• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Keşke uyarsaydın idrar yolu enfeksiyonu oldum falan deseydin o zaman anlamazdı. Millet öyle İstanbul’dan bi duysunlar Sivas’tan arıyorlar hayırlı olsuna. Bi de bana yine mi hamilesin diyorlar 6 düşük yaptım ya duymayan kalmıyor hastanede çalıştığımdan herkes duyuyordu mecbur doktora gözüküyordun test yapıyordum sürekli izin alamıyordum başka hastaneye gitmek için de. Ama bu sefer sadece annemler ve kaynanamla biliyor kimseye söylemeyin diye de uyardım
Ya birden karşımıza çıktılar bi de eşimin tarafından olduğu için ben tam tanıyamadım boş bulundum. Çok pişman oldum zaten keşke uydursaydım bişeyler dedim neyse oldu artık. Yani şuan ailelerimiz bilmiyor ama en son duyması gerekenler biliyo 😂 hayırlısıyla şu kalp atışını duyalım söylicem napıyım o zamana kadar duymasalar bari 😂

Ütüyü rahat yapıyorum sandalyede oturarak yoksa 2 saat ayakta beklemem gerek. Bayramda dinlen ne işin olacak. Eşime dedim ki kurbanı kestir parçalayıp poşete koysunlar ben görmeyeceğim bile annemlerde ve kaynanamda da iş yapmayacağım zaten yaptırmıyorlar sağ olsun onlar yapıyor her şeyimi.çok düşük yaptığım için korkuyorlar keza bizde korkuyoruz bakalım hayırlısı diyelim canım. Ama kendini yorma insanlar söyle başım dönüyor midem bulanıyor de zorla yaptıracak değiller ya 😂
Annem olsa yaptırmaz da k.validede 9 aylık bile olsam yapıyorum bide hamileliğini kinseye söylemedim hala kalp atışını duyduktan sonra söylemeyi düşünüyorum

Ben kimseye söylemiyorum ilk düşüğümdem sonra akıllandım 4 aylık olana kadar kimseye söylemeyecem karnımdan anlaşılırsa anlarlar ailemde dahil
Bende aynısını düşünüyorum kendim soylemicem kalp atışını duyana kadar en azından zaten benim çabuk belli oluyor bulantı kusmaktan anlıyorlar hemen

Bende aynısını düşünüyorum kendim soylemicem kalp atışını duyana kadar en azından zaten benim çabuk belli oluyor bulantı kusmaktan anlıyorlar hemen
sizde bulantı kusma vs var mı? bende hiçbir şey yok bazen sol kasığım ağrıyor o kadar

Hayrlı bayramlar kızlar biz de sadece ailelerimize söyledik ama ona bile korkuyorum gerçekten kötü bişey olur da hepimiz üzülürüz diye. Rabbim hayrlar versin hepimize inşâAllah.

Ben de aynı durumdayım. Bazen sancı hissediyorum adet olacak gibi onun dışında o kadar da bulantım ve tiksinme hissim olmuyor. Diyorum acaba hamile değil miyim diye hergün test yapasım geliyo 🤣🤣🤣
sizde bulantı kusma vs var mı? bende hiçbir şey yok bazen sol kasığım ağrıyor o kadar

Kizlar merhaba hepinize hayirli bayramlar... bu bayram insallah bizlere cok guzel haberler getirecek... bizde keseyim gördük ama daha kalp atışını duyamadık ailelere söylemek de istiyoruz ama erken mi acaba. Kalp atisini duyan varsa kaçıncı haftada duydu çok merak ediyorum..

ben dün doktora sordum ayda yılda bir içilen kahveden bir şey olmaz dedi ama ben günde 2 bardak filtre kahve içiyorum dedim o zaman bırakman lazım kesinlikle dedi :KK70:
Normalde bende o kadar içerim filtre,türk ama hamileyken bari türk kahvesi içeyim bardağı küçücük olunca iki yudumluk bir şey o bile kesiyor isteğimi 😅

Hayrlı bayramlar kızlar biz de sadece ailelerimize söyledik ama ona bile korkuyorum gerçekten kötü bişey olur da hepimiz üzülürüz diye. Rabbim hayrlar versin hepimize inşâAllah.
Biz zamanında topluca üzülünce sölemeyeceğiz olumsuz bir şey olursada eşimle aramızda kalcak yine onları üzmek istemiyoruz tekrar birde illaki yayılıyor yayıyor birileri insanlara

Kizlar merhaba hepinize hayirli bayramlar... bu bayram insallah bizlere cok guzel haberler getirecek... bizde keseyim gördük ama daha kalp atışını duyamadık ailelere söylemek de istiyoruz ama erken mi acaba. Kalp atisini duyan varsa kaçıncı haftada duydu çok merak ediyorum..
5+6 da duydum canım 😊

Ben de aynı durumdayım. Bazen sancı hissediyorum adet olacak gibi onun dışında o kadar da bulantım ve tiksinme hissim olmuyor. Diyorum acaba hamile değil miyim diye hergün test yapasım geliyo 🤣🤣🤣
inşallah hiç olmaz da böyle devam eder :D

Her gün ultrasona girsem demişsiniz ya 🙂ilk gebeligimde sağlık ocağı da kalp atisi felan dinleyip sisteme not ediyor. Hemşireden o aleti istemiştim ben 🤭🤭 evde dinlerim diye 😂😂😂tabiki vermedi 😁
Canım bir şey soracağım sağlık ocağına haber vs vermek gerekiyor mu hamilelik için. Tetanoz aşısı yapılıyor ya belli zamanlarda

Back