2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Nub a göre kız gibi ama bacak arasından görünen şey de testis gibi :) karar veremedim ben de, sağlıkla gelsin inşallah

Ben minik bir yakışıklı diyorum

Hahaha bacak bacak üstüne atmış bi de keyfi yerinde bence erkek canım

Kızlar ay anlatmayı unuttum. Gece uyurken bir sıtma geldi... aman allahim ya tir tir titredim resmen 2 kat battaniye altına pike öyle yattım
Ki ben bugüne kadar hep yandım resmen sıcak basmalarım hep varsi. Gerçi kısa sürede gitti sıtma sonra yerini yeniden sıcak basmalari ateşler ve terlemeler geri geldi. Kısa süreli de olsa üşümek çok garip geldi

Öglene dogru İçtim canm soguk koydum enseme canım şükür rahatlattı beni sagollasınız

Bişi dicem bu da kıza benziyor ama o uzun şey göbek bağı da olabilir emin olamadım

HEYECANLIYIM yalnız şu detayı yeni gördüm minik bir testis mi ki

Nub a göre kız gibi ama bacak arasından görünen şey de testis gibi :) karar veremedim ben de, sağlıkla gelsin inşallah

O nub değil sanırım göbek bağı nub o kadar uzun olmuyor ben de ilk öyle sandım ama erkek bence

hahahaa olabilir valla bana da nub icin fazla büyük geldi zaten yuksek ihtimal erkek bence de

Ben minik bir yakışıklı diyorum

Hahaha bacak bacak üstüne atmış bi de keyfi yerinde bence erkek canım
Kızlar doktora ablası kız istiyor falan dedik belki de erkek olur dedi ama bu haftadan net bir şey söylemek doğru olmaz dedi bize de erkek gibi geldi çok güzel ya her bir şeyleri oluşmuş minnoşumun sadece 5 cm aslında

Evet anladım teşekkür ederim bana eczacı söylemişti bunu ama dozu yükseldiği için ödediğim fark da arttı malesef
04 luk kullanirken kizimda hamileyken fark ödememistim ben dediğim sekilde rapor çıkarmıştım.06 kullanıyorum şuan ya sistem değişti eczane dedigi gibi artik alınıyor ama az alınıyor ilaçlardan yada 06 karadan tek mi aliniyor sizin dediğiniz gibi

Bunlar hep hormonlarımızın oyunları

Canım dedigin gibi yaptım inan ensemde gelen agrıyı kesti ay çok sagollasın
Çok sevindim canım şifa olsun, annem migren hastası o da bu yöntemi sık uygular iyi geliyor

Hayırlısı olsun canım benim kız erkek hepsi çok minnoş yerim onları

Ben Erkek diyorum

Merhaba. Bana 15 kutu 6000lik oksapar verildi raporlu. Her kutuda 2 tane var. Yani toplam 1 aylık. Geçen yılki düşüğümde kullanmıştım. Hiç para vermedim diye hatırlıyorum. Bu kez 168 lira ödeme çıktı. Sizden de para aldılar mı?

Evet hanımlar ben de kontrolden geldim. Tiroit yüzünden yine kan tahlili istedi ilacı her gün 150 mg iç dedi. İkili tarama içinde kan verdim sonucu 1 hafta ile 10 gün arasında çıkıyormuş. 6 cm dedi ve gelişim biraz önde olduğu için doğum tarihini öne çekti. 5 martı 28 şubat yaptı. Ve cinsiyet içinde tam kesin olmamakla birlikte daha baktığı gibi kıza benzettim dedi ablası çok sevindi

Eklentiler

• 20220817_140658.jpg
    72,4 KB · Görüntüleme: 41
Maşallah canımm ne güzel de büyümüş. Sanki bana erkek gibi geldi bakalım ne çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…