2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canım merhaba eger son adet tarihiniz 26 haziranda 7+4 diye hesapladım ama doktorunuz 6+4 baz aldıysa o şekilde takip etmek gerekir. Hayırlısı olsun bu arada cnim bu haftalarda bel ağrısı kaşık ağrısı felan çok normal oluyor.

Ben kız demistim İlk tutturmam oldu. Bakalım diğerleri ne olarak. Bu vesileyle kendi tahminlerimi yazdığım listeyi ilistirivereyim buraya

Eklentiler

• Screenshot_20220818-182919_Samsung Notes.jpg
    58,1 KB · Görüntüleme: 54
Tesekkur ederim mesajiniz icin oylr yapcam mecbur belki yan etkisi bas ağrısı gecer ilerleyen gunlerde

Canımm çok tebrik ederim darısı başımıza inşallah mide bulantıların ne durumda?
Mide bulantılarım mide yanmam iştahsızşığım devam ediyor doktorum2 haftaya kalmaz merak etme dedi ben de bittim. Bugün 1 er saat arayla 2 defa çıkarttım. Neyse güzel haberler gelsin yeter ki İnan bunlsra katlanırız. Zor olan güzellikleriyle gelir. Rabbim senden de güzel haberler almamızı nasip etsin inşallah bize…

Ben kız demistim İlk tutturmam oldu. Bakalım diğerleri ne olarak. Bu vesileyle kendi tahminlerimi yazdığım listeyi ilistirivereyim buraya
Aynen çoğunluk erkek diyordu bana ne güzel not etmişsin bir kenara benve de baktın hepsi tutuyor sende internetten görüntü atana cinsiyet söyle iyi iş yaparsın

Canımm insallah en yakın zamanda şu bulantılar da geçer de hamileliğin güzel keyifli kısımlarına geliriz Yarın da benim kontrolüm var heyecan dorukta bakalım 15 gündür görmüyordum özledim bile bebisi

Hadi inşalalh güzel haberler getir bize canım bakalım cinsiyet belli olacak mı? Ne güzel ya şu bulantılar geçsin nasıl güzel zamanlar geçireceğiz o zaman ben hala hiç kg almadım 2,5 kg vermiştim bulantılar geçtikten sonra kilo almaya da başlarım valla umurumda değil kilo canım ne istediyse kana kana yiyeceğim 2 aydır yemediklerime sayacağım hadi hepimizin cinsiyetleri belli olsun alacaklarımıza bakalım

Yaa evet limonlu dondurma yemekten bıktım usandım artık canım bir şeyler ceksin istiyorum ben de eksi üç bucuk kiloyla bayrağı taşıyorum resmen

Yaa evet limonlu dondurma yemekten bıktım usandım artık canım bir şeyler ceksin istiyorum ben de eksi üç bucuk kiloyla bayrağı taşıyorum resmen
Dondurma bile yiyemedim yağlı gelitor yap gibi geliyor hepsi gözüme buzlu dondurma denedim bu gökkuşağı falan yok onlarda midemi bulandırdı. Neyse az kaldı çok şükür inşallah geçi gidecek güzelliklere az kaldı

Canım benim hayırlısı olsun çok sevindim senin adına ,ne güzel sonuçlarda tertemiz darısı bizlerin başına inşallah biZde böyle hayırlı haberlerle yazarız buraya

Sağ Salim kucağınıza alın
Yarın da benim randevum var inşallah güzel haberler le gelirim size
Güzel haberler ile gel inşallah canım
Ayy kız çok cok sevindim senin adına
En azından seni arayan birileri var kaçıncı haftaya verdiler aşı gününü?
Beni de yeni aradılar,, hamileymişiniz diye.
Günaydın diyecektim ama doktor son kontrolde hamile diye girmiş sisteme onunla alakalı sanırım.
Ah kuzum ya .. sen çok çektin, inşallah Rabbim bebek dogunca bu çektiklerine kefaret akıllı,uslu, sağlıklı, gaz sancısız bir bebek nasip eder

Canım benim hayırlısı olsun çok sevindim senin adına ,ne güzel sonuçlarda tertemiz darısı bizlerin başına inşallah biZde böyle hayırlı haberlerle yazarız buraya
Amin inşallah güzel haberleriniz bekliyorum sabırsızlıkla kızlar cinsiyetler belli olsun hepimizin sonraki aşamaya geçelim hep birlikte

Ah kuzum ya .. sen çok çektin, inşallah Rabbim bebek dogunca bu çektiklerine kefaret akıllı,uslu, sağlıklı, gaz sancısız bir bebek nasip eder
İnşallah canım 2 haftaya düzeleceğimi ümit ediyorum. Zaten benim gibi olan 2/3 kişi var sanırım sadece. Rabbim sağlıkla versin katlanıyoruz işte söylensekte:)

İNSAALLAH faydası olsun hic sikinti degil bas ağrısı falan hepsi gelip gecer yeter ki bebislerimiz saglukli olup saglukla kucağımıza aliriz İNSAALLAH

Cok tesekkur ederim İNSAALLAH saglikla hepimiz aliriz bebeislerimizi kucagimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…