Hiiiiiç olmadıSende göğüs ağrısı bile olmadi öylemi
Ödülümüzü kutlayalım öyleyseCheers
Sen ne kadar süre bekledin bebişinOlmadı olmadı hatta bende göğüs ağrısı bile yok düşündaha yeni yeni 3 4 gündür ara ara kasıklarım sancıyor o da rahim büyümeye başladığı için sende de olacak bir kaç haftaya korkma yani ben de başlarda evham yapıyordum ama doktor çok şanslısın daha ne istiyorsun keyfini çıkar diyince saldım bu da bize senelerin ödülü olsun be
3 yıla yakın canımSen ne kadar süre bekledin bebişin
Ah ah maşallah size tebrik ederim3 yıla yakın canım
Hahah merak ettim su sayfayi söylesene atalım bizdeBenim ilk hamileliğim öyleydi..
Oğlum oldu. Ama erkek bebeği olup bulantısı olan da var.
Anneme çeksem 9 ay kusarmışım.
Ben de bugün Instagram da bir sayfaya denk geldim. .
Dm den ultrason resmi atıp tahmin yapıyormuş..
Çoğu tutmus ama takipteyimha bi de ücretsiz yardım ediyormuş.
Hayırla , sağlıkla gelsin inşallah kuzu
Çok geçmiş olsunKızlar yazıklarınızı okuyamadım bugün bakamadım hiç kötüydüm. Hastanedeyim yine. 2 gündür tam pik yaptı gözümü açamıyorum kolumu kaldıramıyorum konuşamıyorum bile. Baş ağrısı da yapmaya başladı gerçekten iple çekiyorum geçeceği zamanı. Artık gülümsemek istiyorum. Birde cinsiyet partisi yapanların karnı burnunda hep ben karnımı içime çeksem dümdüz olacak. Hepsinindir kocaman karnı 3 aylık değil de 6/7 aylık gibiler :))) sizinde öyle mi oldu altınınız. Ben srt üstü yatınca dümdüz oluyor göbeğim. Bulantısı olanlar için dua edin Kızlar lütfen. Gerçekten çok zor bir şey. Rabbim kimseye vermesin. Herkes sağlıkla keyifle mutlulukla huzurla ilerlesin. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Sağol canım inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımızaAh ah maşallah size tebrik ederim
Ne mutlusağlıkla kucağına al inşllah
Evet tedaviyle olduHakkında hayırlısı olsun canım bu konuda yorum yapmak çok zor. Tedaviyle mi oldu peki?
Eğer 11 haftaya kadar kendiliginden sonlanmazsa onlar bir kaçtane sonlandırmak istiyor yoksa daha sonradan hepsinin hayatı riski oluyormuşTedavi ile mi hamile kalmıştınız, 5iz gerçekten risk teşkil ediyor peki kendiliğinden son bulma durumu var mıymış yoksa illa operasyon mu gerekiyor?
Biran önce geçer umarım bulantilariniz hamileliğin tadını cikartirsiniz sizlerde benimde karnım büyüdü baya saklanmiyor artik hamilelikKızlar yazıklarınızı okuyamadım bugün bakamadım hiç kötüydüm. Hastanedeyim yine. 2 gündür tam pik yaptı gözümü açamıyorum kolumu kaldıramıyorum konuşamıyorum bile. Baş ağrısı da yapmaya başladı gerçekten iple çekiyorum geçeceği zamanı. Artık gülümsemek istiyorum. Birde cinsiyet partisi yapanların karnı burnunda hep ben karnımı içime çeksem dümdüz olacak. Hepsinindir kocaman karnı 3 aylık değil de 6/7 aylık gibiler :))) sizinde öyle mi oldu altınınız. Ben srt üstü yatınca dümdüz oluyor göbeğim. Bulantısı olanlar için dua edin Kızlar lütfen. Gerçekten çok zor bir şey. Rabbim kimseye vermesin. Herkes sağlıkla keyifle mutlulukla huzurla ilerlesin. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Geçmiş olsun canım umarım biran önce geçerKızlar yazıklarınızı okuyamadım bugün bakamadım hiç kötüydüm. Hastanedeyim yine. 2 gündür tam pik yaptı gözümü açamıyorum kolumu kaldıramıyorum konuşamıyorum bile. Baş ağrısı da yapmaya başladı gerçekten iple çekiyorum geçeceği zamanı. Artık gülümsemek istiyorum. Birde cinsiyet partisi yapanların karnı burnunda hep ben karnımı içime çeksem dümdüz olacak. Hepsinindir kocaman karnı 3 aylık değil de 6/7 aylık gibiler :))) sizinde öyle mi oldu altınınız. Ben srt üstü yatınca dümdüz oluyor göbeğim. Bulantısı olanlar için dua edin Kızlar lütfen. Gerçekten çok zor bir şey. Rabbim kimseye vermesin. Herkes sağlıkla keyifle mutlulukla huzurla ilerlesin. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Allah yardımcın olsun, normalde 3 yumurta olunca bile iptal ediyorlar aslında tedaviyi, doktor da çok büyük bi riske girmiş şikayet etseniz ceza bile alırEğer 11 haftaya kadar kendiliginden sonlanmazsa onlar bir kaçtane sonlandırmak istiyor yoksa daha sonradan hepsinin hayatı riski oluyormuş
Benim ilk hamilelikte hiç çatlama olmadı.Kizlar vücudunuza catlak olmamasi icin ne kullaniyorsunuz? Şimdiden kullanilmaya başlanmalı mi?
Merhaba mart annelericinsiyetini öğrenen var mı ne zaman öğrenicez
Allah yardimcin olsun canim, umuyorum artik bunlar son cilelerindirKızlar yazıklarınızı okuyamadım bugün bakamadım hiç kötüydüm. Hastanedeyim yine. 2 gündür tam pik yaptı gözümü açamıyorum kolumu kaldıramıyorum konuşamıyorum bile. Baş ağrısı da yapmaya başladı gerçekten iple çekiyorum geçeceği zamanı. Artık gülümsemek istiyorum. Birde cinsiyet partisi yapanların karnı burnunda hep ben karnımı içime çeksem dümdüz olacak. Hepsinindir kocaman karnı 3 aylık değil de 6/7 aylık gibiler :))) sizinde öyle mi oldu altınınız. Ben srt üstü yatınca dümdüz oluyor göbeğim. Bulantısı olanlar için dua edin Kızlar lütfen. Gerçekten çok zor bir şey. Rabbim kimseye vermesin. Herkes sağlıkla keyifle mutlulukla huzurla ilerlesin. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Canım ben de yarın sipariş vericem doğal içerikli bişiler baktım bu ikisinden birini alıcam ne kadar erken nemlendirmeye başlarsak o kadar iyi olurKizlar vücudunuza catlak olmamasi icin ne kullaniyorsunuz? Şimdiden kullanilmaya başlanmalı mi?
Benimde annemde hiç yok ama ablam harita gibiBenim ilk hamilelikte hiç çatlama olmadı.
Aklima geldikçe vazelin sürüyordum, dalinin vardı.
Şimdi gene aldım sürüyorum aklıma geldikçe ve en önemlisi kaşınmaya başlayınca sürün ama asla kaşımayın.
Genetik olduğunu sanmıyorum çünkü; annemin karnı harita gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?