Nub a göre kız gibi ama bacak arasından görünen şey de testis gibi :) karar veremedim ben de, sağlıkla gelsin inşallahSelam kızlar şimdi Dr dan geldim 2 li tarama için kan verdim ense kalınlığı güzel dedi ve minik kuzumun fotosunu paylaşıyorum Dr um net bir tahmin yapmadı 2 li tarama sonucu için gittiğimde söyleyecekmiş cinsiyet organı 14. Haftalarda tam olarak belli olur dedi cinsiyet tahminlerini sizden alayım
O nub değil sanırım göbek bağı nub o kadar uzun olmuyorNub a göre kız gibi ama bacak arasından görünen şey de testis gibi :) karar veremedim ben de, sağlıkla gelsin inşallah
Bende kullanıyorum biliyorum.yani 30 tane igneye o kadar para verdinizAslında 15 kutu ama 6000in içinde 2 tane var 4000lik gibi değil. Yani 4000liğin 3 kutusu ile 6000liğin 15kutusu eşit oluyor
hahahaa olabilir valla bana da nub icin fazla büyük geldi zatenO nub değil sanırım göbek bağı nub o kadar uzun olmuyorben de ilk öyle sandım ama erkek bence
EvetBende kullanıyorum biliyorum.yani 30 tane igneye o kadar para verdiniz
ay ben de ctsi gidicem çok heyecanlıyım doktor asla bişi demez ama inşallah ben görürüm bişeylerhahahaa olabilir valla bana da nub icin fazla büyük geldi zatenyuksek ihtimal erkek bence de
Ben minik bir yakışıklı diyorumSelam kızlar şimdi Dr dan geldim 2 li tarama için kan verdim ense kalınlığı güzel dedi ve minik kuzumun fotosunu paylaşıyorum Dr um net bir tahmin yapmadı 2 li tarama sonucu için gittiğimde söyleyecekmiş cinsiyet organı 14. Haftalarda tam olarak belli olur dedi cinsiyet tahminlerini sizden alayım
Hahaha bacak bacak üstüne atmış bi de keyfi yerindeSelam kızlar şimdi Dr dan geldim 2 li tarama için kan verdim ense kalınlığı güzel dedi ve minik kuzumun fotosunu paylaşıyorum Dr um net bir tahmin yapmadı 2 li tarama sonucu için gittiğimde söyleyecekmiş cinsiyet organı 14. Haftalarda tam olarak belli olur dedi cinsiyet tahminlerini sizden alayım
:) iyi kötü bir yorum yaparız hep beraber, 12. haftadan sonra ama yavas yavas burda cinsiyet anketi dolmaya baslar herkesinay ben de ctsi gidicem çok heyecanlıyım doktor asla bişi demez ama inşallah ben görürüm bişeyler
Canım dedigin gibi yaptım inan ensemde gelen agrıyı kesti ay çok sagollasınparolle alakalı çok bilgim yok ama enseye ve başın üstüne soğuk kompreste iyi geliyor baya rahatlatıyor onu da dene mutlaka
Öglene dogru İçtim canm soguk koydum enseme canım şükür rahatlattı beni sagollasınızSanmıyorum zararlı olsa doktorum vermezdi ilaç vermekten yana olan bir doktor değil zaten o kadar ağır hastalanmama rağmen antibiyotik kesinlikle vermedi bana uygun. Sadeve parol günde 4 tane içebilirsin hiç bir zararı yok demişti
Bişi dicem bu da kıza benziyorama o uzun şey göbek bağı da olabilir emin olamadım
Nub a göre kız gibi ama bacak arasından görünen şey de testis gibi :) karar veremedim ben de, sağlıkla gelsin inşallah
O nub değil sanırım göbek bağı nub o kadar uzun olmuyorben de ilk öyle sandım ama erkek bence
hahahaa olabilir valla bana da nub icin fazla büyük geldi zatenyuksek ihtimal erkek bence de
Ben minik bir yakışıklı diyorum
Kızlar doktora ablası kız istiyor falan dedik belki de erkek olur dedi ama bu haftadan net bir şey söylemek doğru olmaz dedi bize de erkek gibi geldi çok güzel ya her bir şeyleri oluşmuş minnoşumun sadece 5 cm aslındaHahaha bacak bacak üstüne atmış bi de keyfi yerindebence erkek canım
04 luk kullanirken kizimda hamileyken fark ödememistim ben dediğim sekilde rapor çıkarmıştım.06 kullanıyorum şuan ya sistem değişti eczane dedigi gibi artik alınıyor ama az alınıyor ilaçlardan yada 06 karadan tek mi aliniyor sizin dediğiniz gibiEvet anladım teşekkür ederim bana eczacı söylemişti bunu ama dozu yükseldiği için ödediğim fark da arttı malesef
Bunlar hep hormonlarımızın oyunlarıKızlar ay anlatmayı unuttum. Gece uyurken bir sıtma geldi... aman allahim ya tir tir titredim resmen 2 kat battaniye altına pike öyle yattım
Ki ben bugüne kadar hep yandım resmen sıcak basmalarım hep varsi. Gerçi kısa sürede gitti sıtma sonra yerini yeniden sıcak basmalari ateşler ve terlemeler geri geldi. Kısa süreli de olsa üşümek çok garip geldi
Çok sevindim canım şifa olsun, annem migren hastası o da bu yöntemi sık uygular iyi geliyorCanım dedigin gibi yaptım inan ensemde gelen agrıyı kesti ay çok sagollasın
Hayırlısı olsun canım benim kız erkek hepsi çok minnoş yerim onlarıKızlar doktora ablası kız istiyor falan dedik belki de erkek olur dedi ama bu haftadan net bir şey söylemek doğru olmaz dedi bize de erkek gibi geldi çok güzel ya her bir şeyleri oluşmuş minnoşumun sadece 5 cm aslında
Ben Erkek diyorumSelam kızlar şimdi Dr dan geldim 2 li tarama için kan verdim ense kalınlığı güzel dedi ve minik kuzumun fotosunu paylaşıyorum Dr um net bir tahmin yapmadı 2 li tarama sonucu için gittiğimde söyleyecekmiş cinsiyet organı 14. Haftalarda tam olarak belli olur dedi cinsiyet tahminlerini sizden alayım
Merhaba. Bana 15 kutu 6000lik oksapar verildi raporlu. Her kutuda 2 tane var. Yani toplam 1 aylık. Geçen yılki düşüğümde kullanmıştım. Hiç para vermedim diye hatırlıyorum. Bu kez 168 lira ödeme çıktı. Sizden de para aldılar mı?Kızlar benim ayın 29unda oksapar iğnem bitiyor. Aile hekimim yazar mı? İğne için özeldeki randevu hakkım sigortadan gitsin istemiyorum. Raporum var bu arada. Doktor eşi olan arkadaşımızı bu yüzden sormuştum da @Melikeben
Maşallah canımm ne güzel de büyümüş. Sanki bana erkek gibi geldiSelam kızlar şimdi Dr dan geldim 2 li tarama için kan verdim ense kalınlığı güzel dedi ve minik kuzumun fotosunu paylaşıyorum Dr um net bir tahmin yapmadı 2 li tarama sonucu için gittiğimde söyleyecekmiş cinsiyet organı 14. Haftalarda tam olarak belli olur dedi cinsiyet tahminlerini sizden alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?