2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Maşallah ama yaaa erkek bnce sağlıkla gelsin
teşekkürler canım amin inşallah hepimiz sağlıklı süreçler geçirelim
Merhaba canım, şu an kaç hafta kaç günlüksün. 2 li test için ben de kendi kafamda bir zaman belirleyecegim.
11+2 de gittim canım 11-12. hafta arası gitmek gerekiyormuş 2'li taramaya doktorun da yönlendirir zaten

Evet evet katılıyorum yasayan bilir az kaldı

Ayy Maşallah canım.. İlk fotoda kız gibi geldi ama diğer fotoda bacak arasında gördüğüm bir şey var sanki O düşündüğüm şeyse erkek :) Bu sefer erkek diyorum
Yaa.. evet ben de geçen sefer 800 gr falan almıştım. Şimdi bir baktım bir anda 2 kilo almışım gibi görünüyor Moralim bozuldu.. Ben de bu sefer ilk 3 ay kilo almaiyim diyordum Neyse artık bundan sonra frenleriz ne diyim yaa... Benim de bulantı değil de sabahları midem kazınıyor resmen. Yanıyor gibi de..Tuzlu bir şeyler yemem gerekiyor mutlaka. Çubuk falan yiyorum işte, bazen etimek peynir, grisini.. dün simit yedim Bugün de dünden kalan simidi ısıttım peynirle yedim Öğlen akşam ekmek yememeye çalışıyorum. Öyle arada atıştırma huyum da yok pek.. Tatlı da pek canım istemiyor öyle ekstra. Bir de şiştik bence yaa.. Göbek baya çıktı gibi yani.. Pantolonlarım dar oluyor baya, 1- haftaya giyemem bence onları ama kararlıyım ya.. 85 maks olmam lazım. 10-12 kilo yeter.. amin
Biraz daha iyiym meyve bol su içmeye çalışıyorum sen nasılsın kuzum
Sevindim canım. İyiyim çok şükür. Başım ağrımadığı zaman şükür diyorum. Bir de şu uyuşukluğum gitse güzel olacak :)
Pantolonlar baya dar gelmeye başladı. 2 haftaya falan giyemicem bence. Eski hamilelik pantolonlarımı buldum ama ben onları baya 5-6 aylıkken giyiyordum yani.. Şimdi de bol geliyor. Ara zamanda ne giyicem bilmiyorum. Bol bol beli lastikli bol pantolon lazım olacak galiba.
Amin canım amin inşallah
Bu arada o zaman o ikisi tek yumurta ikizi. Yani onlar kesin aynı cinsiyet. Onlardan birinin cinsiyeti görebilmek yetecek :) Biri kız biri erkek gibi görünüyordu. Acaba bu bilemediğimiz hangisinin ikizi hihiih :)

Kızlar bisey soracağım 8 haftalik hamileyim tsh 3 cikti serbest t4 de yüksek doktor endoktrine yolladi o da bana levotiron 25mg yarısını icmemi söyledi benim hiçbir şekilde troid rahatsızlığım yok bu ilac bende feci bas ağrısı yapti 3 hafta sonra kontrole gitcem ilk gebeligimde parol daha icmemistim simdi bole horman hapi kullanmak üzüyor beni acaba doktor normale dönünce biraktitir mi hapi aranızda kullanan var mı bi zarari oldu mu bebeklerinizde?

Hayırlı olsun Sağlıkla kolaylıkla gelsin inşallah
Kızlar hamilelikte beyaz süt kesiği gibi yoğun akıntı normal mi
Benim bir kaç kere oldu canım. Devam etmedi. Doğrusu sormadım da doktora.
Mecbur hamile pantolonları alacağız canım. Aslında şu ara dönem biraz sıkıntı olacak. Ne göbek tam göbek, hamile kıyafetleri bol oluyor, normal kıyafetler dar oluyor.. Bel kısmı rahat büyük beden pantolon alacağım galiba bir kaç tane. Biraz masraf olacak mecburen.. Benim eskiden kalma bir kaç tane hamile pantolonum var ama o zaman daha çok yaza denk gelmiştim. Şimdi çoğu kış olacak. İdare edebildiğim kadar edip, mecburen alacağım bir kaç şey. Bizim iş yeri hamile olunca çok çok kasmaz kıyafet işini diye düşünüyorum. Çünkü yani öyle fazla fazla, yok haftasonu için ayrı iş için ayrı falan almam imkansız şu anda. Sizinkini bilemiyorum ama.. Ne çok spor ne çok klasik.. Ortaya bir şeyler bulacağım artık. İnşallah sizi de çok kasmazlar canım.
Merhaba Hoşgeldiniz..
Ben de aynı sizin gibiyim. İlk bu başlığa geldiğimde de yazmıştım hatta. 7 yaşında oğlum. Ekim 2015 annelerinde çok güzel dostluklarım oldu ve hala da devam eden görüştüğüm dostlarım var İnsanlar nereden tanışıyorsunuz dediklerinde internetten tanıştık deyince çok şaşırıyorlar Burada da çok tatlı herkes İnşallah hep güzellikleri yaşar, mutluluklarımızı paylaşırız.. Sağlıkla

Ayy artık benim bebişiminde resmi değişmiş bebek şeklini almaya başlamış Yarın randevum var görücem çok heyecanlıyım büyüdümü acaba
Benim daha 1 haftam vaarr.. Hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin

Bu arada bende de "Anneler giysileriniz muhtemelen size dar gelmeye başladı. Yeni giysiler almaya başlayabilirsiniz." yazıyormuş. Çok haklısın kardeş.. Maalesef
Ayyy... Seninki de kafasına dokununca dönecekmiş ihihiih yerim onu
Bn 1 hafta boyunca sanki aynı şeyler yazıyor sanıyordum. Gün gün değişiyormuş demek :) 1 gün varmış aramızda. Yarın senin de kıyafetler dar gelecek hahaha

Benimde öyle ya çamaşır falan takmak istemiyorum ama mecbur şimdiden böyleyse sonunu düşünemiyorum
Aynen canım ben tişört giyince falan sporcu sütyeni kullanıyorum çok acıtıyor destekliler ama mecbur kaldığımda yine destekli kullanıyorum. Evde zaten normalde de hiç takmıyordum

Merhaba, tiroit için kullandığınız ilacın baş ağrısı yapacağını zannetmiyorum ama yine de bilemedim. Ben 5 yıldır kullanıyorum çünkü öyle bir sıkıntı yaşamadım. Benim de bu aralar tiroit değerim yüksek, dün tahlil yaptırdım 11 çıktı maalesef ve 150 mg kullanıyorum 200 mg kullanacağım artık. Doktorum bu aylarda değerin 2 olmasını bekleriz ilerleyen aylarda 3 olabilir dedi. Her hafta tiroit tahlili istedi benden

hanımlar telefonda gebelik için kullandığınız bir aplikasyon var mı ben happy mom kullanıyorum daha güzeli varsa onu kullanayım :)
Benim kullandıklarım bunlar ama en çok happy mom ve floyu seviyorum. Flo İngilizce

Eklentiler

• Screenshot_20220818_110056.jpg
    71,3 KB · Görüntüleme: 36
Kullanman değil kullanmaman zarar verir kuzucum Aman ilacını ihmal etme. Baya arkadaş varız burada tiroid ilacı alan. Ben de 3ten düşürmeye çalışıyorum yarın tahlilim var inşallah düşmüştür Baş ağrının sebebi o değildir bence çünkü çok da yan etkisi olan bir ilaç değil. Hele ki bebeğe zararı değil faydası var çok çok düzenli kullanmalısın. Baş ağrısı hormonlardan da olabilir. Yine de doktoruna sorman iyi olabilir Normale dönse de bıraktırmaz diye düşünüyorum çünkü değerlerin tekrar yükselmemesi gerekiyor. Doktorun doğru bir karar verecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…