Şükür ağrım da yok kanama yada lekelenmede hiç olmadı. Annemin ve ablamin hamilelikleri sürekli aşerme ve mide bulantilariyla geçti, bende hiç bir belirti yok. 1 gün bile olmadi, Bir yandan cok endişeliyimYani çoğu yerde okuduğum kadarıyla bu tamamen vücudun gebeliğe verdiği tepki ve tolere etme derecesiyle alakalı bişey. Bence ağrın ve kanaman olmadığı sürece için rahat olsun.
En son ne zaman doktora gittin Ayşe. Veya gittin mi hiç?Şükür ağrım da yok kanama yada lekelenmede hiç olmadı. Annemin ve ablamin hamilelikleri sürekli aşerme ve mide bulantilariyla geçti, bende hiç bir belirti yok. 1 gün bile olmadi, Bir yandan cok endişeliyiminşallah hersey yolundadir.
Bence kendini aile üyelerin dahi olsa başka kişilerle karşılaştırıp moralini bozmana gerek yok. Sonuçta herkesin vücudu farklı. Emin ol mide bulantısı olunca AA iyi ki midem bulanıyor bebeğim sağlıklı diye düşünmüyorsun. Ben geçen gün açlıktan ağladım. O kadar ki bişey yiyemiyordumŞükür ağrım da yok kanama yada lekelenmede hiç olmadı. Annemin ve ablamin hamilelikleri sürekli aşerme ve mide bulantilariyla geçti, bende hiç bir belirti yok. 1 gün bile olmadi, Bir yandan cok endişeliyiminşallah hersey yolundadir.
Benim ilk gebeligimde ayni senin gibiydi hic midem dahi bulunmazdi cok rahattım erkek dediler o yuzden ve oğlum oldu hamd olsun saglikli.simdi de saglikla gelsin cinsiyet belli degil ama bunda midem feci hic kusmadim ama iştahsızlık midem ağzımda oyle yani merak etme sen rahat hamilelik geçireceksin İNSAALLAHKızlar merhaba
Benim hiç midem bulanmadi, hiç bir şeyden tiksinmedim, iştahım aynı, 1 kere bile istifra etmedim. Aş erme durumu yaşamadım..
Göğüs ağrım 6. Haftada başladı hala devam ediyor sadece bu beni biraz rahatlariyor.
Sizce neden hamilelik belirtilerim yok? Herşey yolundamidir?
Benim gibi olan var mi
Benim çevremde de böyle gebelik yaşayanlar var vee çoookk şanslısınızKızlar merhaba
Benim hiç midem bulanmadi, hiç bir şeyden tiksinmedim, iştahım aynı, 1 kere bile istifra etmedim. Aş erme durumu yaşamadım..
Göğüs ağrım 6. Haftada başladı hala devam ediyor sadece bu beni biraz rahatlariyor.
Benim gibi olan var mi
Perşembe günü gittim cnmEn son ne zaman doktora gittin Ayşe. Veya gittin mi hiç?
2 doktora gidiyorum ben dogrumu yapıyorum bilmiyorum. Birine 29 ağustos diğeri 5 Eylül.Maşallah 9. Haftaya gelmişsiniz kontrol ne zaman? Çok yüksek ihtimalle her şey normal ve yolunda
Benim ilk gebeligimde ayni senin gibiydi hic midem dahi bulunmazdi cok rahattım erkek dediler o yuzden ve oğlum oldu hamd olsun saglikli.simdi de saglikla gelsin cinsiyet belli degil ama bunda midem feci hic kusmadim ama iştahsızlık midem ağzımda oyle yani merak etme sen rahat hamilelik geçireceksin İNSAALLAH
Hahah kiskanilmak hoşuma gitti MaviBenim çevremde de böyle gebelik yaşayanlar var vee çoookk şanslısınız
Ben de bulantılarım,tiksinmelerim, koku hassasiyetim ne zaman geçer acaba diye gün sayıp ağlıyorum
Bence bu durumun tadını çıkar kötü düşünüp moralini bozma ahhhh ahhh çok kıskandım seni şuanyemek yiyeceğim günleri sabırsızlıkla bekliyorum
Canım ya takip edemedim. Sen doktora gidecektin dün galiba. Ne oldu? Güzel di mi haberler?Kız sen de mi izmirdesin ne çok İzmir var izmir buluşması şart oldu ilerleyen aylardabu arada benim salladığım kız çıkmıştı Rheaa bakalım değişmezse yüzük sallama in, teoriler out
BenKızlar merhaba
Benim gibi olan var mi
Benim ilk hamileliğim öyleydi..Kızlar merhaba
Benim gibi olan var mi
Ben de bugün Instagram da bir sayfaya denk geldim. .Bazı cinsiyet teorileri var kızlar? Onlar hakkında ne düşünüyorsunuz. Açıkçası ben çok merak ediyorum. Hemen öğrensemde alışverişe başlasam diye düşünüyorum. Hayırlısı inşallah. Ramz teorisi ve nub teorisi?
Hayırla , sağlıkla gelsin inşallah kuzuBenim ilk gebeligimde ayni senin gibiydi hic midem dahi bulunmazdi cok rahattım erkek dediler o yuzden ve oğlum oldu hamd olsun saglikli.simdi de saglikla gelsin cinsiyet belli degil ama bunda midem feci hic kusmadim ama iştahsızlık midem ağzımda oyle yani merak etme sen rahat hamilelik geçireceksin İNSAALLAH
Gittim gittim canım ikili tarama için ölçümler yapıldı, yeni ilaçlar verdi her şey çok yolunda görünüyorCanım ya takip edemedim. Sen doktora gidecektin dün galiba. Ne oldu? Güzel di mi haberler?
Cuma kontrolüm var ve çok korkuyorum :/
BenEn şanslı gruptanız, keyfini çıkar kafaya takacak bi durum değil
Olmadı olmadı hatta bende göğüs ağrısı bile yok düşünAyy canım sende burdasin ❤❤ evet senin ilk zamanlarda hic bir belirtin yoktu, sonradan da hic olmadi mi? Yani ben belki ilerleyen haftalarda olur mu acaba diye düşünüyordum.
Şanslı çıktık diyorsun (yillarca bekleyince,hak ettiik mi ne)
Ben :) göğüs dolgunluğum bile azaldı önceye göre. Her şey yolundadır inşallah endişelenme yalnız değilsinKızlar merhaba
Benim gibi olan var mi
İNSAALLAH hepimizinki saglikla gelsin ALLAH Razi olsunBenim ilk hamileliğim öyleydi..
Oğlum oldu. Ama erkek bebeği olup bulantısı olan da var.
Anneme çeksem 9 ay kusarmışım.
Ben de bugün Instagram da bir sayfaya denk geldim. .
Dm den ultrason resmi atıp tahmin yapıyormuş..
Çoğu tutmus ama takipteyimha bi de ücretsiz yardım ediyormuş.
Hayırla , sağlıkla gelsin inşallah kuzu
Allah razı olsun hic saglikli olsun da erkegi veren kizi da verir İNSAALLAH tabiki icin rahat olsun oğlumda tek hamilelik belirtilerim karnımın buyumesiydi2 doktora gidiyorum ben dogrumu yapıyorum bilmiyorum. Birine 29 ağustos diğeri 5 Eylül.
Doktoruma hala karar veremedim.
ayni seyi yaşayan birinin yazmasi beni rahatlattı gerçekten. Belki erkektir benimde herkes erkek diyor, ama ben kız hissediyorum senin oğlun varmış umarım bu da sağlıcakla kiz gelir kucağına
Hahah kiskanilmak hoşuma gitti Mavimesjlarinizi okuyunca rahatladım gercekten sagolun.
Insallah çok kisa zamanda doya doya yemekler yersiniz
Sende göğüs ağrısı bile olmadi öylemiOlmadı olmadı hatta bende göğüs ağrısı bile yok düşündaha yeni yeni 3 4 gündür ara ara kasıklarım sancıyor o da rahim büyümeye başladığı için sende de olacak bir kaç haftaya korkma yani ben de başlarda evham yapıyordum ama doktor çok şanslısın daha ne istiyorsun keyfini çıkar diyince saldım bu da bize senelerin ödülü olsun be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?