2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Aynı durum bende de var şuan hiç bir pantolonum olmuyor alışmışım 34 bedene.. ev için rahat taytlardan almayı düşünüyorum dışarda da tayt üstü bir şeyler giyerim ama işte ne yapacağım :/ ceketlerim olmaz kumaş pantolonlarım da olmuyor artık elbiselerim eteklerim daracık iş yerim de resmî baya spor ayakkabı bile sıkıntı. Ne olacak bilemedim.

Merhaba sevgili anneler yıllar sonra bu foruma bu doğum topigine yazmak kısmet oldu 7 haftalık hamileyim bende sanırım mart annesi olacagım, nisan 7 gösteriyor. Ama gününü bekler mi bilemiyorum. Nisan topiğini de ziyaret edebilirim 1 oglum var 5 yaşında. Oğlumu dogurmadan once aralik anneleri grubundaydım ve ordan cok guzel arkadasliklar edindim. Sehrime evime gelen benim gittigim. 2 dostum oldu. Simdi de tekrar kadınlar klubune bakayim derken grubu gorunce hemen katılayim dedim. Herkese saglikli mutlu bi hamilelik diyorum. Ara ara grubu takip etmeye calisacagim

Son düzenleme:

Ooo sen benden daha tecrübeli bir annesin zaten bilirsin ikisinin de tadını ben de ikisini de yaşamak isterim ya şuan üçüz bekliyorum daha da çocuk yapamam su ekonomik şartlarda zor 1 tane de oğlan görsem harika olurdu ama canları sağ olsun da daha önemlisi yok şimdi

Doktorum cinsiyet tahmininde patladı biraz da 2 çocuk tek yumurta cıktı doktorum birine kız birine erkek demişti acaba hangisi doğru çünkü ikisi farklı olamadığı için muhtemelen yine biri dogru ama yine kaldik %50 ihtimale

Gözün aydın canım çok sevindim inşallah sağlıkla ucunude kucağına alırsın

Çok teşekkür ederim canım inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza

Maşallah ya bugün ne güzel haberler var grubumuzda yarın bende gideceğim dahada heyecanlandım

Ayy yarim da senden güzel haberler bekliyoruz inşallah bende aktif katılabileceğim gruba tahmin yapıciiiz inşallah

Ben de öyle düşündüm canım randevu bulmaya çalışırım bulamazsam özele giderim diyorum. Benimle de paylaş mutlaka nasıl olduğunu

Kuzum bende devlette yaptırdım ondan biliyorum şöyle işledi bizde süreç aşağı da gebe polikliniğinde doktorun ayrıntılı ultrasonu yokmuş ondan ölçüm yapamıyordu hatta çok kötüymüş ultrasonu dedi kendisi de ben riskli gebe olduğum için hemen yolladı zaten ama benimle aynı hafta da birini de 2li için yolları 20 haftalık birini de pesimizden ayrıntılı için yolladı prenatal tani ve tedavi merkezi gibi bir yer vardı hep birlikte gittik tabi benim durum acil kapsamına giriyormuş bana 1 gun sonraya hemen gun verdi. 2li isteyen kiza 1 hafta sonraya gun verdi hemen yoksa gec olurmus ayrintiliya girecek olana da 10 gun sonraya gun verdi bende merak ettim dedim bana nasil bu kadar hizli gun verebildiniz diye gosterdi randevu defterini sabah 9da basliyor saat basi 1 hasta yaziyormus sadece ama islem ki en uzun bende sürüyor yarim saatlik bir islem yani az randevu yazip boyle 2li gelen acil gelen hastalar icin bosluk yaratiyorlarmis bana dedi sana simdi 4 hafta sonraya gun verdim sen artik bizim takibimizdesin ama sonra haftada bir verirken hep acil gibi seni aralara sikistiracagim baska türlü olmaz dedi ama bir şekilde ayarlamislar sistemi kimse mağdur olmuyor ben beğendim pek soru yaşanmıyor sadece azıcık bekleme olabiliyor ama o da olur sorun etmedim ben çok

Ayy en sevdiğim iş tahmin varmis hemen yapalım bu ara tüm bebekleri erkek hissediyorum bu sefer de erkek deme hakkımı kullanmak istiyorum bakalım ne çıkacak kuzucuk Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Aha bu benim hayattaki şansım bende yurtdışına gezmeye gitmek istediğimde bile başıma bir şey geliyor yeni evliydik hamile kaldım çok kustum iptal ettik gezecek gibi değildim çünkü sonra baska tur satın aldık o güne yakın ayağımı catlattim, kızım 2 yaşına girdi dedim kızımı da alır giderim ayarladım her şeyi nisan 15te gidiyordum pandemi oldu giriş çıkışlar yasaklandı sonra işte bir kere daha denedim onda da eşime izin vermedi şirket ki hiç izin onaylamadiklari olmamıştı bir ilki yaşadık ilahi bir şeyler benim ülke dışına çıkmamı engelliyor bir de çalışma durumu da benzer ne zaman güzel bir iş bulsam hamile kaldım ayağımı kırdım hep bir şey oldu girdigim yer iptal etti ben de yanlış dua ediyorum galiba ama hayırlısı

Ayy bugün kahroldum başa sardım tüm gün yediğim nektari ve bir armut kuru ekmek prilam aldırmaya yolladım eşimi.çok sabır annecim

Kuzuum yaa sizi o kadar iyi anlıyorum ki aylarca tek meyve beslenen bir kişi olarak ama bu süreç geçecek hepsi bittiğinde bugünleri hatirlayip guleceksin ben mesela hep hamileligim guzel gecmisti derim herkes nasil yani sen çok kustun deyince hatırlıyorum bana hala çok güzel geliyor yıllar sonra bugünlere güzel diyeceksin işte düşün

Merhabalar ben de mart annesi olacağım ALLAH nasip ederse hepinizin guzel saglikli huzurlu gebelik geçirmenizi temenni ediyorum. Gruba alınıyorsa beni de alir misiniz? :)

Hosgeldiniiz ilk sayfada bir tabi o var o tablo için bazı bilgiler isteyecek Rheaa sizden sonrasında bizin grubumuzun ferdi olarak devam edersiniz Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Kizlar ben ikili tarama için 11+2 ye randevu aldım erken mi biraz daha mi gec almaliydim

Yok çok güzel zamana almışsın bence benim doktorum da o zaman yapmak istemişti ben tabi ilkinde yaptırmadım ama bunda bana sormadan yaptılar ölçümleri

Kızlar göğüs ağrısı olan var mı? Benim gün içinde baya sızlıyor

Ayy ben de az önce ona uyandım göğsümün üstüne yatmışım ki yüzüstü pek yatmam ben nasıl yatmışsam uykumda acısından sizisindan uyandim sanirim normal bir şey ama

Kızlar hamilelikte beyaz süt kesiği gibi yoğun akıntı normal mi

Kuzum bende azıcık sarı bir akıntı vardı daha yeni sordum doktora sana dediğini aktarıyorum. Dedi ki sarı, renksiz veya beyaz akıntı eğer koku ve kaşıntı ile birlikte ortaya çıkmadıysa hicbir sorun yoktur yani eğer diğer şikayetler yoksa seninki de olağan bir akıntı olabilir umarım yardımcı olabilmişimdir

Ayy senin durum sıkıntılı tabi sen mecbur hamile kreasyonu yapacaksın kendine ama onların da kurumsal tarzda olanları nerelerde satılır hiç bilmiyorum ben heP rahat şeyler aldığım için her yerde buluyorum ama senin en az 2 kumas tarzi hamile pantolonu 2 gomlek 1 elbiseye ihtiyacin var bazi bol gomleklerin falan olsa biraz onlarla cesitlendirerek idare edersin ama bu da ayri bir ugras gercekten is yerlerini anlamak zor zaten hamilenin hayati zor bir de boyle zorlastiriyorlar

Merhabaaa hoşgeldiniz Rheaa ilk sayfamıza bir tablo yaptı sağolsun ondaki bazı bilgileri isteyecek sizden ondan sonra bizim topigimizde devam edebilirsiniz çünkü dediginiz gibi muhtemelen doğumu burada yaparsınız Ben de üçüz gebesiyim aslında muhtemelen doğumum ocak ayinda olacak oyle gozukuyor ama burayi cok seviyorum ondan arkadaşlarımla devam ediyorum siz de çok seversiniz

Bu arada bende 5 sene önce Ağustos grubunda yer alabilirdim benim kızım da 5 yaşında ama burayı bilmiyordum aslında çok keyifliymis gerçekten o zaman doktorumun gebe whatsapp grubuna katılmıştım böyle gruplar çok iyi oluyor ihtiyacın olduğunda bir sürü kişi yardımcı oluyor gerçekten burası da bu sebeple beni cezbetti Umarım sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza tekrardan hoşgeldiniz

Son düzenleme:
Artık idare edecekler canım ayağına rahat haberler giyersin elbise diyebiliyorsan elbiseler giy ya da tayt üzerine bol tunikler onlarda spora kaçmaz canım.

İçimden erkek diye geçti hayırlısı olsun inşaallah

Ben Mhrs randevusuyla gidiliyordur diye düşündüm canım ama hastanenin kendi randevu sistemi varsa böyle çok daha iyi tabi Her hastanenin düzeni farklı oluyor. Benim doktorumun cihazı da çok iyiymiş gibi gelmedi bana. Muhtemelen seninki gibi yönlendirecektir diye düşünüyorum. Zaten benim randevum haftaya. Gittiğimde 9 haftam tam dolmuş olacak. 3 hafta gibi bir zamanda da rahatça randevu alırım gibi düşünüyorum

Kızlar göğüs ağrısı olan var mı? Benim gün içinde baya sızlıyor
Benim başından beri dehşet ağrı vardı. Hep söylerlerdi de nasıl kii o ağrı derdim. Gördüm sonunda şimdiler de hafifledi ama şükür. Sabah kalkınca biraz daha yoğun oluyordu.

Yaaa minnosa bak ben sanki kız hissediyorum ya bana öyle gibi geldi

Belki şık rahat elbiseler alabilirsin canım bir de alçak topuklu ayakkabı. Hamile pantolonlari da var kumaş bildiğim kadarıyla. Zaten sana kimse bisey demez bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…