Canım merhaba eger son adet tarihiniz 26 haziranda 7+4 diye hesapladım ama doktorunuz 6+4 baz aldıysa o şekilde takip etmek gerekir. Hayırlısı olsun bu arada cnimMerhaba kızlar konu olarak umarım dogru yerdeyimdir bende 10 agustosta tes yaptım evde pozitif cıktı hastaneye gittim son adetimin başlangıcı 26 hazirandı kan testindede hamile oldumu öğrendim 6 hafta 4 günlük suan cok sol sırt ve kasık agrım bel agrım iştahsızlık var doktorumda bir hafta sonra yeniden kontrole cagırmıştı kesesi var göbek bagı oluşmuştu cok heycanlı ve mutluyum
Canımm çok tebrik ederim darısı başımıza inşallahÇok teşekkür ederim canım. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin sağlıkla gelsinler inşallah canlarım benim.
Ben kız demistimKızlar şimdi doktorum aradı beni Fetal DNA sonuçlarım çıkmış temiz çıktı hiçbir sıkıntı yok dedi. Cinsiyeti de artık netleşti Kızım olacak Allah’ın izniyle. Benim artık cisyeti yazabilirsin canım.Rheaa rabbim hepinize güzel haberler verdirsin biz de mutlu olalım. Gönlümden kız geçiyordu herkes erkek dedi ben bile artık erkek olacak diyordum sanırım ama sağlık sıhhat diledim hep. Çok şükür kızım oluyor. O kadar mutluyum ki anlatamam
Tesekkur ederim mesajiniz icin oylr yapcam mecbur belki yan etkisi bas ağrısı gecer ilerleyen gunlerdeMerhaba ben de gebeligimin 6. Haftasinda testler yaptırdım tsh degerim 4 cıktı ve hemen günlük 50 mg ilaç basladim. Bebegin beyin gelisimini direkt etkileyen bir durummus bence ihmal etmeden doktorunuz nasıl bir prosödür uyguluyorsa ona göre ilerleyin.
Sonuc ne cikti peki ne dedi doktorcanım bu gittiğimde tekrar test yaptı sonuca göre konuşalım tekrar dedi henüz sonucum çıkmadı bekliyorum.
Benimki ne senceeeBen kız demistimİlk tutturmam oldu. Bakalım diğerleri ne olarak. Bu vesileyle kendi tahminlerimi yazdığım listeyi ilistirivereyim buraya
Mide bulantılarım mide yanmam iştahsızşığım devam ediyor doktorum2 haftaya kalmaz merak etme dedi ben de bittim. Bugün 1 er saat arayla 2 defa çıkarttım. Neyse güzel haberler gelsin yeter ki İnan bunlsra katlanırız. Zor olan güzellikleriyle gelir. Rabbim senden de güzel haberler almamızı nasip etsin inşallah bize…Canımm çok tebrik ederim darısı başımıza inşallahmide bulantıların ne durumda?
Aynen çoğunluk erkek diyordu banaBen kız demistimİlk tutturmam oldu. Bakalım diğerleri ne olarak. Bu vesileyle kendi tahminlerimi yazdığım listeyi ilistirivereyim buraya
Canımm insallah en yakın zamanda şu bulantılar da geçer de hamileliğin güzel keyifli kısımlarına gelirizMide bulantılarım mide yanmam iştahsızşığım devam ediyor doktorum2 haftaya kalmaz merak etme dedi ben de bittim. Bugün 1 er saat arayla 2 defa çıkarttım. Neyse güzel haberler gelsin yeter ki İnan bunlsra katlanırız. Zor olan güzellikleriyle gelir. Rabbim senden de güzel haberler almamızı nasip etsin inşallah bize…
Hadi inşalalh güzel haberler getir bize canım bakalım cinsiyet belli olacak mı? Ne güzel ya şu bulantılar geçsin nasıl güzel zamanlar geçireceğiz o zaman ben hala hiç kg almadım 2,5 kg vermiştim bulantılar geçtikten sonra kilo almaya da başlarım valla umurumda değil kilo canım ne istediyse kana kana yiyeceğim 2 aydır yemediklerime sayacağımCanımm insallah en yakın zamanda şu bulantılar da geçer de hamileliğin güzel keyifli kısımlarına gelirizYarın da benim kontrolüm var heyecan dorukta bakalım 15 gündür görmüyordum özledim bile bebisi
Yaa evet limonlu dondurma yemekten bıktım usandım artık canım bir şeyler ceksin istiyorumHadi inşalalh güzel haberler getir bize canım bakalım cinsiyet belli olacak mı? Ne güzel ya şu bulantılar geçsin nasıl güzel zamanlar geçireceğiz o zaman ben hala hiç kg almadım 2,5 kg vermiştim bulantılar geçtikten sonra kilo almaya da başlarım valla umurumda değil kilo canım ne istediyse kana kana yiyeceğim 2 aydır yemediklerime sayacağımhadi hepimizin cinsiyetleri belli olsun alacaklarımıza bakalım
Dondurma bile yiyemedim yağlı gelitor yap gibi geliyor hepsi gözüme buzlu dondurma denedim bu gökkuşağı falan yok onlarda midemi bulandırdı. Neyse az kaldı çok şükür inşallah geçi gidecek güzelliklere az kaldıYaa evet limonlu dondurma yemekten bıktım usandım artık canım bir şeyler ceksin istiyorumben de eksi üç bucuk kiloyla bayrağı taşıyorum resmen
Canım benim hayırlısı olsun çok sevindim senin adına ,ne güzel sonuçlarda tertemiz darısı bizlerin başına inşallah biZde böyle hayırlı haberlerle yazarız burayaKızlar şimdi doktorum aradı beni Fetal DNA sonuçlarım çıkmış temiz çıktı hiçbir sıkıntı yok dedi. Cinsiyeti de artık netleşti Kızım olacak Allah’ın izniyle. Benim artık cisyeti yazabilirsin canım.Rheaa rabbim hepinize güzel haberler verdirsin biz de mutlu olalım. Gönlümden kız geçiyordu herkes erkek dedi ben bile artık erkek olacak diyordum sanırım ama sağlık sıhhat diledim hep. Çok şükür kızım oluyor. O kadar mutluyum ki anlatamam
İnsallah canımmmDondurma bile yiyemedim yağlı gelitor yap gibi geliyor hepsi gözüme buzlu dondurma denedim bu gökkuşağı falan yok onlarda midemi bulandırdı. Neyse az kaldı çok şükür inşallah geçi gidecek güzelliklere az kaldı
Ayy beni de tahmin etmişsin sağol kuzumBen kız demistimİlk tutturmam oldu. Bakalım diğerleri ne olarak. Bu vesileyle kendi tahminlerimi yazdığım listeyi ilistirivereyim buraya
Kızlar şimdi doktorum aradı beni Fetal DNA sonuçlarım çıkmış temiz çıktı hiçbir sıkıntı yok dedi. Cinsiyeti de artık netleşti Kızım olacak Allah’ın izniyle. Benim artık cisyeti yazabilirsin canım.Rheaa rabbim hepinize güzel haberler verdirsin biz de mutlu olalım. Gönlümden kız geçiyordu herkes erkek dedi ben bile artık erkek olacak diyordum sanırım ama sağlık sıhhat diledim hep. Çok şükür kızım oluyor. O kadar mutluyum ki anlatamam
Güzel haberler ile gel inşallah canımYarın da benim randevum var inşallah güzel haberler le gelirim size
Ayy kızBana tetanoz için tarih bile verdiler telefonda aradı gelin tetanoz için tarih verelim hem doktorunuzla görüşün diye ki ben doktorla da görüşmüştüm resmen beni yok sayıyorlar şuangittiğimi unutmuşlar o kadar unutmuşlar beni o kadar kaydetmemisler ki
Aynen bence de zaten ben yılbaşından sonra doğururum büyük ihtimalle temel eksikleri hemen yılbaşından önce tamamlamalıbakarim hepsiburadadan alisveris yapiyoruz biz eger uygunsa ordan alirim
Ayy yerim ben onu sonrasında iş tuhaflasiyor ama olsun yine de bebekler ne yapsa tatlıdırsuyu içip çişini yapıp tekrar cismi suyunu içse bile
Bak senin doktorun da adet tarihini guncelledi dimi benimki de öyle yapmıştı ilkinde. Bana bu konuda baya sert bir tepki gelmişti daha önce soyledigimde ama boylece cocugun gelisimi daha dogru takip ediliyor bencehadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz ❤
Ben ilkinde yaptırmadım ondan hiç anlamıyorum yaptirsam biraz anlardım ama bu sefer hiç fikrim yok maalesef
Yaaaa çok sevindim sağlıklı olmasına❤ en önemlisi sağlık sizler de ne güzel erken şekilde öğrendiniz sağlıklı olduklarını umarım sağlıkla da alırsınız kucağınıza Kız olmasindan ziyade gönlüne göre olmasına sevindim ❤ mutluluğunuz daim olsun inşallah
Beni de yeni aradılar,, hamileymişiniz diye.En azından seni arayan birileri varkaçıncı haftaya verdiler aşı gününü?
Ah kuzum ya .. sen çok çektin, inşallah Rabbim bebek dogunca bu çektiklerine kefaret akıllı,uslu, sağlıklı, gaz sancısız bir bebek nasip ederDondurma bile yiyemedim yağlı gelitor yap gibi geliyor hepsi gözüme buzlu dondurma denedim bu gökkuşağı falan yok onlarda midemi bulandırdı. Neyse az kaldı çok şükür inşallah geçi gidecek güzelliklere az kaldı
Amin inşallah güzel haberleriniz bekliyorum sabırsızlıkla kızlar cinsiyetler belli olsun hepimizin sonraki aşamaya geçelim hep birlikteCanım benim hayırlısı olsun çok sevindim senin adına ,ne güzel sonuçlarda tertemiz darısı bizlerin başına inşallah biZde böyle hayırlı haberlerle yazarız buraya
İnşallah canım 2 haftaya düzeleceğimi ümit ediyorum. Zaten benim gibi olan 2/3 kişi var sanırım sadece. Rabbim sağlıkla versin katlanıyoruz işte söylensekte:)Ah kuzum ya .. sen çok çektin, inşallah Rabbim bebek dogunca bu çektiklerine kefaret akıllı,uslu, sağlıklı, gaz sancısız bir bebek nasip eder
İNSAALLAH faydası olsun hic sikinti degil bas ağrısı falan hepsi gelip gecer yeter ki bebislerimiz saglukli olup saglukla kucağımıza aliriz İNSAALLAHKullanman değil kullanmaman zarar verir kuzucumAman ilacını ihmal etme. Baya arkadaş varız burada tiroid ilacı alan. Ben de 3ten düşürmeye çalışıyorum yarın tahlilim var inşallah düşmüştür Baş ağrının sebebi o değildir bence çünkü çok da yan etkisi olan bir ilaç değil. Hele ki bebeğe zararı değil faydası var çok çok düzenli kullanmalısın. Baş ağrısı hormonlardan da olabilir. Yine de doktoruna sorman iyi olabilir Normale dönse de bıraktırmaz diye düşünüyorum çünkü değerlerin tekrar yükselmemesi gerekiyor. Doktorun doğru bir karar verecektir
Cok tesekkur ederim İNSAALLAH saglikla hepimiz aliriz bebeislerimizi kucagimizaNe demek umarim yardımcı olabilmisizdir
Vallahi şimdi sen söyleyince bazı hastaneler hala o sisteme aşırı bağlı ve birbirine asla kimseyi gönderemiyor belki de öyledir orası da bilemedim ben bir keresinde sadece bir soru sormak için bile başka birime gidememistim doktor da arayamamıştı randevu aldım 15 gün sonrayane alaka yani çok saçma bir durum ama Çapa'da öyle değil gerçekten doktorlar birbirini arayıp hasta konusunda bilgi alıyor soru soruyor gerekirse yolluyorum hastaya bir baksana diyor işte bu yüzden biraz farklı kalmış olabilir bu hastane dediğin gibi hastanenin sistemi ile alakalı
Insallahhhçok güzel bir gün olur inşallah
Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz
Ayy aynı ben bende sabahın köründe uyanıktım içerileri topladım sonra uzandım geri uyumuşum 11de uyandım çok utandım normalde bu kadar uyumuyorum kızım da yanıma gelmiş diyor artık uyanman lazım acıktım
Vallahi biraz arap saçı oldu benim cinsiyet tahminleri12 eylülde tekrar ayrıntısına gitcem söylüyormuş 16 haftalıkken belki söyler bana da
Ben de onu kullanıyordum bence en güzeli o ama telefonum baya eski o uygulama ve bazı uygulamalarda sorun çıkartıyor habire kapanıyor açılmıyor falan mecburen silip basit bir tane yükledim tavsiye edemiycem bu uygulamayı günü kurtarıyorum anca
Kuzum tiroit hapı kullanman gerekirken kullanmamak çocukta bir sürü geriliğe yol açabiliyor bu sebeple en önemli ilaçlardan biri zaten öyle söyleyeyim ayrıca benim de yoktu maalesef kızımdan önce ama kızıma hamileliğinin hemde son 2 haftası cıktı ve devamında şuan 75 mg kullanıyorum inşallah seninki hamilelikte gelip geçici bir durumdur ama tiroit çok ciddi bir şey insan inan her şeye alışıyor bende progestan alırken ilk bayılacak gibi oluyordum ağlıyordum ama alıştım şimdi içiyorum sen de alisirsin zaten günde bir tane sakin aksatma olur mu? Bebisler için katlanalım birazcık
Ayy hadi iyi haberlerini bekliyoruz canım tabiiki kocaman oldu görünce şaşıracaksın ama ultrasonun en güzel zamanları 9-13 haftalar sonra da sığmıyorlar
Ayy vallahi seninkini bende bekliyorum heyecanlaaz kaldı 6 gün sonra goreceksin kuzucugunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?