- 19 Mayıs 2022
- 3.175
- 5.037
- 88
- 37
Güzel haberlerini bekliyoruz canım benimGünaydın kızlar hastaneye gidiyorum randevum var çok heyecanlıyım umarım güzel şeyler duyarım bende
Listeye ekledim canımMerhabalar ben de mart annesi olacağım ALLAH nasip ederse hepinizin guzel saglikli huzurlu gebelik geçirmenizi temenni ediyorum. Gruba alınıyorsa beni de alir misiniz? :)
Tam zamanıKizlar ben ikili tarama için 11+2 ye randevu aldım erken mi biraz daha mi gec almaliydim
Enfeksiyon belirtisi olabilir doktora danismakta fayda var. Ama progestan fitil kullanıyorsanız normal.Kızlar hamilelikte beyaz süt kesiği gibi yoğun akıntı normal mi
teşekkürler canım amin inşallah hepimiz sağlıklı süreçler geçirelimMaşallah ama yaaaerkek bnce sağlıkla gelsin
11+2 de gittim canım 11-12. hafta arası gitmek gerekiyormuş 2'li taramaya doktorun da yönlendirir zatenMerhaba canım, şu an kaç hafta kaç günlüksün. 2 li test için ben de kendi kafamda bir zaman belirleyecegim.
Evet evet katılıyorum yasayan bilir az kaldıYaşayan bilir canım benim. Bana prilam da işlemeyince doktor bu sefer zofer verdi onunda faydasını görmedim ne ilaç aldıysam bir faydası olmadı maalesef. Kusa kusa bu haftama geldim. İnşallah tez zamanda atlatırız. Benim ablam kötü olmuştı sürekli kusuyordu ben de hamileydim aramızda 4 ay vardı ama ben çalışıyordum ve hiç bulantım yoktu hatta ablama demiştim ki senin zatwn ota bka miden bulanıyordu hamileliği bahane etme ahahaha şimdi bana ditor ki nasıl oluyormuş bulantılarla yaşamaksık dişini 4.ayın ortalarında bitti benimkiler seninde biter diyor. Gerçekten de yaşayan bilir arkadaşım. Az kaldı ama yaklaştık bulantıların sonuna
AyySelam kızlar şimdi Dr dan geldim 2 li tarama için kan verdim ense kalınlığı güzel dedi ve minik kuzumun fotosunu paylaşıyorum Dr um net bir tahmin yapmadı 2 li tarama sonucu için gittiğimde söyleyecekmiş cinsiyet organı 14. Haftalarda tam olarak belli olur dedi cinsiyet tahminlerini sizden alayım
Yaa.. evet ben de geçen sefer 800 gr falan almıştım. Şimdi bir baktım bir anda 2 kilo almışım gibi görünüyorah o ekmek peynir simit beni de mahvetti canımben de normalde karbonhidrat kısıtlı besleniyordum bir de aralıklı oruc yapıyordum, şimdi bütün düzen altüst oldu. bulantılardan dolayı ara ara tıkıştırmaktan son birkaç haftada 2,5 kilo aldım, acayip moralim bozuldu, hedefim ilk 3 ay hiç kilo almamaktı. 1 hafta önce doktora gittigimde sadece 1 kilo almıstım ona bişey dememişti. muhtemelen bu hızla kilo almaya devam edersem bana da laf edecektir. bugünden itibaren makarna pilav ekmek kesiyorum ben de, midemi bastırmak icin daha farklı şeyler bulmaya calısıcam, zaten zamanla azalıyor gibi bulantılar, eskiye göre daha iyiyim cok şükür.
@Aycoregi1 benim de niyetim diyetisyene gitmekti aslında ama suan birebir uyamam diye erteliyorum, inşallah sen de süreci ideal bir kilo ile tamamlarsın canım
Sevindim canım. İyiyim çok şükür. Başım ağrımadığı zaman şükür diyorum. Bir de şu uyuşukluğum gitse güzel olacak :)Biraz daha iyiym meyve bol su içmeye çalışıyorum sen nasılsın kuzum
Pantolonlar baya dar gelmeye başladı. 2 haftaya falan giyemicem bence. Eski hamilelik pantolonlarımı buldum ama ben onları baya 5-6 aylıkken giyiyordum yani.. Şimdi de bol geliyor. Ara zamanda ne giyicem bilmiyorum. Bol bol beli lastikli bol pantolon lazım olacak galiba.Kızlar bende ne hastane için ne de ev için uzun kollu almayı düşünmüyorum. Ben normalde de uzun kollu giymeyi sevmiyorum evdeyken. Takımların hemen hemen hepsinde zaten hırkası var onu atarım üzerime üşürsem eğer… Benim aslında şuan almam lazım herşeyin beli daracık. Elbiselerim bile dar giyerim ama direk göbek ortaya çıkacak elbiselerde. Sizin kyafetler oluyor mu halaTaytlsrım bile sıkıyor
Amin canım amin inşallahGerçekten öyle bir de öyle bir şey ki aslında ben kendi alanımda çok bilgiliyimdir ama bu alan asla anlamadığım bir sürü detay içeriyor ve bilgisizim bana ne deseler endişeleniyorum çok tuhaf bir şey gerçekten anne olmak çok zor bir şey daha karnına düşüyor böyle korkuların başlıyor kucağına alınca da bitmiyor hep endiseli oluyorsun hep korkuyorsunama tum korkularimiza ragmen hepimiz cok guclu anneleriz ben de bu gucun fsrkina vardim bugun biraz daha insallah saglikla alacagiz bu bebisleri kucagimiza
Ben yanlış anlayıp yazmışım bugün doktorum anlattı bana telefonda doğrusunu anladım tek plasenta ama 2 ayrı kese varmis yani tek yumurta ikizi demek oluyormuş bu ki artık ben daha riskli bir gene olmuş oldum bu durumda 3 ayrı kese gibi durdukları için anlaşılmamış ancak ayrintilida bu aydım yapılıyormuş zaten öyle söyledi diğeri de ayrı bir şekilde arka tarafta duruyor 3 ayrı yumurtadan olmamis yani sonucta 2 yumurtadan olmus benim de anladigim bu kadar artik gerisi hep latinceydi
Naptın naptın oldu mu kontrolünGünaydın kızlar hastaneye gidiyorum randevum var çok heyecanlıyım umarım güzel şeyler duyarım bende
Benimde öyle ya çamaşır falan takmak istemiyorum ama mecburBenim haftalardır öyle son günlerde biraz hafifledi canım. Şimdi de uçları kaşınıyor ve ucunda batmalar oluyor. Garip garip şeyler yaşıyoruz
Bendede kahverengi kısım devasa büyüklükteBende ağrı yok ara ara elektrik çarpma hissi gibi oluyor sadece, ama kahverengi kısım büyüyüp çok belirginleşti
Hayırlı olsunMerhaba kızlar, bugün doktor kontrolüm vardı 11+6günlük haftasıyla uyumlu gidiyormuş çok şükür, yarında ikili tarama yapılacak çok heyecan bastı beni, doktor cinsiyet konusunda bi tahmin yapmadı bende sormadım erken diye, ama kızımı ikili taramada doktor cinsiyeti bilmişti bakalım hayırlısı olur, hep birlikte hayırlı güzel sonuçlar alırız inşallah
Benim bir kaç kere oldu canım. Devam etmedi. Doğrusu sormadım da doktora.Kızlar hamilelikte beyaz süt kesiği gibi yoğun akıntı normal mi
Mecbur hamile pantolonları alacağız canım. Aslında şu ara dönem biraz sıkıntı olacak. Ne göbek tam göbek, hamile kıyafetleri bol oluyor, normal kıyafetler dar oluyor.. Bel kısmı rahat büyük beden pantolon alacağım galiba bir kaç tane. Biraz masraf olacak mecburen.. Benim eskiden kalma bir kaç tane hamile pantolonum var ama o zaman daha çok yaza denk gelmiştim. Şimdi çoğu kış olacak. İdare edebildiğim kadar edip, mecburen alacağım bir kaç şey. Bizim iş yeri hamile olunca çok çok kasmaz kıyafet işini diye düşünüyorum. Çünkü yani öyle fazla fazla, yok haftasonu için ayrı iş için ayrı falan almam imkansız şu anda. Sizinkini bilemiyorum ama.. Ne çok spor ne çok klasik.. Ortaya bir şeyler bulacağım artık. İnşallah sizi de çok kasmazlar canım.Aynı durum bende de var şuan hiç bir pantolonum olmuyor alışmışım 34 bedene.. ev için rahat taytlardan almayı düşünüyorum dışarda da tayt üstü bir şeyler giyerim ama işte ne yapacağım :/ ceketlerim olmaz kumaş pantolonlarım da olmuyor artık elbiselerim eteklerim daracık iş yerim de resmî baya spor ayakkabı bile sıkıntı. Ne olacak bilemedim.
MerhabaMerhaba sevgili anneler yıllar sonra bu foruma bu doğum topigine yazmak kısmet oldu7 haftalık hamileyim bende sanırım mart annesi olacagım, nisan 7 gösteriyor. Ama gününü bekler mi bilemiyorum. Nisan topiğini de ziyaret edebilirim 1 oglum var 5 yaşında. Oğlumu dogurmadan once aralik anneleri grubundaydım ve ordan cok guzel arkadasliklar edindim. Sehrime evime gelen benim gittigim. 2 dostum oldu. Simdi de tekrar kadınlar klubune bakayim derken grubu gorunce hemen katılayim dedim. Herkese saglikli mutlu bi hamilelik diyorum. Ara ara grubu takip etmeye calisacagim
Benim daha 1 haftam vaarr.. Hadi inşallah güzel haberlerle gelirsinAyy artık benim bebişiminde resmi değişmiş bebek şeklini almaya başlamışYarın randevum var görücem çok heyecanlıyım büyüdümü acaba
Aynen canım ben tişört giyince falan sporcu sütyeni kullanıyorum çok acıtıyor destekliler ama mecbur kaldığımda yine destekli kullanıyorum. Evde zaten normalde de hiç takmıyordumBenimde öyle ya çamaşır falan takmak istemiyorum ama mecburşimdiden böyleyse sonunu düşünemiyorum
Merhaba, tiroit için kullandığınız ilacın baş ağrısı yapacağını zannetmiyorum ama yine de bilemedim. Ben 5 yıldır kullanıyorum çünkü öyle bir sıkıntı yaşamadım. Benim de bu aralar tiroit değerim yüksek, dün tahlil yaptırdım 11 çıktı maalesef ve 150 mg kullanıyorum 200 mg kullanacağım artık. Doktorum bu aylarda değerin 2 olmasını bekleriz ilerleyen aylarda 3 olabilir dedi. Her hafta tiroit tahlili istedi bendenKızlar bisey soracağım 8 haftalik hamileyim tsh 3 cikti serbest t4 de yüksek doktor endoktrine yolladi o da bana levotiron 25mg yarısını icmemi söyledi benim hiçbir şekilde troid rahatsızlığım yok bu ilac bende feci bas ağrısı yapti 3 hafta sonra kontrole gitcem ilk gebeligimde parol daha icmemistim simdi bole horman hapi kullanmak üzüyor beni acaba doktor normale dönünce biraktitir mi hapi aranızda kullanan var mı bi zarari oldu mu bebeklerinizde?
Benim kullandıklarım bunlar ama en çok happy mom ve floyu seviyorum. Flo İngilizcehanımlar telefonda gebelik için kullandığınız bir aplikasyon var mı ben happy mom kullanıyorum daha güzeli varsa onu kullanayım :)
Kullanman değil kullanmaman zarar verir kuzucumKızlar bisey soracağım 8 haftalik hamileyim tsh 3 cikti serbest t4 de yüksek doktor endoktrine yolladi o da bana levotiron 25mg yarısını icmemi söyledi benim hiçbir şekilde troid rahatsızlığım yok bu ilac bende feci bas ağrısı yapti 3 hafta sonra kontrole gitcem ilk gebeligimde parol daha icmemistim simdi bole horman hapi kullanmak üzüyor beni acaba doktor normale dönünce biraktitir mi hapi aranızda kullanan var mı bi zarari oldu mu bebeklerinizde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?