O konuda çok haklısın
Siz ikili tarama yapacak mısınızO konuda çok haklısın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O konuda çok haklısın
Siz ikili tarama yapacak mısınızO konuda çok haklısın
Ben bunlarin hepsini sordum kendi perinatologuma. Karides sucuk pastirma filan hepsini cok severim cunkuAzcik daha direncem haftaya dr a sorcam bunu bazilari yiyor nasil oluyor bu diye aslinda ikisini de hic sevmem de simdi yasak olan hersey guzel geliyor klasik
Ekledim cnm
Hahaha çok tatlısın ya yani erkek diyenleri kalbimin ayrı yerine koyuyorum şaka bir yana tabi canım sağlık en önemlisi.Canim olumsuzluk her ne ise insallah gecici veya sadece suphe uyandiran bir durumdur ve insallah hersey saglikla ilerler, saglikla kucagina alirsin
Simdi benden de pek hoslanmayacaksin ama benim icime de erkek doguyor seninki icin - ultrason fotolarindan hiic anlamiyorum
Eline sağlık canımEkledim cnm
Cnm ben sucuk tüketiyorum. Aldığım yer kendisi yapıyor ve eşimin ailesi yıllardır onlardan alışveriş yapıyorlar. Kendi hayvanlarindan yapıyorlar zaten. Güzelce pişirip yapıyorum. Kalamara gelince onu da tüketiyorum. Kendimiz yapıyoruz onu da, hazırlamasini annem yapıyor.. zaten kızım kalamar dışında denizden hiçbir şey yiyemiyorKızlar bir de size birşey danisacagim bugun 11+3 oldum arkadaşımda gebe 5 aylık evine bugun hic sevmem ama noodle ve kocaman sucuklu pizza soylemis esi de komik bulmus bu durumu çekmiş instaya hikaye atmis noodle da soya sosu ve karides var pizzada sucuk var. Belli bir aydan sonra bunlari yemek serbest mi? Bir de ayiptir soylemesi fena canim cekti zararli diye uzun zamandir hic birsey yiyemiyorum da resmen can evimden vuruldum sizler yiyor musunuz yoksa belli bi haftadan sonra serbest oluyor mu? Cunku dr um kesin yasak yeme sarkuteri urunlerini demisti
Bana ne demiştinizaramızda kızlar varmış bir sürü baksana , doğrudan pipi demeyeyim dedim
tahminlermde de 2 de sıfırım maşallah cinsiyet öğrenmek isteyen bana atsın fotileri söylediğimin tersine göre alışverişe başlayabilirsiniz 🛍
Kuzum merak ettim ama tabi ne zaman rahat hissedeceksen o zaman anlat lutfen. Boyle son okudugum bazi mesajlarda negatif gibi gorunen bazi seyleri paylasmaya korkanlari okudum. Ama yani oyle de olmaz ki. Sonucta hepsi hayatin bir parcasi, hayat sadece laylaylom degil. Burda da hepimiz iyisiyle kotusuyle hissettiklerimizi ya da yasadiklarimizi paylasmaliyiz yoksa ne anlami var. Onemli olan endisesini paylasan birine “ay benim bir tanidigim da boyleydi basina sunlar geldi” gibi sacmapasan negatiflikler sacmamak. Tam tersi teselli etmek icin de burdayiz benceHahaha çok tatlısın ya yani erkek diyenleri kalbimin ayrı yerine koyuyorum şaka bir yana tabi canım sağlık en önemlisi.
Kuzum şüpheden bir tık ötesi aslında. Cuma günü fakülteye çağırdı orda tekrar kontrol edip ikili taramaya sokacak, eğer bu haftayla bir fark yoksa farklı test yollarına başvuracağız bakalım Ne demişler tanı tedavinin yarısıdır
Allah hepimizin yardımcısı olsun canım gerçekten çok zor her an mide bulantısıyla yaşamak yakında geçer inşaAllahh biz de sefasını sürmeye başlarız Allahın izniyle Koku hassasiyetin de var mı canım?
Bu durumu en üst seviyede yaşıyorum kendimi odalara kapatıyorum koku almamak için duş almak bile işkence oldu bana şampuan ve sabun kokusunu alınca sanki yalayıp yutmuşum gibi hissediyorum ağzımın içi bile şampuan tadı
Dün maske takarak duş aldım sadece vucudumu yıkadım birazdan da maske takıp saçımı yıkıcam mecbur ayrı ayrı yapıyorum maske ıslanmasın diye
4.ayıma gelmek için can atıyorum inşaAllah o zamanlarda geçer
Kızlar selam ben de bulantıyı ağır yaşıyorum hala duşa girmek zulüm sabun şampuan kokusu midemi kaldırıyor.yemek pişmiyor evde koku aldığım an çıkarıyorum ben yemiyorum zaten sulu yemek tost zeytin e devam ama evdekiler de benim yüzünden hep kuru mu beslenecek nasıl olacak napıcaz bilemiyorum çok çaresizim sürekli yatıyorum.tükürüğümü bile yutamıyorum inşallah çabucak geçer ,çocuklar bile bunaldı artık kalk anne hep yatıyorsun diyorlarKızlar şimdi doktordan geldim inanılmaz derecede. Bulantım vardı hep kustum yazdıklarınızın hepsini okuyamadım. Gözlerimi açıyordum yattığım yerde baygınlık geçirdim resmen sonra eşim direk hastaneye götürdü serum takıldı. Sinirimden ağladım serum bitene kadar o kadar bıktım artık yoruldum nefes alırken bile bulanıyor midem. Allahım sen büyüksün gerçekten çok yoruldum. Hiç bişey yiyemitorum içemiyorum bugün 1 bardan su içtim sadece patates haşlaması 12+3 teyim neden bulantım hala pik yapıyor en üst seviyede hiç bir ilaç fayda etmiyor bana. Sirkeli pamuk bantladım o da fayda etmedi. Doktorum 2 haftaya düzelirsin diyor bana ömür boyu böyle kalacak mışım gibi geliyor. Baş ağrısı var parol içemiyorum içsem kusacağım biliyorum. Bulantısı olan arkadaşların geçti mi ? Azaldı mı? Napıyorlar merak ediyorum.
Canım çok geçmiş olsun benim azalmadı dün resmen sefil bir haldeydim evden çıkıp hastaneye gidene kadar yolda arabayı durdurup kustum ne diyeceğimi bilemiyorum doktor kesin çözümü yok dedi ben de çaresizim artıkKızlar şimdi doktordan geldim inanılmaz derecede. Bulantım vardı hep kustum yazdıklarınızın hepsini okuyamadım. Gözlerimi açıyordum yattığım yerde baygınlık geçirdim resmen sonra eşim direk hastaneye götürdü serum takıldı. Sinirimden ağladım serum bitene kadar o kadar bıktım artık yoruldum nefes alırken bile bulanıyor midem. Allahım sen büyüksün gerçekten çok yoruldum. Hiç bişey yiyemitorum içemiyorum bugün 1 bardan su içtim sadece patates haşlaması 12+3 teyim neden bulantım hala pik yapıyor en üst seviyede hiç bir ilaç fayda etmiyor bana. Sirkeli pamuk bantladım o da fayda etmedi. Doktorum 2 haftaya düzelirsin diyor bana ömür boyu böyle kalacak mışım gibi geliyor. Baş ağrısı var parol içemiyorum içsem kusacağım biliyorum. Bulantısı olan arkadaşların geçti mi ? Azaldı mı? Napıyorlar merak ediyorum.
Vallahi artık bıktım o kadar kötüyüm ben de duş almak istemiyorum şampuan kokusu çok pis geliyor kolonya kokusunu seviyorum hep kokluyorum elime sürüp o da çabuk uçuyor zaten. Midem sürekli kaynayan kazan gibi sürekli ya hiç geçmez mi. Bugün resmen pik yaptım gözümü açamadım açım ama kusuorım hep. Allahım sen bize yardım et bulantılarımızı dindir allahım gerçekten çok yoruldum hem de çokKızlar selam ben de bulantıyı ağır yaşıyorum hala duşa girmek zulüm sabun şampuan kokusu midemi kaldırıyor.yemek pişmiyor evde koku aldığım an çıkarıyorum ben yemiyorum zaten sulu yemek tost zeytin e devam ama evdekiler de benim yüzünden hep kuru mu beslenecek nasıl olacak napıcaz bilemiyorum çok çaresizim sürekli yatıyorum.tükürüğümü bile yutamıyorum inşallah çabucak geçer ,çocuklar bile bunaldı artık kalk anne hep yatıyorsun diyorlar
Doktorumda öyle söyledi ilaçlar çoğu gebede etki etmiyor bulantıya maalesef bir çözüm yok dedi. Bazıları zirvede yaşıyor böyle dedi. Sadeve hafifletmek için ilaç veriyoruz elbet kesmez bulantıları bizde biliyorum 4. Ayda azalıyor bitiyor aka dedi çoğunluğu çok nadir 9 ay sürenler olur dedi. 2 hafta daha dayan o zaman azalır gider dedi. Gerçekten de ilaçlar fayda etmiyor hiç sinirlerim çok bozuk hiç mutlu değilim. Hep ağlamak istiyorum gerçekten psikolojik sıkıntı yaşıyroım şuan 2 aydır yatıyorum bıktım artık 2 aydır evde yatan yemeden içmeden kesilen iştahsız sürekli bulantısı olan insan nasıl mutlu olsun ya nasıl. Hamileliğime sevinemiyorum kazım olacak gönlümden geçen daha mutlu olamıyorum sevinemiyorum heyecanımı yaşayamıyorum.Canım çok geçmiş olsun benim azalmadı dün resmen sefil bir haldeydim evden çıkıp hastaneye gidene kadar yolda arabayı durdurup kustum ne diyeceğimi bilemiyorum doktor kesin çözümü yok dedi ben de çaresizim artık
Canim sana ve bulanti yasayan diger arkadaslara ne diyecegimi gercekten bilemiyorum. Sizin icin insallah bir an once gecer ve kurtulursunuz diye dua ediyorumDoktorumda öyle söyledi ilaçlar çoğu gebede etki etmiyor bulantıya maalesef bir çözüm yok dedi. Bazıları zirvede yaşıyor böyle dedi. Sadeve hafifletmek için ilaç veriyoruz elbet kesmez bulantıları bizde biliyorum 4. Ayda azalıyor bitiyor aka dedi çoğunluğu çok nadir 9 ay sürenler olur dedi. 2 hafta daha dayan o zaman azalır gider dedi. Gerçekten de ilaçlar fayda etmiyor hiç sinirlerim çok bozuk hiç mutlu değilim. Hep ağlamak istiyorum gerçekten psikolojik sıkıntı yaşıyroım şuan 2 aydır yatıyorum bıktım artık 2 aydır evde yatan yemeden içmeden kesilen iştahsız sürekli bulantısı olan insan nasıl mutlu olsun ya nasıl. Hamileliğime sevinemiyorum kazım olacak gönlümden geçen daha mutlu olamıyorum sevinemiyorum heyecanımı yaşayamıyorum.
Biliyorum canım 2 defa tüp bebek yaptırdım bende olmadı kısmet böyle oldu bayramdan sonra yine tüp bebek yapacaktık hatta gebe kaldığımı öğrendim. Allah veriyorsa bir bildiği vardır tüp bebekle tutmadı ama normal yollarla oldu. Demekki sorası değildi zamanı şimdiymiş. O süreçleri yaşayan birisi olarak hepsini anlıyorum zaten canım. Ama böyle de mutsuzum sevinemiyorum kötüyüm hep. Allah’a her gün dua ediyorum kesip atsın bulantıları bizlerden artık. Çekilecek gibi değil. Kan kusuyorım artık. İnşallah 2 hafta sonra kesilir inşallahCanim sana ve bulanti yasayan diger arkadaslara ne diyecegimi gercekten bilemiyorum. Sizin icin insallah bir an once gecer ve kurtulursunuz diye dua ediyorum
Ben ne yasadiginizi anlayamiyorum, eminim cok zordur ama lutfen bu kadar mutsuz olma. Su an cok zorlaniyorsun evet ama mukafati cok guzel olacak. Hayirlisiyla saglikli cok guzel bir bicirigin olacak
Ben tup bebek gebesiyim, tup bebek deneyen, hamile kalmaya calisan, defalarca tedavilerin ne zorluklarini yasayan kadinlar taniyorum. Su an o bulantilarin hepsini birkac ay da olsa cekmeye razi olacak ve yeter ki saglikli bir cocugum olsun diyecek bir suru kadin var Sen butun bu yasadigin zorluklara ragmen cok sanslisin bunu unutma
Sen yine soylen, agla, rahatlarsin ama nolur arada bunlari dusunup ayaga kaldir kendini de. Yine de herseye bin sukur
Amin kuzum insallahBiliyorum canım 2 defa tüp bebek yaptırdım bende olmadı kısmet böyle oldu bayramdan sonra yine tüp bebek yapacaktık hatta gebe kaldığımı öğrendim. Allah veriyorsa bir bildiği vardır tüp bebekle tutmadı ama normal yollarla oldu. Demekki sorası değildi zamanı şimdiymiş. O süreçleri yaşayan birisi olarak hepsini anlıyorum zaten canım. Ama böyle de mutsuzum sevinemiyorum kötüyüm hep. Allah’a her gün dua ediyorum kesip atsın bulantıları bizlerden artık. Çekilecek gibi değil. Kan kusuyorım artık. İnşallah 2 hafta sonra kesilir inşallah
Seni en iyi anlayanlardanim. Bugun gun boyu yattim. Gozunu kapatip karninin altina yastik koyup yat. Sicakligi ile biraz rahatlatiyor. Bugun simdi ayaga kalktim. Makarna yiyebiliyordum ondan da tiksindim. Ne olacak boyle bilmiyorum bende... Hic dedigin gibi huzur yok. Yesil meyvelerden yedim hemen ilac aldim bulanmasin diye. Suyu da az icebiliyorum. Simdi de soguk sudan tiksindim ilik iciyorum. Kendimi Ben bile anlamiyorum artik!!! Sabredecegiz. Tek duam Allah im saglikli olsun ne yapalim dayaniriz bizDoktorumda öyle söyledi ilaçlar çoğu gebede etki etmiyor bulantıya maalesef bir çözüm yok dedi. Bazıları zirvede yaşıyor böyle dedi. Sadeve hafifletmek için ilaç veriyoruz elbet kesmez bulantıları bizde biliyorum 4. Ayda azalıyor bitiyor aka dedi çoğunluğu çok nadir 9 ay sürenler olur dedi. 2 hafta daha dayan o zaman azalır gider dedi. Gerçekten de ilaçlar fayda etmiyor hiç sinirlerim çok bozuk hiç mutlu değilim. Hep ağlamak istiyorum gerçekten psikolojik sıkıntı yaşıyroım şuan 2 aydır yatıyorum bıktım artık 2 aydır evde yatan yemeden içmeden kesilen iştahsız sürekli bulantısı olan insan nasıl mutlu olsun ya nasıl. Hamileliğime sevinemiyorum kazım olacak gönlümden geçen daha mutlu olamıyorum sevinemiyorum heyecanımı yaşayamıyorum.