- 1 Mayıs 2022
- 734
- 1.094
- 33
- 37
Kız sen açım diye diye benide aciktirdin tost yaptım bu saatteYok kuzum zaten uykum çok var ama açlıktan uyuyamıyorum yoğurt beni kesmez anca içine yarım ekmek doğramam lazım :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız sen açım diye diye benide aciktirdin tost yaptım bu saatteYok kuzum zaten uykum çok var ama açlıktan uyuyamıyorum yoğurt beni kesmez anca içine yarım ekmek doğramam lazım :)))
Aminn kuzum inşallah ama yarin beni büyük ve yorucu işler bekliyor zaten bugün bu saate kadar durmadım daha yeni ütü yaptım bir tonbu arada herkeee iyi bayramlar kızlar. Rabbim bu bayram bütün dualarımızı kabul eylesin bebişlerimiz bize sıkı sıkı tutunsun. Güzel sağlıklı evlatlar nasip etsin bize. Kendinizi de yormayın bir yete gittiğiniz zaman bile anneniz babanızda uzanın mutlaka ara ara hizmet etmeyin kimseye. Özellikle lekelenmeleri ara ara kanamaları olan arkadaşlarım yatsınlar. Hepiniz için dua edeceğim şimdi iyi geceler kızlar
Ye gitsin can boğazdan gelirKız sen açım diye diye benide aciktirdin tost yaptım bu saatte
Ütüyü rahat yapıyorum sandalyede oturarak yoksa 2 saat ayakta beklemem gerek. Bayramda dinlen ne işin olacak. Eşime dedim ki kurbanı kestir parçalayıp poşete koysunlar ben görmeyeceğim bile annemlerde ve kaynanamda da iş yapmayacağım zaten yaptırmıyorlar sağ olsun onlar yapıyor her şeyimi.çok düşük yaptığım için korkuyorlar keza bizde korkuyoruz bakalım hayırlısı diyelim canım. Ama kendini yorma insanlar söyle başım dönüyor midem bulanıyor de zorla yaptıracak değiller yaAminn kuzum inşallah ama yarin beni büyük ve yorucu işler bekliyor zaten bugün bu saate kadar durmadım daha yeni ütü yaptım birton
Benim öyle sabah erkenden asla bir şeyler yiyemezdim midem bulanırdı yesemde kahve içerdim direk 2 saat sonra falan yiyebilirdim uyanır uyanmaz aç olarak gözümü açıyorum ve kahvede artık haftada 1 falan içiyorum kahvesizlik beni mahvediyorKızlar akşam 9 gibi yemek yedik şimdi midem sanki sabahtan beri açmışım gibi yarım ekmek sandviç yapıp yedim az önce hala aç gibiyim sanki yarım saat sonra yine acıkcağım. Sizde de böyle mi oluyor psikolojik olarak değil gerçekten su içinde miden boş olduğunda anlıyorsun ya benimde öyle anlıyorum hem de karnım gurluyor hep moralim bozuldu uyuyamıyorum açlıktan
Of valla ben de 3 ay söylemeyecektim. Akrabamızla karşılaştık muane sonrası. O da benim doktoruma geliyormuş meğer haberim yoktu. Gitmiş yetiştirmiş hemen anasına danasına. Daha ailelerimizin kulağına gelmemiş ama illaki gelecek o yüzden kalp atışını duyduktan sonra mecbur söyleyeceğim. En azından ondan bundan duyacaklarına bizden duysunlarBen kimseye söylemiyorum ilk düşüğümdem sonra akıllandım 4 aylık olana kadar kimseye söylemeyecem karnımdan anlaşılırsa anlarlar ailemde dahil
Ayy birde o var dimi muayene sırasında denk gelmezler bana umarımOf valla ben de 3 ay söylemeyecektim. Akrabamızla karşılaştık muane sonrası. O da benim doktoruma geliyormuş meğer haberim yoktu. Gitmiş yetiştirmiş hemen anasına danasına. Daha ailelerimizin kulağına gelmemiş ama illaki gelecek o yüzden kalp atışını duyduktan sonra mecbur söyleyeceğim. En azından ondan bundan duyacaklarına bizden duysunlar
Sorma densizler ne diyim. Ben onu gördüğümü kimseye söylemedim belki bi rahatsızlığı var ya da başka bi durum var kimsenin bilmesini istemediği.. Ama insanlar düşüncesiz malesefAyy birde o var dimi muayene sırasında denk gelmezler bana umarım
Çoğu öyle ya çok düşüncesiz maalesefSorma densizler ne diyim. Ben onu gördüğümü kimseye söylemedim belki bi rahatsızlığı var ya da başka bi durum var kimsenin bilmesini istemediği.. Ama insanlar düşüncesiz malesef
Açken biz biz değiliz resmen dünyayı yesem doymuyorum benim her gün 1 tane Türk kahvem var ya. İlk gebeligimde de içtim bunda da içiyorum. Canım çok istiyor ne yapayımBenim öyle sabah erkenden asla bir şeyler yiyemezdim midem bulanırdı yesemde kahve içerdim direk 2 saat sonra falan yiyebilirdim uyanır uyanmaz aç olarak gözümü açıyorum ve kahvede artık haftada 1 falan içiyorum kahvesizlik beni mahvediyor
Ben de ilk hamileliğimde herkese söylemiştim ve düşük oldu, 8-9 gün ağrılı kanamayla düşürdüm, moralim de çok bozuktu. Herkes bebek nasıl diyordu, hoş olmayan bir süreç oldu benim için. Şimdi yine hamileyim, 3 ay geçmeden söylemeyi düşünmüyorum, açıklama yapmak çok zor oluyor insanın zaten acısı varken.Ben kimseye söylemiyorum ilk düşüğümdem sonra akıllandım 4 aylık olana kadar kimseye söylemeyecem karnımdan anlaşılırsa anlarlar ailemde dahil
Ben türk kahvesi içiyorum günde 1 fincan iyi geliyor. Kızımda da hamileyken doktorum 2 tane içebilirsin günlük demişti tansiyonum çok düşüyordu ya da kola iç demişti ama koladan tiksindim içemedim hiç. Kahveyi de pek sevmiyordum aramadın şimdi içiyorum ama canım istiyor 1 fincan hergünBenim öyle sabah erkenden asla bir şeyler yiyemezdim midem bulanırdı yesemde kahve içerdim direk 2 saat sonra falan yiyebilirdim uyanır uyanmaz aç olarak gözümü açıyorum ve kahvede artık haftada 1 falan içiyorum kahvesizlik beni mahvediyor
Valla ben sadece ailelere söyledim çünkü sürekli koşturuyorum beni rahat bıraksınlar diye söyledim şimdi onlar koşturuyor yoksa bu bayram yetimde oturamazdım hiçOf valla ben de 3 ay söylemeyecektim. Akrabamızla karşılaştık muane sonrası. O da benim doktoruma geliyormuş meğer haberim yoktu. Gitmiş yetiştirmiş hemen anasına danasına. Daha ailelerimizin kulağına gelmemiş ama illaki gelecek o yüzden kalp atışını duyduktan sonra mecbur söyleyeceğim. En azından ondan bundan duyacaklarına bizden duysunlar
Keşke uyarsaydın idrar yolu enfeksiyonu oldum falan deseydin o zaman anlamazdı. Millet öyle İstanbul’dan bi duysunlar Sivas’tan arıyorlar hayırlı olsuna. Bi de bana yine mi hamilesin diyorlar 6 düşük yaptım ya duymayan kalmıyor hastanede çalıştığımdan herkes duyuyordu mecbur doktora gözüküyordun test yapıyordum sürekli izin alamıyordum başka hastaneye gitmek için de. Ama bu sefer sadece annemler ve kaynanamla biliyor kimseye söylemeyin diye de uyardımSorma densizler ne diyim. Ben onu gördüğümü kimseye söylemedim belki bi rahatsızlığı var ya da başka bi durum var kimsenin bilmesini istemediği.. Ama insanlar düşüncesiz malesef
Kesinlikle öyle duydun madem bari sus insanlar çok acımasız bana da sürekli neden olmuyor niye düşüyor ulan bilsem zaten düşük olmazdı tıp çözememiş herkes bi fikir yürütüyordu… sürekli soruyorlar yine mi düştü aaaaa neden düştü niye stres mi yaptın yoksa yoğun mu çalıştın. Yine yapacak mısın nezaman yapacaksın yaşın geçmeden tüp bebek yapın hemen ben kimseye sormam neden ne oldu diye. Hakkında hayırlısı neyse o olsun derim hele uzaktan tanıdıklarıma konusunu bile açmam. Maalesef bizim insanımız bu yönden çok gaddarBen de ilk hamileliğimde herkese söylemiştim ve düşük oldu, 8-9 gün ağrılı kanamayla düşürdüm, moralim de çok bozuktu. Herkes bebek nasıl diyordu, hoş olmayan bir süreç oldu benim için. Şimdi yine hamileyim, 3 ay geçmeden söylemeyi düşünmüyorum, açıklama yapmak çok zor oluyor insanın zaten acısı varken.
Hergun bir fincan içebilirsiniz hatta ben yarım sabah yarım fincan akşama doğru içiyorum bende kahvesiz yapamamBenim öyle sabah erkenden asla bir şeyler yiyemezdim midem bulanırdı yesemde kahve içerdim direk 2 saat sonra falan yiyebilirdim uyanır uyanmaz aç olarak gözümü açıyorum ve kahvede artık haftada 1 falan içiyorum kahvesizlik beni mahvediyor