içerik olmasıydı bu ikisi de temiz bebeğe de gönül rahatlığı ile kullanabilirsin, badger ler var ama onda 400-500 tl gerek yok bence maksat zaten cildi nemli tutmak bunların içinde de güzel yağlar var e vitamini, jojoba, badem yağı vs. incele sen de zaten çatlak yağı diye satılanlarda da bu yağlardan oluyo ama onlarda kimyasallarda var direk karına süreceğimiz için deriden emilip bebeğe geçicek o konuda hassasım biraz

Kızlar inanamayacaksınız ama 5 iz hamileyim tabi çok fazla riskli bir gebelik doktor bir kactanesini sonlandirmamiz gerek dedi çok uğraştık fakat malesef
Aaaaa hayırlı olsun tatlımmm süper bişiiii bu
Tüp bebek miydi kaç embriyo transfer olmuştu
Benimde üçüz
Ne yapmayı planlıyorsunuz peki

Bak ben dedim sen en iyisini araştirmissindir ben hiç araştırmayayim direk alayim bunları. Teşekkürler

Gecmis olsun ALLAH sifa versin cok zor bir durum İNSAALLAH en kısa zamanda gecer bu surec de rahat rahat bebeğinin gelisimini beklersin

Bi de ikiz vardı sanırım
Çok bereketli bu topik maşallah
Rabbim doğum haberlerimizi de vermeyi nasip etsin
Benim ikiz kardeşlerim var, biri kiz biri erkek, onlara bakmak çoook zordu. Simdi buyuduler şükür. Ama iki çocuk o kadar zorken, 3 ve 5 i hayal bile edemiyorum. Gercekten her kadinin harcı değil.
Ben ekim gibi tüp bebeğe baslayacaktim. Şükür hamile kaldım. Orada hemşireye konuştuğum şey, kaç tane döllenme olursa olsun ama "Tek embriyo" koydurmak istediğimdi

Benim ilk bebekten sonra veremediğim gobegim duruyordu zaten normalde de hemen bisi yesem 4 aylık gibi çıkıyordu simdi hamile oldugum icin gobek daha da büyüdü surekli su içmekten ama gobek yani

Kizlar vücudunuza catlak olmamasi icin ne kullaniyorsunuz? Şimdiden kullanilmaya başlanmalı mi?
Ne yaparsan yap oluyor o çatlak heralde vazelin falan sürerim o da nemlendirsin diye oyle markalar falan varya çatlak olmuyor falan diye ilkinde kullandım bi ise yaramadı sal gitsin ☺☺☺

Ne yaparsan yap oluyor o çatlak heralde vazelin falan sürerim o da nemlendirsin diye oyle markalar falan varya çatlak olmuyor falan diye ilkinde kullandım bi ise yaramadı sal gitsin ☺☺☺
Ben de ilkinde düzenli olarak bisey kullanamadim ve doguma kadar hicbisey olmadi ne kadar şanslıyım diye düşünüyordum ta ki doğum sonrası göbeğimi görene kadar zamanla azaldı, özellikle spor yaptıkça toparladı.
Normalde de kilo alıp verdikçe vücudum çatlar, bence ordan anlayabilirsiniz çatlak olup olmayacağını. Cok da kafaya takılacak bir konu değil benim icin, vücudumu catlaklarimla da seviyorum

Kızlar doktorun 70% kız dediği sonradan erkeğe dönebiliyor mu ya bi daha ki randevuyu beklemek şimdiden çok zor
Canim oyuzden yüzde 70 oran veriyor ya tabiki yanılma payı var kendini herseye hazırla:) ben de 9 gün sonra gideceğim detaylıya, zor sabrediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…