2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Benim doktorum beta 12. Haftada pik yapar bulantı artar sonra sıfırlanır azalmasını bekleriz demistii

Çok sagol kuzum bende senin vesilenle genel duygularımı yazdım aslında canım.. hani iç dökmek için bahane oldu gibi oldu

Sağlıklı olsun da erkek kız farketmez tabi
Sen moralini böyle yüksek tut kuzum
Kanama alanın da sancın da yoksa endişelenip strese girmeye gerek yok o zaman
Öyle böyle zor zamanlar geçicek inşaAllah, zor olsun, kolay olsun yeter ki kavuşması güzel olsun

Gel bana yardım et dolap silip yerleştiricem

Rabbim yardımcın olsun canım çok zor gerçekten ben de yine çocuk yok da çocuklu anneler için 2 kat daha zor geçiyo bu dönemler inşaAllah çok çabuk geçer bu dönemler rahatlarsınız
Tükürük olayı ben de de 4-5 gün oldu çok feci bişey gerçekten seni çok iyi anlıyorum hatta o zaman midem bulansın kusayım buna razıyım ama tükürük olayı geçsin diye dua etmiştim. Banyoda yarım saat oturup sürekli tükürdüğümü biliyorum pazartesi gününden sonra tekrarlamadı çok şükür Ben mide şurubu da kullanıyorum reflüm olduğu için eğer sen de de böyle bi durum varsa doktoruna danışabilirsin canım benim durumu mu bu da azaltmış olabilir

Canım gebelikten önce reflü gibi bi hastalığın var mıydı? Kafanı karıştırmak için söylemiyorum ama bu ihtimal de bulantıları daha çok arttırıyor. Ben de reflü vardı ama uzun zamandır şurup kullanmıyodum. Hamile kaldıktan sonra çok bulantılarım olunca prilamı kullanmaya başladım bu daha çok midemi tetikledi, tükürük olayı, ağzıma sürekli su dolma gibi şikayetlerim olunca doktorum mide şurubunu içmemi önerdi ve onu içmeye başladıktan sonra bulantılarım biraz daha hafifledi

Kızlar sizde hiç bir anda bulantı kesildiği oldu mu. Yani dün öğürme tiksinti varken ertesi günü çok rahat geçiren var mı
Ben karbonhidratli beslenmemeye karar verdim. Sanki nedeni o gibi geldi... Zaten seker riskim de var, iyi olacak...

Sirkeli pamuk koy öyle bantla demişlerdi çocuk değilim ama zararı yoksa yaparım beden olmasın. Bileklik sipariş verdim bakalım o da gelir 2 güne. Herhalde.
Merhaba bende 5.haftadan beri sürekli kusuyorum nerden hangi marka sipariş verdiniz inşallah iyi gelir çok yoruldum hiç sıvı tüketemşyırum bu yüzden kabızlık çekiyorjm

Ben de ilk bebeğimi kaybettiğim için çok korkuyorum bir anda kesilmesi korkuttu beni
Cok gecmis olsun... Korkmayin, bazen boyle enerjimiz sifirlaniyor bazende cok yuksek oluyor. Enerjiniz varken ihtiyac duydugunuz seyleri yapin bence... Firsat gibi geliyor bana bu durum :)

Allah nasip ettiyse o cocuk dogacak insallah. Benim bir arkadasimin kanamasi o kadar yogundu ki ... Acil arabaya atladik, doktorunu aradik yolda, hemen Aldi iceri. Sonra doktor ucunda dustu dusecek demisti. Mudahale etti ama doktorun bile umudu yoktu. Simdi o cocuk 3 yasinda enerjiniz varken kendinize vakit ayirin derim

Ben de ilk bebeğimi kaybettiğim için çok korkuyorum bir anda kesilmesi korkuttu beni
Canım çok iyi anlıyorum seni benim de 2 kaybım var. Senin gibi sürekli evham yaptım tüm arkadaşlarım şahit burdaki :) ilk haftalarda biraz belirtilerim vardı 8.haftadan sonra hiç bi belirtim kalmadı diyebilirim. Kendimi yedim durdum kontrol günlerine kadar hep. Sonuç hala belirtilerim yok ama yarın 13+0 oluyorum her şey de yolunda çok şükür. Lütfen benim yaptığımı sen kendine ve bebişine yapma

Yaa maşallahinşallah sağlıkla kucağına alırsın canım. Rahatladım bir nebze çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…