• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
İçini ferah tut inşallah bir sorun yoktur ki normal tabii ki. Dün yengem anlatıyor hamileliğinde o kadar kanaması olmuş ki doktor belki de bebek gitmiştir bile demiş ama gayette sağlıklı doğurdu elhamdulillah 💖 herkesin vücudu farklı belirtilerimiz deneyimlerimiz farklı. İçimizi rahat tutup Allah’a emanet beklemeliyiz🥰 sonuçta vücudun yeni bir şeye hazırlıyor kendini rahim genişliyor kasılıyor normaldir inşallah korkmayalım 🥹🥹🥹
Ya inşallah öyledir daha önce 2 kimyasal gebelik geçirdim o yüzden böyle korku içindeyim. Progestan kullanıyorum gebeliğimi öğrendiğimden beri. Umarım her şey yolundadır 🙏

Kizlar merhaba bugun kesemi gorduk sata gore dogru orantili cikti 4+6 aksam eve geldim ic camasirimda iki uc damla kan vardi. Adet kani gibi suan da da peceteye ve kiloduma geliyor. Doktor fitil progestan kullandiriyordu simdi igne olmaya gidecegim. Bu normal mi yoksa dusuk belirtisi mi

Kızlar ya afedersiniz tuvalete çıktıktan sonra peçeteye böyle et kesiği gibi kahverengi akıntımsı bişey geldi ama baya azıcık. Korktum açıkçası. Böyle bişey yaşayan oldu mu
Ben daha önceki hamileliğimde damarsi pembe iplik gibi şeyler geliyordu kanlı ama az kahverengi aynı şekilde de gelmişti kasık ağrım sırt ağrım adet sancisi gibiydi peceteye silinirken mi geliyor sizin

Kızlar ya afedersiniz tuvalete çıktıktan sonra peçeteye böyle et kesiği gibi kahverengi akıntımsı bişey geldi ama baya azıcık. Korktum açıkçası. Böyle bişey yaşayan oldu mu
Çok geçmiş olsun umarım endişe edilecek bir şey yoktur kanama devam ediyor mu?

Kizlar merhaba bugun kesemi gorduk sata gore dogru orantili cikti 4+6 aksam eve geldim ic camasirimda iki uc damla kan vardi. Adet kani gibi suan da da peceteye ve kiloduma geliyor. Doktor fitil progestan kullandiriyordu simdi igne olmaya gidecegim. Bu normal mi yoksa dusuk belirtisi mi
Olabilir herkesin bünyesi farklı normal adet gibide olanlar var benimde ilk gebeligimde kiloduma birkaç damla ve silinirken genelde oluyordu umarım bişe yoktur

Ben daha önceki hamileliğimde damarsi pembe iplik gibi şeyler geliyordu kanlı ama az kahverengi aynı şekilde de gelmişti kasık ağrım sırt ağrım adet sancisi gibiydi peceteye silinirken mi geliyor sizin
Evet sadece peçeteye sildiğimde 1 kere geldi şuan yok

Çok geçmiş olsun umarım endişe edilecek bir şey yoktur kanama devam ediyor mu?
Teşekkürler yok kanama değil zaten. Çok ufak bi akıntı gibi bişeydi. Dün peçeteye sildiğimde geldi bi daha gece boyu ve şuan sabah hiç gelmedi

Teşekkürler yok kanama değil zaten. Çok ufak bi akıntı gibi bişeydi. Dün peçeteye sildiğimde geldi bi daha gece boyu ve şuan sabah hiç gelmedi
Çok sevindim inşallah bir daha böyle bir durum yaşamazsın sağlıkla ilerler 🤲🏻

Ya inşallah öyledir daha önce 2 kimyasal gebelik geçirdim o yüzden böyle korku içindeyim. Progestan kullanıyorum gebeliğimi öğrendiğimden beri. Umarım her şey yolundadır 🙏
Çok geçmiş olsun canım dinlen bol bol. Benim doktorum dün bana aşırı derecede yoğun yananan veya yoğun sancın olmadığı sürece korkma dedi. Lekelenme tarzında tek seferlik ya da bi kaç seferlik gelebilir de hastane hastane gezme panik yapma bana mesaj at istediğin saate korkulacak bişey değil şimdiden söyliyim dedi. Eski kanama alanların zamanla dışarıya atılıyor olabilir dedi. Seninde öyle olmuştur gönlünü ferah tut canım 🙏dinlen uzan iş güç yapma

Geçmiş olsun canım doktorunla görüş mutlak yine. Progestan veriri sana dinlenmen lazım lekelenme ve kanama olduğu zaman hep dinlenme diyorlar sen de çyle yap inşalalh sıkıntı değildir bebeğin seninle kalır hep. Sonuçta kanamalı geçirip güzel doğum yapan insanlar da çok rabbim her şeyin iyisini bilir 🙏

Kızlar 5/6 ve 7.haftalar en riskli haftalar en çok kanamaların yaşandığı zamanlar. O yüzden dikkatli olalım, rabbim gönlümüze göre versin hepimize sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin inşallah. Biz elimizden geleni yaparız gerisi Allah’ın taktiri. Ol derse olur. Önlemi bırakmayalım hep yapabileceğimiz bu.

Şuan 5+4 teyim midem çok kazınıyor kızlar aynı durumu yaşayan var mı ben normalde 2 öğünle duruyordum şimdi yiyorum 1 saat sonra saatlerce yememiş gibi oluyorum hem yanıyor midem hem açlıktan ölüyorum sanki. Sabah 6 da uyandım açlıktan uyuyamadım kalktım bişiker atıştırdım 9 da uyandım yine aynı hep açım napıvam bilmiyorum

Şuan 5+4 teyim midem çok kazınıyor kızlar aynı durumu yaşayan var mı ben normalde 2 öğünle duruyordum şimdi yiyorum 1 saat sonra saatlerce yememiş gibi oluyorum hem yanıyor midem hem açlıktan ölüyorum sanki. Sabah 6 da uyandım açlıktan uyuyamadım kalktım bişiker atıştırdım 9 da uyandım yine aynı hep açım napıvam bilmiyorum
Benim de öyle ama psikolojikmiş tamamen😂

Benim iştahım çok yok ama gece yatmadan önce çok fazla acıkıyorum ve birkaç gündür geceleri çok yediğim halde 2 kilo kadar vermişim çok şaşırdım. Normalde su içsem yarar 🤣 dün oruç tuttum belki ondandır bugün de orucum şifa olur inşallah 🥲

Ben hem midem yanıyor hatta mide yanması sinir yapıyor bende birde bir anda bir acıkıyorum günlerdir bir şey yememiş gibi artık jeanlerimin içine giremiyorum göbekten sıkıyor artık normalde zayıf bir insanım birde bugün eşim parfüm sıkmış koluna nasıl diye sordu almayı düşünüyor bir anda midem bulandı ofisteydim kalabalıktı o ara neredeyse kusacaktım ama kokuda güzeldi yani kötü gelmemişti 🤦🏽‍♀️

Çok geçmiş olsun canım dinlen bol bol. Benim doktorum dün bana aşırı derecede yoğun yananan veya yoğun sancın olmadığı sürece korkma dedi. Lekelenme tarzında tek seferlik ya da bi kaç seferlik gelebilir de hastane hastane gezme panik yapma bana mesaj at istediğin saate korkulacak bişey değil şimdiden söyliyim dedi. Eski kanama alanların zamanla dışarıya atılıyor olabilir dedi. Seninde öyle olmuştur gönlünü ferah tut canım 🙏dinlen uzan iş güç yapma
Sağol canım ya biliyosun kimyaslalarda da böyle olmuştu benim. Önce kahverengi lekeler bi kaç gün sonra kanama. Aslında çok küçük bişeydi ama yine de panikledim görünce

Umarım her şey yolundadır şuan nasılsın 🙏🏽

Kızlar
3 temmuz 66
4 temmuz 97
6 temmuz 192
8 temmuz 317 beta artış nasıl sizce Perşembe tekrar çağırdı kan verip kese var mı diye bakacak

Surekli bir şeyler yemek istiyorum bende. Kahvaltı bitmeden yeniden acıkıyorum sanki 😂bu gidişle süreci +30 la kapatırım böyle giderse 🤭🤭🤭

Back