Girmeyeceğim mecbur bu yaz böyle geceçek bari bulantılarım geçsin havuz önemli değil soğuk suya girerim bende ahah… tatilde denize git canım havuza girme sende. Ben 4/5 hastalıkken tatildeydim yeni öğrenmiştik ama herğgn denize girdim gölgede de uzandım serinledim ohhh dünya vardı valla. Ama havuz olunca işler değişiyor enfeksiyon riski Yüksek oluyor. Allah yardımcımız olsun kzıımda da son ayrılarım yaza denk gelmişti aman allahım o zaman da sıcaklardan perişan olmuştum o yüzden son aylardaki sıcaklar hiç çekilmiyor daha beter. Belki bulantılarım olmasaydı daha iyi hissederdim o tetikliyor beni sanırım canım. Senin de tatiline bişi kalmamış güzelce dinlen yorma kendini denize gir şezlonga uzan gölgede mis gibi oluyor vallahiMiinnoooşş
Ay bugün aşırı sıcak. Elim ayağım tutmuyor yaa... Ah senin şu bulantıllaarr... İnşallah son 1-2 haftan falandır ya.. Yeter vallahi..!
Ay biz de ağustos son hafta tatile gideceğiz. Bak şimdi aklıma geldi havuza giremeyecek miyim benPüüff! Doktora sorarım da muhtemelen girme diyecek.. Yılda 1-2 kere tatilimiz var zaten bu da böyle geçecek demek.. Önceki hamilelikte ne yapmıştım acaba hiç hatırlamıyorum yaa.. 1-2 kere falan mı girmiştim acaba..? Neyse.. Kısmet artık..
Ay.. Çok saol canım inşallah yaaGirmeyeceğim mecbur bu yaz böyle geceçek bari bulantılarım geçsin havuz önemli değil soğuk suya girerim bende ahah… tatilde denize git canım havuza girme sende. Ben 4/5 hastalıkken tatildeydim yeni öğrenmiştik ama herğgn denize girdim gölgede de uzandım serinledim ohhh dünya vardı valla. Ama havuz olunca işler değişiyor enfeksiyon riski Yüksek oluyor. Allah yardımcımız olsun kzıımda da son ayrılarım yaza denk gelmişti aman allahım o zaman da sıcaklardan perişan olmuştum o yüzden son aylardaki sıcaklar hiç çekilmiyor daha beter. Belki bulantılarım olmasaydı daha iyi hissederdim o tetikliyor beni sanırım canım. Senin de tatiline bişi kalmamış güzelce dinlen yorma kendini denize gir şezlonga uzan gölgede mis gibi oluyor vallahi
Allah yardım ediyor bir şekilde hepimize canım. Sağlıkla gelsinler hepsini bekliyoruzAy.. Çok saol canım inşallah yaa
Ne yapalım artık yavrular sağlıklı olsun da.. Havuzu da severim ama denize girerim artık. Bu arada ben çok sık idrar yolu enfeksiyonu geçiren biriyim. O acıyı düşündükçe.. aman eksik olsun vallahi. Hele ki hamileyken ilaç sıkıntısı vs Hiç o riske girmek istemem.. Yani oğlumla girmek isterdim de.. kısmet artık bu seferlik böyle olsun. Denize gireriz :)
Bu arada benimki de Ekim doğumlu. O son aylarda nasıl dayanmışım diyorum ya.. Bir de çalıştım hep. Şimdi başlarda bile bu sıcaklar daral getirdi bana.. Senin de hamilelik tadını çıkaracağın günler yakındır inşallah
Yarın da benim randevum var inşallah güzel haberler le gelirim sizeUltrasonda burun kemiğine bide ense kalınlığına bakıyorlar kanda verdim ben
Tablo grafik gibi bir şey oluyor o yok mu canım ordan anlaşılıyorKızlar ikili tarama kan sonucum çıkmış. Anlayan var mı acaba?
Hiçbir şey yok canım sadece bu varTablo grafik gibi bir şey oluyor o yok mu canım ordan anlaşılıyor
Bu güzel haberlerin darısı bize olsun inşallah senin adına çok mutlu oldum kuzumKızlar şimdi doktorum aradı beni Fetal DNA sonuçlarım çıkmış temiz çıktı hiçbir sıkıntı yok dedi. Cinsiyeti de artık netleşti Kızım olacak Allah’ın izniyle. Benim artık cisyeti yazabilirsin canım.Rheaa rabbim hepinize güzel haberler verdirsin biz de mutlu olalım. Gönlümden kız geçiyordu herkes erkek dedi ben bile artık erkek olacak diyordum sanırım ama sağlık sıhhat diledim hep. Çok şükür kızım oluyor. O kadar mutluyum ki anlatamam
doktora gidince veriyolarmış o grafiği sanırım canımHiçbir şey yok canım sadece bu var
Hepimize dua ediyorum rabbim daha da kötü haber gelmesin hepsinden iyi haber alayım diyorum.Sizden gelen güzel haberlerle motive oluyorum mutlu oluyorum. İnşalalh hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız evlatlarımızıBu güzel haberlerin darısı bize olsun inşallah senin adına çok mutlu oldum kuzumbizede dua et
Anladım canım teşekkür ederimdoktora gidince veriyolarmış o grafiği sanırım canım
Tebrik ederimmm Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsinKızlar şimdi doktorum aradı beni Fetal DNA sonuçlarım çıkmış temiz çıktı hiçbir sıkıntı yok dedi. Cinsiyeti de artık netleşti Kızım olacak Allah’ın izniyle. Benim artık cisyeti yazabilirsin canım.Rheaa rabbim hepinize güzel haberler verdirsin biz de mutlu olalım. Gönlümden kız geçiyordu herkes erkek dedi ben bile artık erkek olacak diyordum sanırım ama sağlık sıhhat diledim hep. Çok şükür kızım oluyor. O kadar mutluyum ki anlatamam
takip etmek zorunda ebe onlar için yaptırımları var ama çoğu sağlık ocağında sallıyorlar bence yine bizim peşinde koşmamız lazım bak ben 6 haftalıkken gittim kaydoldum ne sonuçlarım için aradılar ne bişey bana diyor ki siz gelip gittikçe öğrenirsiniz zaten napılacağını. ben de dedim ben çalışan bi insanım buraya mı gelip gidip durucam peşinde koşucam dedim. o günden beri ne arayan ne soran varbakalım şu tetanozu bekliyorum arıcaklar mı diye eğer yine aramazlarsa ebe değişikliği talep edicem
Bana göre kıyafet konusunda en uygun e bebek gibi geldi. Bence yeni yıl gelmeden alışveriş büyük oranda tamamlanmalı büyük zam gelecek gibi.
Bu arada hepsi burada sitesinde e bebek ürünleri bayağı bi indirimde genelde bakarsanız diye canım
İki gözümün çiçeği bugün ilk sıvısını içmeye başlamış teyzelerminiğim büyüyor
Eki Görüntüle 3115450
Selamm,
Arkadaşlar benim güncellenmiş tarihim 27 hazirana dönüşünce Nisan 5 gösteriyor doğum tarihi.ama ilki sezeryan olunca yine Mart ayı olack gibi.
Tâbi nasip olur yarın doktordan iyi haberler alırsam.
Rüyamda kızıma hamile olduğumu gördüm ama nasıl sevinç mutluluk
Dünde ruyamda kesede minicik bir şey vardı gördüm hayırlısı dedim yine. Size yazmak istedim. Yarın saat 2de randevum bakalım neler olck.
Her şeye hazırım ama veren de Allah vermeyende
Kızlar ikili tarama kan sonucum çıkmış. Anlayan var mı acaba?
Kızlar şimdi doktorum aradı beni Fetal DNA sonuçlarım çıkmış temiz çıktı hiçbir sıkıntı yok dedi. Cinsiyeti de artık netleşti Kızım olacak Allah’ın izniyle. Benim artık cisyeti yazabilirsin canım.Rheaa rabbim hepinize güzel haberler verdirsin biz de mutlu olalım. Gönlümden kız geçiyordu herkes erkek dedi ben bile artık erkek olacak diyordum sanırım ama sağlık sıhhat diledim hep. Çok şükür kızım oluyor. O kadar mutluyum ki anlatamam
Amin canım cümlemize inşallahTebrik ederimmm Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
Sana bol bol lazım sağdan sola önden arkaya donatıııın de akrabalarına
Çok teşekkür ederim canım. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin sağlıkla gelsinler inşallah canlarım benim.Yaaaa çok sevindim sağlıklı olmasına❤ en önemlisi sağlık sizler de ne güzel erken şekilde öğrendiniz sağlıklı olduklarını umarım sağlıkla da alırsınız kucağınıza Kız olmasindan ziyade gönlüne göre olmasına sevindim ❤ mutluluğunuz daim olsun inşallah
En azından seni arayan birileri varBana tetanoz için tarih bile verdiler telefonda aradı gelin tetanoz için tarih verelim hem doktorunuzla görüşün diye ki ben doktorla da görüşmüştüm resmen beni yok sayıyorlar şuangittiğimi unutmuşlar o kadar unutmuşlar beni o kadar kaydetmemisler ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?