2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
lavenderbrown söyleyebilir misiniz merkezdeki doktorlardan?merkezde oturuyorum.
1) mustafa kekovalı bana denk gelmedi belki ama olumsuz yorum duymadım.
bir de özgü çelikkol ve sezen bozkurt köseoğlu var. kendi muayenehanesi var hepsinin de. yanılmıyorsam yücelen de ya da üni hastanesinden birinde seçip doğum yaptırıyorlar.

Teşekkür ederim. Bakayım bi. Fethiyeli misiniz? Eşim oralı da. Keşke orada yaşasaydık. Hiç düşünmeden esnaftaki yahya beye giderdim. lavenderbrown

Coraspin nie kesti ki ben 150, ecopirin ve 06 kullanıyorum ama kizimda 4 tü

Biraz daha iyiym meyve bol su içmeye çalışıyorum sen nasılsın kuzum

Teşekkür ederim. Bakayım bi. Fethiyeli misiniz? Eşim oralı da. Keşke orada yaşasaydık. Hiç düşünmeden esnaftaki yahya beye giderdim. lavenderbrown
yok yani benim eşim dalamanlı , oradan gidip geliyoruz bizde. aslında yahya beye marmaris ten bile gelen var ama gerek var mı sanmıyorum. çok yoğun çalışıyor bazen çok geç saatlere kalabiliyoruz muayene için. ama sağ olsun yaklaşımı hep nazik ve güven veriyor. merkezdeki doktorları da aynı şekilde bulmuştum ben, bi de siz araştırın tabii. sağlıkla kavuşun inşallah bebeğinize

Daha önce düşüklerim var. Yol riskli olabilir benim için. Güzel dileğiniz için teşekkür ederim.

Canım plesanta yapışık olanlar aynı kesede mi

Kızlar bende ne hastane için ne de ev için uzun kollu almayı düşünmüyorum. Ben normalde de uzun kollu giymeyi sevmiyorum evdeyken. Takımların hemen hemen hepsinde zaten hırkası var onu atarım üzerime üşürsem eğer… Benim aslında şuan almam lazım herşeyin beli daracık. Elbiselerim bile dar giyerim ama direk göbek ortaya çıkacak elbiselerde. Sizin kyafetler oluyor mu hala Taytlsrım bile sıkıyor

Güzel haberlerle gelmene çok sevindim canım

Benim kıyafetler oluyor ama pantolon giymiyorum sıkıyor iyi değil diye bide genelde elbise giyiyorum

Maşallah ama yaaa erkek bnce sağlıkla gelsin

Çocukların büyük olması büyük bir nimet bence. Benim oğlum da 9 yaşında ne dediğimi, ne demek istediğimi anlıyor. En büyük yardımcım diyebilirim şu an

Merhaba canım, şu an kaç hafta kaç günlüksün. 2 li test için ben de kendi kafamda bir zaman belirleyecegim.
Sıtma bende de oldu gecen gün uyurken. Ama öyle böyle değil. Dişlerim zangir zangır titredi.
Maşallah tebrik ederim. Sen bugün kac hafta kaç günlüktun canım. İkili test yapılmış maşallah
Kaç hafta kaç günlüksun canım
Canım açlık bastırmak için ben çiğ kuruyemiş, yoğurt üzerine meyve, probiyotik yoğurt, kefir bunları yiyorum ara öğün niyetine

Kizlar bn fetal dna yi yaptırmayacağım ikili yi yaptirabilirim. Bu ikili testi devlete aldigim randevu da yaparlar mi yoksa ayri bir yerden tekrar mi randevu aliniyo ve bilginiz varsa ortalama fiyat fikriniz var mi ? Ikili test en son kacinci hafta yapılır onu da biliyosaniz tatile gidelim dedik ama o hafta devletten randevum var. Yani su bilgileri kesinlestirsem bi karar verecegim

Benim gittiğim hastane 605 tl dedi canım telefonda sormuştum İstanbul Ümraniye'de.
Devlet hastanesi prosedürü hiç bilmiyorum

Kızlar şu sosyal medya hesap paylaşımı konusunda a İslama yapayım.

Paylaşmanızda hiç bir sakınca yok ama silemeyeceginiz yerlere eklemeyin. 3 gün sonra gelip abi konuda instagram adresim var silermisiniz dediğinizde elimi sürmem ama profilinizde paylaşılmış ise kendiniz silebilirsiniz.

2023 Mart anneleri diye grup kurarsanız iste o zaman kulahları değişiriz.

Ben olsam özelden iletişim kurmak istediklerimi bak bu benim sosyal medya diyip verin. Forumun tutulma sebebi gizlilik bu gizliliği deldiginizi unutmayın.

Son düzenleme:
Benim doktorda 250 gibi bi fiyatı var devlette ücretsiz yapıyorlar 11 e girince gidebilirsin canım 12 yi geçirme ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…