Kafam karıştı du ben sana goruntuleri atim bna fsrkli yerde gibi geldi iki goruntude dePlesanta yer hiç değiştirmez kuzum. Yumurta rahme yerleşirken bir yerde sabit yapışır durur rahim duvarına. O yüzden ilk ultrason son ultrason önemli değil yani. Hatta ona bebeğin eşi diyorlar bebek gibi o da büyüyor tek fark hiç yer değiştirmiyor ve kıpırdamıyor.
Sağol canımHadi hayirli olsun canim
Hahaha kızımda romates yedim durdum kızım smdi domates delisi evet olabiliyo demek.kavun ve dondurma esim icin 2/3 gunde zor yemek yapiyorum çok fena yaaBen de öyleyim canım yemek kokusundan odalara kapanıyorum bi süre dayanıcaz artık yapcak bişey yokben de yemek yiyemiyorum meyvelere sardım, gebelik şekeri falan olur mu diye korktum doktoruma söyledim. Sürekli meyve yiyorum şekere giriyo bi sıkıntı olur mu dedim hiç bi sıkıntı olmaz 3 aya kadar bebek yediklerinden çok etkilenmiyo, ne yiyebiliyosan onlarla devam et dedi. Sen de çok sıkıntı yapma canım ama yine de bi doktoruna sorarsın.
Ayrıca kuzenim de hamileliğini öğrendiğinden beri her gün yaz kış dondurma yemişti şimdi oğlu dondurma delisiyazmış kışmış dinlemez bi kutu dondurmayı bile çok rahat bitirir senin ki de dondurmacı olursa şaşırma
Hoş geldin aramıza30 yaşındayım 8 haziran son adet tarihim ilk gebelik 60 kilo
Amin kuzum hepimizinkiler saglikla gelsin insallahSağol canım2-3 haftaya senin ki de belli eder artık kendini, sağlıcakla gelsin miniğin
Sen nasılsın canım iyisindir inşaAllahara kanamaların devam ediyor mu hala?
Hoşbulduk canım benim :)Hoş geldin aramıza
Noodle ile ilgili bilmiyorum ama sucus sosis salam tarzı şeyleri tüketmemek gerekiyor. Eğer çok canın çekerse ev yapımı sucuk ya da güvendiğin bi kasaptan sucuk alıp pizzayı yaptırmak daha sağlıklı olur o da en fazla ay da 1 ya 2 kezKızlar bir de size birşey danisacagim bugun 11+3 oldum arkadaşımda gebe 5 aylık evine bugun hic sevmem ama noodle ve kocaman sucuklu pizza soylemis esi de komik bulmus bu durumu çekmiş instaya hikaye atmis noodle da soya sosu ve karides var pizzada sucuk var. Belli bir aydan sonra bunlari yemek serbest mi? Bir de ayiptir soylemesi fena canim cekti zararli diye uzun zamandir hic birsey yiyemiyorum da resmen can evimden vuruldumsizler yiyor musunuz yoksa belli bi haftadan sonra serbest oluyor mu? Cunku dr um kesin yasak yeme sarkuteri urunlerini demisti
Aa neden ? Ben de balık burcuyum.Ben kendim balık burcu olduğum için bebeğimin balık olmasını istemediğim için direniyorum:)
Ya ne biliyim 1 kereden bir şey olmaz bence.Kızlar bir de size birşey danisacagim bugun 11+3 oldum arkadaşımda gebe 5 aylık evine bugun hic sevmem ama noodle ve kocaman sucuklu pizza soylemis esi de komik bulmus bu durumu çekmiş instaya hikaye atmis noodle da soya sosu ve karides var pizzada sucuk var. Belli bir aydan sonra bunlari yemek serbest mi? Bir de ayiptir soylemesi fena canim cekti zararli diye uzun zamandir hic birsey yiyemiyorum da resmen can evimden vuruldumsizler yiyor musunuz yoksa belli bi haftadan sonra serbest oluyor mu? Cunku dr um kesin yasak yeme sarkuteri urunlerini demisti
Bi süre böyle devam edicek canım inşaAllah çabucak atlatırız bu dönemleriHahaha kızımda romates yedim durdum kızım smdi domates delisi evet olabiliyo demek.kavun ve dondurma esim icin 2/3 gunde zor yemek yapiyorum çok fena yaa
aramızda kızlar varmış bir sürü baksana , doğrudan pipi demeyeyim dedimAy canim hayirli olsunn, ben erkek diyecektim ama yuksek ihtimal kizmis, sonraki mesajlari da okudumsaglikla gelsin guzel kiz
Ya kiyamam cok tatlisin pipiye * koymussun
Aminn canım benimAmin kuzum hepimizinkiler saglikla gelsin insallahbenim de cinsiyet randevum 16 eylulde - 12+4 ken cagirdi.
Kanamalarim malesef oluyor arada kuzum. 3. kez dun oldu mesela. Ama kirmizi olmasina ragmen oyle cok yogun olmuyor ve olup kesiliyor devam etmiyor. O yuzden cok endiselenmiyorum ama tabi hep istirahat halindeyim. İnsallah bir daha da olmaz tabi
Ben yine direneyim kuşum hayir normalde de cidden ikisini de pek sevmem simdik yasak olunca hersey cazip geliyor :)Noodle ile ilgili bilmiyorum ama sucus sosis salam tarzı şeyleri tüketmemek gerekiyor. Eğer çok canın çekerse ev yapımı sucuk ya da güvendiğin bi kasaptan sucuk alıp pizzayı yaptırmak daha sağlıklı olur o da en fazla ay da 1 ya 2 kezayy canın da çekmiş ama bilemedim canım bi kereden bişey olur mu ki acaba
şimdi böyle birbirimizi gaza getirelim yiyelim derdinde değilim ama soya sosu bi kereden bi şey yapmaz mesela. ben karidesin de sorun olacağını sanmıyorum ama net bilgim yok. uzakdoğuda da gebeler var ve bizimki gibi dolma olmasa da midye falan yiyorlar ya da karides de ha keza. midye dolma steril değil ama karides düz et yani. bilemiyorum.Kızlar bir de size birşey danisacagim bugun 11+3 oldum arkadaşımda gebe 5 aylık evine bugun hic sevmem ama noodle ve kocaman sucuklu pizza soylemis esi de komik bulmus bu durumu çekmiş instaya hikaye atmis noodle da soya sosu ve karides var pizzada sucuk var. Belli bir aydan sonra bunlari yemek serbest mi? Bir de ayiptir soylemesi fena canim cekti zararli diye uzun zamandir hic birsey yiyemiyorum da resmen can evimden vuruldumsizler yiyor musunuz yoksa belli bi haftadan sonra serbest oluyor mu? Cunku dr um kesin yasak yeme sarkuteri urunlerini demisti
Azcik daha direncem haftaya dr a sorcam bunu bazilari yiyor nasil oluyor bu diyeAa neden ? Ben de balık burcuyum.
İnşallah çocukta balık olur.
Ya ne biliyim 1 kereden bir şey olmaz bence.
Yok kuzum gaza getirmelik bir durum yok ki ben belki dedim ilerleyen haftalarda bu yasaklar kalkiyor belki ilk 3 ay yasaktir demistimşimdi böyle birbirimizi gaza getirelim yiyelim derdinde değilim ama soya sosu bi kereden bi şey yapmaz mesela. ben karidesin de sorun olacağını sanmıyorum ama net bilgim yok. uzakdoğuda da gebeler var ve bizimki gibi dolma olmasa da midye falan yiyorlar ya da karides de ha keza. midye dolma steril değil ama karides düz et yani. bilemiyorum.
ama salam sucuk sosis bunlar riskli yani rahatlıkla yiyin diyemem. ben 1 kere salam yedim daha şimdiye kadar. muhtemelen sondu yani o da.
Ay inşallahBi süre böyle devam edicek canım inşaAllah çabucak atlatırız bu dönemleriBen de yemek yapamadığım için 4 haftadır annemde kalıyorum eşim de ev de dışardan kendi hallediyo, eşlerimiz de bi şekil de bu süreç de bizleri idare edicekler artık ama senin kızın da varmış Rabbim yardımcın olsun canım bu günler de geçicek hayırlısıyla
O konuda çok haklısınValla her şeyi kendime dert ediyorum. Balık burcu bütün özelliklerini taşıyorum resmen. Allah sağlıklı çocuklar nasip etsinde balık burcu art niyet aramaz ve herkeside öyle bilirler.
En son gittigimde yoktu kuzum evet. Yani sundandir diye birsey soylemiyor, olabilir diyor sadece. İste sanci ya da cok belirgin kanama olmadigi surece endiselenme diyor.Aminn canım benimKanama alanın da yok diye hatırlıyodum bu kanamalar neden oluyomuş acaba doktorun net bişey söylemedi mi?
Bol bol istirahat et canım biraz zorlu olsa da sonucu çok güzel olacak Allahın izniylenazlı bi kız olucaktır belki ara ara nazlanıyodur böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?